stevelo61 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) κατ' αρχην ευχαριστω τον kandilak για την βοηθεια και το χρονο του την λυση την βρηκα στο site http://lenovoa8.pe.hu/ απο το οποιο κατεβασα μια rom και την περασα με το SP_Flash_Tool και ηρθαν ολα στη θεση τους Αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα ας προσπαθησει και αυτος με αυτο τον τροπο Μιλάς για την VIBEUI_V2.0_1432_ST, που όντως είναι η καλύτερη VIBE, αλλα με όχι 100% Ελληνικά. Edited December 14, 2016 by stevelo61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nuckellio Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ευχαριστω πολυ παιδια ολα καλα.. μια τελευταια ερωτηση.. εβαλα ενα θεμα αλλα στην οθονη που βαζω το μοτιβο δεν μπηκε η εικονα του θεματος και εξακολουθει να ειναι η ιδια απο οταν μπεικε η ρομ.. αλλα 2-3 θεματα και παλι το ιδιο.. any thoughts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nuckellio Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 και επισης ενω το auto start-up των messenger και viber ειναι ενεργο οταν μου στελνουν μηνυματα δεν ερχονται αν δεν εχω ηδη ανοιξει την εφαρμογη απο πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akuros Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 γεια σας παιδια το τελευταιο καιρο το κινητο αρχιζει και κολλαει εκανα ενα φορματ και ηταν καλυτερα αλλα μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια...ωστοσο παλευετε ακομα αλλα υπαρχει ενα προβλημα πλεον δεν χτυπαει το ξυπνητηρι αν το βαλω μετα απο αρκετες ωρες πχ 3+ εξαφανιζετε το εικονιδιο του στις ειδοποιησεις σαν να το κλεινω(δοκιμασα να κατεβασω αλλο αλλα τα ιδια... το ξερω οτι ειναι περιεργο να υπαρχει καπια λυση λεω μηπως ετυχε σε κανεναν και το διορθωσε ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 μου συμβαίνει κ σε μένα αλλά δεν έχω βρει λύση, άλλαξα μπαταρία μήπως έφταιγε αυτό, αλλά δυστυχώς όχι.μετά το φορμάτ βελτιώθηκε κ σε μένα προσωρινά αλλά πάλι κολλάει και κάνει restart μόνο του και ξανακολάει μετά.δεν βρήκα τι φταίει.κάποιες φορές νομίζω ότι κολλάει όταν έχω ιντερνετ από το δίκτυο κινητής (data),αλλά δεν μπορώ να το στοιχειοθετήσω. πλέον σκέφτομαι να πάρω ένα νέο κινητό μάλλον xaiomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 γεια σας παιδια το τελευταιο καιρο το κινητο αρχιζει και κολλαει εκανα ενα φορματ και ηταν καλυτερα αλλα μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια...ωστοσο παλευετε ακομα αλλα υπαρχει ενα προβλημα πλεον δεν χτυπαει το ξυπνητηρι αν το βαλω μετα απο αρκετες ωρες πχ 3+ εξαφανιζετε το εικονιδιο του στις ειδοποιησεις σαν να το κλεινω(δοκιμασα να κατεβασω αλλο αλλα τα ιδια... το ξερω οτι ειναι περιεργο να υπαρχει καπια λυση λεω μηπως ετυχε σε κανεναν και το διορθωσε ) Έχεις προεπιλεγμενο χώρο αποθήκευσης την microsd? Ποια rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cydor34 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά!!!! Πως μπορώ να κάνω factory reset το κινητό μου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akuros Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Έχεις προεπιλεγμενο χώρο αποθήκευσης την microsd? Ποια rom έχεις? ναι ...εχω τν 1536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 ναι ...εχω τν 1536 Στο είχα ξαναπεί και σε προηγούμενο πρόβλημα δικό σου αλλά και σε άλλους ότι προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης αφήνεις την εσωτερική μνήμη. Αν θες να κάνεις οικονομία χώρου στην μνήμη του τηλεφώνου επέλεξε τις φωτογραφίες και τα βίντεο να αποθηκεύονται στην microSD. Επίσης μια προβληματική microSD δημιουργεί κολλήματα όταν χρειάζεται το σύστημα να διαβάσει ή να γράψει σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδιά καμια ιδεα για μπαταρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Γειά και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα θεματακι που μου έχει σπάσει το κεφάλι και δεν μπορώ να βρω λύση. Χρησιμοποιώ το True phone ως dialer και contact manager. Πριν μερικές μέρες φλασαρα εκ νέου την 1536 και ακολούθως εγκατέστησα το True phone. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι χαμένες κλήσεις με πάνε στην στοκ εφαρμογή του log των κλήσεων αντί σ' εκείνη του True phone. Αυτό δεν συνέβαινε πριν φλασαρω το τηλέφωνο και εγκαταστήσω εκ νέου το True phone. Δοκίμασα να απεγκαταστησω και να κάνω εγκατάσταση από την αρχή χωρίς όμως να επιτύχω την επιστροφή στην προ φλασαρισματος συμπεριφορά του True phone. Έχει κανείς κάποια ιδέα για να μου ανοίγουν οι χαμένες κλήσεις με το True Phone και όχι με την στοκ εφαρμογή ή μήπως γνωρίζει τι μπορεί να έκανα άθελά μου που να προκάλεσε αυτή τη συμπεριφορά; Επειδή δεν θυμάμαι, ίσως να με ρώτησε ποια από τις 2 εφαρμογές να χρησιμοποιεί και να απάντησα κατά λάθος την στοκ. Υπάρχει κάποια λύση που να λύνει το πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Γειά και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα θεματακι που μου έχει σπάσει το κεφάλι και δεν μπορώ να βρω λύση. Χρησιμοποιώ το True phone ως dialer και contact manager. Πριν μερικές μέρες φλασαρα εκ νέου την 1536 και ακολούθως εγκατέστησα το True phone. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι χαμένες κλήσεις με πάνε στην στοκ εφαρμογή του log των κλήσεων αντί σ' εκείνη του True phone. Αυτό δεν συνέβαινε πριν φλασαρω το τηλέφωνο και εγκαταστήσω εκ νέου το True phone. Δοκίμασα να απεγκαταστησω και να κάνω εγκατάσταση από την αρχή χωρίς όμως να επιτύχω την επιστροφή στην προ φλασαρισματος συμπεριφορά του True phone. Έχει κανείς κάποια ιδέα για να μου ανοίγουν οι χαμένες κλήσεις με το True Phone και όχι με την στοκ εφαρμογή ή μήπως γνωρίζει τι μπορεί να έκανα άθελά μου που να προκάλεσε αυτή τη συμπεριφορά; Επειδή δεν θυμάμαι, ίσως να με ρώτησε ποια από τις 2 εφαρμογές να χρησιμοποιεί και να απάντησα κατά λάθος την στοκ. Υπάρχει κάποια λύση που να λύνει το πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές και μπες στην εφαρμογή του τηλεφώνου (στοκ) και πάτα εκκαθάριση προεπιλογων και μετά όταν ανοίξεις μία κλήση και σε ρωτήσει διάλεξε το true phone. Δες μήπως είχε γίνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές και μπες στην εφαρμογή του τηλεφώνου (στοκ) και πάτα εκκαθάριση προεπιλογων και μετά όταν ανοίξεις μία κλήση και σε ρωτήσει διάλεξε το true phone. Δες μήπως είχε γίνει αυτό Το είχα δοκιμάσει και αυτό! Είναι ανενεργό το κουμπί και στην στοκ και στο True phone. Εν τω μεταξύ τώρα ανακάλυψα πως έχω κάποιο θέμα με το SU. Δεν φαίνεται να είναι ενεργό και δεν μπορώ να κάνω ούτε freeze-unfreeze με το Link2sd, ακόμα και εφαρμογών που έχω εγώ προσθέσει. Οπότε μάλλον το True Phone δεν τραβάει σωστά τα δικαιώματα από το SU... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Άκυρος ο συναγερμός! Απεγκατεστησα το SU, έκανα μερικά reboot, εγκατέστησα ξανά και επανέλαβα μερικά reboot και τέλος επέλεξα να εγκατασταθεί το SU στο system (από τις επιλογές του). Ακολούθως με ρώτησε για το default που θα ανοίγει τις κλήσεις και φυσικά διόρθωσα το πρόβλημα. Δυστυχώς συνεχίζει το πρόβλημα με το freeze-unfreeze στο Link2sd... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) ; Δυστυχώς συνεχίζει το πρόβλημα με το freeze-unfreeze στο Link2sd... Το μήνυμα που βγάζει σε κάθε απόπειρα μου το Link2sd είναι το παρακάτω : Failure. Could not access the package manager. Is the system running? Edited December 29, 2016 by dimie71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μια βοήθεια.... Από χθες ξαφνικά δεν έχει notification sounds. Ενώ πάω από τις ρυθμίσεις και επιλέγω ήχο δεν ακούγεται. Είμαι με την 1536. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή θέλει Flashαρισμα ξανά... ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forsaken78 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 μετα την επαναφορα εργ. ρυθμ. μετα απο 2-3 εγκαταστασεις εφαρμογων απο το play store μου βγαζει οτι δεν εχω αρκετο χωρο για κατεβασμα..ενα error -24..μου εχει σπασει τα νευρα..καμια ιδεα καποιος? ευχαριστω.:ninja::ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 μετα την επαναφορα εργ. ρυθμ. μετα απο 2-3 εγκαταστασεις εφαρμογων απο το play store μου βγαζει οτι δεν εχω αρκετο χωρο για κατεβασμα..ενα error -24..μου εχει σπασει τα νευρα..καμια ιδεα καποιος? ευχαριστω.:ninja::ninja::ninja::ninja: Έχεις ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forsaken78 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι έχω πολύ....Φοβάμαι για ιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι έχω πολύ....Φοβάμαι για ιό. Δοκίμασε να κάνεις τα παρακάτω 1. κατάργηση λογαριασμού google 2. Διαγραφη δεδομένων σε , Υπηρεσίες google play, Playstore, Πλαίσιο υπηρεσιών google, Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων. 3. Επανεκκίνηση 4. Άνοιγμα playstore και καταχώρηση εκ νέου του google λογαριασμου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forsaken78 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 καντιλακ ειμαι ασχετος με αυτα και συγνωμη λιολας..μονο διαγραφη λογαριασμου βλεπω αλλα καταργηση μπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 καντιλακ ειμαι ασχετος με αυτα και συγνωμη λιολας..μονο διαγραφη λογαριασμου βλεπω αλλα καταργηση μπα... το ίδιο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forsaken78 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 μα αμα κανω διαγραφη θα χασω τον λογαριασμο μου λεει οτι θα καταρηθει για παντα ..εχω πελαγωσει λιγο αδερφε...και ευχαριστω για τον χρονο σου..ισως αυριο ξημερωσει μια αλλη μερα , πιο καλη , πιο διαφωτιστικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 μα αμα κανω διαγραφη θα χασω τον λογαριασμο μου λεει οτι θα καταρηθει για παντα ..εχω πελαγωσει λιγο αδερφε...και ευχαριστω για τον χρονο σου..ισως αυριο ξημερωσει μια αλλη μερα , πιο καλη , πιο διαφωτιστικη.. Από που πας να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού? Από τις Ρυθμίσεις στο μενού του τηλεφώνου θα πας. Μετά που θα κάνεις επανεκκίνηση, θα ξαναπεράσεις τον λογαριασμό και το password του (το θυμάσαι φαντάζομαι, ετσι) και θα κάνει συγχρονισμό και θα τα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Το μήνυμα που βγάζει σε κάθε απόπειρα μου το Link2sd είναι το παρακάτω : Failure. Could not access the package manager. Is the system running? Το ιδιο προβλημα ειχα με το titanium backup. Δεν μπορουσε να κανει freeze. Τελικα ηταν η εκδοση του su. Εβαλα παλια εκδοση και δουλεψε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts