panosmaria2011 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πάντως και εγώ το θεωρώ απαράδεκτο αυτοι που παίρνουν τις προσκλήσεις να μην λένε ουτε ενα ευχαριστώ! πανω απο 10 δοθηκαν ανοιχτες.και κανενας δεν ειπε τπτ..δεν βαριεσαι:) Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ένταξη θεωρώ οτι ενα ευχαριστώ δεν είναι κόπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notios7 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 καλημερα παιδια,ψαχνω για θηκη με οσο το δυνατον καλυτερη προστασια,εχετε καποια κατα νου?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 καλημερα εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Sparkle-Series-Window-PU-Leather-Flip-Case-Cover-For-OnePlus-One-A0001-/151352571301?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item233d50f5a5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 υπάρχει κάποιο invite; και θελω 16gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 invite για 16αρι δεν υπαρχει φιλε. ολα τα invites ειναι για το 64αρι sandstone. αν θες 16αρι πας στα "κινεζομαγαζα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 http://www.ebay.com/itm/TUDIA-Slim-Fit-CYGEN-Dual-Layer-Protective-Case-for-OnePlus-One-/261598593477?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ce87dc1c5 Εξέχει απο την οθόνη που σημαίνει απόλυτη προστασία ακόμα κι αν πεσει με την φάτσα. καλημερα παιδια,ψαχνω για θηκη με οσο το δυνατον καλυτερη προστασια,εχετε καποια κατα νου?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 http://www.ebay.com/itm/TUDIA-Slim-Fit-CYGEN-Dual-Layer-Protective-Case-for-OnePlus-One-/261598593477?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ce87dc1c5 Εξέχει απο την οθόνη που σημαίνει απόλυτη προστασία ακόμα κι αν πεσει με την φάτσα. Μην λες για απόλυτη προστασία γιατί αν πέσει κάτω και δεν είναι επίπεδη η επιφάνεια,μπορεί να πάρεις και την οθόνη στο "χέρι".Σ'αυτές τις περιπτώσεις με θήκες "ανοιχτού" τύπου καλό είναι να φοράς κάποιο Tempered Glass!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σαφως. Εννοείται οτι έχω βάλει και glass tempered (casebase). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σαφως. Εννοείται οτι έχω βάλει και glass tempered (casebase). Σωστός!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Και εγώ από tempered glass έχω βάλει αυτό της Orzly, ενώ από θήκη την μαύρη ματ της diztronic. Και από τα δυο αξεσουάρ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπερα. Τι διαφορες εχει το ευρωπαικο με αυτο http://www.vickmall.com/one-plus-one-smartphone-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπερα. Τι διαφορες εχει το ευρωπαικο με αυτο http://www.vickmall.com/one-plus-one-smartphone-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Από το κινεζομάγαζο έχεις ένα χρόνο εγγύηση αντί για δύο, δεν υπάρχει το λογότυπο cyanogen στο πίσω μέρος και παίρνεις ανοιγμένη συσκευή γιατί το μαγαζί ανοίγει τη συσκευασία για να περάσει το cyanogen mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Από το κινεζομάγαζο έχεις ένα χρόνο εγγύηση αντί για δύο, δεν υπάρχει το λογότυπο cyanogen στο πίσω μέρος και παίρνεις ανοιγμένη συσκευή γιατί το μαγαζί ανοίγει τη συσκευασία για να περάσει το cyanogen mod. Δεν εχουμε δηλαδη θεμα hardware διαφορετικου η κανα προβλημα στο 4g? Ειναι καλα να το παρω απο το vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δεν εχουμε δηλαδη θεμα hardware διαφορετικου η κανα προβλημα στο 4g? Ειναι καλα να το παρω απο το vickmall? + ότι κοιτάς την έκδοση με τα 16 gb, πολύ λίγα κατά την γνώμη μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το κινητό είναι κατά τα άλλα ακριβώς το ίδιο, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Για το μαγαζί δεν ξέρω, θα σου απαντήσουν αυτοί που το έχουν πάρει από κίνα καθώς δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiamiHurricane Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, έχει κάποιος να προτείνει ένα καλό Handsfree για το μηχάνημα; Edited October 19, 2014 by MiamiHurricane Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μπορεί κάποιος να ξαναποστάρει το sata καλώδιο από ebay που πήρε και έκανε φόρτιση σαν το κανονικό; Ψάχνω για ένα μακρύτερο επειγόντως :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχει κάποιος να προτείνει ένα καλό Handsfree για το μηχάνημα; Eγω παραγγειλα τα αυθεντικα της OnePlus.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Και τα πιστόνια είναι εξίσου καλά(xiaomi) Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosss7 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημέρα αν έχει κάποιος ένα invite για το one+ παρακαλώ να μου στείλει ένα pm.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiamiHurricane Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά καλημέρα! Είμαι στο Pending Shipment από την Παρασκευή, πρέπει να ανησυχήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Λιγο feedback στο λαο...Εδωσα την παραγγελια μου στις 8/10 το μεσημερι, μου εστειλε μηνυμα η mailboxde στις 16/10 το απογευμα οτι ηρθαν και σημερα εγινε complete το status στο επισημο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Λιγο feedback στο λαο...Εδωσα την παραγγελια μου στις 8/10 το μεσημερι, μου εστειλε μηνυμα η mailboxde στις 16/10 το απογευμα οτι ηρθαν και σημερα εγινε complete το status στο επισημο site. Πολλες η ημερες που καθηστερησε,μηπως ειχες επιλεξει την απλη αποστολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά καλημέρα! Είμαι στο Pending Shipment από την Παρασκευή, πρέπει να ανησυχήσω; Κιεγώ Pending Shipment από Παρασκευή 17/10. Εντωμεταξύ όσο είσαι σε αυτό το status σε αφήνει να διορθώσεις Shipping, Billing. Μήπως έχουμε βάλει λάθος στοιχεία κάπου? Τα δικά μου είναι: Shipping Address Vas*** Pras*** Mailboxde.com e.K. - Vas*** Pras***, ID ***** Äussere Weberstr. 57, 02763, Zittau Zittau, Sachsen, 02763 Germany T: +30693******* Shipping Method Select Shipping Method - Standard Billing Address Vas*** Pras*** Thes*** & Klim*** 15 Nea ******* Athens, Attiki, ******* Greece T: +30693******* Payment Method PayPal Payer Email: vprasinos@gmail.com όπου *** τα στοιχεία μου που έχουν συμπληρωθεί σωστά σύμφωνα με το 1ο post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts