kandilak Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εκανα αλλά όπως είπα και πιο πάνω τπτ. Αν βοηθάει πριν την δική σου ρομ είχα κάνει εγκατάσταση τη τελευταία MUI για να τη δω. Στο twrp κανε wipe - advanced wipe τα cache, dalvik , data, system, internal storage ( αφου πρώτα κρατήσεις backup αρχεία που πιθανώς χρειάζεσαι) και μετά φλασαρε την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss1 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αγορά από εξωτερικό λόγω capital control. Ωστόσο με λίγα χρήματα παραπάνω, θα μπορούσες να κοιτάξεις και το Lenovo K3 Note k50 - t5 Phablet που είναι καλύτερο (64μπιτο) αλλά 5,5". Καλή επιλογή μπορώ να πω και μικρή η διαφορά σε χρήματα.Ευχαριστώ πολυ.Αν και πρέπει να περιμένω με την κατάσταση που επικρατεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Δεν ξερω τι εφαρμογες εχεις βαλει αλλα εγω και 3 ωρες να το αφησω χωρις να το αγγιξω το πολυ να πεσει 1%. Εχω την 1447. Και εμενα ετσι ηταν το πρωτο καιρο .1% επεφτρ μεσα σε 3-4 ωρες αν δε το αφηνα χωρις να αγγιζω. Εφαρμογες οτι ειχε οταν ηρθε (δεν ειναι ρουτ) και τα κλασικα facebook messenger και κανα παιχνιδι που παιζω σπανια. Τπτ το περιεργο. Την 1447 εχει κ μενα. Edited July 27, 2015 by panos_saxo θελω να προσθεσω επιπλεον πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Υπάρχει τρόπος να επιλέξω με ποιο κουμπί θα τραβάει φωτογραφίες ? π.x με το volume key Έχω την 1501 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Με την 1447 παντως τραβαει φωτογραφιες και με το volume key. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Με την 1447 παντως τραβαει φωτογραφιες και με το volume key. :) Με την 1501 όμως όσο το έψαξα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι το τηλεφωνο ζεστενεται πολυ. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Ακομα και μετα απο 30 λεπτα χρησης του ιντερνετ το τηλεφωνο καιει τοσο πολυ που δεν μπορεις να το αγγιξεις. Δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο παλαιοτερα. Συμβαινει και σε εσας; Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Μια ερωτηση γτ ειμαι ασχετος με root rom και τα λοιπα. Αγορασα το κινητο απο Ελλαδα. Εχει την 1447. Διαβασα καπου πως εφοσον υπαρχει η εφαρμογη super user , το κινητο ειναι rooted. Εγω λοιπον γτ δε μπορω να βγαλω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες (security και αυτο για την μπαταρια) ? Και γτ δε μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη μνημη οπως εκανα με ενα zte που ειχα παλιοτερα απο κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Μια ερωτηση γτ ειμαι ασχετος με root rom και τα λοιπα. Αγορασα το κινητο απο Ελλαδα. Εχει την 1447. Διαβασα καπου πως εφοσον υπαρχει η εφαρμογη super user , το κινητο ειναι rooted. Εγω λοιπον γτ δε μπορω να βγαλω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες (security και αυτο για την μπαταρια) ? Και γτ δε μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη μνημη οπως εκανα με ενα zte που ειχα παλιοτερα απο κινα? Για την μεταφορά εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη, θα πρέπει να επιλέξεις σαν προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Όμως δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αφού τα 16 gb του τηλεφώνου είναι υπεραρκετά για παρα πολλές εφαρμογές. Μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις τις κάμερας τα βίντεο και οι φωτογραφίες να αποθηκεύονται στην εξωτερική μνήμη ώστε να μην σου πιάνουν χώρο στην εσωτερική. Πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν το ίδιο καλά όταν εγκαθίστανται στην εξωτερική μνήμη. Οι ευελιξία που σου δίνει ένα rooted τηλέφωνο πολλές φορές γυρίζει μπούμερανγκ ειδικά όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στα χέρια κάποιου που δηλώνει "'άσχετος". Πρόσεξε τι πειράζεις - απεγκαθιστάς - διαγράφεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Εγω λοιπον γτ δε μπορω να βγαλω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες (security και αυτο για την μπαταρια) ? Για να βγαλεις το lenovo security το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις AOSP rom, που ειναι σε πολλα καλυτερη (καταναλωση, διαχειρηση) και θα μπορεις να εχεις push notifications σε facebook, viber κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Δε νομιζω οτι θα καταφερω να περασω αλλη rom δεν το χω και πολυ. Και το βασικοτερο ειναι οτι εχω μεινει και απο pc για την ωρα. Για τις ειδοποιησεις ειδικα στο viber καλο θα ηταν να μ ερχονται στην ωρα τους γτ τωρα χανω τα παντα αν δεν ανοιξω απο μονος την εφαρμογη. Παντως ,μαλλον , βρηκα τι εφταιγε για την καταναλωση της μπαταριας που εχω γραψει και πιο πανω. Ειχα η ηταν ενεργοποιημενη μια ρυθμιση ωστε το wifi να ψαχνει λεει για δικτυα συνεχως ακομα και οταν το εχω απρνεργοποιημενο. (Σαρωση παντα διαθεσιμη το λεει) Edited July 28, 2015 by panos_saxo ξεχασα να προσθεσω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Στη 1501 τελικά ξέρει κάποιος αν μπορείς να βγάλεις φώτο πατώντας το volume key για παράδειγμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχεις μπει σε TWRP mode? Για να μπεις σε TWRP άνοιξε το mobileuncle tool και επέλεξε "into recovery mode" ή με εντελώς κλειστό το τηλέφωνο πατας τα δύο κουμπιά έντασης ήχου και αφού σιγουρευτείς ότι τα κρατάς και τα δύο πατημένα πατάς και το power. Τα κρατάς και τα τρία πατημένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το λογότυπο "dual sim". Από εκεί και πέρα διαβάζεις τον οδηγό εγκατάστασης official rom για να καταλάβεις πως δουλεύει το TWRP και όταν έχεις καταλάβει τι γίνεται εκεί τότε διαβάζεις τις οδηγίες της 1516 rom και κάνεις ότι χρειάζεται. Περασα την 1516 κ ολα οκ !!! Ευχαριστω kandilak,αλλα κ οσους εχετε ασχοληθει τοσο με την συσκευη.. Με την νεα ρομ τι σκορ βλεπετε στο antutu ?? Απο 34+ εχω πεσει στο 32+ ... Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spxania Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλησπέρα ,μάλλον είμαι εκτός θέματος αλλά συγχωρηστε μου την άγνοια... Έχω στο κινητό το HERE MAPS αλλά καθυστερεί υπερβολικά να βρει τη θέση μου ο δορυφόρος.... Μπορείτε να προτεινετε κάποια εφαρμογή για βελτιστοποίηση της ευρεσης θεσης του gps? (ή να με παραπεμψετε σε κάποιο σχετικό link του site)... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Το gps κλείδωνει κανονικά, τουλάχιστον όπως και ένα pna που έχω. Αργεί περισσότερο όταν έχεις καιρό να το χρησιμοποιήσεις ή όταν είσαι μέσα σε κτίριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo100 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Στο twrp κανε wipe - advanced wipe τα cache, dalvik , data, system, internal storage ( αφου πρώτα κρατήσεις backup αρχεία που πιθανώς χρειάζεσαι) και μετά φλασαρε την rom. Εκανα ο,τι ακριβώς είπες και μέχρι στιγμής δείχνει ο.κ. Το tHEME CENTER έκανε και αναβάθμιση. Μια παρατήρηση μόνο όταν μπουτάρει το κινητό δεν έχει ήχο. Εκανα τα εξής μετά τις οδηγίες σου 1.εγκατέστησα τη ρομ 2.update su ,wipe τη dalvik 3.reboot. Μεχρι εδω είχε ήχο. 4.επαναφορα data 5.reboot χωρίς ήχο. τα φώτα σου. Edited July 28, 2015 by teo100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Εκανα ο,τι ακριβώς είπες και μέχρι στιγμής δείχνει ο.κ. Το tHEME CENTER έκανε και αναβάθμιση. Μια παρατήρηση μόνο όταν μπουτάρει το κινητό δεν έχει ήχο. Εκανα τα εξής μετά τις οδηγίες σου 1.εγκατέστησα τη ρομ 2.update su ,wipe τη dalvik 3.reboot. Μεχρι εδω είχε ήχο. 4.επαναφορα data 5.reboot χωρίς ήχο. τα φώτα σου. Το 2 δεν χρειαζόταν, η rom είναι ήδη rooted. Για τον boot sound θα φλασαρεις από το TWRP το https://www.dropbox.com/s/jpav8owbjpnmr5q/build.prop.1516.2.zip?dl=0 . Μετά θα κάνεις reboot στο σύστημα και θα πας στις Ρυθμίσεις στο Ringtone and volumes και θα τσεκάρεις το Power audio playback. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα ,μάλλον είμαι εκτός θέματος αλλά συγχωρηστε μου την άγνοια... Έχω στο κινητό το HERE MAPS αλλά καθυστερεί υπερβολικά να βρει τη θέση μου ο δορυφόρος.... Μπορείτε να προτεινετε κάποια εφαρμογή για βελτιστοποίηση της ευρεσης θεσης του gps? (ή να με παραπεμψετε σε κάποιο σχετικό link του site)... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... FasterGPS https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo100 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Το 2 δεν χρειαζόταν, η rom είναι ήδη rooted. Για τον boot sound θα φλασαρεις από το TWRP το https://www.dropbox.com/s/jpav8owbjpnmr5q/build.prop.1516.2.zip?dl=0 . Μετά θα κάνεις reboot στο σύστημα και θα πας στις Ρυθμίσεις στο Ringtone and volumes και θα τσεκάρεις το Power audio playback. Τελικά απλά τσεκάρισα το Power audio playback και δούλεψε κανονικά,αλλά για καλό και για κακό φλασάρισα κιόλας το αρχείο σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Edited July 29, 2015 by teo100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Ρε φιλε σταματα να ποσταρεις και κοιταξε καλυτερα, εχει λυθει αυτο το θεμα, προ πολλου Φιλοι δεν ειμαστε ουτε και θα γινουμε. Απο εκει και περα θα λεμε οτι θελουμε οπως το κανει ο οποιοσδηποτε, οπως οτι η AOSP rom ειναι κατα πολυ καλυτερη στη διαχειρηση και αυτο αποδεικνυεται απο το ξενα foroum. Χαιρομαι ομως διοτι εκ της εμμεσου οδου, βρισκοντας λυση στο προβλημα, παραδεχτηκατε οτι το 2015 υπαρχει θεμα με το να μη σου εμφανιζονται τα push. Ευγε σας πηρε μερικους μηνες αλλα δεν πειραζει καλλιο αργα παρα ποτε . Οποιος ξερει, ας συμβαλει θετικα και ας μας πει ποσο ειναι το SAR του κινητου, σε head και body, σε μετρησεις του US και EU φορεα, γιατι δεν υπαρχουν ολα τα δεδομενα ξεκαθαρα πανω σε αυτο το θεμα. Edited July 29, 2015 by nikos-s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Φιλοι δεν ειμαστε ουτε και θα γινουμε. Απο εκει και περα θα λεμε οτι θελουμε οπως το κανει ο οποιοσδηποτε, οπως οτι η AOSP rom ειναι κατα πολυ καλυτερη στη διαχειρηση και αυτο αποδεικνυεται απο το ξενα foroum. Χαιρομαι ομως διοτι εκ της εμμεσου οδου, βρισκοντας λυση στο προβλημα, παραδεχτηκατε οτι το 2015 υπαρχει θεμα με το να μη σου εμφανιζονται τα push. Ευγε σας πηρε μερικους μηνες αλλα δεν πειραζει καλλιο αργα παρα ποτε . Οποιος ξερει, ας συμβαλει θετικα και ας μας πει ποσο ειναι το SAR του κινητου, σε head και body, σε μετρησεις του US και EU φορεα, γιατι δεν υπαρχουν ολα τα δεδομενα ξεκαθαρα πανω σε αυτο το θεμα. Το παρακάτω δεν τα γράφω για σένα αλλά για όσους μπορούν να καταλάβουν. Ποτέ δεν υπήρχε θέμα με τα push στις VibeUI και λέγε ότι θες χωρίς να το στηρίζεις πουθενά. Το όποιο θέμα υπήρχε λόγω του διαφορετικού τρόπου λειτουργίας τις οθόνης προσφάτων εφαρμογών. Πρόσεξε τι γράφω!!!!! του διαφορετικού και όχι του λάθους ή σωστού τρόπου λειτουργίας. Το έχουμε αναλύσει όσο δεν πάει άλλο σ' αυτό το forum. Παρόλο όμως που δεν με επηρέαζε το πρόβλημα, ασχολήθηκα και βρήκα ότι η VibeUI μπορεί δουλέψει και με του δύο τρόπους, και έτσι μπορεί να του ικανοποιεί όλους. Ό καθενας μπορεί να χρησιμοποιεί όποια rom τον βολεύει καλύτερα και εγώ ποτέ δεν είπα ότι οι VibeUI είναι καλύτερες από την AOSP. Είπα ότι μου αρέσει καλύτερα η VibeUI. _ _ _ _ Edited July 31, 2015 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδια αν μπορει καποιος ας με βοηθησει καποιος δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το theme center οταν ειμαι συνδεμενος απο wifι, ενω μπαινει κανονικα απο τα δεδομενα κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Z Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 παιδια σκεφτομαι να παρω το α8 α806 απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-A806-A8-Octa-Core-4G-Mobile-Phone-MTK6592-Android-4-4-2G-RAM-16G/2003607954.html τι λετε θα μου ερθει κανα αντιγραφο η θα ειναι το αυθεντικο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Για ποιο λογο να το παρεις απο κει; πρωτον. Δε μπορεις να κανεις αγορες, δευτερον. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Οποιος ξερει, ας συμβαλει θετικα και ας μας πει ποσο ειναι το SAR του κινητου, σε head και body, σε μετρησεις του US και EU φορεα, γιατι δεν υπαρχουν ολα τα δεδομενα ξεκαθαρα πανω σε αυτο το θεμα. Στο βιβλιαρακι απλα γραφει SAR 0.335 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αφαιρέθηκαν post, δεν βρίσκω το λόγο κάποιοι να "τρώγεστε" για το τίποτα. Παρακαλώ να επανέλθουμε στα της συσκευής και μόνο χωρίς ειρωνείες και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts