evgenios12 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Η παραγγελία μπήκε την Δευτέρα το μεσημέρι...ακομα δείχνει processing... Ειναι λογικό...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ένα καλό είναι ότι το τηλέφωνο κλειδώνει και ξεκλειδώνει με το άνοιγμα του μπροστινού τμήματος της θήκης. Πως γίνεται αυτό να ξεκλειδώνει όταν ανοίγεις το κάλυμμα; έχει ρύθμιση κ το κάνει με τον αισθητήρα? Καλό αυτό! ποια ακριβώς θήκη πήρες μπορείς να δείξεις φωτό η λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Φιλε μου εγω την εκανα τεταρτη βραδυ και εχει φυγει με courrier ηδη...μηπως ειχες προβλημα με πληρωμη μεσω καρτας-paypal?κανε καμια επικοινωνια με Mail να δεις τι γινεται;) Η παραγγελία μπήκε την Δευτέρα το μεσημέρι...ακομα δείχνει processing... Ειναι λογικό...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Τα λεφτα έχουν ήδη χρεωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό μου εδώ και τρεις μέρες...δλδ έχουν περάσει απο PayPal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εμενα εμεινε σε processing 24 ωρες περιπου και καπακι μου στειλανε Tracking number me dhl courier...στειλε ενα Mail να σου φυγει η απορια 1!:happy: Τα λεφτα έχουν ήδη χρεωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό μου εδώ και τρεις μέρες...δλδ έχουν περάσει απο PayPal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εμενα εμεινε σε processing 24 ωρες περιπου και καπακι μου στειλανε Tracking number me dhl courier...στειλε ενα Mail να σου φυγει η απορια 1!:happy: Πέρα απο ticket δεν βρίσκω άλλο Mail για να επικοινωνήσω μαζί τους... Μηπως μπορείς να μου στείλεις το Mail τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δοκιμασε εδω...κανε Login κανονικα και κανε την ερωτηση σου! https://oneplus.net/support... εγω απο εκει θα ξεκινουσα! Πέρα απο ticket δεν βρίσκω άλλο Mail για να επικοινωνήσω μαζί τους... Μηπως μπορείς να μου στείλεις το Mail τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δοκιμασε εδω...κανε Login κανονικα και κανε την ερωτηση σου! https://oneplus.net/support... εγω απο εκει θα ξεκινουσα! Αυτο εννοούσα ticket...μάλλον μόνο ετσι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους... Να σε ´καλα...ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ένα καλό είναι ότι το τηλέφωνο κλειδώνει και ξεκλειδώνει με το άνοιγμα του μπροστινού τμήματος της θήκης. Πως γίνεται αυτό να ξεκλειδώνει όταν ανοίγεις το κάλυμμα; έχει ρύθμιση κ το κάνει με τον αισθητήρα? Καλό αυτό! ποια ακριβώς θήκη πήρες μπορείς να δείξεις φωτό η λινκ; Έχω πάρει την ίδια θήκη που βλέπεις στο . Λογικά θα το κάνει με τη χρήση του αισθητήρα εγγύτητας. Μπορείς να δεις το χαρακτηριστικό που σου λέω στο 3:00 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά πρόσκληση?? :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το tempered glass της Bepak έβαλε αέρα από κάτω οπότε και το πέταξα και παρήγγειλα αυτό το noname: http://www.ebay.com/itm/251594658647?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Είναι σουβλερό, με κυρτές άκρες όπως το Bepak (κάτι που κατηγορούν τα αντίστοιχα της Nilkin), έκατσε υπέροχα και μου έστειλε την έκδοση με τρυπούλα και για την μπροστονή κάμερα (το Bepak δεν είχε). Το συνιστώ μιας και έχει κ πολύ καλή τιμή! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχω πάρει την ίδια θήκη που βλέπεις στο . Λογικά θα το κάνει με τη χρήση του αισθητήρα εγγύτητας. Μπορείς να δεις το χαρακτηριστικό που σου λέω στο 3:00 και μετά. με μαγνήτη το κάνει.. αν πάρετε ένα μαγνήτη και το περάσετε απαλά πάνω από την κλειστή οθόνη θα ανοίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Επειδή έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο thread, ας μου πει κάποιος moderator αν υπάρχει κάποια λίστα αναμονής για invites. Αν όχι, στις επόμενες μέρες (τα invites που έχω λήγουν σε 6 μέρες οπότε δεν υπάρχει θέμα βιασύνης) θα δώσω τυχαία σε κάποιον που θα ζητήσει, αλλά όπως έγινε και με τη δική μου περίπτωση θα προτιμήσω κάποιον που να είναι ενεργός στο forum (1000+ posts). Αν δε βρω κάποιον, τότε θα το δώσω σε κάποιον με λιγότερα posts για να μη πάει χαμένο. Παρακαλώ μη στέλνετε pm. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babkon21 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 @tsiftsism ψαχνω για invite μιας κ ενδιαφερομαι να παρω το κινητο. Ειμαι νεο μελος μεν, σιγουρα ομως θ ανταποδώσω σε αυτο το φορουμ οποιες προσκλησεις λαβω με το καλο :) Οποτε αν σου περισσεύει καμια, ειναι ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδια καλησπερα εχει κανεις αγορασει τα παρακατω??? http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-nanometer-h-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-one-plus-one-smartphone.html http://www.vickmall.com/new-nillkin-filp-leather-case-with-window-sparkle-leather-case-for-oneplus.html ειναι καλα?? εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο?? ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariw Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Και εγω ενδιαφερομαι αν εχει καποιος διαθεσιμο invite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beleaver Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Επειδή έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο thread, ας μου πει κάποιος moderator αν υπάρχει κάποια λίστα αναμονής για invites. Αν όχι, στις επόμενες μέρες (τα invites που έχω λήγουν σε 6 μέρες οπότε δεν υπάρχει θέμα βιασύνης) θα δώσω τυχαία σε κάποιον που θα ζητήσει, αλλά όπως έγινε και με τη δική μου περίπτωση θα προτιμήσω κάποιον που να είναι ενεργός στο forum (1000+ posts). Αν δε βρω κάποιον, τότε θα το δώσω σε κάποιον με λιγότερα posts για να μη πάει χαμένο. Παρακαλώ μη στέλνετε pm. Αν είσαι διατεθιμένος, ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποιο invite αν δε βρεις κάποιον με τόσα post, αν και η waiting list ήταν πολύ καλή ιδέα, όπως σε κάποια site που υπάρχει και track ποιος έδωσε σε ποιον και ουσιαστικα βλέπεις ποιος τις επιστρέφει στην λίστα και δεν είναι παρτάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδιά μια ερώτηση. προετοιμάζομαι για την δευτέρα, (προπαραγγελία). μια ερώτηση. στο πλαίσιο που βάζουμε την διεύθυνση αποστολής, βάζω και αυτό Mailboxde.com e.K. όνομα μου ID 23876 ? εγώ έβαλα το όνομα μου ,την διεύθυνση που μου δώσανε (έβαλα τον νομό τις πόλις μια και ήταν υποχρεωτικό πεδίο). στην δε διεύθυνση χρέωσης, τα στοιχειά που έχω στο paypal.. μια ακόμα ερώτηση, στα στοιχεία του paypal ,ζητούσε και εκεί υποχρεωτικά νομό,μου έβγαζε αυτούς τις Γερμανίας, τι κάνω? είναι υποχρεωτικό πεδίο.. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδιά μια ερώτηση. προετοιμάζομαι για την δευτέρα, (προπαραγγελία). μια ερώτηση. στο πλαίσιο που βάζουμε την διεύθυνση αποστολής, βάζω και αυτό Mailboxde.com e.K. όνομα μου ID 23876 ? εγώ έβαλα το όνομα μου ,την διεύθυνση που μου δώσανε (έβαλα τον νομό τις πόλις μια και ήταν υποχρεωτικό πεδίο). στην δε διεύθυνση χρέωσης, τα στοιχειά που έχω στο paypal.. μια ακόμα ερώτηση, στα στοιχεία του paypal ,ζητούσε και εκεί υποχρεωτικά νομό,μου έβγαζε αυτούς τις Γερμανίας, τι κάνω? είναι υποχρεωτικό πεδίο.. ευχαριστώ. Fisrt Name: Mailboxde.com e.K. Last Name: ID xxxxx Company: Το Ονοματεπώνυμό σου Το Billing Address τσέκαρέ το να είναι same as Shipping Address. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ευχάριστο για την άμεση απάντηση. έχω όμως την έξης απορία.. billing και shipping το ίδιο? στο pay pal όμως όταν θα πληρωθούν δεν θα γράφει άλλα στοιχεία? δεν θα είναι πρόβλημα? αν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ευχάριστο για την άμεση απάντηση. έχω όμως την έξης απορία.. billing και shipping το ίδιο? στο pay pal όμως όταν θα πληρωθούν δεν θα γράφει άλλα στοιχεία? δεν θα είναι πρόβλημα? αν Στο billing βάλε τα στοιχεία που έχεις δώσει στην Τράπεζα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 αυτό σκέφτηκα και εγώ , με κόλλησε αυτό που είπε ο nikosoti ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- fteo το έχεις παραγγείλει από one plus με mailbox k εσύ? αυτόν τον τρόπο ακολούθησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το παράγγειλα την Τρίτη και τώρα είναι καθοδόν για Γερμανία. Το είχα ξεκινήσει με preorder και απλά βρήκα πρόσκληση χύμα εδωμέσα και το επέσπευσα... Σελίδες πιο πίσω κάποιος είπε όπου billing βάζουμε shame with shipping για το preorder. Αυτό έκανα και μόλις δέχτηκε την παραγγελία το status στο Paypal έδειξε pending και δεσμεύτηκαν τα χρήματα στην Τράπεζα. Βρήκα invite έκανα skip the queue και την επόμενη μέρα στο Paypal μου έδειξε Complete. Πρώτη φορά αγοράζω από internet, περισσότερα δεν γνωρίζω να πω. Αυτά. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 :blink::blink::blink::blink::blink::blink: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/accessories/90-off-100-10-real-t2935694 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 στο invite συμπλήρωσες εκ νέου κάποια καινούργια forma? με βάζει σε σκέψεις το pending πριν δείξεις το invite σου.. κάποιος φίλος που έχει κάνει preorder ? είναι ίδια forma όταν κάνεις αγορά κα με πρόσκληση? αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά όταν περνάς τα στοιχεία... κολλάω όμως στο γεγονός του ότι στο paypal έχω αλλα στοιχεία από ότι θα δώσω στην billing διεύθυνση. δεν είναι κουλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts