overpower Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Αλλά κλειδωμένο bootloader οπότε σε root ξεχνάς εγγύηση. Μια χαρά μπορείς να ξανακλειδώσεις bootloader... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Το πήρα με την προσφορά της wind. Πότε το είχες πάρει; Πόσα είχες δώσει; Edited May 30, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά προσωπικά μετά από NOTE 3,lg g3..nexus 5 θεωρώ ακόμα και σήμερα το 1+ το καλύτερο σε σχέση με την τιμή. Περιμένω να δω το 2 της 1+ εάν είναι 2καρτο για να το χτυπήσω. Διαφορετικά θα πάω σε ασους. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τι καλύτερο θα πάρεις???? Τίποτα, θα μείνω με ένα παλαιό που έχω στην άκρη... Πέρασα την αναβάθμιση 5.0.2 , στα μείον φαίνεται να είναι η μπαταρία και στα συν το καλύτερο touch. Επίσης μου άρεσε η λειτουργία guest. Λοιπόν ποιά είναι μια λογική τιμή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μόλις μου ήρθε email απο one plus,-$50 έως 7/6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterthess Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Νέες τιμές για το O+O από 1 μέχρι 7 Ιουνίου στο επίσημο site της Oneplus: 16GB στα 249€ 64GB στα 299€ https://oneplus.net/gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την παρακάτω θήκη? Leather wallet case. Στο μόνο που σκαλώνω είναι ότι έρχεται από Αμερική, με όποιο καπέλο στην τιμή συνεπάγεται. Αναμένω και προτάσεις σας.. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την παρακάτω θήκη? Leather wallet case. Στο μόνο που σκαλώνω είναι ότι έρχεται από Αμερική, με όποιο καπέλο στην τιμή συνεπάγεται. Αναμένω και προτάσεις σας.. Είτε γράφεις σε λάθος θέμα η κάτι λάθος έκανες στο link, δεν βλέπω να λέει για one plus one EDIT Δικο μου λαθος δεν εβγαζε σωστα την εικονα , για τοσο μικρο πακετο το πιο πιθανο ειναι να μην πληρωσεις τιποτα Edited June 2, 2015 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Όχι δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Οι διαστάσεις του κινητού μας με το galaxy note 4 είναι εφάμιλλες. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την παρακάτω θήκη? Leather wallet case. Στο μόνο που σκαλώνω είναι ότι έρχεται από Αμερική, με όποιο καπέλο στην τιμή συνεπάγεται. Αναμένω και προτάσεις σας.. Από την ώρα που δεν είναι ηλεκτρονικό προϊόν έτσι και αλλιώς δεν έχεις θέμα. Αλλά ναι, είναι μικρό και μπορεί ο πωλητής να το βάλει σε φάκελο να μην φαίνεται σαν αντικείμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Thanx για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έκανα παραγγελία το OPO σήμερα και τώρα πρέπει να πάρω tempered glass, θήκη (ή θήκες) και ακουστικά. Έχω διαβάσει ήδη αρκετές σελίδες στο νήμα γιατί το παρακολουθώ εδώ και μήνες. Ο καθένας λέει την άποψή του ανάλογα τι έχει χρησιμοποιήσει αλλά θα ήθελα κάποιος που το έχει ψάξει παραπάνω ή ακόμα καλύτερα που έχει χρησιμοποιήσει τα γνωστά γυαλιά να πει ποιο είναι το καλύτερο από άποψη καλύτερης εφαρμογής στην οθόνη, καλύτερη αφή, καλύτερες τρύπες για κάμερα, αισθητήρες και γωνίες. Της OPO, της Nillkin ή της Ozrly; Επίσης, από τις Pelosi, Nillkin Frosted, Ozrly FlexiSlim και FlexiCase ποιες προεξέχουν λίγο από την οθόνη ώστε όταν πέφτει αναποδογυρισμένο με οθόνη προς τα κάτω να μην προστατεύεται; Μιλάω γι' αυτό που έχει η Diztronic. Απλά θέλω μικρότερες θήκες όπως αυτές που ανέφερα παραπάνω. Τέλος, για in-ear ακουστικά, τα silver bullet αξίζουν ή να πάρω τίποτα Xiaomi Pistons; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έκανα παραγγελία το OPO σήμερα και τώρα πρέπει να πάρω tempered glass, θήκη (ή θήκες) και ακουστικά. Έχω διαβάσει ήδη αρκετές σελίδες στο νήμα γιατί το παρακολουθώ εδώ και μήνες. Ο καθένας λέει την άποψή του ανάλογα τι έχει χρησιμοποιήσει αλλά θα ήθελα κάποιος που το έχει ψάξει παραπάνω ή ακόμα καλύτερα που έχει χρησιμοποιήσει τα γνωστά γυαλιά να πει ποιο είναι το καλύτερο από άποψη καλύτερης εφαρμογής στην οθόνη, καλύτερη αφή, καλύτερες τρύπες για κάμερα, αισθητήρες και γωνίες. Της OPO, της Nillkin ή της Ozrly; Επίσης, από τις Pelosi, Nillkin Frosted, Ozrly FlexiSlim και FlexiCase ποιες προεξέχουν λίγο από την οθόνη ώστε όταν πέφτει αναποδογυρισμένο με οθόνη προς τα κάτω να μην προστατεύεται; Μιλάω γι' αυτό που έχει η Diztronic. Απλά θέλω μικρότερες θήκες όπως αυτές που ανέφερα παραπάνω. Τέλος, για in-ear ακουστικά, τα silver bullet αξίζουν ή να πάρω τίποτα Xiaomi Pistons; Η nilklin προεξέχει σιγουρα, για τις αλλες δεν τις εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Και πρέπει οπωσδήποτε να προεξεχει για να προστατεύει την οθόνη. Από το ένα μέτρο μου έπεσε στα πλακάκια(χωρίς θήκη) και έσπασε η οθόνη. Βέβαια το έστειλα στην opo για αλλαγή οθόνης, αλλά μου έστειλαν καινούργιο κινητό τελικά. Οπότε θηκουλα οπωσδήποτε, και να προεξεχει για να προστατεύει την οθόνη. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έκανα παραγγελία το OPO σήμερα και τώρα πρέπει να πάρω tempered glass, θήκη (ή θήκες) και ακουστικά. Έχω διαβάσει ήδη αρκετές σελίδες στο νήμα γιατί το παρακολουθώ εδώ και μήνες. Ο καθένας λέει την άποψή του ανάλογα τι έχει χρησιμοποιήσει αλλά θα ήθελα κάποιος που το έχει ψάξει παραπάνω ή ακόμα καλύτερα που έχει χρησιμοποιήσει τα γνωστά γυαλιά να πει ποιο είναι το καλύτερο από άποψη καλύτερης εφαρμογής στην οθόνη, καλύτερη αφή, καλύτερες τρύπες για κάμερα, αισθητήρες και γωνίες. Της OPO, της Nillkin ή της Ozrly; Επίσης, από τις Pelosi, Nillkin Frosted, Ozrly FlexiSlim και FlexiCase ποιες προεξέχουν λίγο από την οθόνη ώστε όταν πέφτει αναποδογυρισμένο με οθόνη προς τα κάτω να μην προστατεύεται; Μιλάω γι' αυτό που έχει η Diztronic. Απλά θέλω μικρότερες θήκες όπως αυτές που ανέφερα παραπάνω. Τέλος, για in-ear ακουστικά, τα silver bullet αξίζουν ή να πάρω τίποτα Xiaomi Pistons; Εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα την Pelosi για θήκη, το μόνο που προσφέρει είναι η υφή που είναι ίδια με του κινητού, δεν προστατεύει επαρκώς και σπάει-ραγίζει εύκολα στις τέσσερις γωνίες όπου κουμπώνει στο κινητό. Για κρύσταλλο προτείνω το Ozrly καθώς είναι πιο λεπτό από της Nilkin και έχει στρογγυλεμένες γωνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Βέβαια το έστειλα στην opo για αλλαγή οθόνης, αλλά μου έστειλαν καινούργιο κινητό τελικά. Τζάμπα σου έδωσαν το καινούργιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Τζάμπα σου έδωσαν το καινούργιο;;;; Όχι. Πλήρωσα για αλλαγή οθόνης, αλλά δεν άλλαξαν οθόνη. Μου έστειλαν καινούργιο. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όχι. Πλήρωσα για αλλαγή οθόνης, αλλά δεν άλλαξαν οθόνη. Μου έστειλαν καινούργιο. Πόςα πλήρωσες; Και πόσα για τα μεταφορικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Η τιμή για την οθόνη, με τα μεταφορικά μέσα DHL, είναι 147 (επίσημα στην opo μιλάω) . Αλλά ξαναλέω ότι τελικά μου έστειλαν καινούργιο κινητό... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Η τιμή για την οθόνη, με τα μεταφορικά μέσα DHL, είναι 147 (επίσημα στην opo μιλάω) . Αλλά ξαναλέω ότι τελικά μου έστειλαν καινούργιο κινητό... Άρα σε περίπτωση που σπάσει η οθόνη τους το στέλνεις και πληρώνεις 147€ για αντικατάσταση της συσκευής!:):happy:;):shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Η τιμή για την οθόνη, με τα μεταφορικά μέσα DHL, είναι 147 (επίσημα στην opo μιλάω) . Αλλά ξαναλέω ότι τελικά μου έστειλαν καινούργιο κινητό... Και ειναι οκ με το προβλημα πληκτρολογησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Κανένα πρόβλημα. Ούτε με θερμοκρασία ούτε με touche. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Κανένα πρόβλημα. Ούτε με θερμοκρασία ούτε με touche. Ημερομηνια κατασκευης, ποτε ειναι? (αναγραφεται πισω απο το κουτι του δεξια κατω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 καλησπερα στην παρεα,εχει αγορασει κανεις τελευταια το λευκο να μας πει εαν ειναι τελευταιες παρτιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Επειδή ενδιαφέρεται ένας φίλος να το αγοράσει και πήγε στο site της OPO και δίνει "SOLD OUT" όταν πατάς BUY, μου λέτε τι παίζει για αποστολή στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts