kandilak Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Το cpu-z δείχνει πως δουλεύει κανονικά ο light sensor. Αλλάζει τιμές. Στον ήλιο θάπρεπε να αυξάνει και στο σκοτάδι να μειώνεται η φωτεινότητα, κάτι που δεν συμβαίνει στο δικό μου τηλ. Έχω κρύσταλλο βάλει, αλλά δε νομίζω πως φταίει αυτό.Η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει, αλλά οταν λες ότι δεν δουλεύει δεν σου δίνω άδικο. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο γρήγορη η απόκριση στις αλλαγές φωτισμού και πιο γρήγορες οι αυξομειώσεις φωτεινότητας της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει, αλλά οταν λες ότι δεν δουλεύει δεν σου δίνω άδικο. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο γρήγορη η απόκριση στις αλλαγές φωτισμού και πιο γρήγορες οι αυξομειώσεις φωτεινότητας της οθόνης. Σωστός (όπως πάντα). Με το Lux που έβαλα, λειτούργησε, πράγμα που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου. Δε μπορούμε να διορθώσουμε τη "μαμάτη" εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rgv_103 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει το κινητό εδώ και λίγες μέρες...και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα : δν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις μου γράφει η εφαρμογή incallui έχει σταματήσει..και δν μπορώ να κάνω backup και αναβάθμιση γτ μου λέει πάλι η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει...έχω rom vibeui_v2.0_1447_7_st_a806_baralajbi δν την άλλαξα η δικιά του με ελληνικά..καμιά ιδέα; ευχαριστώ...εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Παιδιά ξέρετε κάποια εφαρμογή που να μου δείξει τη χωρητικότητα (mAh) της μπαταρίας; Θέλω να τσεκάρω μια που πήρα από ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Δεν υπάρχει αυτό. Θα πρέπει να πάρεις αυτό να μετράς real time Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 έχω rom vibeui_v2.0_1447_7_st_a806_baralajbi δν την άλλαξα η δικιά του με ελληνικά..καμιά ιδέα; ευχαριστώ...εκ των προτέρων.. Να βαλεις αυτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttouskon Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδια μ βγαζει τωρα τελευταια lock screen failure βοηθεια γρηγορα και ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdunker Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδιά ξέρετε κάποια εφαρμογή που να μου δείξει τη χωρητικότητα (mAh) της μπαταρίας; Θέλω να τσεκάρω μια που πήρα από ebay. Δοκιμασε το Ampere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis1984 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ξερετε αν γινεται το συγκεκριμενο να συγχρονιστει με το κονταρι selfie?μιλαω για το κλασικο με το καλωδιο οχι με bluetooth γιατι παλευω να το συγχρονισω αλλα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ενδιαφερομαι να προχωρησω στην αγορα του κινητου και θα ηθελα να ρωτησω αν θελει καποια "πειραγματα"(αλλαγη rom κ.α.) για να γινει λειτουργικο και να δουλευει νορμαλ. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τι παιζει ρε παιδιά με το παρακάτω? Μου τα βγάζει όποτε μπαίνω στο Internet είτε απο chromer είτε απο τον browser που έχει μέσα το τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Σωστός (όπως πάντα). Με το Lux που έβαλα, λειτούργησε, πράγμα που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου. Δε μπορούμε να διορθώσουμε τη "μαμάτη" εφαρμογή; Η εφαρμογή του συστήματος καθυστερεί χαρακτηριστικά.. Δοκίμαζα εφαρμογές και βρήκα ότι στο κινητό μας δουλεύει τέλεια η εφαρμογή Velis Auto Brightness. Άμεση απόκριση στις αλλαγές και ρύθμιση επιθυμητής φωτεινότητας! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι παιζει ρε παιδιά με το παρακάτω? Μου τα βγάζει όποτε μπαίνω στο Internet είτε απο chromer είτε απο τον browser που έχει μέσα το τηλέφωνο. Προφανώς έχει εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό. Δοκίμασε επανεγκατάσταση του chrome ή δοκίμασε τον dolphin explorer. Εγώ θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για είμαι σίγουρος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενδιαφερομαι να προχωρησω στην αγορα του κινητου και θα ηθελα να ρωτησω αν θελει καποια "πειραγματα"(αλλαγη rom κ.α.) για να γινει λειτουργικο και να δουλευει νορμαλ. Ευχαριστω. Νορμάλ δουλεύει από την αρχή. Για βελτιώσεις τσέκαρε την πρώτη σελίδα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μ βγαζει τωρα τελευταια lock screen failure βοηθεια γρηγορα και ευχαριστω Δοκίμασε να αλλάξεις lockscreen από το themecenter-local management-lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τι παιζει ρε παιδιά με το παρακάτω? Μου τα βγάζει όποτε μπαίνω στο Internet είτε απο chromer είτε απο τον browser που έχει μέσα το τηλέφωνο. Εγω νομιζω οτι ειναι απλα σπαμ διαφημισεις. Aν εισαι ροοτ βαλε το adfree http://adfree.bigtincan.com/ για να μην εμφανιζονται σπαμ διαφημισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγω νομιζω οτι ειναι απλα σπαμ διαφημισεις. Aν εισαι ροοτ βαλε το adfree http://adfree.bigtincan.com/ για να μην εμφανιζονται σπαμ διαφημισεις. Ποιο είναι καλύτερο το Adfree ή το AdAway.... ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhantomII Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Έβαλα πρόσφατα τη 1516 rom του kandilak και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημά μου είναι ότι ανοίγοντας το gallery για να δω τις φωτογραφίες, βλέπω μόνο όσες υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και καμία φωτογραφία από την εξωτερική κάρτα. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ποια εφαρμογή προτείνετε για offline gps?? Να μην χρειαζεται δλδ Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Έβαλα πρόσφατα τη 1516 rom του kandilak και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημά μου είναι ότι ανοίγοντας το gallery για να δω τις φωτογραφίες, βλέπω μόνο όσες υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και καμία φωτογραφία από την εξωτερική κάρτα. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας Δες μήπως στην εξ. κάρτα έχει ένα αρχείο με όνομα ".nomedia" αν το έχει σβήσε το και κάνε επανεκκίνηση και δες μετά αν δείχνει τις φώτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Νορμάλ δουλεύει από την αρχή. Για βελτιώσεις τσέκαρε την πρώτη σελίδα. ;) Ολες αυτες οι βελτιωσεις ειναι απαραιτητες? Αν δεν τις κανω το τηλεφωνο δεν θα ειναι λειτουργικο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ποια εφαρμογή προτείνετε για offline gps?? Να μην χρειαζεται δλδ Internet. Κατέβασε το HERE Maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhantomII Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Δες μήπως στην εξ. κάρτα έχει ένα αρχείο με όνομα ".nomedia" αν το έχει σβήσε το και κάνε επανεκκίνηση και δες μετά αν δείχνει τις φώτο.. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το αρχείο υπήρχε, το έσβησα, αλλά πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ποια εφαρμογή προτείνετε για offline gps?? Να μην χρειαζεται δλδ Internet. Εγώ έχω το TomTom (όχι του palystore) full version και είναι τέλειο και πολύ αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ποιο είναι καλύτερο το Adfree ή το AdAway.... ? Για μενα το adfree ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Έβαλα πρόσφατα τη 1516 rom του kandilak και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημά μου είναι ότι ανοίγοντας το gallery για να δω τις φωτογραφίες, βλέπω μόνο όσες υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και καμία φωτογραφία από την εξωτερική κάρτα. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας Οι φωτογραφίες στην εξωτερική κάρτα σε ποιο φάκελο είναι αποθηκευμένες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εγώ έχω το TomTom (όχι του palystore) full version και είναι τέλειο και πολύ αξιόπιστο. Η απλή έκδοση του Playstore έχει φωνητική καθοδήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Καλημερα στην παρεα, τωρα τελευταια ενω δεν εχω αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας διακρινω αυτοματες αυξομειωσεις στην φωτεινοτητα οταν την εχω στο φουλ. Αν δοκιμασω να χαμηλωσω φωτεινοτητα και να την βαλω παλι φουλ το προβλημα λυνεται. Καμια ιδεα ? Εβαλα το CPUZ και βλεπω κινηση στο light sensor Edited June 19, 2015 by TonimanakHTC Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts