dream21 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Άλλη μια από εμένα λήγει σε 24ώρες https://account.oneplus.net/invite/claim/ZF3J-S4J4-AJML-I0RF Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Παιδιά όποιος ετοιμάζεται να παραγγείλει και θέλει συμπληρώσω μαζί του κάποια αξεσουάρ και να πληρώσω μέρος των μεταφορικών ας μου στείλει πμ. Να κάνω μια διόρθωση. Από το site της ΟΡΟ ενδιαφέρομαι. Edited October 12, 2014 by pathfinderakias Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 καλημέρα. υπάρχει κάποιος που να έχει πρόσκληση και να μην την θέλει? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έχω μια διαθέσιμη. Στείλε μου με pm το email σου κ το μεσημέρι στην στέλνω διότι τώρα είμαι εκτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπέρα στην παρέα! Μιας και επιασα δουλειά πριν λιγο καιρό, νομίζω οτι ήρθε η ώρα να μου κάνω ενα "δωράκι" και να αλλαξω επιτελους το NOKIA 5800 με κατι πιο καινουργιο :p. Οπότε αναζητείται προσκληση για το υπερτούμπανο, ο έχων δυο να δώσει την μια σε ενα συνάνθρωπό του!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Καλησπέρα, Η πληρωμή μέσω paypal γίνεται όταν κάνεις την παραγγελία στο επίσημο site της oneplus ?γγ Γιατί μου βγάζει το εξής μήνυμα You have pending payments requiring attention! Edited October 12, 2014 by robben Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Και απο μένα μια προσκληση που λήγει σε λίγες ωρες... https://account.oneplus.net/invite/claim/JQRH-KI91-FPHX-UD0H ευχαριστώ Ευχαριστώ πολύ που κοινοποίησες τη πρόσκληση. Το παρηγγειλα πριν λίγο μαζί με την flip cover. Απλά να πω ότι το πήρα χωρίς το tunnelbear και μάλιστα από το κινητό μου ακολουθώντας τις λοιπές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 υπάρχει κάποια διαθέσιμη πρόσκληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 παιδια αν πουλαει καποιος tempered glass και θηκουλα για το κινητο μας ας μου στηλει ενα πμ γιατι ψαχνω αμεσα thanks :) Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Θα ηθελα κιεγω μια προσκληση αν υπαρχει απο καποιο κατοχο, αν εχει την καλοσυνη! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) εχω μια προσκληση η οποια ληγει σε 15 ωρες. οποιος στειλει πρωτος το email του με pm την πηρε. δοθηκε στον johntsot. αν υπαρξει κ αλλη θα μοιραστει σε φιλο του φορουμ Edited October 12, 2014 by sakkouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έχω μια πρόσκληση που λήγει σε μερικές ώρες, όποιος ενδιαφέρεται πμ. Δόθηκε στον mctheos7 Ευχαριστώ πολύ και δημόσια! Η παραγγελία έγινε και περιμένω με ανυπομονησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εχω μια προσκληση η οποια ληγει σε 15 ωρες. οποιος στειλει πρωτος το email του με pm την πηρε. δοθηκε στον johntsot. αν υπαρξει κ αλλη θα μοιραστει σε φιλο του φορουμ Να σε ευχαριστησω και δημόσια :thanks: φίλε sakkouk, η παραγγελία έπεσε ήδη και ξεκινάει η ολιγοήμερη αναμονή!!! Και πάλι ευχαριστώ (θα επανελθω με νεότερα και εντυπώσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Γερμανία ποσο εχει απο το επίσημο;;; Ειδα αποστολή απο Ευρώπη στα 398 κατι τέτοιο, καποτε δεν ειχε 320 στο ευρωπαϊκό store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγώ παρηγγειλα προχτες με απλή αποστολή απο oneplus για Γερμανία στα 310 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 ούτε ένα αξεσουάρ δεν πήρες? Description Unit price Qty Amount OnePlus One Sandstone Black 64 GB Item# 0101020602 €299.00 EUR 1 €299.00 EUR Charger EU Item# 0201000301 €0.00 EUR 1 €0.00 EUR Flip Cover (Orange) Item# 0206010403 €12.99 EUR 1 €12.99 EUR OnePlus One Clear Case Item# 0208000202 €9.49 EUR 1 €9.49 EUR Shipping Item# Select Shipping Method - DPD €10.99 EUR 1 €10.99 EUR Subtotal €332.47 EUR Total €332.47 EUR Payment €332.47 EUR Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *ONEPLUSTECH" Payment sent to payment@oneplus.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παιδιά παρήγγειλα το 1+1 σήμερα από Γερμανία μετο mailbox de στα 309,99 με standard shipment..Πόσες μέρες κάνει να πάει στη διεύθυνση mailbox de και να το στείλουν μετά Ελλάδα ξέρει κανεις;;Ευχαριστώ Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonios1080 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Το δικό μου έφυγε με DHL την προηγούμενη Τρίτη από Γερμανία επίσης. Ακόμη κανένα νέο...Απ'ότι γράφεται και στις προηγούμενες σελίδες περίπου 10 ημέρες... Αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παιδιά παρήγγειλα το 1+1 σήμερα από Γερμανία μετο mailbox de στα 309,99 με standard shipment..Πόσες μέρες κάνει να πάει στη διεύθυνση mailbox de και να το στείλουν μετά Ελλάδα ξέρει κανεις;;Ευχαριστώ υπολογισε 9-10 μερες απο την στιγμη που εδωσες παραγγελια να το εχεις σπιτι σου Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Καλησπέρα. Κάποια στιγμή στο thread αναφέρθηκε ένας μετρητής για τα Αμπέρ που βγάζει ο φορτιστής καθώς και κατι ακουστικά xiaomi αν θυμάμαι καλα. Μήπως μπορείτε να δώσετε links? Thanks! Edited October 13, 2014 by acmegr7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μόλις ήρθε η Pelosi! Καλή εφαρμογή, καλό αισθητικό αποτέλεσμα, περιορισμένη προστασία - αλλά αυτό το ξέρουμε. Περισσότερο ήθελα κάτι για να μπορώ να το αφήνω κάτω (με την πλάτη, γιατι με την πρόσοψη το Tempered glass "περισσεύει"), χωρίς να φοβάμαι γρατζουνιές κλπ τσαμπουκάδες :) Οι φωτογραφίες με τη θήκη φορεμένη είναι τραβηγμένες με ένα SE P1i οπότε μοιραία η ποιότητα πάσχει. Αύριο θα ανεβάσω καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπέρα. Κάποια στιγμή στο thread αναφέρθηκε ένας μετρητής για τα Αμπέρ που βγάζει ο φορτιστής καθώς και κατι ακουστικά xiaomi αν θυμάμαι καλα. Μήπως μπορείτε να δώσετε links? Thanks! Για το μετρητή ψάξε για "Charger Doctor" ή "Mobile Voltage" στο ebay. για τα ακουστικά μάλλον μιλάνε για τα Xiaomi Pistons. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά παρουσιάστηκαν και τα ακουστικά της jbl για την oneplus: http://oneplus.net/jbl-e1-earphones Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά παρουσιάστηκαν και τα ακουστικά της jbl για την oneplus: http://oneplus.net/jbl-e1-earphones Πάνω που θα το ποσταρα. Τι να λένε άραγε; Τίποτα σε μαύρο θα βγάλουν άραγε; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 H JBL είναι κορυφαία εταιρεία στον ήχο. Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο και γι'αυτά. Και το κοκκινάκι τους τα σπάει! 37€ έχουν στο Γερμανικό site της OnePlus αλλά δεν υπάρχει ακόμα στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts