Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας,

μπορώ να έχω μια πρόσκληση για ένα φίλο μου που θέλει το τηλέφωνο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:D

Oneplus one, really my first smartphone.

300 ευρω (με free shipping) το 64αρι? Η καλυτερη τιμη που εχω δει μεχρι τωρα. Το θεμα ειναι τι εγγυηση μπορει να σου δινει ενας πωλητης στο ebay

Edited by boutsk

όνομα στο shipping adress βάζουμε το δικό μας?

Ονομα επίθετο ναι... Αλλα ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ!!! τα αλλα απο την εικονική διεύθυνση ... (Αν κατάλαβα καλα η ερώτηση παει για τον τροπο παραγγελίας όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα , ο οδηγός με την εικονική διεύθυνση Γερμανίας )

Έχω δυο προσκλήσεις για 64άρι με 6 ημέρες περιθώριο για claim. PΜ ΜΟΝΟ όποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ, και αφού έχει αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσει τον τρόπο με τον οποίο θα παραγγείλει, όπως αυτός περιγράφεται σε αυτό το thread.

Edit:

Δόθηκαν! (Trifonas2, Splanis και μια τρίτη με ΡΜ στον alex_n80)

Καλορίζικα στους φίλους συνφορουμίτες!

Καλημέρα φίλε, σου ήρθε email ότι έχεις 3 shareable invites ή απλά εμφανίστηκαν στο account σου; Πότε είχες κάνει την παραγγελία;

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)

Ήρθε email που με ενημέρωνε για τρία shareable invites, τα οποία φαινόντουσαν στον oneplus account. Η παραγγελία για το δικό μου έγινε στις 23/7.

Ζήτησα τα χρήματα μου πίσω μιας και το θέμα με την touchscreen δεν φτιάχνει.

Στο forum τους τους κράζουν για το απαράδεκτο support αλλά και για τους drivers της Touchcreen.

Για τα πρακτικά τους έστειλα mail για support στις 25 Αυγούστου και μου απάντησαν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Και ο Διάβολος φοβέρα θέλει... Είχα 3 email απο χθές... θα μου κάνουν RMA την συσκευή... για να δούμε...

Και ο Διάβολος φοβέρα θέλει... Είχα 3 email απο χθές... θα μου κάνουν RMA την συσκευή... για να δούμε...

αφού θα στην κάνουν RMA μια χαρά σε βρίσκω!

Ήρθε email που με ενημέρωνε για τρία shareable invites, τα οποία φαινόντουσαν στον oneplus account. Η παραγγελία για το δικό μου έγινε στις 23/7.

Ευχαριστώ για την απάντηση.. :)

Με το καλό να ξεμπλέξεις και να ευχαριστηθείς την συσκευή και εσύ.. Μίλησες καθόλου για λεπτομέρειες, δηλαδή που θα το στείλεις και που θα στο στείλουν ;

OnePlus One

Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις μου ήρθε μια πρόσκληση που λιγει σε 24 ώρες.. Εχω αγωρασει όμως ειδη το one αλλά δεν μπορω να την στείλω σε κάποιον γιατί έχω κανει claim. Θέλει κανεις σας τα του δώσω τα στοιχεια του account μου να μπει να κανει την αγορα?

Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις μου ήρθε μια πρόσκληση που λιγει σε 24 ώρες.. Εχω αγωρασει όμως ειδη το one αλλά δεν μπορω να την στείλω σε κάποιον γιατί έχω κανει claim. Θέλει κανεις σας τα του δώσω τα στοιχεια του account μου να μπει να κανει την αγορα?

Θά το έκανα αυτό άμα ήταν για μένα η αγορά αλλά την προσκληση την θέλω για ένα φίλο μου.

μάγκες η παραγγελία απ το επίσημο store και το mailbox είναι όλα οκ? γιατί κάπως αγχώνομαι μη γίνει καμιά στραβή :/

γι αυτή τη θήκη τη λέτε? http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Metal-Protective-Bumper-Frame-Hard-Case-Cover-For-OnePlus-One-1-A0001-/131250433805?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1e8f22af0d κάνει δουλειά? θέλω μια θήκη να που να μην χάνει την ομορφιά το κινητό..

επίσης τι screen protector προτείνεται? αυτό απ το επίσημο store με τα 5 ευρώ είναι ζελατίνα ή τζάμι?

Edited by splanis

μάγκες η παραγγελία απ το επίσημο store και το mailbox είναι όλα οκ? γιατί κάπως αγχώνομαι μη γίνει καμιά στραβή :/

γι αυτή τη θήκη τη λέτε? http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Metal-Protective-Bumper-Frame-Hard-Case-Cover-For-OnePlus-One-1-A0001-/131250433805?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1e8f22af0d κάνει δουλειά? θέλω μια θήκη να που να μην χάνει την ομορφιά το κινητό..

επίσης τι screen protector προτείνεται? αυτό απ το επίσημο store με τα 5 ευρώ είναι ζελατίνα ή τζάμι?

μια χαρα φενεται η θηκουλα,εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλη και η Nillkin frosted,τι συστηνουν.

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι. Έχω πάρει το silver.

Πάρε κι ένα glass tempered προστασία.

τι λετε γ'αυτο?http://www.amazon.co.uk/dp/B00KQKATH8/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1

καλή φαίνεται απλά η άλλη που πόσταρα αφήνει πιο πολύ το κινητό να "φανεί" αλλά δε ξέρω κατά πόσο το προστατεύει...

προτείνεται γυαλί ή ζελατίνα για screen protector? αυτό με τα 5 ευρώ απ το official store τι είναι?

Edited by splanis

καλή φαίνεται απλά η άλλη που πόσταρα αφήνει πιο πολύ το κινητό να "φανεί" αλλά δε ξέρω κατά πόσο το προστατεύει...

προτείνεται γυαλί ή ζελατίνα για screen protector? αυτό με τα 5 ευρώ απ το official store τι είναι?

καλυτερα γυαλι,αυτο ειναι πολυ καλο απο οτι διαβασα.http://www.amazon.co.uk/dp/B00KQKATH8/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1

Για το Orzly λένε τα καλύτερα, αυτό από το official store είναι απλή ζελατίνα..

OnePlus One

Με το καλό να ξεμπλέξεις και να ευχαριστηθείς την συσκευή και εσύ.. Μίλησες καθόλου για λεπτομέρειες, δηλαδή που θα το στείλεις και που θα στο στείλουν ;

Περιμένω email αλλά από ότι ξέρω στέλνουν εκείνοι courier με την ΤΝΤ για να αποσταλεί στην Κίνα νομίζω.

Θα δούμε...

Ναι. Έχω πάρει το silver.

Πάρε κι ένα glass tempered προστασία.

και εγω την silver πηρα brand torras πολυ καλο bumper αλλα δεν εβαλα tempered Μου φαινεται πολυ xtreme και ογκοειδες αλλα μια απλη ζελατινα

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Για όσους ψάχνουν "βαση" αυτοκινήτου (για το 1+1 και όχι μόνο)

http://www.ebay.com/itm/141272589456

Ήρθε σε 12 μέρες από ΗΚ, ειναι σταθερότατο - οχι όμως αρκετά σε CD player με αποσπώμενη πρόσοψη...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εγώ πήρα αυτήν http://m.ebay.com/itm/281424564580?nav=WATCHING_ACTIVE αλλά την πατησα γιατί μου φαίνεται είναι μόνο για πάτημα πάνω στο ταμπλό..

Την αναμένω...

Shit Happens!!!

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ