ptsolak Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Θα ήθελα κι εγώ ένα invite για την 64άρα έκδοση. Αν έχει κάποιος διαθέσιμο και δεν έχει πού να το δώσει.... Ευχαριστώ. Αντί του Zacharias99 είναι ο menta. Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Mα το παρουσιαζεις λες κ ειναι το μοναδικο τηλεφωνο εταιριας που επαθε κατι τετοιο,κ να αποφυγουμε την αγορα του. Στις χιλιαδες συσκευες που χει πουλησει ενα τετοιο μοναδικο παραδειγμα δεν ειναι σοβαρο θεμα,κ χωρις να ξερουμε τι εκανε ο τυπος ;) οταν βγαινει στην αγορα ενα τετοιο τηλεφωνο σε τετοια τιμη ειναι επομενο οι ανταγωνιστες να βρισκουν οποιοδηποτε τροπο να του κοψουν πωλησεις.η αγορα ειναι βρωμικη δυστυχως.εγω πιστευω μονο αυτο που βλεπω και βλεπω ενα σουπερρκινητο σε σουπερ τιμη και ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε(ειχα απολα τα καλα iphone,g2,s4 κλπ κλπ).και ουτε θερμοκρασια ανεβαζει ουτε τιποτα.μικροθεματακια εχει οπως ολα τα κινητα.αλλα οταν εχω δωσει 265 και οχι 599 δε με νοιαζει και τοσο.αυτα.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους, μου ήρθε invite. Μπορώ να το κάνω claim και να το χρησιμοποιήσω σε μερικές μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Η πρόσκληση δόθηκε στον χρήστη highfidelity! @antonis995 Αν πατήσεις το λινκ της πρόσκλησης γράφει για το χρονικό περιθώριο που σου δίνει για το claim. Μετά έχεις ακόμα 24 ώρες για ολοκλήρωση της παραγγελίας. Έτσι τουλάχιστον είχε συμβεί όταν το παρήγγειλα εγώ. Edited August 26, 2014 by Stavros8691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ Σταύρο και δημοσίως! Προχωράω σε παραγγελία αμέσως. Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 You have a new invite! Dear fanboy/girl, Whoop whoop! You have just received an invite to purchase the OnePlus One. To use this invite, please follow this link to claim it as yours (you have less than 24h to do so): https://account.oneplus.net/invite/claim/-------------------. If you haven't yet registered your account, no problem. Just follow this link: https://account.oneplus.net/sign-up Remember that this invite can only be used for orders shipping to Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States. The invite will expire 24 hours from when we sent this email, not necessarily when you received it, please claim it as soon as possible as expired invites are not re-activated. Enjoy! @antonis995 Αν πατήσεις το λινκ της πρόσκλησης γράφει για το χρονικό περιθώριο που σου δίνει για το claim. Μετά έχεις ακόμα 24 ώρες για ολοκλήρωση της παραγγελίας. Έτσι τουλάχιστον είχε συμβεί όταν το παρήγγειλα εγώ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ από όσο κατάλαβα έχω 24 ώρες για να κάνω claim το invite, όχι για την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχω 1 invite για τον πρώτο που θα απαντήσει στην επόμενη μισή ώρα, αρκεί να έχει πάνω από 500μυνήματα στο φόρουμ(εδώ), αν δεν βρεθεί κάποιος με τόσα μυνήματα τότε θα το στείλω στον πρώτο που θα το ζητήσει. Edit: Όχι πμ.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 @antonis995 Αν πατήσεις το λινκ της πρόσκλησης γράφει για το χρονικό περιθώριο που σου δίνει για το claim. Μετά έχεις ακόμα 24 ώρες για ολοκλήρωση της παραγγελίας. Έτσι τουλάχιστον είχε συμβεί όταν το παρήγγειλα εγώ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ από όσο κατάλαβα έχω 24 ώρες για να κάνω claim το invite, όχι για την αγορά. Και για το CLAIM INVITE, και για την αγορά (εξόφληση) έχεις 24 ώρες... ισχύει αυτό που σου γράψανε... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχω 1 invite για τον πρώτο που θα απαντήσει στην επόμενη μισή ώρα, αρκεί να έχει πάνω από 500μυνήματα στο φόρουμ(εδώ), αν δεν βρεθεί κάποιος με τόσα μυνήματα τότε θα το στείλω στον πρώτο που θα το ζητήσει. Edit: Όχι πμ.. Μπορείς να το δώσεις σε μένα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μπορείς να το δώσεις σε μένα; Φυσικά φίλε, στο στέλνω σε π.μ. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Και για το CLAIM INVITE, και για την αγορά (εξόφληση) έχεις 24 ώρες... ισχύει αυτό που σου γράψανε... Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Φυσικά φίλε, στο στέλνω σε π.μ. Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Αρχίζω να φτιάχνω λογαριασμούς σε http://www.mailboxde.com/ & http://oneplus.net/de και αύριο το πρωί το παραγγέλνω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Κάποιος που έχει κάνει ήδη την παραγγελία από Γερμανία, αν μπορεί να με βοηθήσει. Έχω κάνει λογαριασμό στο http://oneplus.net/de και βρίσκομαι στο σημείο που βάζω τις διευθύνσεις. Στο 1ο box που γράφει Default Billing Address, αν κατάλαβα καλά βάζω τη διεύθυνσή μου στην Θεσσαλονίκη, αυτή δηλαδή που έχω δηλωμένη και στο Paypal, ενώ στο 2ο box που γράφει Default Shipping Address, βάζω αυτή που μου έστειλαν από το Mailboxde.com. Αν κατάλαβα σωστά και δεν κάνω κάτι λάθος, το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχω δηλώσει την ελληνική Δνση στο 1ο box, όταν βάζω τη γερμανική στο 2ο αλλάζουν τα στοιχεία και στο 1ο και το αντίθετο!!!!!! Γιατί έτσι; Τί κάνω λάθος; Στην αγορά του Nexus 4 από Αγγλία, ήταν πιο απλά τα πράγματα; :p Ps. Τους λογαριασμούς τους δημιούργησα και προσπαθώ να τους ολοκληρώσω χωρίς να έχω τρέξω ακόμη το TunnelBear. Edit: Ok, τα κατάφερα. Μέσα από το Add New Addresses έκανα tick για κάθε Δνση που έβαλα έτσι ώστε να είναι η Default Billing Address και Default Shipping Address αντίστοιχα. Edited August 26, 2014 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα. Έχω άλλη μια πρόσκληση "You have received a new OnePlus invitation" Όποιος την χρειαστεί ας μου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarisp Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα. Έχω άλλη μια πρόσκληση "You have received a new OnePlus invitation" Όποιος την χρειαστεί ας μου στείλει μήνυμα. Καλημέρα ! Εαν υπαρχει ακόμη, ενδιαφέρομαι. Σπύρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κι εμένα με ενδιαφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORBID21 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 αν υπηρχε καποιο invite θα το εκτιμουσα πολυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Η πρόσκληση δόθηκε στον χρήστη highfidelity! @antonis995 Αν πατήσεις το λινκ της πρόσκλησης γράφει για το χρονικό περιθώριο που σου δίνει για το claim. Μετά έχεις ακόμα 24 ώρες για ολοκλήρωση της παραγγελίας. Έτσι τουλάχιστον είχε συμβεί όταν το παρήγγειλα εγώ. Η παραγγελία έγινε χθες βράδυ, με διεύθυνση mailboxde. Είμαι σε αναμονή τώρα. Να ευχαριστήσω ξανά για την πρόσκληση Σταύρο! Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Η παραγγελία έγινε χθες βράδυ, με διεύθυνση mailboxde. Είμαι σε αναμονή τώρα. Να ευχαριστήσω ξανά για την πρόσκληση Σταύρο! Τι προμήθεια κρατά το mailboxde; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Η προμήθεια είναι 1.25€. Συνολικά, αν επιλέξεις αποστολή με UPS που φαίνεται η πιο γρήγορη, θα κοστίσει γύρω στα 20€ συνολικά (προμήθεια και αποστολή). Οπότε, το κινητό θα κοστίσει 325€ περίπου. Πάντα για την έκδοση με τα 64Gb μιλάω. Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έχει αγοράσει κανείς με τιμολόγιο? Βλέπω στο mailboxde μπορείς να γραφτείς και σαν εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 εχω προσκληση για οποιον θελει αλλα θα ηθελα οταν το αγορασει και λαβει προσκληση να μου στειλει μια πισω ,γιατι δεν εχω τα χρηματα να το παρω Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 εχω προσκληση για οποιον θελει αλλα θα ηθελα οταν το αγορασει και λαβει προσκληση να μου στειλει μια πισω ,γιατι δεν εχω τα χρηματα να το παρω Σου έστειλα ήδη PM! :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σου έστειλα ήδη PM! :) κοιταξε στο email σου Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδια μια ερωτηση. Αν το πάρουμε απο Κίνα πρέπει να μας το ρουταρουν ?? γιατί το vickmall μου λεει οτι δεν το ρουταρει. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts