Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ηρθε και η δικια μοy pelosi.πανεμορφη αλλα ελαχιστη προστασια οπως ειπανε και τα αλλα παιδια.την diztronic δεν την αλλαζω με τιποτα:)

Η θήκη diztronic είναι σιλικόνη?:O

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η θήκη diztronic είναι σιλικόνη?:O

http://www.amazon.com/Diztronic-Matte-Black-Flexible-OnePlus/dp/B00MBS1NA0/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1413441160&sr=1-1&keywords=oneplus+one+diztronic

tpu ειναι και προστατευει το κινητο σε ολα τα σημεια

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

εγώ πήρα αυτή,από ποιότητα κ προστασία πολύ καλή ,από εμφάνιση υποκειμενικό, εμένα δεν με ενθουσίασε. εχω βάλει κ tempered glass

http://www.amazon.com/Cruzerlite-Bugdroid-Circuit-Case-Plus/dp/B00LASRKDG/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1413442923&sr=1-4&keywords=case+for+OnePlus+One

εγώ πήρα αυτή,από ποιότητα κ προστασία πολύ καλή ,από εμφάνιση υποκειμενικό, εμένα δεν με ενθουσίασε. εχω βάλει κ tempered glass

http://www.amazon.com/Cruzerlite-Bugdroid-Circuit-Case-Plus/dp/B00LASRKDG/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1413442923&sr=1-4&keywords=case+for+OnePlus+One

Το σχέδιο οι γραμμές από πίσω είναι ζωγραφιστές ή σκαλιστές (με βαθούλωμα) ;

Είναι η δεύτερη συσκευή που παραγγελνω. Αυτή τη φορά έφυγε απίστευτα γρήγορα! Τρίτη βράδυ κάνω την παραγγελία, Τετάρτη απόγευμα φεύγει από Αγγλία, και σήμερα Πέμπτη είναι Γερμανία και πάει προς παράδοση στη Mailbox.de!

Ερώτηση, είμαι επαρχία, την πρώτη φορά είχα βάλει να μου έρθει με UPS κι έκανε περίπου 1 εβδομάδα από Γερμανία για Καλαμάτα.

Αυτή τη φορά τι να χρησιμοποιησω; Deutsche Post Welt Packet? UPS παλι; DHL?

UPS πάλι - ειναι η πιο "σταθερή" επιλογή.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Το σχέδιο οι γραμμές από πίσω είναι ζωγραφιστές ή σκαλιστές (με βαθούλωμα) ;

κανονικά με βαθούλωμα

η ups στην επαρχία πως στέλνει(παλιά ερχόντουσαν με speedex και μετά με γενική, τώρα μήπως με acs?) γιατί από χθες το πρωί στο status της παραγγελίας γράφει "out for delivery" και ακόμα να πάρω κάποια ειδοποίηση
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

η ups στην επαρχία πως στέλνει(παλιά ερχόντουσαν με speedex και μετά με γενική, τώρα μήπως με acs?) γιατί από χθες το πρωί στο status της παραγγελίας γράφει "out for delivery" και ακόμα να πάρω κάποια ειδοποίηση

Με Γενική Ταχυδρομική.

129026.png?1640591734

Παιδιά καλημέρα, μου ήρθε πρόσκληση χθες, λήγει το μεσημέρι, όποιος θέλει ας μου στείλει πμ να τη δώσω. καλημέρα!

EDIT : Έφυγε παιδιά!

Edited by rioener

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Επειδη δεν ξερω καθολου τι παιζει με το amazon , ειναι site σαν το ebay,aliexpress δηλαδη με διαφορετικους πωλητες?

Ποσο βγαινουν συνηθως τα εξοδα αποστολης για Ελλαδα?

διαβασα οτι ειναι λιγο δυσκολο για να πιεσεις τα πληκτρα,οντως ισχυει?

Edited by geo35

μόλις παρέλαβα και εγώ από γενική ταχυδρομική αλλά το δέμα ήταν σε άθλια κατάσταση ψιλοανοιχτό και δεν βρήκα πουθενά απόδειξη από το onplus one, ευτυχώς ήταν όλα μέσα σφραγισμένα. Να ανησυχώ που δεν βρήκα απόδειξη?? μήπως έχω πρόβλημα με εγγύηση?
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

διαβασα οτι ειναι λιγο δυσκολο για να πιεσεις τα πληκτρα,οντως ισχυει?

μόνο για το πλήκτρο της φωνής, όχι όμως ότι θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα.

μόλις παρέλαβα και εγώ από γενική ταχυδρομική αλλά το δέμα ήταν σε άθλια κατάσταση ψιλοανοιχτό και δεν βρήκα πουθενά απόδειξη από το onplus one, ευτυχώς ήταν όλα μέσα σφραγισμένα. Να ανησυχώ που δεν βρήκα απόδειξη?? μήπως έχω πρόβλημα με εγγύηση?

την εκτυπωνεις απο μονο σου!ημερομηνια παραγωγης συσκευης?καλοριζικο φιλε μου!

την εκτυπωνεις απο μονο σου!ημερομηνια παραγωγης συσκευης?καλοριζικο φιλε μου!

ααα ευτυχώς είπα και γω την χάσανε στην Γερμανία. Ακόμα δεν το έχω ανοίξει να σου πω που το γράφει αυτό?

ααα ευτυχώς είπα και γω την χάσανε στην Γερμανία. Ακόμα δεν το έχω ανοίξει να σου πω που το γράφει αυτό?

Στο λευκό κουτί , πίσω μέρος.

129026.png?1640591734

στο πισω μερος του κουτιου!

Απο ελλαδα υπάρχει πουθενα θηκη/ζελατινα η να παω κατευθειαν αμαζον ?

Θα σου πρότεινα να πάρεις tempered glass. 4 χρόνια έχω smartphones και πρώτη φορά έβαλα tempered glass... δεν γυρνάω πίσω! :D

Παιδια ολα τελεια με το κινητο!!!......το μονο που δεν μου άρεσε ειναι οτι θελει αρκετη πιεση για να βγαλεις το λν φοελρτιστη απο το κινητό οταν ολοκληρωθει η φορτιση! Φανταζομαι με τον καιρο θα μαλακωσει!

Σήμερα, 16:04

no avatar

Mobile Newbie

Περιοχή: Άγνωστη

Παιδια ολα τελεια με το κινητο!!!......το μονο που δεν μου άρεσε ειναι οτι θελει αρκετη πιεση για να βγαλεις το καλωδιο απο τον φορτιστη απο το κινητό οταν ολοκληρωθει η φορτιση! Φανταζομαι με τον καιρο θα μαλακωσει

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Οι τελευταίοι που παραλάβατε το oneplus μέσα στη συσκευασία είχε και nano sim tray όπως έχει ειπωθεί από έναν administrator στα φόρουμ της oneplus ότι θα περιέχεται από δω και πέρα;

Και έτσι προς ενημέρωση

14/10 έγινε η παραγγελία (βράδυ)

16/10 στις 05:27 mail από oneplus πως ξεκίνησε προς mailboxde

16/10 και στις 11:21 μήνυμα από mailboxde πως έχουν το δέμα

Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο!!

Και έτσι προς ενημέρωση

14/10 έγινε η παραγγελία (βράδυ)

16/10 στις 05:27 mail από oneplus πως ξεκίνησε προς mailboxde

16/10 και στις 11:21 μήνυμα από mailboxde πως έχουν το δέμα

Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο!!

Μιλησες με mailbox.de ?

Σου το εστειλαν ?

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

https://account.oneplus.net/invite/claim/JG0S-IR3Z-Q6Q6-OCEQ

ενα ινβαιτ και απο μενα γιατι δεν εχω τωρα λεφτα να το παρω ελπιζω οταν θα χρειαστω εγω ενα καποιος θα κανει τη καλη :happy:

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ