ShevaGR Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έχω ένα invitation. Όποιος το θέλει pm. Δεν το δίνω σε άτομο που γράφτηκε τώρα γιαυτό και μόνο.... Αν δεν το ζητήσει κανείς θα φύγει αλλού γιατί την προηγούμενη φορά παίχτηκε βλακεία και χάθηκε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Τι παίζει με της προσκλήσεις έχω πάει πολλές σελίδες πίσω και δεν έχω καταλάβει Ρεύμα παιδιά το περνάτε πιο φτηνά? Πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οχι οτι ειναι ωραία , αλλα απο τις λιγες που βρήκα που το παράθυρο δεν ειναι τρύπα http://www.aliexpress.com/item/Official-Original-oneplus-one-plus-one-OPO-1-1-Flip-Leather-Case-Cover-For-oneplus-one/2050983333.html Σιλικόνης διαφανή για να μην κρύψουμε και την ωραία πλάτη http://www.aliexpress.com/item/Official-Original-oneplus-one-plus-one-OPO-1-1-PC-Silicone-Case-Cover-For-oneplus-one/2043109399.html Και glass σε καλή τιμή και μαλλον ποιοτικό http://www.aliexpress.com/item/New-Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-OnePlus-A0001-Tonsee/2018312267.html Edit αν παραγγείλει κανεις απο Αθήνα με alli και έχει τη διάθεση να βάλει και κάνα δυο πράγματα για μενα , ας μου στείλει ενα pm , γιατί με τον alli δε το εχω. Θήκη σιλικόνης χωρίς να καλύπτει το επάνω και το κάτω μέρος του κινητού θεωρώ ότι δε προσφέρει την απαραίτητη προστασία. Πάρε μία που να καλύπτει πλήρως. Και μην κολλάς στη διαφάνεια, το ωραίο του sand είναι η αίσθηση στην αφή που έτσι και αλλιώς θα την χάσεις. Nilkin tempered πολύ καλύτερο από Orzly τελικά. Το έχω βάλει εδώ και 2-3 βδομάδες, έκατσε πολύ καλά και δεν έχει ούτε ένα σημαδάκι. Το orzly στις 3 μέρες είχε γεμίσει χαρακιές! Γενικά βρίσκεις τα πάντα και στο ebay, ρίξε μια ματιά και εκεί. Μόνο Diztronic δε μπορείς να πάρεις από εκεί δυστυχώς... Για μένα ο συνδυασμός Diztronic+Nilkin είναι ο καλύτερος για εμφάνιση+προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Παιδιά επειδή τις περισσότερες ωρες είμαι στη δουλειά , έβαλα ως mail address την διεύθυνση της δουλειάς στο mailbox.de . Καλά έκανα η έκανα πατάτα? :ninja: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το δικό μου πέρασε από Βέλγιο. Η πλάκα είναι ότι εχω ενα φιλαράκι εκεί, και δε πηγε καν το μυαλό μου εχθές που έκανα τη παραγγελία να βάλω τα στοιχεία του. Στο πανικό επάνω να κάνω σωστά mailbox κτλ τον ξέχασα :( τελος πάντων... Στο mailbox ποτε πληρώνουμε. Βάζουμε απο πριν λεφτά η μας στέλνουν mail οταν είναι έτοιμο και μετά κάνουμε τα υπόλοιπα ? Υγ κανένα καλό site με θηκες glass κτλ αλλά να έχει PayPal? Τελικα μαζι ειναι τα δικα μας. Τωρα το βραδυ εφτασαν Νυρεμβεργη οποτε πλησιαζουν στο mailboxe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Χα χα ... ναι φιλος, μαζι είναι και τα δύο NUERNBERG - GERMANY 23:16 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Βοήθεια χριστιανοί τα φώτα σας. Αγόρασα 2 Pelosi θήκες από Aliexpress, μία μαύρη και μία μπορντώ. Φόρεσα στο κινητό την τελευταία, ωραία αφή. Τρεις βδομάδες μετά, ένας φίλος ρωτάει να δει το Opo. Βγάζω τη θήκη για να το δει γυμνό και βλέπω ότι η θήκη έχει "βάψει" σε σημεία την sandstone πλάτη του Opo!!! :shock: Υπάρχει ασφαλής τρόπος να "καθαρίσω" το κόκκινο χρώμα από την πλάτη; Δοκίμασα με λίγο οινόπνευμα προσεκτικά σε ένα σημείο, αλλά δεν έγινε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Βοήθεια χριστιανοί τα φώτα σας. Αγόρασα 2 Pelosi θήκες από Aliexpress, μία μαύρη και μία μπορντώ. Φόρεσα στο κινητό την τελευταία, ωραία αφή. Τρεις βδομάδες μετά, ένας φίλος ρωτάει να δει το Opo. Βγάζω τη θήκη για να το δει γυμνό και βλέπω ότι η θήκη έχει "βάψει" σε σημεία την sandstone πλάτη του Opo!!! :shock: Υπάρχει ασφαλής τρόπος να "καθαρίσω" το κόκκινο χρώμα από την πλάτη; Δοκίμασα με λίγο οινόπνευμα προσεκτικά σε ένα σημείο, αλλά δεν έγινε τίποτα... Ψάξε στο YouTube how to clean sandstone black oneplus Και θα σου βγάλει αρκετά.. Μην περιμένεις πολλά όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Βοήθεια χριστιανοί τα φώτα σας. Αγόρασα 2 Pelosi θήκες από Aliexpress, μία μαύρη και μία μπορντώ. Φόρεσα στο κινητό την τελευταία, ωραία αφή. Τρεις βδομάδες μετά, ένας φίλος ρωτάει να δει το Opo. Βγάζω τη θήκη για να το δει γυμνό και βλέπω ότι η θήκη έχει "βάψει" σε σημεία την sandstone πλάτη του Opo!!! :shock: Υπάρχει ασφαλής τρόπος να "καθαρίσω" το κόκκινο χρώμα από την πλάτη; Δοκίμασα με λίγο οινόπνευμα προσεκτικά σε ένα σημείο, αλλά δεν έγινε τίποτα... Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο How To Keep Your Sandstone OnePlus One Clean and …: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλημερα!Σημερα παρελαβα τα silver bullets ακουστικα της oneplus.τα ειχα παρει απο το http://vifocal.com/catalogsearch/result/?q=oneplus+one .συσκευασια εξαιρετικη και παλι.οσο για ποιοτητα ηχου εντυπωσεις αργοτερα:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ψάξε στο YouTube how to clean sandstone black oneplus Και θα σου βγάλει αρκετά.. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο How To Keep Your Sandstone OnePlus One Clean and …: Έχω δοκιμάσει ήδη με ισοπροπυλική αλκοόλη. Σκεφτόμουν ασετόν, αλλά φοβάμαι ότι θα αντιδράσει και θα διαλύσει ακόμα και το χρώμα του κανονικού καπακιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Έχω δοκιμάσει ήδη με ισοπροπυλική αλκοόλη. Σκεφτόμουν ασετόν, αλλά φοβάμαι ότι θα αντιδράσει και θα διαλύσει ακόμα και το χρώμα του κανονικού καπακιού... Κοίταξε να δεις αν σε ενοχλεί πολύ τότε κάνε ένα Search στο ebay ή κάπου αλλού για πίσω πλάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Χα χα ... ναι φιλος, μαζι είναι και τα δύο NUERNBERG - GERMANY23:16 Το δικό μου το ξεχάσατε? Για να δούμε θα προλάβει σήμερα το mailboxde να ξεκινήσει την αποστολή για Ελλάδα???? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Λογικα θα σου στειλει μνμ σημερα αλλα αποστολη απο δευτερα...εμενα τουλαχιστον προχθες ετσι εκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ρε μάγκες πως το κάνετε track πριν φτάσει στο mailbox? Μπορούμε να βλέπουμε την κίνηση του και πριν φτάσει στο mailbox? Δλδ από την oneplus προς το mailbox* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Έχω δοκιμάσει ήδη με ισοπροπυλική αλκοόλη. Σκεφτόμουν ασετόν, αλλά φοβάμαι ότι θα αντιδράσει και θα διαλύσει ακόμα και το χρώμα του κανονικού καπακιού... Κοίταξε να δεις αν σε ενοχλεί πολύ τότε κάνε ένα Search στο ebay ή κάπου αλλού για πίσω πλάτη. Πιο πάνω στο link του panosmaria2011 είναι μαγαζί με αξεσουάρ και έχει και πλάτη ! Scroll up :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ρε μάγκες πως το κάνετε track πριν φτάσει στο mailbox? Μπορούμε να βλέπουμε την κίνηση του και πριν φτάσει στο mailbox? Δλδ από την oneplus προς το mailbox* E ναι,αφου η One plus σου δινει το tracking number της DHL ,με το οποιιο το στελνει!θα το χεις στο mail σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 E ναι,αφου η One plus σου δινει το tracking number της DHL ,με το οποιιο το στελνει!θα το χεις στο mail σου... Αυτό τον κωδικό πρέπει να βάλω στην dhl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 στο λεει θα στο στειλει με email.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 στο λεει θα στο στειλει με email.... Email είναι αυτό πάνω απλά έχω κρύψει προσωπικά δεδομένα... Πριν το παίξεις έξυπνος σκέψου λίγο γιατί το ύφος δεν φαίνεται καθόλου καλό... Πάντα φιλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Το δικό μου το ξεχάσατε? Για να δούμε θα προλάβει σήμερα το mailboxde να ξεκινήσει την αποστολή για Ελλάδα???? Ναι τωρα παει στο mailboxe. Αρα αν ειμαστε τυχεροι αυριο θα μας το στειλει γιατι σημερα δεν το βλεπω Email είναι αυτό πάνω απλά έχω κρύψει προσωπικά δεδομένα... Πριν το παίξεις έξυπνος σκέψου λίγο γιατί το ύφος δεν φαίνεται καθόλου καλό... Πάντα φιλικά! Θα σου στειλει δευτερο email σχετικα με shipment, το οποιο θα εχει ενα tracking number. Μετα αυτον τον βαζεις στο site της DHL και βλεπεις που βρισκεται Edited November 21, 2014 by xariw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ναι τωρα παει στο mailboxe. Αρα αν ειμαστε τυχεροι αυριο θα μας το στειλει γιατι σημερα δεν το βλεπω Θα σου στειλει δευτερο email σχετικα με shipment, το οποιο θα εχει ενα tracking number. Μετα αυτον τον βαζεις στο site της DHL και βλεπεις που βρισκεται Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ρε μάγκες πως το κάνετε track πριν φτάσει στο mailbox? Μπορούμε να βλέπουμε την κίνηση του και πριν φτάσει στο mailbox? Δλδ από την oneplus προς το mailbox* μια μερα θα χρειαστε να παει απο oneplus στο mailbox φιλε:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Με standard σε εμας εκανε 3 μερες. Με express δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει email, σε μένα δεν ήρθε όπως και σε άλλους οπως θα δεις και στο forum της oneplus. Το trucking number μπορείς να το δεις από το λογαριασμό που έχεις στο store της Oneplus. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts