Jump to content

makisko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makisko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

makisko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όπως ο τίτλος. Θέλω ένα smartphone dual sim 4G με 150 ευρώ πάνω κάτω. Κοιτούσα το Xiaomi Redmi 2 με τα 2 GB RAM όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος... (Ο λόγος είναι ότι είμαι κάτοχος του XIaomi Mi4 LTE και ενώ το κινητό "φυσάει" σαν Smartphone έχει τα προβληματάκια του σαν τηλέφωνο. Δεν έχει καλό σήμα και ούτε ακούω, ούτε με ακούνε και τόσο καλά όταν μιλάω. Όχι μόνο λόγω σήματος, αλλά και λόγω ακουστικού και μικροφώνου. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό, πολύ γρήγορο και δεν κολλάει με τίποτα). Αυτά για το MI4. Και φοβάμαι μην έχω τα ίδια προβλήματα και με το Redmi 2. Τι μου προτείνετε? Για το Motorola Moto G 4G τι λέτε?
  2. Για την camera του Oppo είσαι σίγουρος? Γιατί έψαξα για συγκριτικά όσων αφορά την camera και την οθόνη, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.
  3. Όπως και ο τίτλος. Xiaomi mi4 ή Oppo find 7 http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-mi4.html http://global.oppo.com/products/find7/ Ορίστε και το συγκριτικό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6518&idPhone2=6214 Τι λέτε ?
  4. Είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy Ace (από τότε...) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ :p Περισσότερο με ενδιαφέρει η ταχύτητα, μετά η αυτονομία και τέλος η οθόνη. Λίγο που το έψαξα, είδα το OnePlus One και μου άρεσε! http://oneplus.net/ Τι λέτε... :worry: Σκέφτομαι να δώσω μέχρι 250 ευρώ. Είδα και το huawei honor 6 http://www.huaweimobileshop.com/huawei-honor-6-4g-lte-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-smartphone-5-inch.html το οποίο βέβαια νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβότερο (χωρίς να έχω ψάξει και πολύ).
×
×
  • Create New...