Da_rudakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για power bank δες και αυτά της anker, με έχουν βολέψει πολύ. Εχεις καποιο συγκεκριμένο κατά νου; Ειχα το xiaomi 10400 αλλα επειδη το θελω για καθε μερα και μου εκατσε βαρύ το εδωσα. Ηταν 250gr φανταζομαι θελω κάτι στο 5000mah και 130gr max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εχεις καποιο συγκεκριμένο κατά νου; Ειχα το xiaomi 10400 αλλα επειδη το θελω για καθε μερα και μου εκατσε βαρύ το εδωσα. Ηταν 250gr φανταζομαι θελω κάτι στο 5000mah και 130gr max. Δες εδω http://www.ianker.com/External-Batteries/category-c1-s1 εχει διαφορες χωρητικοτητες και αν τα ανοιξεις σου λεει και βαρος. Εγω εχω δυο μεγαλα ενα στα 13000mAh και ενα στα 20000mAh, ειναι αρκετα βαρια αλλα το δευτερο που το ειχα μαζι μου στο στρατο με εσωσε, iPhone και ταμπλετ απο αυτο τα φορτιζα παντα για να μη μου τα φανε και στην πριζα εμπαινε μονο η μπαταρια μια φορα τη βδομαδα περιπου. Στο βαρος που θελεις δες αυτα http://www.ianker.com/product/79UN53V1-B8P56A http://www.ianker.com/product/79AN7909-B2A http://www.ianker.com/product/79AN7902-B2A παιζουν στα γραμμαρια που ειπες. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραγγελία στις 18:00 περιπου εχω αριθμο 1200348509 Αρα καλα τα υπολογισα 20-25 χιλιαδες παραγγελιες ισως και περισσοτερες μεχρι το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εχεις καποιο συγκεκριμένο κατά νου; Ειχα το xiaomi 10400 αλλα επειδη το θελω για καθε μερα και μου εκατσε βαρύ το εδωσα. Ηταν 250gr φανταζομαι θελω κάτι στο 5000mah και 130gr max. Έβγαλε η Xiaomi και slim αλλά το μισό σε χωρητικότητα. http://www.thelab.gr/_/news/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-slim-mi-power-bank-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-xiaomi-r1747 Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Είμαι στη διαδικασία για να παραγγείλω το oneplus one από oneplus.net/de και βλέπω ότι μπορώ να κάνω αποστολή κατευθείαν Ελλάδα και όχι Γερμανία και μετά να το στείλω Ελλάδα... Έχει κάποια διαφορά που πρέπει να ξέρω;; Παρακαλώ βοηθήστε να προλάβω το Black Friday :) Δεν στελνει απευθειας Ελλαδα. Θα σου πει σε καποιο σημειο οτι δεν μπορεις να το στελεις στην διευθυνση που επελεξες... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι ενω κανω την παραγγελια για αξεσουαρ μεσω tunnelbear μου απαντα Sorry, currently we cannot ship to this address ; Εχω βαλει shipping address το mailbox.de και Billing address τη διευθυνση στην Ελλαδα. Με αυτο τον τροπο ειχα παρει το 64αρι. Δε στελνει πλεον στο mailbox.de; Συμβαινει κατι αλλο; Μηπως δεν εχεις βαλει χωρα την Γερμανια; δεν χρειαζονται tunnels Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 υπαρχει ενα τελευταιο Invite,pm παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παραγγελία στις 18:00 περιπου εχω αριθμο 1200348509 Εγω παραγγειλα στης 26/11 και εχω αριθμο 1200323076 και ακομα ειμαι Pending Shipment :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Έβγαλε η Xiaomi και slim αλλά το μισό σε χωρητικότητα. http://www.thelab.gr/_/news/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-slim-mi-power-bank-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-xiaomi-r1747 Αυτό ελεγα να παρω και το εδωσα,20€ τελική βγαινει. Θα και τα Anker ομως που ειπε ο φιλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Οποιος δε θελει τα jbl pm me Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μιας και δεν εβγαλα ακρη να ξαναρωτησω οσα παιδια το εχουν ηδη....Επαφες μονο μεσω Google mail? Επαφες σε συσκευη δεν αποθηκευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Μιας και δεν εβγαλα ακρη να ξαναρωτησω οσα παιδια το εχουν ηδη....Επαφες μονο μεσω Google mail? Επαφες σε συσκευη δεν αποθηκευει? Η συσκευή η Gmail! Edited November 29, 2014 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Η συσκευή η Gmail! Σε ευχαριστω πολυ, δε το χα καταλαβει :O ! Και μιας και μου απαντησες μηπως ξερεις αν μπορω να περασω τις επαφες απο το google στην συσκευη ή να τις ξαναπερασω μια μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σε ευχαριστω πολυ, δε το χα καταλαβει :O ! Και μιας και μου απαντησες μηπως ξερεις αν μπορω να περασω τις επαφες απο το google στην συσκευη ή να τις ξαναπερασω μια μια? Ρυθμίσεις Λογαριασμοί Gmail (αν δε το έχεις βάλτο) Συγχρονισμός :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ρυθμίσεις Λογαριασμοί Gmail (αν δε το έχεις βάλτο) Συγχρονισμός :) Σε ευχαριστω πολυ !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Aλλαξε status η παραγγελεια μου και εγινε procesing αλλα αλλαξανε και κατι στη διευθηνση αποστολης εγινε ετσι [ATTACH]53330[/ATTACH] Θα εχω προβλημα στο mailbox.de? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ρυθμίσεις Λογαριασμοί Gmail (αν δε το έχεις βάλτο) Συγχρονισμός :) Σε ευχαριστω πολυ !!! :D Εμένα δεν μου δούλεψε ποτέ έτσι. Αυτό που έκανα στο κινητό της κοπέλας μου που απέκτησε πρόσφατα, έσωσα όλες τις επαφές σε csv, τις ανέβασα στο google contacts και εκεί τις επεξεργάστηκα και πλέον συγχρονίζουν με το κινητό. Πλέον ό,τι αλλαγή κάνεις θα επηρεάζει και το google και τη συσκευή εκατέρωθεν αρκεό να κάνεις αυτό που είπε ο mike, να ενεργοποιήσεις το συγχρονισμό. Άμα το στήσεις, δουλεύει, στο αρχικό στήσιμο (τουλ με εμένα) πάντα σφίγγεται. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μια χαρά είναι. Το εχουν μάθει πλέον το mailbox. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αν μπορει καποιος που εχει παραλαβει να μου στειλει ενα screenshot απο το tracking του ups; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αν μπορει καποιος που εχει παραλαβει να μου στειλει ενα screenshot απο το tracking του ups; ευχαριστω. Τι θέλεις ακριβώς? Το νούμερο η τη διαδρομή DE>GR? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 μπορει να πει καποιος που παραγγειλε το κινητο χθες η σημερα,δλδ στην προσφορα blakc friday,ποσο του κοστησε συνολικα??(για το 64 παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι θέλεις ακριβώς? Το νούμερο η τη διαδρομή DE>GR? ενα screenshot απο το tracking στην σελιδα της ups. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 ενα screenshot απο το tracking στην σελιδα της ups. Εντάξει είναι? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Εντάξει είναι? Ναι φιλε μου..ευχαριστω πολυ! 4 μερες για παραδοση; εμενα γιατι μου λεει οτι θα φτασει στις 8 του Δεκεμβρη;;; :(:( http://i.imgur.com/XYHeplN.png Edited November 29, 2014 by KeepWalkingR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 και επιτελους πως φτιαχνουμε λογαριασμο στο mailboxde???????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Απλή εγγραφή κάνεις αλλά με τα πραγματικά σου στοιχεία.... Που βρίσκεις δυσκολία? Aλλαξε status η παραγγελεια μου και εγινε procesing αλλα αλλαξανε και κατι στη διευθηνση αποστολης εγινε ετσι [ATTACH]53330[/ATTACH] Θα εχω προβλημα στο mailbox.de? Κι εμένα έτσι είναι. Δεν νομίζω, λογικά το έχουν μάθει το site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Απλή εγγραφή κάνεις αλλά με τα πραγματικά σου στοιχεία.... Που βρίσκεις δυσκολία? Κι εμένα έτσι είναι. Δεν νομίζω, λογικά το έχουν μάθει το site... Δεν θα εχετε κανενα προβλημα..οσοι παραγγελνουν μεσο mailbox το τελευταιο καιρο,συμπεριλαμβανομενου και εμενα,το ιδιο γινεται...αλλαζει η διευθυνση...αρκει να φενεται το id!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts