Jump to content

makisko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makisko

  1. Όπως ο τίτλος. Θέλω ένα smartphone dual sim 4G με 150 ευρώ πάνω κάτω. Κοιτούσα το Xiaomi Redmi 2 με τα 2 GB RAM όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος... (Ο λόγος είναι ότι είμαι κάτοχος του XIaomi Mi4 LTE και ενώ το κινητό "φυσάει" σαν Smartphone έχει τα προβληματάκια του σαν τηλέφωνο. Δεν έχει καλό σήμα και ούτε ακούω, ούτε με ακούνε και τόσο καλά όταν μιλάω. Όχι μόνο λόγω σήματος, αλλά και λόγω ακουστικού και μικροφώνου. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό, πολύ γρήγορο και δεν κολλάει με τίποτα). Αυτά για το MI4. Και φοβάμαι μην έχω τα ίδια προβλήματα και με το Redmi 2. Τι μου προτείνετε? Για το Motorola Moto G 4G τι λέτε?
  2. Για την camera του Oppo είσαι σίγουρος? Γιατί έψαξα για συγκριτικά όσων αφορά την camera και την οθόνη, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.
  3. Όπως και ο τίτλος. Xiaomi mi4 ή Oppo find 7 http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-mi4.html http://global.oppo.com/products/find7/ Ορίστε και το συγκριτικό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6518&idPhone2=6214 Τι λέτε ?
  4. Είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy Ace (από τότε...) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ :p Περισσότερο με ενδιαφέρει η ταχύτητα, μετά η αυτονομία και τέλος η οθόνη. Λίγο που το έψαξα, είδα το OnePlus One και μου άρεσε! http://oneplus.net/ Τι λέτε... :worry: Σκέφτομαι να δώσω μέχρι 250 ευρώ. Είδα και το huawei honor 6 http://www.huaweimobileshop.com/huawei-honor-6-4g-lte-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-smartphone-5-inch.html το οποίο βέβαια νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβότερο (χωρίς να έχω ψάξει και πολύ).
  5. Μαμίσια 2.3.3 από sammobile? Γιατί και εγώ από sammobile κατέβασα 2.3.3 και πάει μια χαρά. (Αν και θα προτιμούσα την 2.2.1 froyo). Και όπως είπα και ποιο πάνω, με την 3.3.6 ψιλοσέρνεται! Και με την 3.3.5! Την δοκίμασα και αυτή! Έχουν δίκιο και ο Yoda και ο bathan! ΜΗΝ πειραματίζεστε με εκδόσεις μεγαλύτερες από αυτές! ;)
  6. Ρε παιδιά, εκτός από sammobile. (το έψαξα) ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Firmware Android 2.2.1 froyo για Samsung Galaxy ACE GT-S5830 ? Από τότε που του έβαλα 2.3.6 Gingerbread ψιλοσέρνεται. Και το ποιο ενοχλητικό είναι όταν γυρνάω γρήγορα τις επαφές και πατάω να σταματήσει, δεν σταματάει.
  7. Στο sammobile Android 2.2.1 froyo για Samsung Galaxy ACE GT-S5830 για Greece δεν υπάρχει.
  8. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω την αρχική έκδοση Android 2.2.1 froyo (Samsung Galaxy ACE GT-S5830)? Ξέρω πως να το κάνω με το Odin κλπ. Απλά δεν μπορώ να βρω την συγκεκριμένη έκδοση ή έστω κάποια άλλη official με την οποία να μπορώ να κάνω UpDate με το Kies. Να υποστηρίζει Ελληνικά εννοείται.
×
×
  • Create New...