vidokis Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Αν σε παίρνει οικονομικά πας για το 6 που είναι από τα καλύτερα smartphones που υπάρχουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κοίτα και κανα lenovo που είναι γνωστά σαν όνομα No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Στη θεση σου θα πηγαινα στο διαφορετικο που στη προκειμενη περιπτωση ειναι το Ζ3. Το να δωσεις την συσκευη σου για να παρεις ακριβως την ιδια με +1 GB δε ξερω κατα ποσο θα σου ικανοποιησει την..φαγουρα για αλλαγη. Αν ειναι να επιλεξεις G3 κατσε με το δικο σου καλυτερα γιατι εγω στη θεση σου τουλαχιστον μετα απο λιγες μερες θα ελεγα.."την ιδια συσκευη εχω παλι".. Πιστευω καταλαβαινεις το point που θελω να σου πω.. συμφωνω 100% με το φιλο.... γιατι εκ προσωπικης εμπειριας ξερω τι ειναι "φαγουρα για αλλαγη" , και οτι λογικα επιχειρηματα και να λεμε για να πεισουμε τον εαυτο μας να κανει τη νεα καταθεση χρηματων.....κατα βαθος αυτη η "φαγουρα" ειναι που κινει τα νηματα και μαλλον δε θα ικανοποιηθει αν παρεις το ιδιο πρακτικα κινητο... Εξαιρεση βαζω μονο, σε περιπτωση που σου αρεσει παρα πολυ ηδη η συσκευη σου, και λυμπιζεσαι καποιο αλλο χρωματακι που πλεον θα εχεις την ευκαιρια να το παρεις με την αλλαγη στα 32gb! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Z3 χαλαρά, είναι τηλεφωνάρα με τρομερή οθόνη και απίστευτη μπαταρία. Να σου φανεί και η αλλαγή ;-) [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας. Εδώ αναφέρεται ως D6503. Έχει κάποια διαφορά που πρέπει να γνωρίζω; http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=47430 Το link σου δε δουλευει. Αποκει και περα ειναι ακριβως οπως τα λεει ο Alextrela, το Z2 Κερδιζει παντου περαν της καμερας, και θα ηταν no-brainer η επιλογη του αν δεν ειχαν αισθητη διαφορα σε αυτον τον ενα τομεα που κερδιζει το samsung... Και παλι ομως, αν η φωτογραφια δεν ειναι μεσα στους 2 πρωταρχικους λογους που αγοραζεις, νομιζω οτι κερδιζει με ευκολια το Ζ2 ποσο δε μαλλον οταν λαβουμε υποψιν και την τιμη του οπου ειναι 70 ολοκληρα ευρω φτηνοτερο!!! Αφου θες να κανεις παρολ'αυτα συγκριση με τετοια διαφορα τιμης, θα ηταν πιο τιμιο να κοιταγες και το G3 32gb το οποιο και τα 3gb ram του Ζ2 ματσαρει, και εχει καποια πραγματα να προσφερει για τη διαφορα τιμης παραπανω απο την καμερα (που και παλι ειναι καλυτερη) , οπως μεγαλυτερη οθονη+αναλυση, μαζεμενες διαστασεις (ιδιο μεγεθος με το Ζ2 με 0.3" μεγαλυτερη οθονη) κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εγώ θα άλλαζα το G3 μόνο και μόνο για την οθόνη του. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Αν σε παίρνει οικονομικά πας για το 6 που είναι από τα καλύτερα smartphones που υπάρχουν Δε κολλάω στα 150 ευρώ παραπάνω. Αυτο στο οποίο στέκομαι είναι το ότι συνήθως το τηλ. στο τέλος το χρησιμοποιώ για τα υποτυπώδη. Θέλω να αγοράσω ένα iPad (πρέπει να αναφέρω εδώ ότι έχω MBP), οπότε με το να το αγοράσω, έτσι που συνεργάζονται στο τέλος θα καταλήξω να σηκώνω και τα τηλέφωνα από εκεί. Θα μου πεις έτσι με καλύπτει και το 4S. Θέλω ένα τηλέφωνο το οποίο να μη κολλάει με την καθημερινή χρήση και σε αυτή τη φάση δε με ενδιαφέρουν, γιατί δε τις χρειάζομαι, οι παραπάνω ίντσες. Επομένως με αυτό το σκεπτικό ο συνδυασμός 5S-iPad-MBP μου φαίνεται καλός. Χρειάζομαι το iPad επειδή κινούμαι πολύ και επειδή είμαι πολύ τσαπατσούλης και ανοργάνωτος :p και λόγω της φορητότητάς του θα μπορώ να τα έχω όλα εκεί. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Αν μπουν στο παιχνιδι και το Lenovo Vibe X2 και το Lenovo Sisley (iphone 6 clone) λογω του οτι πρεπει να εχουν αρκετα καλη καμερα και το Vibe X2 θεωρω οτι πρεπει να ναι πολυ δυνατο ποια η αποψη σας? της lenovo software ειναι αρκετα βαρυ.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Z3 μου αρεσει περισσοτερο, μπιμπελο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Παιδιά είδα σήμερα το αιφον 6 κ μου άρεσε παρα πολυ και σαν αφή και σαν μέγεθος.. Το Νότε είναι μεγαλο για κινητό για τα δικά μου δεδομένα...οποτε και το νεξους 6 μια από τα ίδια...να επιχείρηση να το πάρω?παντα με αντροιντ και κάτοχος νεξους..θέλω απαντήσεις σοβαρές και όχι για σπεκ και τέτοια...σίγουρα δεν έχει τα σπεκ απο ναυαρχίδες αλλά η απλά έχει ενα λογισμικό με παρα πολύ καλη δομή κ με μια ιστορία όπως κ η γοογλε με τα νεξους...Θέλω να ακούσω γνώμες..έχω αλλάξει αρκετά κινητά μέχρι σήμερα..αλλά το νεξους 5 είναι σμουθ αρκετά ειδικα με λολιποπ αλλά είναι αρκετά οικείο σε νεμα κ δεν έχει την ποιότητα του αιφον..η χρηση είναι κύριος τηλεφωνο ίντερνετ χάρτες gps και youtube βασικές λειτουργίες ενος σύγχρονου κινητού.με ενδιαφέρει να μην έχει κολλήματα να παιρνει αναβαθμίσεις κ να είναι σμουθ. *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καταρχην εννοειται οτι η διαφορα απο το 4s στο 5s θα ειναι χαοτικη και αξιζει. Αλλα οπως ειπαν και παραπανω οι συμφορουμιτες καλυτερα για 6αρι και εγω θα το αιτιολογισω αλλιως! Γιατι δεν πας σε ενα 6+ 64gb και να μην αγορασεις ipad και να εχεις το συνδιασμο 6+ και mbp. Νομιζω οτι περα απο τη μεγαλυτερη οθονη τα ipad και γενικα τα ταμπλετ, δεν προσφερουν κατι παραπανω. (Αναφορες παντου γινονται οτι οι πωλησεις των ταμπλετ πεφτουν κατακορυφα)¡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Γεια σας. Καταρχήν συγνώμη για το νέο θέμα που ανοιγω. Ψαχνω μια συσκευή με τα ακόλουθα στοιχεία, Μέχρι 300ευρώ, 5",δίκαρτο,να μην κολαει,απο ελληνικό κατάστημα για εγγυηση. Είχα κατανού το s8 mls,αλλά μετα απο επικοινωνία με την εταιρία μου είπαν οτι δεν παίρνει αναβαθμηση,αυτό δεν μου άρεσε. Android έχω,δεν ξέρω για τα windows phone. Να δέχεται καρτα μνήμης,γιατί απο οτι βλέπω τα 16gb σε πολλούς δεν επαρκουν. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας πάνω στο θέμα αυτό. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Edited November 20, 2014 by terisds Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εγω σου προτεινω το motorola moto g 2nd gen http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html?from=catspan Και εχει ήδη αναβαθμιστει σε android 5 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ιδού η απορία. Ποιό απο τα δύο να πάρω; Τα βρίσκω με 122€ και 111€ αντίστοιχα. Στα + του lenovo: 8πύρηνος επεξεργαστής 1.4, μεγαλύτερη οθόνη, 2500 μπαταρία στα - : ανάλυση οθόνης, μέγεθος γενικά (;) Στα + του asus: Intel 1.6 επεξεργαστής (2πύρηνος όμως), ανάλυση οθόνης, ανάλυση φωτογραφικών μηχανών (και οι 2 καλύτερες). στα - : 2.110 μπαταρία. Στα σκορ του antutu το lenovo έχει 27.836 και το asus 19.265 Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; Κάποια γνώμη; Κάποιος κάτοχος ενός απο τα 2 να μας πει τίποτα; Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Καταρχην εννοειται οτι η διαφορα απο το 4s στο 5s θα ειναι χαοτικη και αξιζει. Αλλα οπως ειπαν και παραπανω οι συμφορουμιτες καλυτερα για 6αρι και εγω θα το αιτιολογισω αλλιως! Γιατι δεν πας σε ενα 6+ 64gb και να μην αγορασεις ipad και να εχεις το συνδιασμο 6+ και mbp. Νομιζω οτι περα απο τη μεγαλυτερη οθονη τα ipad και γενικα τα ταμπλετ, δεν προσφερουν κατι παραπανω. (Αναφορες παντου γινονται οτι οι πωλησεις των ταμπλετ πεφτουν κατακορυφα)¡ Επειδή θέλω ένα μικρό τηλέφωνο και θέλω το tablet να το κουβαλώ παντού και μέχρι ένα σημείο να αντικαταστήσει το λάπτοπ μου. Επειδή με ξέρω πώς λειτουργώ και ποτέ δε μου έχει βγει να χρησιμοποιήσω το τηλ. σαν βασικό βασικό εργαλείο. Εδώ το 4S είναι κινητό του 2011 και δεν είχα μέχρι τώρα θέμα. Το θέμα το άνοιξα κυρίως επειδή πήρα το iOS8 από φόβο και δε μπορώ πάλι να πάρω μια συσκευή που υποτίθεται είναι 1 χρόνου και θα έχει θέματα. Δε σκόπευα να αλλάξω καν φέτος τηλ. Ειλικρινά το κινητό το χρησιμοποιώ για κλήσεις και μηνύματα και τώρα τελευταία που πέρασα iOS8 ακόμη και αυτά τα έκανα από το λάπτοπ μου. Μου έχει τύχει να μου κρατήσει η μπαταρία 3 μέρες επειδή δε το χρησιμοποιώ. Από την άλλη όμως, επειδή τις καλές συσκευές τις κρατώ μερικά χρόνια θέλω όταν αγοράζω να αγοράζω κάτι αξιοπρεπές και για αυτό ρωτώ αν το 5S είναι ΟΚ με την τελευταία αναβάθμιση. Edited November 20, 2014 by one_tree_hill Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω ηδη lenovo οποτε απο αποψη software δε μ ενοχλει αν εννοεις άυτο που καταλαβα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δες και το Lumia 730! http://www.skroutz.gr/s/5536029/Nokia-Lumia-730-8GB.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) οχι a850+. εχει μονο 4gb rom. το zenfone 5 εχει διαφορες εκδοσεις. καποιες εχουν μπαταρια 2400mah που ειναι ικανοποιητικη, καποιες αλλες 2100mah που θεωρειται μικρη-ανεπαρκης. οποτε αν το zenfone που σκεφτεσαι ειναι με τη μικρη μπαταρια, μην το προτιμησεις. δεν το αναφερεις αρα μαλλον ψαχνεις για δικαρτο ε? περιπου στα χρηματα που διαθετεις, δες το lenovo s660 και το νεο cubot s200 (presale €80 με καλυτερα χαρακτηριστικα απο το s660, μενει να ελεγχθει και στην πραξη ποσο καλο ειναι). ριξε μια ματια στα θεματα των συσκευων εδω στο φορουμ. Edited November 21, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Έκανα λοιπόν την υπέρβαση και παράγγειλα ξανά sony τηλέφωνο,κι ο Θεός βοηθός. Το g3 πήγε αγγελίες.... Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εγω σε Honor θα πηγαινα..Εχω P6 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο ολες τις αποψεις απο την Huawei..Και το επομενο μου κινητο λογικα θα ειναι Huawei.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Γεια σας. Έχω βρει αυτό το κινητό στο Πλαίσιο (TurboX) αλλά έχει Jelly Bean. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/turbo-x/Turbo-X-P Υπάρχει δυνατότητα να το αναβαθμίσω; (π.χ KitKat). Γενικά έχει πολλά καλά και με βολεύει (1280 ανάλυση, 1gb ram, dual sim, λεπτό, ελαφρύ κ.λ.π) αλλά μου τη σπάει το Jelly Bean. Αλλιώς σκέφτομαι αυτό. http://www.katoikiashop.gr/index.php?route=product/product&path=174_177&product_id=10600 Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 με αυτά τα λεφτά πια είναι η καλύτερη επιλογή;; LG G2 mini LTE Έτος Κυκλοφορίας 2014 Ανάλυση Οθόνης 960 x 540 pixels Μέγεθος Οθόνης 4,7 " Φωτογραφική Μηχανή 8 MP Δευτερεύουσα Κάμερα 1,3 MP Ισχύς Επεξεργαστή 1200 MHz Πυρήνες Επεξεργαστή 4 RAM 1024 MB 2.440mAh Samsung Galaxy S4 mini Έτος Κυκλοφορίας 2013 Ανάλυση Οθόνης 960 x 540 pixels Μέγεθος Οθόνης 4,3 " Φωτογραφική Μηχανή 8 MP Δευτερεύουσα Κάμερα 1,9 MP Ισχύς Επεξεργαστή 1700 MHz Πυρήνες Επεξεργαστή 2 RAM 1536 MB 1900mAh Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Προσωπικά θα πήγαινα στο Moto G, αλλά από εκεί και πέρα είναι δική σου προτίμηση δεν μπορώ να σου πω τι να παρεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisko Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παρήγγειλα το Xiaomi mi4 τελικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord_Raiden Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπέρα σας παιδιά τι κάνετε? Μέτα από πολύ καιρό επιτελούς σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και είμαι ανάμεσα στα 3 που ανέφερα. Το budget είναι μέχρι 300 ( τιμές skoutz ). Έχω μια αγάπη προς το S4 αλλά από ότι βλέπω είναι πλέον πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Εσείς τι προτείνετε ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts