gsa1967 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 σε s3 δεν μου δουλεψε. με 4.3 πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Στο note 3 με 4.4.2 δεν λειτουργεί .... Εσυ τι έχεις επάνω ; Εγώ έτσι το ρουταρα το Note 3 με 4.4.2 πάνω. Μήπως έχεις πάρει το τελευταίο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Στο note 3 με 4.4.2 δεν λειτουργεί .... Εσυ τι έχεις επάνω ; 4.4.2 έχω. Μια χαρά δούλεψε. Για το note δε ξέρω .... Άσχετο, αλλά με αφορμή τα παραπάνω. 4.4.2 στο VF Smart Tab 4, δεν υποστηρίζεται λέει στο Towelroot. Καμία ιδέα; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ίσως ... Ποια ειναι η τελευταία ; Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimRazor Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 LG Nexus 5 4.4.4 1) Αν το root αποτύχει υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει (brick) το κινητό μου? 2) Αν και αφού κάνω root και αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα μπορώ μετά να κάνω unroot? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Όχι και Ναι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Για να κάνω root χρειάζεται να έχω ξεκλειδώσει τον bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k4rma Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κατέβασα την εφαρμογή, πάτησα "make it rain" και μου εμφάνισε αυτό: "This phone isn't currently supported" Καμιά ιδέα κανείς;; Επίσης, ξέρετε κάποιον άλλο τροπο για αυτή τη συσκευή σε περίπτωση που δεν δουλέψει αυτός;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για προσπάθησε και με την εφαρμογή "kingo root" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k4rma Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για προσπάθησε και με την εφαρμογή "kingo root" Πέτυχε με το kingo root!Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Για προσπάθησε και με την εφαρμογή "kingo root" δουλευει σε ολα? για το s3 την θελω διοτι με το towelroot δεν το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Για δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα... :D μιλάμε για ρουτ που ούτε καταλαβαίνεις για πότε γίνεται και δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις πυρηνικού επιστημονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 δουλευει σε ολα? για το s3 την θελω διοτι με το towelroot δεν το κανει. Στο s3 το απλό οχι το lte μπορείς να ρουταρεις και με cf auto ,δεν χάνεις την εγγύηση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Για να κάνω root χρειάζεται να έχω ξεκλειδώσει τον bootloader; Καλή ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Με τα εργαλεία τύπου kingo root, towelroot, framaroot κλπ δεν χρειάζεται να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader. Ξεκλειδώνουμε τον bootloader μόνο εάν είναι να περάσουμε custom recovery και flash τα su, supersu στο system. Ιδιαίτερη προσοχή στο ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζονται τα sony γιατί διαγράφεται το TA partition με αποτέλεσμα αφενός να χάνεται οριστικά και αμετάκλητα η εγγύηση και αφετέρου κάποιες εφαρμογές της sony να μην δουλεύουν σωστά... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με τα εργαλεία τύπου kingo root, towelroot, framaroot κλπ δεν χρειάζεται να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader. Ξεκλειδώνουμε τον bootloader μόνο εάν είναι να περάσουμε custom recovery και flash τα su, supersu στο system. Ιδιαίτερη προσοχή στο ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζονται τα sony γιατί διαγράφεται το TA partition με αποτέλεσμα αφενός να χάνεται οριστικά και αμετάκλητα η εγγύηση και αφετέρου κάποιες εφαρμογές της sony να μην δουλεύουν σωστά... Σε ευχαριστώ φίλε γιατί στο προηγούμενο κινητό κάτι είχα κάνει λάθος και δεν άνοιγε μετά.Θα το δοκιμάσω στο νέξους 4.Το θέλω μόνο και μόνο για το greenify! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 δοκιμασα μου εχει ανοιξει 72 καρτελες στο ιντερνετ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Άλλαξε broswer .:) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergmarcus13 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά γίνεται να κάνω ρουτ το Galaxy Tab 4 10.1'' WiFi SM-T530 με το towelroot???Αν χτυπήσει ο Knox τι κάνω???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedeva Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μετά από προσπαθεια root που δεν πετυχε, η μπαταρια μου τλειωνει πολυ γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babis45 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπέρα σας Πρίν λίγο χρησιμοποίησα το towelroot στο tablet της κόρης μου και με το που πάτησα το 'make it rain' κόλλησε το μηχάνημα. Ούτε κλείνει ούτε τίποτα ...... Καμμιά ιδέα του τι να κάνω ;;;;;;;;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Να πω τα κλασσικά, αν δεν τα έχεις κάνει, πάτα κανένα reset... καμμιά επανεκκίνηση... δεν μπορεί το πρόγραμμα από μόνο του να κάνει τόση ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Θελω να κανω root στο HTC one sv μου για να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα sd, να το δοκιμασω η δε θα δουλεψει στη συσκευη μου;Φοραει 4.2.2. Edited January 10, 2015 by dertelous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δοκίμασε το και αν δεν δουλέψει δεν θα πάθει κάτι ή συσκευή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Έχω το LG G2 32GB με έκδοση 4.4.2 και h (D80220h...) και δοκίμασα με το towelroot να κάνω root, αλλά μου λέει ότι δεν το υποστηρίζει. Εάν δεν κάνω λάθος, είχε αναφερθεί πιο πίσω ότι μπορούμε να κάνουμε root κανονικά με το Towelroot στο G2, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν αφορούσε την προηγούμενη έκδοση g και πίσω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts