NickName98 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Ελπίζω να γίνει τίποτα τώρα τα Χριστούγεννα, οπως με την Black Friday. Edited December 9, 2014 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο?Να συνδεθείτε τώρα στο site του Oneplus μπορείτε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο?Να συνδεθείτε τώρα στο site του Oneplus μπορείτε ??? Όχι.. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Όχι.. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα οκ παλικάρι μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 σιγα μην το αφηναν :) ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως μια ματια που έριξα στο e-bay υπάρχουν αρκετα ....που πωλούνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Θελω ενα invite αν εχει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 τώρα το θυμηθήκατε ρε μάγκες 2 invite που χα δεν τα πήρε κανείς και έληξαν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) τώρα το θυμηθήκατε ρε μάγκες 2 invite που χα δεν τα πήρε κανείς και έληξαν :P κριμα γιατι και εγω ψαχνω ενα.. αλλα δεν το ηξερα.. ληγουν κιολας; ποσο κρατανε; :p Edited December 9, 2014 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παιδια και εδω κανα invite αν υπαρχειιιιι.....εχω ξανακανει ποστ αλλα μαλλον δεν το ειδε κανενας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σε λιγες μερες θα υπαρχει πληθωρα απο invites μιας και πολλοι που το πηραμε ειμαστε σε αναμονη για τις προσκλησεις μας οποτε περιμενετε λιγακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σε λιγες μερες θα υπαρχει πληθωρα απο invites μιας και πολλοι που το πηραμε ειμαστε σε αναμονη για τις προσκλησεις μας οποτε περιμενετε λιγακι παλι καλα...:) :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Φαντάζομαι ότι δεν έχουν στοκαρει ακόμα, γι αυτό και δε μοιράζουν. Εξου και το όλο σκηνικό με τα invite. Όπου να ναι θα σκάσουν όπως λέει και ο φίλος παραπάνω :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παλι καλα...:) :) :D Φιλε μου πρεπει να εχεις το νου σου και να ψαχνεις και βεβαια να εισαι και τυχερος.Κανενας δεν προκειται να σου στειλει απο μονος του επειδη ζητησες.Το θεμα ειναι να πετυχεις καποιο post την ωρα που το κανει καποιος και προσφερει προσκλησεις.Οταν εδωσα πχ δικη μου εκανε πανω απο 14 ωρες να την ζητησει καποιος!Καλη τυχη:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfradellos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα invite γι να προμηθευτώ το 64GB one plus one μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πουλάω το δικό μου όποιος θέλει. Λευκό 16αρι. Πληροφορίες με πμ. Κατάσταση βιτρίνας Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όποιος θέλει αγοράζει τώρα χωρίς invite! Βιαστείτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όποιος θέλει αγοράζει τώρα χωρίς invite! Βιαστείτε!! Είναι όντως αλήθεια και είναι διαθέσιμα και τα δύο μοντέλα Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 https://oneplus.net/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Τα ψιλά γράμματα.... PURCHASES WILL ARRIVE BEFORE DECEMBER 25.* Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εμένα τώρα, όλο αυτό γιατί μου δημιουργεί και υποψίες?? Μέχρι τώρα δεν είχαν stock και δεν έστελναν ούτε τις Black Friday παραγγελίες και ξαφνικά δέχονται ξανά και μάλιστα με δέσμευση για arrival έως τις 25 ?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 περιμενουν το βαπορι απο την Περσια.... εε λαθος Κινα :D :D Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εμένα τώρα, όλο αυτό γιατί μου δημιουργεί και υποψίες?? Μέχρι τώρα δεν είχαν stock και δεν έστελναν ούτε τις Black Friday παραγγελίες και ξαφνικά δέχονται ξανά και μάλιστα με δέσμευση για arrival έως τις 25 ?? :confused: Λογικα ή εχουν παραλαβει τωρα νεα φουρνια ή εχουν κανονισει να το κανουν.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά αγόρασα ένα data cable από eBay με περίπου 2€ και εμφανιςιακα είναι σαν το αυθεντικό! Παρατήρησα όμως ότι κάνει παρά πολύ ώρα για να φορτίσει! Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία του κινητού ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Λογικα οχι. Ισα ισα που ειναι και μπορει να ειναι καλυτερο. Το rapid charge χαλαει την μπαταρια. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rnd Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όποιος θέλει αγοράζει τώρα χωρίς invite! Βιαστείτε!! Είναι όντως αλήθεια και είναι διαθέσιμα και τα δύο μοντέλα Μέχρι να το πάρω πρέφα εξαντλήθηκε το 64GB. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο το 16GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts