Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Η διαδικασία παραγγελίας με πρόσκληση μέσω Γερμανίας κλπ όπως περιγράφεται σε παλαιότερο post, μπορεί να γίνει και για την Κύπρο; ή είναι μονο για Ελλάδα;

Κανονικοτατα μπορει να γινει.σου στελνω να δεις και λινκ που περιεχει την κύπρο μέσα στις χώρες

http://mailboxde.com/postage-from-germany.html

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω 2 invites, λήγουν σε 4 ημέρες. Όποιος θέλει απλά το λέει :)

Άκυρο από μένα, τελικά μου έστειλε μήνυμα ο @lemonis

Ξέρει κανείς αν και που μπορούμε να βρούμε την TUDIA Slim-Fit CYGEN Dual Layer σε Ελλάδα ή έστω Ευρώπη; Τη βρήκα μόνο ebay από ΗΠΑ, αρκετά φτηνή μεν στα 12 δολάρια, αλλά με 25 δολάρια μεταφορικά :wacko:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Απο που τα τσίμπησες αν επιτρέπεται?

Από ebay. Ο πωλητής είναι αυτός: http://www.ebay.com/usr/legui1027?_trksid=p2059210.m2749.l2754

Edited by fantomas_ktm
typo
Shit Happens!!!

Έχω και εγώ μια πρόσκληση διαθέσιμη με 4 μέρες υπόλοιπο.

Στείλτε μήνυμα, θα ξαναμπώ το απόγευμα να τσεκάρω!

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για πρόσκληση (αν είναι για τα 64GB)

Ευχαριστώ

Σχετικά με την εγκατάλειψη του project για τα back covers η oneplus λέει ότι κάποια λίγα bamboo θα διατεθούν στην αγορά τελικά
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Σχετικά με την εγκατάλειψη του project για τα back covers η oneplus λέει ότι κάποια λίγα bamboo θα διατεθούν στην αγορά τελικά

και ειναι ωραια η ατιμη

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Γεια σε όλους! Σε μένα ήρθε 4/9 μέσω mailbox (παραγγελία Σάββατο 23/8, Δευτέρα 25/8 έφυγε από Αγγλία, Τετάρτη 27/8 ήταν mailbox, Πέμπτη 28 έφυγε από κει και Πέμπτη 4/9 ήρθε στη Θεσσαλονίκη) με συνολικό κόστος 325 (κινητό, μεταφορικά για Γερμανία, mailbox και μεταφορικά για εδώ με ups, το πακέτο με την ασφάλιση 500€).

Εν τω μεταξύ σε 2-3 μέρες έφευγα για Αγγλία κι έλεγα τι θα κάνω και τι θα κάνω με θήκη. Τελικά έπεσα πάνω σ'αυτήν στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-for-Mobile-up-to-5-5-PLAMTBLNT2.htm Χωράει ΑΚΡΙΒΩΣ το κινητό καθ' ύψος, απλά έχει λίιιγο μεγαλύτερο πλάτος και μου αρέσει που έχει γλωσσίτσα για να το τραβάς και να βγαίνει εύκολα. Κομπλέ.

Ημερομηνία του είναι 14/8/2014, έχω λίγο κιτρινίλα στο κάτω μέρος όταν παίζει λευκό, αλλά τίποτα στο touch, ευτυχώς γιατί διαβάζω πάρα πολλά σχόλια για την απόκριση. Εν τω μεταξύ, ενώ ήμουν Αγγλία, μου έρχεται η αναβάθμιση για 30Ο (ήμουν στην 25R) και λέω, άστο, μόλις γυρίσω Ελλάδα θα το κάνω. Την βάζω χθες, έρχεται καπάκι η 33R, αλλά δεν την έβαλα ακόμα, σκέφτηκα να το καθυστερησω, γιατί διαβάζω πολλά για την 33, ειδικά για την μπαταρία. Δυστυχώς όμως, αμέσως με το που έβαλα την 30, έχω battery drain. :( Εκεί που στην 25 έχανε 1% όλο το βράδυ (με κεραίες κλειστές), τώρα τρώει 10!! Με όλα κλειστά πάλι. Χάλι δεν το λες, αλλά κρίμα. Θα βάλω και την 33 να δω τι λέει και αν δε στρώσει, ξεκινάω αλχημείες και ξαναπερνάω την 25 άμεσα!

Κατά τα άλλα καλά, πουθενά δεν κολλάει, γρήγορο, ΩΡΑΙΟ, και νομίζω άρχισα να συνηθίζω το μέγεθος (πήγα από το sgs με οθόνη 4', στις 5,5', τρέλα :p). Αυτά! Καλορίζικα σε όλους και να τα χαιρόμαστε :)

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Ευχαριστώ τον lemonis για την πρόσκληση που μου έστειλε, έγινε η παραγγελία και τώρα αναμονή.

Μόλις παραλάβω τις προσκλήσεις με τη σειρά μου θα ανταποδώσω την βοήθεια στην παρέα του myphone.

Έχω 2 invites, λήγουν σε 4 ημέρες. Όποιος θέλει απλά το λέει :)

Φίλε μου θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορείς και δεν τις έχεις δώσει πουθενά να μου στείλεις μία!! Αν μιλάμε για το 64 το global και όχι το κινέζικο.

Ήρθαν κ αυτά χτες, δεν τα πέρασα ακόμα. Δυο βδομαδούλες από Χονγκ - Κονγκ στη Βαρσοβία :)

[ATTACH]50042[/ATTACH]

Η θήκη είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα μου, το κινητό κουμπώνει αρκετά καλά, δεν είναι "'άγρια" στις άκρες να σε ενοχλεί στο κράτημα και δεν μου φαίνεται οτι θα προκαλέσει τυχόν γρατζουνιές. Βέβαια για προστασία από πτώση, μάλλον δεν κάνει. Ελπίζω να μη χρειαστεί να διαπιστώσω τις δυνατότητές της.

Το τζαμάκι πρώτη φορά το χρησιμοποιώ, δεν ήμουν και πλήρως εξοικειωμένος με τη χρήση του, κάτι τριχάκια έμειναν αλλά οκ. Αφήνει κανα δυο χιλιοστά τριγύρω από την οθόνη περιμετρικά, δεν έχει τρύπα για την μπροστινή κάμερα. Πάντως οι άκρες του είναι κουρμπαριστές και δεν ενοχλεί στην αφή.

Βασικά, την πάτησα γιατί νόμιζα τα τριχάκια που φαίνονται θα τα έπαιρνε το προστινό προστατευτικό ζελατινάκι αφότου θα το έβγαζα, αλλά έλα που δεν είχε ζελατινάκι η μπροστά όψη!! :X. Έπρεπε να προσέξω καλύτερα την επαφή με την οθόνη παρόλο που φαινόταν άψογη.

Shit Happens!!!

Το τζαμάκι πρώτη φορά το χρησιμοποιώ, δεν ήμουν και πλήρως εξοικειωμένος με τη χρήση του, κάτι τριχάκια έμειναν αλλά οκ. Αφήνει κανα δυο χιλιοστά τριγύρω από την οθόνη περιμετρικά, δεν έχει τρύπα για την μπροστινή κάμερα. Πάντως οι άκρες του είναι κουρμπαριστές και δεν ενοχλεί στην αφή.

Βασικά, την πάτησα γιατί νόμιζα τα τριχάκια που φαίνονται θα τα έπαιρνε το προστινό προστατευτικό ζελατινάκι αφότου θα το έβγαζα, αλλά έλα που δεν είχε ζελατινάκι η μπροστά όψη!! :X. Έπρεπε να προσέξω καλύτερα την επαφή με την οθόνη παρόλο που φαινόταν άψογη.

Εμένα ένα τρίχακι έμεινε και μου την έσπαγε τρελά τη πρώτη μέρα που την έβαλα... Μετά από 2-3 μέρες το tempered glass γέμισε γρατζουνιές και το τριχάκι ούτε που το παρατηρείς...!!!! :p :lol: :blink:

Ποιο κρύσταλλο προτείνετε? Προτιμώ κάποιο με στρογγυλεμένες άκρες γιατί έχω χρησιμοποιήσει άλλα χωρίς στρογγυλεμένες άκρες και δεν ήταν τόσο καλή η αίσθηση στο χέρι.

Επίσης για θήκη από ότι διαβάζω η Pelosi είναι ότι πιο κοντινό στο πίσω καπάκι σε υφή και χρώμα, έχετε να προτείνετε κάποια άλλη?

Edited by morpheusgr

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διάφορα του gorilla glass απο αυτή του OPO FHD Corning Gorilla3

???

Είναι το ίδιο, Corning είναι η εταιρία που παράγει τα Gorilla glass και το Ο+Ο φοράει το gorilla glass 3 της εταιρίας, δηλαδή την τρίτη γενιά gorilla glass.

Δες εδώ αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα κρύσταλλα.

Edited by morpheusgr

Είναι δύσκολο να γρατζουνιστεί αλλά είναι μια επιπλέον ασφάλεια μιας και το κόστος πλέον σε αυτά τα κρύσταλλα έχει πέσει αρκετά. Σε περίπτωση ατυχήματος είναι πάντα πιο φθηνό να αλλάξεις το δεύτερο κρύσταλλο από αυτό του κινητού.

Σωστό αλλα κατα τη γνώμη μου πάντα,οτι ζελατινα και να βάλεις σε μια συσκευή χάνει την αυθεντικότητα της εργοστασιακης υφής...

Και απορώ πως κάποιοι γεμίζουν την οθόνη γραντζουνιες... Έχω το μήλο 4s 2 χρονια τωρα και δεν εχει ούτε μια... Χωρίς θήκη , χωρίς ζελατινα ... ☺

Ε τοτε αυτό που φόρεσα εγώ, της BEPAK

Την είδα αυτή όπως επίσης και της Nillkin και της Orzly. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάποια άλλη και νομίζω η Nillkin δεν έχει στρογγυλεμένες άκρες. Υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά για κανένα μήνα να μας πει εντυπώσεις και αντοχή?

Άλλες εταιρίες που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και είναι πολύ καλές (bodyguardz και spigen) δεν έχουν κρύσταλλα για το O+O.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστό αλλα κατα τη γνώμη μου πάντα,οτι ζελατινα και να βάλεις σε μια συσκευή χάνει την αυθεντικότητα της εργοστασιακης υφής...

Και απορώ πως κάποιοι γεμίζουν την οθόνη γραντζουνιες... Έχω το μήλο 4s 2 χρονια τωρα και δεν εχει ούτε μια... Χωρίς θήκη , χωρίς ζελατινα ... ☺

Και εγώ με την ίδια συσκευή είμαι και στην πορεία δοκίμασα διάφορες θήκες, το συμπέρασμα μου είναι ότι η συσκευή παραμένει πιο όμορφη απλά με ένα κρύσταλλο μπροστά και μια ζελατίνα από πίσω.

καλημερα εγω εχω βαλει αυτην http://www.geekbuying.com/item/Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-OnePlus-329667.html . εχει στρογγυλεμενες τις ακρες και καμερα κ ακουστικο βρισκονται "εξω" απο αυτην. εφαρμοσε τελεια χωρις να εμφανισει ουτε ενα "κοκκο" σκονης στην οθονη μου.

καλημερα εγω εχω βαλει αυτην http://www.geekbuying.com/item/Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-OnePlus-329667.html . εχει στρογγυλεμενες τις ακρες και καμερα κ ακουστικο βρισκονται "εξω" απο αυτην. εφαρμοσε τελεια χωρις να εμφανισει ουτε ενα "κοκκο" σκονης στην οθονη μου.

Είχα την εντύπωση ότι η Nillkin δεν έχει στρογγυλεμένες άκρες γιατί δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην σελίδα τους.

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ