charlie53 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Για μένα πολύ καλή επιλογή είναι το THL t6 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος του xperia z3 και σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε samsung alpha η lumia 930 η iphone 5s , βέβαια οπότε πάω να την κάνω τελευταία στιγμή το μετανιώνω και λέω να μείνω σε αυτό, δεν είμαι Power User, μ'αρεσει να βγάζω φώτογραφιες, εφαρμογές όχι με ιδιαίτερες απαιτήσεις, βέβαια κάποιες ιατρικές μόνο στο iPhone τις είχα βρει, εσείς λοιπόν τι θα μου προτείνατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proteinshake Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους :)! Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου τηλεφώνου: Χρήση: Άνετο διάβασμα σε ωραία μεγάλη οθόνη (video,surfing,facebook κ.α. χωρίς lag και πόνο στα μάτια) , ωραίο design, πολύ καλή βιντεοκάμερα,καθαρό ηχείο-μικρόφωνο,(χαμηλό SAR?), επίσης από συμβατότητα με μικρόφωνα δεν ξέρω τι παίζει στα smartphone Εύρος τιμής 200+-l Λειτουργικό android (δεν έχω δοκιμάσει άλλα) Μου έχει γυαλίσει το καινούργιο Jiayu s3 ή s2(λόγω design) (έχουν αξιόλογη camera?) σε αυτό το εύρος τιμής. Τώρα αν πάω στα (260 LG G2) ή 300-400 μάλλον θα επιλέξω το LG G3 γιατί μου έκανε εντύπωση η κάμερα του και ειδικά το video capture που το θέλω μέχρι να αγοράσω DSLR ή Camcorder γιατί έχω τρέλα με videomaking. Από άλλες επιλογές δεν ξέρω και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να ανέβω στα 300+ κ αν αξίζει μέχρι αγοράς DSLR-Camcorder. (Βέβαια άλλη η χάρη το να μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή μαζί σου το κινητό για photo-video!:)) Edit: Άρχισα να παρακολουθώ και το θέμα: Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες (Νο.2) αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου οδηγός ή ποστ με smartphone video making Edited February 2, 2015 by Proteinshake Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 270 ευρώ περίπου. Σκέφτομαι τα παρακάτω δύο: 1)lenovo vibe x2 2)huawei honor 6 ή να κανω την υπερβαση λίγο οικονομικα και να πάω στο Oneplus One. Θέλω οπωσδήποτε 4g , καλή οθόνη (ωραια αίσθηση στην αφή) , καλο design (λεπτό μετραει πολυ) καθώς και να έχει σχετικα καλή μπαταρία. Με ενοχλεί να είναι πάνω απο 5 ίντσες , το πολύ να φτάσω 5.5 αρκει να μην έχει πολύ μεγάλα περιθώρια-πλαστικα γύρω απο την οθόνη. Είμαι σε δίλλημα, ακουω τις συμβουλές-προτάσεις σας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrele Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Η αλήθεια είναι ότι αυτο που είχα ψιλοσταμπαρει ήταν το cubot s200... Και εκτός λιγο του leagoo , τα αλλα δεν τα έχω τσεκάρει... Θα τους ρίξω μια ματιά και ελπίζω να μην μπερδευτω περισσότερο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μπορεις να σκεφτεις και το htc one m7.. Φοβερο τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skin Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ok...... καποιο αλλο λεπτο κινητο εχετε να προτεινετε; ωραιο το doogee mini αλλα δεν το βρηκα διαθεσιμο. επισης το ΖΤΕ μινι λενε οτι εχει προβληματακια. αλλα λεπτα στα 7.2 δεν παιζουν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 τι εννοείς??? κάνε το πιο λιανά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μπορεις να σκεφτεις και το htc one m7.. Φοβερο τηλεφωνο. Το κινητό μου αρέσει αλλά το θεωρώ μια κακή αγορά λογο οτι η τιμή του ξεκινάει από 350 ευρώ και μιλάμε για κινητό κοντά διετίας ποια αν δεν κανω λάθος... Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 τι εννοείς??? κάνε το πιο λιανά από την Κίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πρωτεινω το 1. Διαφορετικα δικτυα , προσφορες, σημα παντου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramonesmania Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το παρέλαβα χθες. Το έχει κανείς άλλος???!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Φιλέ μου πέρασε καιρός δεν ξερω αν πήρες και εγώ τυχαία μπήκα για άλλο έψαχνα. Τεσπα το 5 το έχω είναι ένα καλό Googlοτηλεφωνο Αν δεν έχεις το κόλλημα με Ρομ μοντιες κτλπ πάρε το g3 το 32g που έχει 3 g ram. είναι κινηταρα και έχει πολύ ωραίο ui.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 ok...... καποιο αλλο λεπτο κινητο εχετε να προτεινετε; ωραιο το doogee mini αλλα δεν το βρηκα διαθεσιμο. επισης το ΖΤΕ μινι λενε οτι εχει προβληματακια. αλλα λεπτα στα 7.2 δεν παιζουν; το είχα το z5s mini κιχ δεν μου είχε κάνει ένα άλλο είναι huawei ascend p7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος του cubot s200. Επειδη δεν εχω πολυ χρονο και χρειαζεται ενας φιλος κινητο μεχρι 100ε, να ξαναπαραγγειλει cubot s200 η εχει βγει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? 4,5-5 ιντσες να μην λαγκαρει να εχει καλη σχετικα καμερα Αυτα ειναι τα στανταρτς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 το μειζου με τις 5,5 ιντσες για 225 δολ θα παιρνα εγω.. εναλλακτικα το πολυφορεμενο g2 να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 s200 ή leagoo lead 7 €101 διαλεγεις κ παιρνεις ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 το nexus 5 είναι καλύτερο απο g3 . Γιατί δεν παίρνεις το g2 που είναι και πιο φθηνό από το g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 ΖΤΕ V5??? καπου 130 ντολλαρς κοστιζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 το nexus 5 είναι καλύτερο απο g3 . Γιατί δεν παίρνεις το g2 που είναι και πιο φθηνό από το g3 Το νεχους 5 καλύτερο από το g3?Σε τι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το νεχους 5 καλύτερο από το g3?Σε τι? Σε ταχύτητα. Τεράστια διαφορά. Κατά τ' άλλα το g3 είναι πιο πλήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σε ταχύτητα. Τεράστια διαφορά. Κατά τ' άλλα το g3 είναι πιο πλήρες. Οκ είναι σβελτο, αλλά τα 365ε που βλέπω ότι είναι το πιο φτηνό στο bestprice τα θεωρώ παράλογα.Για μένα g3 η ζ2 σε αυτά τα λεφτά.Εκτός αν το βρήκε ο φίλος φτηνότερο,οπότε πάω πάσο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhsss Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλησπέρα θα ήθελα της γνώμες σας για το ποιο από τα δυο κινητά να διαλέξω. να προσθέσω ότι είμαι κάτοχος windows fone. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Να πάρεις αυτό που θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καμία πρόταση ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts