Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κανεις εμπειρία χρήσης απο την παρακάτω θήκη? http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/artisanpouch-leather-pouch-case-oneplus-one.html. Το κινητό είναι εντελώς γυμνό εδω και μηνες και έτσι θέλω να μείνει. Απλα σκέφτομαι τη φθορά που θα υποστεί αν μπει σε κάποια τσάντα. Δέκτες και οι προτάσεις για κάτι παρεμφερές.
Sent it From outer Space.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε ολους. Ενδιαφερομαι κ γω για την diztronic την θήκη. Μπήκα στο amazon.de και πήγα να παραγγειλω τη θήκη ενα tempered glass της orzly και ενα otg καλώδιο. Συνολικό κοστος 29 ευρώ και μου ζητάει αλλά 24 για μεταφορικά κ συσκευασία. Επειδή είμαι άσχετος απο αγορές στο ίντερνετ είναι κομπλε η τιμή η υπάρχει καμμία αλλη επιλογή;

Αν είναι από διαφορετικούς πωλητές ναι είναι λογικό.

Δεν σε συμφέρει όμως. Προσπάθησε να τα αγοράσεις από έναν πωλητή έτσι ώστε να πληρώσεις έξοδα αποστολής για μια αποστολή συνολικά

από τον Ιούλιο χρησιμοποιώ αυτή http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-New-Case-Clear-Gel-TPU-slim-Ultra-Thin-Crystal-Soft-Back-Cover-Case/1945993418.html την οποία την είχα πάρει στην φοβερή τιμή των 1,24 δολαρίων :)

Πλήρη προστασία, δεν έχει ξεχειλώσει καθόλου και δεν παχαίνει σε καμία πλευρά την συσκευή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χθές το opo είχε μια πτώση απο ύψος καρέκλας σε τσιμέντο αλλά άντεξε..επειδή (λογικά) θα ξαναγίνει, ψαχνω θήκη και είμαι ανάμεσα στην tudia cygen ( http://www.ebay.de/itm/TUDIA-Slim-Fit-CYGEN-Dual-Layer-Protective-Case-for-OnePlus-One-/261598593477 ) και στην diztronic ( http://www.amazon.de/Diztronic-Matte-Black-Flexible-OnePlus/dp/B00MBS1NA0 ) ..χωρίς να τις έχω δει από κοντά, εμφανισιακά με κερδίζει η tudia αλλα δεν ξέρω εαν νοιώθεις το κινητό μεγαλύτερο στο χέρι απ' ο,τι εαν φορούσε την diztronic ή εαν ζεσταίνεται περισσότερο γιατί την βλέπω πιο 'ενισχυμένη'..γνωρίζει κάποιος από την εμπειρία του να μου πει? Ευχαριστώ :)

ΥΓ: Επίσης ξέχασα να πω πως φοράω το tempered glass της opo, αρα δεν ξέρω εαν η tudia κάθεται καλά..Απ' όσο διάβασα στα προηγούμενα posts , η diztronic δεν έχει πρόβλημα.

Καλημερα.Ειδα οτι πλεων το power bank το δίνει κανονικα (χωρις αναγκαστικά των φορτιστής)... αλλα βγαίνουν 18€ τα μεταφορικά (πιο ακριβά και απο το power bank).

Παίζει να μαζευτουμε 4-5 ατομα να παραγγειλουμε ...για να μοιράσουμε το κόστος στα μεταφορικα??

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλημερα.Ειδα οτι πλεων το power bank το δίνει κανονικα (χωρις αναγκαστικά των φορτιστής)... αλλα βγαίνουν 18€ τα μεταφορικά (πιο ακριβά και απο το power bank).

Παίζει να μαζευτουμε 4-5 ατομα να παραγγειλουμε ...για να μοιράσουμε το κόστος στα μεταφορικα??

Δεν αξίζει πάρε ενα της xiaomi με 10.000 man που είναι και πιο φτηνά και τζάμπα μεταφορικά και τελείωνε! Ετσι έκανε κι εγώ και άλλοι πόσοι! :)

Δεν αξίζει πάρε ενα της xiaomi με 10.000 man που είναι και πιο φτηνά και τζάμπα μεταφορικά και τελείωνε! Ετσι έκανε κι εγώ και άλλοι πόσοι! :)

Κάποιο link για αξιόπιστο site ( να δινει γνήσιο xiaomi).

Xiaomi Mi5 White 32GB

δηλώνω συμμετοχή για ένα μαύρο

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά είχα παραγγείλει κάτι θήκες και έχουν περάσει 9 μέρες εργάσιμες,μέσω royal mail,πρωτα φορά παραγγελνω κάτι απο τo site τους,ποτε περιπου έρχονται?

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλώνω συμμετοχή για ένα μαύρο

Και εγώ για ενα ασπρο

Παιδιά είχα παραγγείλει κάτι θήκες και έχουν περάσει 9 μέρες εργάσιμες,μέσω royal mail,πρωτα φορά παραγγελνω κάτι απο τo site τους,ποτε περιπου έρχονται?

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ για ενα ασπρο

Παιδιά αν ειναι να γίνει κατι....μονο απο Αθηνα..γιατι μετα μπλεκουμε με μεταφορικα....καταθέσεις η αντικαταβολες κτλ.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Παιδιά αν ειναι να γίνει κατι....μονο απο Αθηνα..γιατι μετα μπλεκουμε με μεταφορικα....καταθέσεις η αντικαταβολες κτλ.

εγώ Αθήνα είμαι πάντως και ισχύει η υποψηφιότητα μου :)

εγώ Αθήνα είμαι πάντως και ισχύει η υποψηφιότητα μου :)

Οκ....εγω εχω άλλον ενα.....οπότε θελουμε άλλον ενα για να γίνουμε τέσσερις και να μας πανε τα μεταφορικα απο 5€ .

Αν θες στειλε μου σε pm το κινητο σου. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ δηλώνω συμμετοχή για μαύρο και είμαι από Αθήνα.

Στειλε μου ονομα και κινητο σε μήνυμα. ;)

Xiaomi Mi5 White 32GB

Κάποιο link για αξιόπιστο site ( να δινει γνήσιο xiaomi).

Εδώ είσαι φίλε.

Αξίζει να δώσω το OnePlus One μου 64GB για το Nexus 6 ή το LG G FLEX 2?????

Εάν έχεις δυνατότητα να περάσεις custom roms ούτε 1 στο εκατομμύριο. Εγώ θέλω 2καρτο έχω το NOTE 3 και το 1+ και θα κλαψω που θα αποχωρηστω το 1+ αν και δεν θα το πουλήσω.

Οκ....εγω εχω άλλον ενα.....οπότε θελουμε άλλον ενα για να γίνουμε τέσσερις και να μας πανε τα μεταφορικα απο 5€ .

Αν θες στειλε μου σε pm το κινητο σου. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στειλε μου ονομα και κινητο σε μήνυμα. ;)

Αλλος ενας παιδιά (απο Αθηνα) να συμπληρώσουμε 4αδα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει κάτι τι γίνεται;;;

Το φτιάχνεις σε τεχνικό

Το φτιάχνεις σε τεχνικό

Όταν λες τεχνικό τι εννοείς, δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορεί να μου το φτιάξει σύμφωνα με την εγγύηση που μου δίνει η Oneplus;;; Αμα χαλάσει για παράδειγμα η πλακέτα θα πρέπει να την πληρώσω;;;

Δημήτρης

Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση

Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση

Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση

Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση

Οκ, ευχαριστώ

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ