fumantsu Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ναι το θυμαμαι αυτο. Μαλιστα ειχαν πει οτι θα στειλουν ακριβεις οδηγιες πως θα αλλαχτει γιατι συνηθως αφηνε κενα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Official θήκη oneplus white στο δεύτερο βάλε βγάλε ραγισαν οι 2γωνιες πανω αριστερά και δεξια έλεος.... Έχει πάρει κανεις απο κάπου την γνησια (swap cover)πλάτη πχ την άσπρη??θελω να αλλαξω την μαύρη που εχω Μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλό σκιν από την αξιόπιστη dbrand. Είναι εξαιρετική με μεγάλη ποικιλία. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μόλις μου έσκασαν 3 invites . Αν κάποιος ενδιαφέρεται θα τα δώσω στους 3 πρώτους πού θα μου κάνουν pm με το email τους με εξαίρεσή τους : beleaver Gkanos Οι οποίοι είναι οι τελευταίοι πού δήλωσαν ότι ψάχνουν invites . Δηλαδή μέχρι τις 21.00 σήμερα οι 3 πρώτοι πού θα κάνουν pm το email τους θα πάρουν τα invites εκτός αν μέχρι εκείνη την ώρα κάνουν pm τα 2 παιδιά πού έγραψα η ένας από τους 2. Στο τέλος όσα invites μείνουν θα δοθούν στον πρώτο Η τους πρώτους από τους υπόλοιπους πού θα κάνει-κάνουν pm. Ελπίζω να έγινα κατανοητος. Υ.Γ Υπενθυμίζω η ώρα πού θα δοθούν τα invite είναι 21.00 το βραδύ ώρα Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδιά κι εγώ είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Στις 17 Νοέμβρη και για πόση ώρα θα είναι ανοιχτές οι παραγγελίες; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ακόμα και για το bamboo back cover θέλει invite; Προσπάθησα να προχωρήσω στην αγορά του από την επίσημη ιστοσελίδα της oneplus και μου βγάζει μήνυμα πως δεν έχω invite για την συγκεκριμένη αγορά! Invite για το back cover, είναι σοβαροί;! αστα να πανε...σκεφτομαι να παρω για αρχη ασπρο καπακι (εβαυ) γιατι το bamboo ειναι δυσευρετο Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariox4 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 και εγώ ψάχνω για invite.αν προκύψει κάποια είαν ευπρόσδεκτη.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 1000 ευχαριστώ στον ildrosos. Μόλις το παράγγειλα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Tα invites δόθηκαν στους : venividivici - vama - maximos. Αν κάποιος από τους 3 δεν παρέλαβε pm . Καλορίζικα μάγκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Official θήκη oneplus white στο δεύτερο βάλε βγάλε ραγισαν οι 2γωνιες πανω αριστερά και δεξια έλεος.... Έχει πάρει κανεις απο κάπου την γνησια (swap cover)πλάτη πχ την άσπρη??θελω να αλλαξω την μαύρη που εχω Το ράγισμα επηρεάζει το πως κάθεται στο κινητό, δεν 'κουμπώνει' πια, ή απλά είναι αισθητικό το πρόβλημα; Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariox4 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Tα invites δόθηκαν στους : venividivici - vama - maximos. Αν κάποιος από τους 3 δεν παρέλαβε pm . Καλορίζικα μάγκες... Ευχαριστω κ ας μην προλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 ευχαριστουμε~!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μαλλον πρεπει να ξεκινησεις απο την πρωτη σελιδα του νηματος.Εχει οδηγους που θα σου λυσουν τις αποριες σου.Το διαβασα και εξακολουθω να μη καταλαβαινω ποιος ο λογος των invites και ποια εταιρια το κατασκευαζει. Επισης αν καταλαβα καλα αυτο με την Γερμανια, θα σου κοστισει επιπλεον 20-30 ευρω τα μεταφορικα. Αν παρουμε invite, τι μεταφορικα πληρωνουμε; Και ποσο κοστιζει το κινητο; Συμφερει απο Γερμανια στα 299ευρω ή με invite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Το διαβασα και εξακολουθω να μη καταλαβαινω ποιος ο λογος των invites και ποια εταιρια το κατασκευαζει. Επισης αν καταλαβα καλα αυτο με την Γερμανια, θα σου κοστισει επιπλεον 20-30 ευρω τα μεταφορικα. Αν παρουμε invite, τι μεταφορικα πληρωνουμε; Και ποσο κοστιζει το κινητο; Συμφερει απο Γερμανια στα 299ευρω ή με invite; Στο ίδιο πράγμα αναφέρεσαι, με πρόσκληση από Γερμανία το παίρνεις στα 299€. Το κινητό είναι της εταιρίας OnePlus, από αυτήν το αγοράζεις μόνο με πρόσκληση. Η τελική τιμή για Ελλάδα είναι 299€ η συσκευή συν ~10€ μεταφορικά από OnePlus για mailboxde, συν ~20€ μεταφορικά από mailboxde για Ελλάδα. Οι παραπάνω τιμές έχουν αναφερθεί πολλές φορές και υπάρχουν οδηγίες για την διαδικασία της αγοράς. Edited November 6, 2014 by morpheusgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) παιδια εσεις που θα τα αγορασετε θα παρετε με την σειρα σας καποια invites. Αν σας περισευε ενα θα μου κανατε μεγαλη χαρη. Και τα δικα μου θα τα δωσω στο φορουμ οπως εχω κανει και παλια. χιλια ευχαριστω. ΥΓ. @venividivici - vama - maximos καλοριζικα! ΥΓ2 ildrosos bravissimo.... Edited November 6, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλό σκιν από την αξιόπιστη dbrand. Είναι εξαιρετική με μεγάλη ποικιλία. Η Dbrand στέλνει Ελλάδα κατευθείαν από το site της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδιά εγώ έχω ένα OnePlus στο καλάθι του λογαριασμού μου απλώς περιμένω να μπουν σε στοκ οι flip cover γιατί υπάρχει μόνο τα μαύρο χρώμα που δεν με ενδιαφέρει και μήπως πάρω και μάνα ακουστικό! Λέτε να περιμένω μέχρι τις 17 που θα είναι το preorder μήπως ξαναστοκαρουν ή τσάμπα περιμένω;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Απο τη στιγμή που κάνεις claim την πρόσκληση έχεις 24 ώρες να ολοκληρώσεις την αγορά αλλιως την χάνεις οπότε δεν μπορείς να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδιά εγώ έχω ένα OnePlus στο καλάθι του λογαριασμού μου απλώς περιμένω να μπουν σε στοκ οι flip cover γιατί υπάρχει μόνο τα μαύρο χρώμα που δεν με ενδιαφέρει και μήπως πάρω και μάνα ακουστικό! Λέτε να περιμένω μέχρι τις 17 που θα είναι το preorder μήπως ξαναστοκαρουν ή τσάμπα περιμένω;;;;; για μενα παρε το γιατι στο τελος θα το χασεις... εχεις 24 ωρες. αλλιως περιμενε τις 17 και θα χασεις το invite. υπαρχει και η αλλη λυση να δωσεις το invite :D :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δλδ με 330 ευρω εχεις το 1+1, ενω με 360 μπορεις να εχεις το oppo 7a.. Δε ξερω. Παντως το gsmarena λεει τα χειριστα για την ποιοτητα ηχου απο τα ακουστικα του 1+1. Με το χερι στη καρδια πειτε. Εχει καλο ηχο ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δλδ με 330 ευρω εχεις το 1+1, ενω με 360 μπορεις να εχεις το oppo 7a.. Δε ξερω. Παντως το gsmarena λεει τα χειριστα για την ποιοτητα ηχου απο τα ακουστικα του 1+1. Με το χερι στη καρδια πειτε. Εχει καλο ηχο ή οχι; εγω δεν ειχα θεματα και φαντασου το ειχα στην πρωτη εκδοση... μπορει και να ετυχε ομως. Απο την αλλη ποση ωρα οθονη OST μπορει να πιασει το Find7a γιατι εγω οταν το ειχα δεν πηγαινε πανω απο 4 ωρες ποτε... εδω με το 1+1 ειμαστε παντα πανω απο 5 με 6 και παμε ανετα 7 σε wifi βεβαια το service της Oppo δεν το εχει κανεις... αρα...ειναι τι θελεις βασικα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μου ήρθαν ξαφνικά άλλα 3 invites. Αν ενδιαφέρεται κανείς ακόμα ας μου στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo1234 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μου ήρθαν ξαφνικά άλλα 3 invites. Αν ενδιαφέρεται κανείς ακόμα ας μου στείλει ένα pm. Καλημέρα!αν έχεις ένα διαθέσιμο θα το εκτιμούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Παιδιά το έχω κάνει εδώ και καιρό claim πάνω από μήνα καλό μου έχει μείνει το checkout! Για αυτό ρώτησα.....αξίζει η αναμονή για τα αξεσουάρ ή τσάμπα περιμένω και θα τελειωσουν κι αυτά που υπάρχουν???? Edited November 7, 2014 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Έφυγαν και τα τρία invites για τους φίλους anothersunnyday, pik. και teo1234. Edited November 7, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo1234 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έφυγαν και τα τρία invites για τους φίλους anothersunnyday, pik. και teo1234. Ευχαριστούμε πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts