Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου τα κινητά που ζητάς, πέραν του ότι είναι κορυφαία, έχουν και νήμα εδώ στο φόρουμ, οπότε μπορείς να μπεις και να δεις απόψεις από κατόχους. Εγώ πάντως ως κάτοχος ΧΙΑΟΜΙ θα σου έλεγα να την προτιμήσεις (όχι πως αν πάρεις τα άλλα θα έχεις πρόβλημα).

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τράβα Κίνα μεριά.

Πάρα πολλές προτάσεις ακόμα και κάτω από 100 Ευρώ.

+1000

Cubot S200 και με τιμή κάτω και από τα 90€ και φαίνεται πολύ αξιόλογο. Αν θες και μεγάλη οθόνη, κοίτα τα Lenovo A850+ (~110) αλλά και το Doogee kissme (~95)

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Οτι και να παρεις θα ειναι κορυφαιο απο αυτα που λες. Οποτε εμφανισιακα κοιτα τα και πράξε και αν εχεις χρόνο διάβασε τα σχετικά νήματα εδω, αν δεν έχεις χρόνο οπως σου είπα, πάρε οποιο σου αρέσει πιο πολύ.

Επανέρχομαι και αυτή την φορά, θα μου κάνουν δώρο κινητό. Δλδ 260€ να πάρω ότι κινητό θέλω....:)

Το μόνο που βλέπω και μ' αρέσει τρελά είναι το LG G2 16GB στα 253€

http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/lg-68/lg-g2-16gb-d802-white-eu

Νομίζω ότι το έχω ερωτευτεί! Το μόνο μείον για μένα είναι τα 16gb χωρίς sd...

Για Samsung δεν το σκέφτομαι καν δλδ S4 αν και λίγο πάνω απ' το μπάτζετ. Έχω το S2 και απλά θέλω να αλλάξω.

Ίσως για επιβεβαίωση; Ή κάποιος άλλλος να μου προτείνει κάτι στα ίδια κυβικά;

το S2 μου, του έχω όμως περίπου 5gb ελεύθερα απ τα 11,5 που έχει διαθέσιμα!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά ψάχνω να αγοράσω κινητό μέχρι 150 ευρώ. Καθώς δεν θέλω μεγάλη οθόνη (έως 4,5) διαπίστωσα πως μια καλή επιλογή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (π.χ 4 πυρήνες, Ισχύς Επεξεργαστή 1300 MHz, Εσωτερική Μνήμη RAM 1024 MB, Φωτογραφική Μηχανή 8 MP) θα ήταν το mls iQTalk Rock Mini:rolleyes:. Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο;; Υπάρχει τίποτα άλλο αξιόλογο;;;

Δες κ το z1c που πέρνει κ κάρτα και βγαίνει σε πολλά χρώματα. Πάντως κ το g2 είναι πολύ καλή επιλογή. Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

κατά κύριο λόγο μόνο από εδώ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να εξαντλήσω πρώτα την τοπική αγορά και μετά να κοιτάξω για έξω

Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κινέζο από δω. Κοίτα πχ το moto g lte ή κανα xperia e3

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

ψαχνω,ψαχνω και δεν μπορω να καταληξω.....ειμαι μεταξυ coolpad f1,coolpad f2,zte v5 MAX απο οτι εχω δει αυτα ειναι κοντα σε αυτα που ψαχνω.

ΔΙΑΚΑΡΤΟ,καλη μπαταρια,φωτεινη οθονη με ωραια χρωματα, συμπαθητικη καμερα,ταχυτητα.Εσεις τι λετε?

Θα σ γελάσω ψάξε μήπως υπάρχει θέμα στο φόρουμ με αυτή τ συσκευή κ κανε μια ερώτηση εκεί. Προσωπικα δε θα το έπαιρνα με τπτ κ γενικά θα κοίταγα συσκευή με 2γιγα ραμ

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Huawei Ascend P7 4G 16GB White ιδιως για γυναικα σε ασπρο..πολυ ομορφο ..πολυ καλη τιμη ..πολυ καλα χαρακτηριστηκα ..φωτογραφικη 13 και 8 η δευτερη

madphone.net/-/56-huawei-ascend-p7

www.madphone.net :)

Καποια προταση στις 5,5 ιντσες ? ( ναι πρεσβυωπεια το λενε αυτο που θες 5.5 ιντσες μετα τα 45 χρονια )

Δεν ενδιαφερει το δικαρτο θεμιτο το 2/8GB και η καλη μπαταρια .

Αυτο που εχω υποψην μεχρι τωρα ειναι το Xiaomi Red Rice Note lte ( επηρεασμενος απο το Xiaomi Red Rice που εχω πανω απο χρονο χωρις κανενα προβλημα ) με κοντα στα 140 ευρω τιμη .

Εκει μεχρι 150 θελω να παιξω

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Moto G και από μένα. Θα πάρεις αναβάθμιση και για Android 5.
Φιλικά Γιώργος

Ανάμεσα σαυτά τα δύο ποιο θα προτείνατε ?

http://www.mediamark...html?langId=-18

http://www.skroutz.g...ml?from=catspan

Αν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις δεκτές . Απλά το βιάζομαι.

Καλησπέρα,

είμαι αναμεσα σε αυτά τα δυο κινητα,απο Ελλαδα μονο η αγορα.

Προοριζεται για γυναικα που αυτή την στιγμη εχει το s3 Mini το οποιο εχει τρελα κολληματα.

Η χρηση του περισσοτερο με ιντερνετ,Facebook,viber και χαλαρα παιχνίδια.

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

Παιδιά, τώρα είμαι σε δίλημμα... ανάμεσα στο LG G2 16GB vs Huawei Ascend P7 4G 16GB.

Ακόμα τείνω προς το LG...

Λέω να δω το δεύτερο από κοντά στο Public ή εάν έχει και τα 2 και να πάρω μια απόφαση.

Το Sony το αποκλείω, δεν μ' αρέσει καθόλου το UI...

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...