sizor Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλημερα. Εχω 3 προσκλησεις. Θα προτιμηθουν παλια και ενεργα μελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyro Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλημέρα! Ένα invite κι από μένα, λήγει σήμερα στις 21:00, τσιμπήστε το ;) One invite for One OnePlus One :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλημέρα! Ένα invite κι από μένα, λήγει σήμερα στις 21:00, τσιμπήστε το ;) One invite for One OnePlus One :p ποσο σου εφτασε φιλε μου με το invite?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά έχω ακόμα άλλες 2 προσκλήσεις. PM το email σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά έχω κι εγώ 3 προσκλήσεις που λήγουν σε 6 μέρες!!! Όποιος ενδιαφέρεται pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroulis86 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Χαμός από προσκλήσεις :D άλλη μία και από μένα...pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καλημέρα μου ήρθε πρόσκληση για Oneplus one - 64 GB Sandstone Black την οποία και χαρίζω. όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyro Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ποσο σου εφτασε φιλε μου με το invite?? Δεν κατάλαβα την ερώτηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια μου ηρθε μι προσκληση ποιος μπορει να μου πει πως παραγγελνω αναλυτικα γιατι εχασα τον μπουσουλα εχω 24 ωρες λεει, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια μου ηρθε μι προσκληση ποιος μπορει να μου πει πως παραγγελνω αναλυτικα γιατι εχασα τον μπουσουλα εχω 24 ωρες λεει, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1η σελίδα του νήματος, θα τα βρεις όλα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 1η σελίδα του νήματος, θα τα βρεις όλα ευχαριστω πολυ αλλα δεν βγαζω ακρη ειμαι και αρκετα ασχετος οποτε το αφηνω γιατι αρχιζω να νευριαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ευχαριστω πολυ αλλα δεν βγαζω ακρη ειμαι και αρκετα ασχετος οποτε το αφηνω γιατι αρχιζω να νευριαζω Θες να πεις οτι διάβασες ΑΥΤΟ και υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις/σε δυσκολευει? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 το πρωτο Pm θα παρει την προσκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ως πρώην κάτοχος και επειδή παρακολουθώ το θέμα... Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://oneplus.net/blackfriday/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δυο προσκλησεις και εδω πμ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyro Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Άλλη μία πρόσκληση, ο γνωστός μου που του την είχα κρατήσει τελικά δεν τη θέλει... GLUG-VDWO-G8M4-ILVC (claimed) Και άλλη μία και τελευταία: GLFF-3MGR-0DQS-Z0HB (claimed) Edited November 25, 2014 by Spyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) περιμενω το mail σας,υπαρχει προσκληση Edited November 25, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Σημερα παρελαβα και εγω...Πολυ καλο το κινητο και πολυ ωραια και διαφορετικη αισθηση απο το πισω καλυμμα...μια ερωτηση...Επαφες μεσω μονο Google? στην συσκευη δε μπορουμε να αποθηκευσουμε επαφες?ισως λιγο χαζη ερωτηση αλλα ειλικρινα δε βρισκω κατι:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ως πρώην κάτοχος και επειδή παρακολουθώ το θέμα... Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://oneplus.net/blackfriday/ Υπαρχει πουθενα ενημερωση για το τι θα περιλαμβανει? το κινητο σε προσφορα? αξεσουαρ σε προσφορα? απλα αλλο ενα preorder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά έχω ακόμα άλλες 2 προσκλήσεις. PM το email σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 περιμενω το mail σας,υπαρχει προσκληση Σε ευχαριστώ πολύ καθώς έψαχνα για ένα συγγενή στις ΗΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ καθώς έψαχνα για ένα συγγενή στις ΗΠΑ. να σαι καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει ακομη μια προσκληση,pm παρακαλω με το email σας, edit:δωθηκε. Edited November 25, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORBID21 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLXL-6NQR-FWQE-LGMK ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL3G-XLKH-D7BQ-ZEOF ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLEQ-Y2DZ-U2KN-Y1JL ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL1X-6BGC-WHEA-SLOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vxar Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παραγγελεία στις 19/11 με invite και ακομα pending shipment μήπως έχει καθυστερήσει λιγο η αποστολή??? τι λέτε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORBID21 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL4O-RWEC-E3LU-8K6I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts