Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα το παρελαβα κι εγω χτες. Σε πρωτη φαση δνε το πειραξα καθολου λειτουργει μια χαρα μπαινει στο ιντερνετ μιλαει σαν τηλεφωνο βγαζει φωτο πολυ καλες. Το θεμα ειναι οτι το μενου δεν εχει τοσο καλη μεταφραση στα Ελληνικα και πολλες φορες πεταει κανενα μυνημα ειδοπιησης για εφαρμογες στα κινεζικα αλαλ μικρο το κακο. Υπαρχει καποια ρομ που αν ειναι 100% Ελληνικη και αν διορθωνει αυτα τα θεματακια? Που ειναι κυριως θεματα εμφανησης οχι λειτουργικοτητας.

Όλες οι ROM είναι αγγλο-κινέζικες και απλά σ'αυτή που "φοράς" έχει μια ψιλομετάφραση.

Εγώ λόγω αλλαγής ROM έχασα τα "Ελληνικά" και έβαλα το locale more pro.

Έβγαλε πάλι λίγα Ελληνικά αλλά τουλάχιστον έφυγαν τα περισσότερα κινέζικα ή αντικαταστάθηκαν από αγγλικά.

Άσε που με τα αγγλικά καταλαβαίνεις καλύτερα το μενού!Φαντάσου τι σόϊ μετάφραση είχε η αρχική ROM..........:p

Είχα ρωτήσει για το κατά πόσο μπορώ να αλλάξω την lock screen καθώς αυτές που έχει το Theme Center δε μ' αρέσουν ιδιαίτερα και αν βάλω custom από Play Store μπαίνει πάνω από αυτή που προϋπάρχει και πρέπει να ξεκλειδώνω 2 φορές.

Το βάζω ξανά γιατί το σχόλιο εξαφανίστηκε.

@treliarhs7 παρακαλώ μην κάνεις άσκοπες συζητήσεις. Δεν είναι chat room εδώ.

Επίσης απαγορεύονται τα greeklish.

Σωστά αυτά, αλλά προσέχουμε και τι σβήνουμε. Με κάθε καλή διάθεση το λέω.

Είχα ρωτήσει για το κατά πόσο μπορώ να αλλάξω την lock screen καθώς αυτές που έχει το Theme Center δε μ' αρέσουν ιδιαίτερα και αν βάλω custom από Play Store μπαίνει πάνω από αυτή που προϋπάρχει και πρέπει να ξεκλειδώνω 2 φορές.

Μιλάς για το wallpaper της lockscreen ή γενικά για την lockscreen?

Πατώντας το ''μεσαίο'' κουμπί συνεχόμενα στο κάτω μερος του τηλεφώνου μου βγάζει τρείς εφαρμογές οι οποίες είναι κλειδωμένες , μία από αυτές είναι και η φωτογραφική μηχανή η οποία δεν μου ανοίγει. Πως μπορώ να τις ξεκλειδώσω ? Δεν τις έχω κλειδώσει εγώ:confused:

Αυριο θα προσπαθήσω να βάλω και φωτό.

Edited by sorento1

καλημέρα είμαι με την rom vibeui v2.0_9432st_a806

έχει συναντήσει κάποιος όταν καλεί κατά την διάρκεια της κλήσης να του ανοίγει το ξυπνητήρι?

και όταν θέλω να απαντάω με την θήκη χωρίς να ανοίγω το πορτάκι πως απενεργοποιω το μπλοκάρισμα κλήσης

ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγαζει φωτο πολυ καλες.

Kαι γω θεωρω οτι βγαζει καλες φωτο το κινητο αλλα ειδικα για νυχτα πρεπει να αλλαξουμε αρκετες ρυθμισεις για να εχουμε καλο αποτελεσμα. Γενικα η μαμισιες ρυθμισεις θελουν αλλαγες.

Πατώντας το ''μεσαίο'' κουμπί συνεχόμενα στο κάτω μερος του τηλεφώνου μου βγάζει τρείς εφαρμογές οι οποίες είναι κλειδωμένες , μία από αυτές είναι και η φωτογραφική μηχανή η οποία δεν μου ανοίγει. Πως μπορώ να τις ξεκλειδώσω ? Δεν τις έχω κλειδώσει εγώ:confused:

Αυριο θα προσπαθήσω να βάλω και φωτό.

αυτό το λουκέτο δείχνει ότι η εφαρμογή είναι κλειδωμένη στην μνήμη ram και παραμένει ανοικτή στο backround.

τράβα προς τα κάτω την εφαρμογή με το λουκέτο για να ξεκλειδώσει. Όμως το ότι δεν σου ανοίγει η κάμερα δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει είτε με αστοχία υλικού δλδ προβληματική κάμερα ή στην σύνδεση της στην πλακέτα ή σε πρόβλημα στον driver της κάμερας που μόνο με ξαναφλασαρισμα της rom μπορεί να επανέλθει. Από τα μυνήματα σου που διάβασα φαίνεται πως μάλλον πρόκειται για αστοχία της κάμερας (όχι της εφαρμογής). Αυτό όμως θα επιβεβαιωθεί αν φλασαρεις την stock 9432 rom και δεν διόρθωσει το πρόβλημα.

Γεια σας παιδια,

Καινουργιος στο φορουμ . αυριο θα αγορασω 2 συσκευες απο το vickmall.com .

Ειμαι user iphone τα τελευταια 6 χρονια.. δλδ παντελως ασχετος απο android συσκευες. Δυστηχως με την κριση ολοι

κανουμε περικοπες απο παντου . ετσι και εγω ειπα να παω προς china μερια...

Σας παρακαλω αν μπορειτε να μου απαντησετε στις παρακατω ερωτησεις που εχω.

1) ειναι αξιοπιστο το κινητο ?

2)εχει παρουσιασει καποιο προβλημα so far που πρεπει να γνωριζω ?

3)το σιτε που θελω να το αγορασω ειναι καλο ?

4)Τι διαφορα εχει η multilanguage version απο αυτην που εχει μονο english-chinese σαν γλωσσα?(τα ελληνικα δεν με ενδιαφερουν παντα usara αγγλικα στα κινητα μ )

5)οταν το παραλαβω με το καλο πρεπει να αλλαξω ρομ η να κανω ροοτ το κινητο ? Αν ναι δωστε μ ενα λινκ να διαβασω πως γινεται

6)πρεπει να πως στο vickmall να μου to setaroun καπως το κινητο πριν το στειλουν ?

7)ποια application πρεπει να κανω delete γτ διαβαζω οτι ερχετε με κινεζικα μεσα

Ευχαριστω πολυ που το διαβασατε ελπιζω να εχω μια απαντηση αμεσα για να ολοκληρωσω την παραγγελια

1-2)Μεχρι στιγμης το κινητο δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα

3)εγω το πηρα απο το minideal

4)(τα ελληνικα δεν με ενδιαφερουν παντα usara αγγλικα στα κινητα μ ) Tοτε δεν εχει προβλημα γιατι και αυτη που εχει ελληνικα τα πιο πολλα ειναι στα αγγλικα

5-6) ρουτ και να βαλουν play store θα το επιλεξεις απο την αρχη της παραγγελιας. Και μην ζητησεις να σου βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες

7)ας ερθει πρωτα και μετα ξαναρωτας

τραβα κάτω την notification bar και άλλο ένα τράβηγμα για να εμφανιστούν όλοι οι διακόπτες και πάτα αυτό που λέει smart rotate για να αλλάξει και να γίνει auto rotate.

Τα εκανα και γω αυτα και ειναι οκ. Βλεπω οτι το radio ειναι το πρωτο σε καταναλωση. Mετα wlna, cpu, screen, voice calls. Ειναι φυσιλογικα?

Βασικα να διαλεξεις *Multi-Language ROM(root,install google play) γιατι η αλλη ρομ ειναι χωρις ρουτ και το *Gift Screen Film+Silicone Case δωρεαν ειναι. :p

Για κάποιο λόγο σταμάτησε το Notification Center και μου πετάει συνεχώς το μήνυμα 'Δυστυχώς, η εφαρμογή Notification Center έχει σταματήσει'. Πατάω OK αλλά ξαναεμφανίζετε αμέσως. Είμαι με την 9432 από το vickmall. Περίμενα την 1445 αλλά μήπως πρέπει να το επισπεύσω; Μπορώ να κάνω κάτι άμεσα χωρίς να μπλέκω με αναβαθμίσεις;

edit: Βρήκα στο ιντερνετ αυτόν τον τρόπο. Λέω να τον εφαρμόσω αλλά δεν ξέρω αν δημιουργήσω άλλο πρόβλημα:

Before you do this make sure you know all you apps settings passwords, pop smtp etc. etc.

Shut down the phone

Boot phone while holding volume +&- keys

Choose English

Choose delete all user settings

Reboot

No more message unfortunatley you have install all your apps passwords, accounts etc from scratch

Edited by stefangsm

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Την καλημερα μου. Θελω την βοηθεια σας, Φλασαρα το κινητο με την ρομ http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/#comments με το SPFT και απο λαθος χειρισμο εχασα το ΙΜΕΙ !!!!! Τωρα μου βγαζει μηνυμα Μη Εγκυρο ΙΜΕΙ

Δεν μπορω να το επαναφερω με το mobileuncle και ουτε με το MTK Droid root & Tools...... Ξερει καποιος τι μπορω να κανω???

Μιλάς για το wallpaper της lockscreen ή γενικά για την lockscreen?

Αρχικά είχα στο μυαλό μου το wallpaper, αλλά αν μπορώ να παίξω με όλο το lockscreen γενικότερα τότε ακόμα καλύτερα :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια σας παιδια,

Καινουργιος στο φορουμ . αυριο θα αγορασω 2 συσκευες απο το vickmall.com .

Ειμαι user iphone τα τελευταια 6 χρονια.. δλδ παντελως ασχετος απο android συσκευες. Δυστηχως με την κριση ολοι

κανουμε περικοπες απο παντου . ετσι και εγω ειπα να παω προς china μερια...

Ακριβώς στην ίδια μοίρα ήμουν φίλε... Στοιχειώδεις γνώσεις υπολογιστών να 'χεις και όλα καλά θα πάνε.

Την καλημερα μου. Θελω την βοηθεια σας, Φλασαρα το κινητο με την ρομ http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/#comments με το SPFT και απο λαθος χειρισμο εχασα το ΙΜΕΙ !!!!! Τωρα μου βγαζει μηνυμα Μη Εγκυρο ΙΜΕΙ

Δεν μπορω να το επαναφερω με το mobileuncle και ουτε με το MTK Droid root & Tools...... Ξερει καποιος τι μπορω να κανω???

Δοκίμασε με αυτή την μέθοδο

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά είχα στο μυαλό μου το wallpaper, αλλά αν μπορώ να παίξω με όλο το lockscreen γενικότερα τότε ακόμα καλύτερα :)

Για το wallpaper, μπαίνεις στην εφαρμογή gallery , ανοίγεις την επιθυμητή εικόνα, πατάς το menu, πατάς set picture as, πατάς wallpaper (αυτό που έχει το εικονίδιο του theme center), κροπιάρεις την εικόνα εκεί που θες και πατάς Apply, και από τις επιλογές που πετάει επιλέγεις "Set wallpaper for lockscreen"

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για κάποιο λόγο σταμάτησε το Notification Center και μου πετάει συνεχώς το μήνυμα 'Δυστυχώς, η εφαρμογή Notification Center έχει σταματήσει'. Πατάω OK αλλά ξαναεμφανίζετε αμέσως. Είμαι με την 9432 από το vickmall. Περίμενα την 1445 αλλά μήπως πρέπει να το επισπεύσω; Μπορώ να κάνω κάτι άμεσα χωρίς να μπλέκω με αναβαθμίσεις;

edit: Βρήκα στο ιντερνετ αυτόν τον τρόπο. Λέω να τον εφαρμόσω αλλά δεν ξέρω αν δημιουργήσω άλλο πρόβλημα:

Before you do this make sure you know all you apps settings passwords, pop smtp etc. etc.

Shut down the phone

Boot phone while holding volume +&- keys

Choose English

Choose delete all user settings

Reboot

No more message unfortunatley you have install all your apps passwords, accounts etc from scratch

Μην το κάνεις αυτό , δεν θα διορθώσει τίποτα. Κάνε αυτό --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5734921#post5734921

Μην το κάνεις αυτό , δεν θα διορθώσει τίποτα. Κάνε αυτό --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5734921#post5734921

Μήπως kandilak, αν είναι να μπω σε τέτοιες διαδικασίες, να περάσω κατευθείαν την 1443;

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Καλημέρα σας,

Σκοπεύω σύντομα να παραγγείλω το κινητό από ένα εκ των 3 sitesQ

To2c

Vickmall

Minideal

Αυτό που θέλων να ρωτησω - καθότι αρχαριος από λογισμικά κλπ - είναι ότι ανεξαρτήτως καταστήματος, το κινητό θα μου ερθει με την ίδια ROM??

Ή κάθε κατάστημα το στέλνει με δική του ROM??? Αν ο στέλενουν με διαφορετική ROM από που προτείνετε να παραγγείλω??

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Μήπως kandilak, αν είναι να μπω σε τέτοιες διαδικασίες, να περάσω κατευθείαν την 1443;

Βεβαίως και μπορείς. Απλά η 9432 είναι περισσότερο εξελληνισμένη από αυτό που θα πάρεις με την 1443 που είναι English-Chinese όμως η 9432 δεν παίρνει περαιτέρω updates .

Από την στιγμή που είσαι root και περάσεις το TWRP recovery , η διαδικασίες απλοποιούνται. Η απόφαση είναι δική σου.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα σας,

Σκοπεύω σύντομα να παραγγείλω το κινητό από ένα εκ των 3 sitesQ

To2c

Vickmall

Minideal

Αυτό που θέλων να ρωτησω - καθότι αρχαριος από λογισμικά κλπ - είναι ότι ανεξαρτήτως καταστήματος, το κινητό θα μου ερθει με την ίδια ROM??

Ή κάθε κατάστημα το στέλνει με δική του ROM??? Αν ο στέλενουν με διαφορετική ROM από που προτείνετε να παραγγείλω??

Από όπου και να το πάρεις την ίδια rom έχουν για βάση. Το αν θα έχεις πρόβλημα το κινητό εξαρτάται από το αν έχουν πειράξει εφαρμογές συστήματος μετά από την εντολή του πελάτη για "remove chinese apps". Η παραγγελία πρέπει να γίνεται ως εξής:

1. Multilanguage

2. Install root+gapps

3. Don't you dare to remove any system application :p

καλημερα παιδες

Μολις πειρα 2 απο vickmall.μετα απο πολυ ψησιμο μου κανανε δωρο 2 θηκες της επιλογης μου και 2 φορτιστες αυτοκινητου.

Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα επελεξα netherland post για να ερθει

καλημερα παιδες

Μολις πειρα 2 απο vickmall.μετα απο πολυ ψησιμο μου κανανε δωρο 2 θηκες της επιλογης μου και 2 φορτιστες αυτοκινητου.

Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα επελεξα netherland post για να ερθει

Πόσο πλήρωσες για το ένα?

Συγγνώμη σε πήρε η μπάλα! :confused:

Εχω βάλει το CM Locker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.locker

Το βρίσκω αρκετά καλό. Αν έχει κάποιος κατι άλλο θα με ενδιέφερε και εμένα.

Edited by teo100