Jump to content

akuros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akuros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

akuros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας παιδια μια βοηθεια εχω την vibeui v2_0 1536 και τελευταια το κινητο κολλαει πολυ κ θελω να του κανω ενα φορματ μηπως στρωσει ξερει καποιος να μ πει πως γινετε?
  2. γεια σας παιδια εχω ενα παλιο λαπτοπ (hp pavillion dv7-2030 ev) για απλη χρηση και ξαφνικα η οθονη γεμισε γραμμες καπως ετσι http://www.computercare.gr/wp-content/uploads/graphics2-300x225.jpg ..ωστοσο μετα απο μια επαναφορα συστηματος καποιες μερες πριν ολα εφτιαξαν οποτε θεωρησα οτι κατι θα εγινε με τους drivers αλλα τωρα παλι ξαφνικα αρχισε να τρεμοπαιζει για λιγο κολλησε και μετα απο μονο του ολα κομπλε παλι...τι λετε να φταιει τελικα?μηπως πρεπει να το παω σε καποιον τεχνικο να προλαβει καποια μεγαλυτερη ζημια αν ειναι θεμα hardware πχ?
  3. γεια σας παιδια εχω την ρομ vibeui v2.0 1536 και δεν μου ανοιγει τα πιο πολλα παιχνιδια στο messenger το εχει παθει κανεις?υπαρχει λυση?
  4. ναι ...εχω τν 1536
  5. γεια σας παιδια το τελευταιο καιρο το κινητο αρχιζει και κολλαει εκανα ενα φορματ και ηταν καλυτερα αλλα μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια...ωστοσο παλευετε ακομα αλλα υπαρχει ενα προβλημα πλεον δεν χτυπαει το ξυπνητηρι αν το βαλω μετα απο αρκετες ωρες πχ 3+ εξαφανιζετε το εικονιδιο του στις ειδοποιησεις σαν να το κλεινω(δοκιμασα να κατεβασω αλλο αλλα τα ιδια... το ξερω οτι ειναι περιεργο να υπαρχει καπια λυση λεω μηπως ετυχε σε κανεναν και το διορθωσε )
  6. γεια σας παιδια εσπασε η οθονη απο το κιν μιας φιλης μου (επιφανιακο ειναι το κιν λειτουργει κανονικα) και θελω να μου πειτε αν το εχει παθει κανεις η αν ξερει ποσο κανει πανω κατω να φτιαχτει και αν συμφερει...με μια αναζητηση στο google ειδα κατι τιμες ελλαδα γυρω στο 50ευρω ενω e bay με 10 http://www.ebay.com/itm/for-Lenovo-Golden-Warrior-A8-A806-A808T-5-White-Touch-Screen-Digitizer-ZVLT284-/401037281138?hash=item5d5faf4772:g:h30AAOSwnipWYlC1( δεν ξερω αν αυτο ειναι το εξαρτημα που χρειαζομαι αν ναι το περνω απο κει ωστε να πληρωσω μονο την εργασια...
  7. παιδια υπαρχει τροπος απο usb (που εχει και βυσμα mini usb για κινητο) να περασουμε στο κινητο μας αρχεια κτλ (το ξερω οτι δεν υποστηριζει το on the go ) ρωταω αν υπαρχει αλλος τροπος με καποιο προγραμμα η ρυθμιση σε ροοτ
  8. Σόρρυ φίλε, είχα αρκετές δουλειές..

    Αν κατάλαβα καλά χρειάζεσαι το κινητό σαν ανταλλακτικά, δηλ την οθόνη. Δυστυχώς θα το χρειαστώ σαν συσκευή, αλλά αν μπορέσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό.. Ευχαρίστως να στο δανεισω.

  9. απ οτι παρατηρησα ουτε στο google maps βρικει την τοποθεσια μου οποτε η κατι εχει buggarei σχετικα με το gps η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω
  10. γεια σας παιδια εχει προσπαθησει κανεις να παιξει pokemon go στην συγκεκριμενη συσκευη γιατι εμενα μ βγαζει gps singal not found και δεν μ εμφανιζει χαρτες απλα μια μπλε οθονη σαν θαλασσα ...εχω ανοιξει το gps και εχω δωσει δικαιωμα τοποθεσιας και στην εφαρμογη υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανουμε στο κιν για να εντοπιζει την τοποθεσια?
  11. σε ευχαριστω πολυ :) απλα πιστευω οτι αν ακολουθησω τις οδηγιες θα ειναι κομπλε γτ το εχω ξανακανει για αυτο ηθελα το αρχειο....με το προγραμμα που λες δεν εχω ιδεα τι κανω και θελω να περασω την 1536 Multilanguage και αναφερεις και στους τρεις τροπους με twrp(εγω θα κανω το δευτερο)...(το κιν μολις ηρθε απο κινα οποτε δεν εχω και κατι να φοβηθω μν χασω κτλ)
  12. γεια σας παιδια θελω να περασω μια ρομ στο κινητο και διαβαζω τις οδηγιες αρχικα για το πως βαζεις το twrp αλλα το αρχειο A806 TWRP2.8 MDS.zip δεν υπαρχει ειναι χαλασμενο το λινκ και αυτο που ρωταει απο πανω το παιδι και τ στελνει ο kadilak ενα λινκ ειναι ενα .img file οχι zip ειναι το ιδιο αυτο η αλλο? γιατι δεν μπορω να το ανοιξω αυτο με κανενα προγραμμα και δεν ξερω τι να το κανω
  13. Μιλάμε για το galaxy i5800? Ή αλλιώς galaxy 3? Αν ναι, το έχω και αν είσαι Θεσσαλονίκη πολύ ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω
  14. γεια σου φιλε μ καηκε η ο8ονη του κινητου samsung galaxy gt 15800 και οχι οτι με νοιαζει για το κιν απλα εχω επαφες αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και δεν θελω να τις χασω και ψαχνω μηπως κανεις δεν το χρησιμοποιει η του εχει χαλασει να μου το δωσει γιατι δεν υπαρχουν ανταλακτικα εσυ το εχεις το κιν και αν θα ηθελες να μου το δωσεις?
  15. γεια σου φιλε μ καηκε η ο8ονη του κινητου samsung galaxy gt 15800 και οχι οτι με νοιαζει για το κιν απλα εχω επαφες αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και δεν θελω να τις χασω και ψαχνω μηπως κανεις δεν το χρησιμοποιει η του εχει χαλασει να μου το δωσει γιατι δεν υπαρχουν ανταλακτικα εσυ το εχεις το κιν και αν θα ηθελες να μου το δωσεις?
×
×
  • Create New...