Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kritikos διάβασα εδώ στο forum ότι 1GB RAM + miui δεν είναι καλά. εσύ από τι έχω καταλάβει το κινητό το έχεις. είναι comple πιστεύεις?

Koιτα τα παντα ειναι σχετικα , αναλογα την χρηση που του κανεις

Αν παρεις μια Φεραρι στο Ανω Λιανοκλαδι με τους επαρχιακους δρομους τι θα την κανεις ?

Αντιστοιχα δεν θα βγεις στην Autobahn με Fiat Panda 500...:lol: (Δηλαδη θα βγεις αλλα..)

Με τα σημερινα δεδομενα και τις απαιτησεις που εχουν σημερα οι εφαρμογες μια χαρα ειναι το 1 gb στο miui

Τωρα αν θες να τρεχεις παραλληλα 5 εφαρμογες η να παιζεις πολυ βαρια παιχνιδια ενδεχομενως να χρειαστεις τα 2 gb

Ακομα και να παρεις κατι με 2 gb σαν futureproof αγορα παλι σωστη λογικη ειναι

Απλα το παλικαρι λεει οτι διαθετει 90 ευρα , που σε αυτην την κατηγορια δυσκολα βρισκεις κατι καλο ακομα και απο Κινα με την λογικη αυτο που θα παρει να ειναι αξιοπιστο

Δηλαδη αν βρεις ενα κλωνο με 2 gb ραμ στα 80 ευρω και χαλασει σε μια βδομαδα ποιο το οφελος ???

Γιαυτο προτεινα στο φιλο να δωσει ακομα 20-25 ευρω που δεν ειναι καμμια τρομερη διαφορα και να εχει το κεφαλι του ησυχο

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

καλα τα λενε οι φιλοι απο πανω... αυτο το doogee valancia dg800 ειναι μπελας.. καινουρια εταιρεια και θα τραβηξεις λαχειο.. δωσε αλλα 20 και εισαι οκ

καλησπέρα σε ολους .Οτι λέει ο τίτλος ανάμεσα στα 2 κινητά

με προβληματιζει στο htc μονο η μικρη ram και κατα ποσο μπορει να ανατποκριθει αν και απο οτι διάβασα το παλεύει.

απ την αλλή το bb είναι πλέον κινήτο 1.5 χρόνου σχεδον και δν ξέρω αν αξίζει.δωστε τα φοντα σας :happy:

αυτο που θελω ειναι καλη οθονη και αν γινεται οχι λαγκ

**Η χρηση του κινητου θα ειναι για εμαιλ πολλα, browsing, μουσικη, καμια φωτο, λιγο φουμπου οποτε κατσει και μπολικα τηλεφωνα και καμια 5-6 εφαρμογες που χρειαζομαι οχι σαβουρα .δν θα φορτωσω παιχνιδια κλπ δλδ δν με απασχολει κατι τετοιο .

Και αυτο και το zoppo 980+

Το θεμα ειναι πιο εχει λιγοτερα bugs...

Απο το zoppo εχεις δει φωτογραφιες η εχεις διαβασει οτι τραβαει καλες ???

Σε ρωταω επειδη μην κοιτας μονο τα megapixel που δηλωνει το καθε κινητο

Ενα κινητο με 13 mp καμερα δεν τραβαει απαραιτητα και καλες φωτο

Παιζουν ρολο και η ποιοτητα του φακου ακομα και το λογισμικο του τηλεφωνου

Εγω εχω το red rice (8mp) και στη γυναικα εχω παρει το doogee dg350 (8mp)

Καμμια σχεση οι μεν με τις δε

Καλη καμερα λενε και οι κατοχοι του Iocean x7hd (8mp) και απο οτι διαβαζω δεν εχει τοσα bugs οσο το inew (13mp)

http://www.techvalue.net/133-iocean-x7-hd-mtk6582-camera-test-sample

Παντως κατα βαση ο zakailiou εχει δικιο . Μην περιμενεις (ακομα) ποιοτητα φωτογραφικης μηχανης απο κινητο

Edited by kritikos4
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Καλησπεριζω την κοινοτητα ,

ειμαι νεος στο φορουμ και γενικα στο χωρο της κινητης τηλεφωνιας. Προκειται να προβω στην αγορα του ανωτερου κινητου , ειναι το πρωτο κινητο μου με android λογισμικο και θα σας παρακαλουσα να με βοηθησετε κατ αρχας με την επιλογη του καταστηματος. Διαβαζωντας το νημα Xiaomi MI-3 συμπεραινω οτι πρεπει να αγορασω τη συσκευη απο merimobiles η xiaomishop (eu) ποιο να προτημησω? Ειναι αξιοπιστο το xiaomishop ? Χρειαζομαι το κινητο αμεσα.

Ευχαριστω.

Merimobile με ems, από την ημέρα της παραγγελίας να υπολογίζεις 15 με 20 μέρες περίπου. Αν είσαι τυχερός και πάνε όλα καλά γιατί πολύ παράγοντες συντελούν και πιο γρήγορα.

Εχθές έδωσα το LG optimus g και δεν ξέρω ποιο να πάρω δώστε την βοήθεια σας και τα φώτα σας!!!

αφου ειχες το optimus g αρα ξερεις απο lg.

για μενα πηγαινε κατευθειαν στο lg g2.απιστευτο κινητο!

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά dual sim συσκευής, μεταξύ του sony xperia m και του samsung galaxy core dual sim ποιο θα προτιμούσατε;

η αδελφη μου πηρε το samsung grand neo και το κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.το επαιξα αρκετα και μου αρεσε.ενταξει δεν ειναι και grand 2 duos ομως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.εγω αν ηθελα διακαρτο αυτο θα επαιρνα.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Ποιο θεωρειτε καλυτερο γενικοτερα και απο αποψη φωτογραφικης μηχανης ειδικοτερα?

lg g2 και απο μενα.αν θες htc πηγαινε στο m8.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά dual sim συσκευής, μεταξύ του sony xperia m και του samsung galaxy core dual sim ποιο θα προτιμούσατε;

το samsung galaxy core dual sim δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του και εξαντλείται γρήγορα

Λοιπον κανω την ερευνα μου εδω και ενα μηνα ,οι βασικες μου αναγκες ειναι η καμερα και η μπαταρια διοτι εργαζομαι καθημερινα και εχω ενα γιο 14 μηνων.

Εχω καταληξει στα εξης α.Lg G2 β. Sony speria Z1 compact γ.Xiaomi mi3 64gb δ.Oppo find 7a

φυσικα αναμενουμε lg g3 mini ,nexus 6 ,one plus one mi3s και παει λεγοντας...

πραγματικα δεν ξερω ποιο να προτιμησω ,γλυκοκοιταζω συνεχεια ομως το lg g2 που το μονο μειων του ειναι η χωρητικοτητα.

ή περιμενεις το g3 ή πας κατευθειαν για το lg g2. βεβαια αν θες χωριτικοτητα μεγαλυτερη απο 16 g τοτε ή παιρνεις usb ανταπτορακι και αποθυκευεις σ αυτο ή πας για samsung s4 οπου εχει επεκτασιμη μνημη.μπες και διαβασε για το g2 σχετικα με την χωριτικοτητα.

παντως αν θες μπαταρια και πολυ καλο κινητο... τοτε g2.

Kritikos μαλλον οπως τα λες ειναι...

Και το δικο μου 8 εχει αλλα αλλιωνει το δερμα των ανθρωπων... Το κανει πολυ smooth δεν μπορω να το περιγραψω

Ειαναι κριμα να τραβαω τα παιδια φωτο και να ειναι αλλιωμενες... Εχω βαρεθει.

Ειδα ενα σιτε που ειχε δειγματα αποτο 980+ και απο το inew

Μια απο τα ιδια και τα δυο. Αλλα ηταν τοπια...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποσα δινεις δε μας ειπες.. κινεζο με τελεια καμερα οτι και να σου πουνε, οσο και να ψαξεις δεν εχει..

Φοβαμαι πως εχεις δικιο... Μεχρι 250 ευρω δινω, αλλα θελω δικαρτο

τα υποψηφια κινητα για την κοπελα μου ειναι αυτα τα 2..ποιο ειναι προτιμοτερο??

νομιζω οτι παμε για l90...

το μοτο g αποκλειστηκε καθως το μπατζετ ειναι ως 190 ευρω και χρειαζεται να παιρνει καρτα μνημης...

Το πήρες τελικά ???

"Πήγα" στη λύση του xiaomi mi3 τελικά :p για να σου κάνω παρέα :)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, και μπορεί να κλειδωθεί πλέον.

διαβαζω διαφορα προβληματα ομως που προκυψαν με την κιτ κατ.. ειναι διπυρηνο με κραιτ αλλα ο snapdragon 400 του l90 δεν ειναι καλυτερος? επισης η μονη υπερ του διαφορα που ξερω υπερ του ειναι η οθονη

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...