kandilak Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Στο About δεν εμφανίζεται το Upgrade. Καμμιά ιδέα γιατί;; Μήπως έχεις την πληρωμένη rom του biralajbi? Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την παρακάτω μέθοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ναι αυτήν έχω. Με τα fonts OK. Ευχαριστώ Το Theme Center δεν αναβαθμίζεται εξ αιτίας της συγκεκριμένης ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ναι αυτήν έχω. Με τα fonts OK. Ευχαριστώ Το Theme Center δεν αναβαθμίζεται εξ αιτίας της συγκεκριμένης ROM; Ναι , το έχω ξαναδεί πρόσφατα σε rom του ίδιου για άλλο Lenovo (P780) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris94 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT ΣΤΟ LENOVO A806? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγκατάσταση Official rom + Root + Gapps + Ελληνικά (σε Rooted συσκευές) Εγκατάσταση του TWRP σε non-Rooted συσκευές με το SP flash tool από το PC. Official A806 roms Fix για την σωστή εμφάνιση των επαφών στις κλήσεις και τα μηνύματα στην 9432 stock rom Επαναφορά IMEI σε περίπτωση απώλειας --> και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5787490#post5787490 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις ή αν ξέρεις link για το apk του Theme Center 2.60 για manual install ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις ή αν ξέρεις link για το apk του Theme Center 2.60 για manual install ; Ευχαριστώ https://www.dropbox.com/s/wo3f7l94jvkbmqd/com.lenovo.themecenter.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Μολις εβαλα την 1447 ,Θελω να απεγκαταστησω με το titanium backup root* καποιες εφαρμογες οπως: game center ,lenovo store, syncit shareit, to Security,theme center, και κυριως τισ κινεζικες εφαρμογες. Δεν θα εχω κανενα θεμα σωστα? Οταν βαζω το gmail με βγαζει :there was a rproblem communicating with google servers,try again later.Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? Edited December 7, 2014 by mula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos_gate7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ το παρήγγειλα και είμαι σε αναμονή. Ωστόσο άρχισα το διάβασμα απο τώρα. Ο οδηγός που αναφέρεστε για να μην έχουμε προβλήματα είναι ο παρακάτω; Σημ.1- Ο παρακάτω οδηγός ισχύει για rooted συσκευές. Αν έχετε εγκατεστημένο ήδη TWRP recovery παραλείπετε τα βήματα 1,2,6. Και κάτι ακόμα. Για το βήμα: 3. Κατεβάστε και αποθηκεύστε την official 1441 rom. Εάν την έχετε κατεβάσει μέσω system update θα την βρείτε στον φάκελο /sdcard/lenovota στο λινκ (http://www.vibeui.com/page/xiazai_a806.html) εμφανίζει σελίδα στα κινέζικα και σε μετάφραση του google, πατώντας πάνω στο μπλε κουμπί στο τέλος της σελίδας δεν βλέπω κουμπί τύπου "download" . Απο που το κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μολις εβαλα την 1447 ,Θελω να απεγκαταστησω με το titanium backup root* καποιες εφαρμογες οπως: game center ,lenovo store, syncit shareit, to Security,theme center, και κυριως τισ κινεζικες εφαρμογες. Δεν θα εχω κανενα θεμα σωστα? Οταν βαζω το gmail με βγαζει :there was a rproblem communicating with google servers,try again later.Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? Και δεν τις βγάζεις....αφού έμαθες να κάνεις αναβάθμιση δεν υπάρχει πρόβλημα. Βγάλε τις να σου φύγει η περιέργεια:whistle: ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το παρήγγειλα και είμαι σε αναμονή. Ωστόσο άρχισα το διάβασμα απο τώρα. Ο οδηγός που αναφέρεστε για να μην έχουμε προβλήματα είναι ο παρακάτω; Και κάτι ακόμα. Για το βήμα: στο λινκ (http://www.vibeui.com/page/xiazai_a806.html) εμφανίζει σελίδα στα κινέζικα και σε μετάφραση του google, πατώντας πάνω στο μπλε κουμπί στο τέλος της σελίδας δεν βλέπω κουμπί τύπου "download" . Απο που το κατεβάζω; κατέβασε την τελευταία από το http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power2025 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ποιά είναι η καλύτερη rooted rom; Αυτή των 2$ απο το needrom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Υπάρχει κάτι σαν το gravity box για να αλλάξω τα χρώματα από τα εικονίδια όπως της ώρας, του wifi? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Όσοι έχετε την 9432 με το πρόβλημα εμφάνισης των επαφών σας στις κλήσεις και τα μηνύματα, παρακάτω σας δίνω μία λύση. 1. Κατεβάστε στο τηλέφωνο σας το ideafriend_contacts.zip 2. Εγκαταστήστε και μπουτάρετε στο TWRP recovery σύμφωνα με τον οδηγό αναβάθμισης (βήματα 1,2,6) 3. Όπως είστε στο home του TWRP, πατήστε το κουμπί "Install" και βρείτε και επιλέξτε το αρχείο ideafriend_contacts.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1 του παρόντος οδηγού (λογικά αν το έχετε κατεβάσει από τον browser του τηλεφώνου θα βρισκεται στον φάκελο "Download") . Στην οθόνη επιβεβαίωσης σύρετε το δάχτυλό απ' αριστερά προς τα δεξιά, πάνω στην μπάρα που γράφει "Swipe to confirm flash". Όταν ολοκληρωθεί το φλασάρισμα , πατήστε "Reboot System" και περιμένετε να ανοίξει το τηλέφωνο. 4. Όταν ανοίξει το τηλέφωνο, ανοίξτε την εφαρμογή για τις κλήσεις, πατήστε το κουμπί menu , επιλέξτε "More features and settings", μετά επιλέξτε "More display features", πατήστε "Location" και απενεργοποιήστε το "Display number's location", πατήστε back για να πάτε στην προηγούμενη οθόνη, πατήστε στο "Number match bits" και επιλέξτε "By 7". Τώρα ελέγξτε αν εμφανίζονται σωστά οι επαφές στις κλήσεις και τα μυνήματα σας. Αν όχι κάντε ένα Restart στο τηλέφωνο και ξαναελέγξτε . Παρότι δεν υποχρεωτικό, καλό θα είναι να παίρνετε ένα backup του τηλεφώνου στο TWRP recovery σύμφωνα με το βήμα 7 του οδηγού αναβάθμισης, ώστε να είστε ασφαλείς σε περίπτωση αστοχίας. Πέρασα πάλι την AOSP v2.0 και έβαλα το ideafriend_contacts.zip ελπίζοντας να δουλέψει αλλά δυστυχώς πετάει σφάλμα. Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από την official rom όλα τα απαραίτητα αρχεία από εφαρμογές όπως dialer, επαφές, μηνύματα ,power manager κτλπ και να μπορούν μετά να περαστούν στην aosp και να δουλεύουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Πέρασα πάλι την AOSP v2.0 και έβαλα το ideafriend_contacts.zip ελπίζοντας να δουλέψει αλλά δυστυχώς πετάει σφάλμα. Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από την official rom όλα τα απαραίτητα αρχεία από εφαρμογές όπως dialer, επαφές, μηνύματα ,power manager κτλπ και να μπορούν μετά να περαστούν στην aosp και να δουλεύουν ; Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις. Μάλλον γίνεται αλλά πρέπει να φτιάξεις την δική σου rom γράφοντας αρκετά μέτρα κώδικα και όχι απλά με ένα copy-paste. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις. Μάλλον γίνεται αλλά πρέπει να φτιάξεις την δική σου rom γράφοντας αρκετά μέτρα κώδικα και όχι απλά με ένα copy-paste. Κατάλαβα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 το ιδιο και εγω σε αντιθεση με του σονυ οπου βγαινουν τζαμι με φλας την νυχτα αλλα θα βρουμε την ακρη ,που θα παει :lol: Κατέβασε την ανάλυση στα 6 Mb και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σκεφτομαι την αγορα του a8 αλλα θελω να εξακριβωσω αν λειτουργει κανονικα το GPS του. Στο κινητο που εχω με mtk6589 εχω αγανακτησει με το συγκεκριμενο θεμα. Εχετε αντιμετωπισει ή ακουσει κατι για προβλημα? Επισης σημαντικο, hands free ταιριαζουν τα ιδια με samsung, sony, lg κτλ κτλ ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σκεφτομαι την αγορα του a8 αλλα θελω να εξακριβωσω αν λειτουργει κανονικα το GPS του. Στο κινητο που εχω με mtk6589 εχω αγανακτησει με το συγκεκριμενο θεμα. Εχετε αντιμετωπισει ή ακουσει κατι για προβλημα? Επισης σημαντικο, hands free ταιριαζουν τα ιδια με samsung, sony, lg κτλ κτλ ???? Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με το gps. Samsung handsfree δοκίμασα και δεν λειτουργούν σωστά. Δεν δούλευαν σωστά τα vol+/vol- . Τα πατούσα και λειτουργούσαν σαν play/pause. Εγώ έκανα παραγγελία αυτά JMF01 Σε προηγούμενο post κάποιος που τα έχει πάρει είπε ότι λειτουργούν σωστά τα κουμπιά και έχουν πολύ καλό ήχο με καλά μπάσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σκεφτομαι την αγορα του a8 αλλα θελω να εξακριβωσω αν λειτουργει κανονικα το GPS του. Στο κινητο που εχω με mtk6589 εχω αγανακτησει με το συγκεκριμενο θεμα. Εχετε αντιμετωπισει ή ακουσει κατι για προβλημα? Επισης σημαντικο, hands free ταιριαζουν τα ιδια με samsung, sony, lg κτλ κτλ ???? προχωρα αφοβα στην αγορα του ,το gps δουλευει αψογα καθε μερα το δουλευω και ειναι τελειο και αμεσο για hands free δεν ξερω ,αλλα ακουστικα της σονυ που εχω ειναι οκ ,αλλα και τα hands free που δινουν δωρεαν η κινεζοι (vickmall )ειναι αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με το gps. Samsung handsfree δοκίμασα και δεν λειτουργούν σωστά. Δεν δούλευαν σωστά τα vol+/vol- . Τα πατούσα και λειτουργούσαν σαν play/pause. Ενταξει, δεν ειναι σοβαρο αυτο αν ειναι οκ στην ομιλια, απλα θελα να δω αν δέχεται jack με διαταξη OMTP που εχει εγκαταλειφθει ή CTIA οπως ολα τα κινητα σημερα (εκτος απο το δικο μου :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ενταξει, δεν ειναι σοβαρο αυτο αν ειναι οκ στην ομιλια, απλα θελα να δω αν δέχεται jack με διαταξη OMTP που εχει εγκαταλειφθει ή CTIA οπως ολα τα κινητα σημερα (εκτος απο το δικο μου :wacko: ) Εξαρτάτε τι ζητάει ο καθένας. Για μένα το να μην μπορώ να ρυθμίζω την ένταση από το handsfree, είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί το κινητό το χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για τα mb της φωτο φταιει η εκδοση του snapit της lenovo. Εβαλα την προηγουμενη 3.7 που εχει επιλογη για ποιοτητα φωτογραφιας και ολα λυθηκαν. ειναι ευκολο να μας πεις που βρηκες την 3.7 και πως την εβαλες ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κατέβασε την ανάλυση στα 6 Mb και δες. ηθελε πρωτα ενα πατημα να εστιασει με τα led οπως σωστα εγραψε ο kandilak και μετα πατημα για φωτο και ετσι βγαινουν οκ η φωτο και στα 13mp :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μπορώ να αλλάξω το φόντο στο lockscreen στη 1447? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treliarhs7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μπορώ να αλλάξω το φόντο στο lockscreen στη 1447? παιδια μπορω να βαλω την ρομ των 2$ 1447 χωρις να το φλασαρω με το twrp recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts