giorgosgeo4 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLMO-WKBD-IWRZ-NKGP Ευχαριστώ πολύ τον paschalism για το invite. Εννοείται πως μόλις μου έρθουν τα δικά μου θα τα δώσω εδώ στο φόρουμ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 δωστε και καμια απο δω ρε φιλαρακια Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 παιδια καλησπερα το coolicool.com ειναι αξιοπιστο?? αγορασε κανεις?? καποιο αλλο site αξιοπιστο?? τι διαφορα εχουν αυτα μπορει να μου πει καποιος παρακαλω?? http://www.coolicool.com/oneplus-one-qualcomm-64gb-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-j-g-33393 http://www.coolicool.com/stock-in-europe-oneplus-one-qualcomm-64gb-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-inch-fhd-gorilla-glass-g-34355 ευχαριστω πολυ αγόρασα εγώ κ το τηλέφωνο κ αργότερα ακουστικά.μου ήρθαν κανονικά κ σχετικά γρήγορα. το 2ο λινκ -που είναι κ ακριβότερο- είναι από την ευρωπαική τους αποθήκη, από εκεί δεν έχεις σίγουρα τελωνείο,έτσι πήρα το τηλέφωνο-αλλά απ'ότι βλέπω δεν έχει στοκ άρα θα περιμένεις καμιά 20 με 30 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Και εδώ παιδιά και εδώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) καλησπερα θελω να αγορασω απο εδω http://oneplus.eu/ τα εξης αξεσουαρ..http://oneplus.eu/accessories/original-oneplus-ultra-clear-hd-film-screen-protector-52-.html και την θηκη http://oneplus.eu/home/buy-frosted-matte-hard-case-for-oneplus-one-in-onepluseu-28-.html ειναι τα γνησια? Edited November 9, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 To oneplus.eu ειναι κινεζος. Δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι. Η μπαμπου θηκη πχ. υποτιθεται οτι δινεται μονο με προσκληση γιατι ειναι πολυ περιορισμενες και με ειδικες οδηγιες εγκαταστασης. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaMa Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 αλλη μια απορια που εχω: το παραγγειλα απο invitation (Ηλια σε ευχαριστω) μεσω του γνωστου mailbox.de. Φοροι εισαγωγης δεν θα πληρωθουν εκει ή στην παραλαβη εδω; Βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ευχαριστώ τον amdnikos για το invite που μου έστειλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 αλλη μια απορια που εχω: το παραγγειλα απο invitation (Ηλια σε ευχαριστω) μεσω του γνωστου mailbox.de. Φοροι εισαγωγης δεν θα πληρωθουν εκει ή στην παραλαβη εδω; Βασιλης Δεν πληρώνεις τίποτα γιατί η αποστολή της συσκευής γίνεται εντός ευρωπαικής ένωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παιδιά γειά σας, και εγω ψαχνω για invite αν υπαρξει καποιο διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Εδώ καιρό δεν έχει ούτε ένα αξεσουάρ διαθέσιμο.......έλεος!!! Ποτέ επιτέλους θα τα ανανεώσουν;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ενδεχομενως να θελουν να κρατησουν στοκ για τα pre-orders..... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 καλησπερα θελω να αγορασω απο εδω http://oneplus.eu/ τα εξης αξεσουαρ..http://oneplus.eu/accessories/original-oneplus-ultra-clear-hd-film-screen-protector-52-.html και την θηκη http://oneplus.eu/home/buy-frosted-matte-hard-case-for-oneplus-one-in-onepluseu-28-.html ειναι τα γνησια? Την θήκη μην την πάρεις την πουλάνε πανάκριβα.. Πάτα nillkin στο ebay που την πουλάνε στο 1/3 της τιμής Και το screenprotector επίσης πανάκριβο.. Στα μισά λεφτά παίρνεις tempered glass πάλι της nillkin που είναι κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokoko9903_ Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παρακληση οποιος μπορει να μου κανει ενα invite να το παρω επιτελους το εργαλειο.ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Αν στο φερει ο ιδιος τοτε εισαι οκ απο θεμα κοστους, αλλιως επελεξε τους φιλους μας του Γερμανους. Ολα τα βαζεις στο λογαριασμο σου στο oneplus.net Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους, Ευχαριστω για τις απαντησεις Ναι θα μπορεσει να μου το φερει ο ιδιος σε κατι λιγοτερο απο μήνα...οποτε ΔΕΝ θα μου στοιχησει εξτρα συν οτι ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης... Το θεμα μου τωρα ειναι... για να παει Αγγλια θα πρεπει στο posting Address να μπει το ονομα του παραληπτη αρα οχι το δικο μου...στο billing address του paypal ειναι το δικο μου...θα μπορεσει να γινει η παραγγελια ή θα εχω θεμα...??? το κανω συχνα με το ebay απλα λέω μηπως εχει θεμα με το site της oneplus one... επισης τα εξοδα αποστολης απο κινα - αγγλια ποσα θα ειναι...??? Ευχαριστω Edited November 10, 2014 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις θεμα καθως οσα παιδια παραγγειλαν μεσα απο τις προσκλησεις δεν ειχαν σαν shipping address το δικο τους αλλα της mailboxde.com. Αν παραγγειλεις απο γνωστα μαγαζια στην κινα δεν υπαρχει θεμα να το στειλεις στην Ελλαδα. Το κοστος αποστολης συνηθως ειναι δωρεαν ενω απο οσο εχω διαβασει το topic το στελνουν ειτε με απλο ταχυδρομειο ειτε με EMS οποτε γλυτωνεις το τελωνειο. Οι λυσεις Αγγλιας-Γερμανιας αφορουν παραγγελιες μεσω του επισημου καναλιου της Oneplus η οποια δεν στελνει Ελλαδα. Edited November 10, 2014 by fumantsu Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις θεμα καθως οσα παιδια παραγγειλαν μεσα απο τις προσκλησεις δεν ειχαν σαν shipping address το δικο τους αλλα της mailboxde.com. Αν παραγγειλεις απο γνωστα μαγαζια στην κινα δεν υπαρχει θεμα να το στειλεις στην Ελλαδα. Το κοστος αποστολης συνηθως ειναι δωρεαν ενω απο οσο εχω διαβασει το topic το στελνουν ειτε με απλο ταχυδρομειο ειτε με EMS οποτε γλυτωνεις το τελωνιο. Οι λυσεις Αγγλιας-Γερμανιας αφορουν παραγγελιες μεσω του επισημου καναλιου της Oneplus η οποια δεν στελνει Ελλαδα. Απο banggood το βρισκω πολυ ακριβοτερο απο 299, στα 380κατι... οποτε δεν συμφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 το επισημο καναλι της oneplus τα στελνει απο Αγγλια. Οποτε αν επιλεξεις αυτο ειναι Αγγλια->Αγγλια Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις θεμα καθως οσα παιδια παραγγειλαν μεσα απο τις προσκλησεις δεν ειχαν σαν shipping address το δικο τους αλλα της mailboxde.com. Δεν θα έχεις πρόβλημα Αν παραγγειλεις απο γνωστα μαγαζια στην κινα δεν υπαρχει θεμα να το στειλεις στην Ελλαδα. Το κοστος αποστολης συνηθως ειναι δωρεαν ενω απο οσο εχω διαβασει το topic το στελνουν ειτε με απλο ταχυδρομειο ειτε με EMS οποτε γλυτωνεις το τελωνιο. Αν αγοράσεις από κινεζομάγαζο επιλέγεις free shipping και όχι με κάποιο κουριερ, γιατί κατά 99,9% θα ανοιχτεί το δέμα στο τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μια ερωτηση απο οσα παιδια πηραν αυτες τις ημερες το κινητο με προσκληση. Ποση τιμη ειχε το κινητο (64αρι φυσικα) και ποσο τα εξοδα αποστολης; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Μια ερωτηση απο οσα παιδια πηραν αυτες τις ημερες το κινητο με προσκληση. Ποση τιμη ειχε το κινητο (64αρι φυσικα) και ποσο τα εξοδα αποστολης; Προσωπικά: 14/10 έκανα την αγορά της ΣΥΣΚΕΥΉΣ των 64GB με πρόσκληση 299€ τιμή συσκευής 10€ μεταφορικά από Αγγλία (oneplus one) στη Γερμανία (mailbox.de) 20,58€ σύνολο από Γερμανία στην Ελλάδα με Ups Standard Σύνολο 329,58€ Edited November 10, 2014 by poseidvn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μια ερωτηση απο οσα παιδια πηραν αυτες τις ημερες το κινητο με προσκληση. Ποση τιμη ειχε το κινητο (64αρι φυσικα) και ποσο τα εξοδα αποστολης; http://i59.tinypic.com/k2kbba.png Για αποστολη Αγγλια που ειναι τα κεντρικα με Ιταλια που βρισκομαι. αλλα επελεξα express shipping Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutsk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κ εμένα θα με ενδιέφερε ένα invite, για άμεση αγορά του κινητού. Εννοείται οτι θα επιστραφεί, ενώ αν οι προσκλήσεις που θα στείλει η Oneplus είναι περισσότερες από μία, θα μοιραστούν στο φόρουμ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ευχαριστω ολους. Ειχα μια απορια για το κοστος της συσκευης καθως στο προηγουμενο pre-order κατι περιεργο ειχε γινει και μου εβγαζε πολλα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Δεν θα έχεις πρόβλημα Δυστηχως παω να κανω set up τον λογαριασμο μου (δεν εχω παραγγειλει ακομα) για shipping address & billing address και by default περνει και τις δυο σαν κοινη ειτε την Ελληνικη ειτε την Αγγλικη... Μηπως να παω πρωτα να παραγγειλω και μετα να βαλω shipping address και εκει θα τελειωσει το πραγμα...??? Edited November 10, 2014 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts