Ilias1908 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Γιατι, αμα ιδρωσεις και σου ρχονται οι ξυνιλες στα μουτρα κ στο στομα;;; :nagger: :what: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mnikos Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γνωρίζει κανείς κάποιο προιόν που να δίνει στα μαλλιά ματ αποτέλεσμα, εκτός από τον πηλό της Wella? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 ρε κοπελιες του myphone για ισιωμα τι χρησιμοποιειτε?ολα μαζι,απο σαμπουαν μεχρι λακ στο τελος κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γνωρίζει κανείς κάποιο προιόν που να δίνει στα μαλλιά ματ αποτέλεσμα, εκτός από τον πηλό της Wella? Μattmaxx texture @Wella επαγγελματικο..το αγορασα απο κωμοτηριο...φοβερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μattmaxx texture @Wella επαγγελματικο..το αγορασα απο κωμοτηριο...φοβερο!! Από τον Leffa? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mnikos Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Κάτι τελευταίο για το "αραίωμα" των μαλλιών... Αν είναι κανονικά τα μαλλιά, τι επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 enw an idrwseis kai sou erxontai ta xhmika sto kefali kai sta moutra einai kalytera...to thema einai na min idrwseis.. epishs to lemonaki dn einai vromiko oute ahdia rkei na ksereis na to xrhsimopoieis.apo alou phgazei i vromia:p :p :p :p :p :p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Από τον Leffa? φυσικα..:up: σε λιγες μερες θα τον επισκευτω..:happy: για να δουμε τι style-ναι με italic-:p θα μου κανει αυτη τη φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Epeidh bare8hka thn afana pou exw :( :p Apofasisa h na ta koyw polu konta h na kanw isiotikh :p Akousa omws oti h isiotikh xalaei polu to malli,alh8euei? A kai araiwsh, lete na boh8hsei?? Auta thx ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Epeidh bare8hka thn afana pou exw :( :p Apofasisa h na ta koyw polu konta h na kanw isiotikh :p Akousa omws oti h isiotikh xalaei polu to malli,alh8euei? A kai araiwsh, lete na boh8hsei?? Auta thx ! Οι ισιωτικές ειναι πλεον και καλλυντικές και δεν ειναι πια ΤΟΣΟ χάλια οσο παλια. Ο μυθος ομως ακομα κρατει οπως βλεπεις. Εχω κανει και εγω αρκετες φορες και δεν επαθα τιποτα. φυσικα θελει να στις κανει υπευθυνο ατομο που να ξερει γιατι ειναι ολοκληρη διαδιακασια... Ενταξει λιγο στην αρχη θα το νιωθεις λιγο ξηρο το μαλλι σου αλλα μετα απο λιγες μερες θα εισαι οκ. Τωρα βεβαια μη σε παρω και στο λαιμο μου. Η αποφαση ειναι δικη σου. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Egw xrisimopoiw to FX FREEZE. einai to kalitero pou exw dokimasei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Οι ισιωτικές ειναι πλεον και καλλυντικές και δεν ειναι πια ΤΟΣΟ χάλια οσο παλια. Ο μυθος ομως ακομα κρατει οπως βλεπεις. Εχω κανει και εγω αρκετες φορες και δεν επαθα τιποτα. φυσικα θελει να στις κανει υπευθυνο ατομο που να ξερει γιατι ειναι ολοκληρη διαδιακασια... Ενταξει λιγο στην αρχη θα το νιωθεις λιγο ξηρο το μαλλι σου αλλα μετα απο λιγες μερες θα εισαι οκ. Τωρα βεβαια μη σε παρω και στο λαιμο μου. Η αποφαση ειναι δικη σου. ααα για πεστε..λεπτομερειες περι ισιωτικης...:) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 αφού βρε κωστάκη εσύ ίσια μαλλιά έχεις!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Εγώ έχω το τζέλ της λορεαλ.Πάρα πολύ καλό Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 αφού βρε κωστάκη εσύ ίσια μαλλιά έχεις!!! ειναι ισια..αλλα λιγο σπαστα..και αυτο το ελαχιστο τα χαλαει ολα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Οι ισιωτικές ειναι πλεον και καλλυντικές και δεν ειναι πια ΤΟΣΟ χάλια οσο παλια. Ο μυθος ομως ακομα κρατει οπως βλεπεις. Εχω κανει και εγω αρκετες φορες και δεν επαθα τιποτα. φυσικα θελει να στις κανει υπευθυνο ατομο που να ξερει γιατι ειναι ολοκληρη διαδιακασια... Ενταξει λιγο στην αρχη θα το νιωθεις λιγο ξηρο το μαλλι σου αλλα μετα απο λιγες μερες θα εισαι οκ. Τωρα βεβαια μη σε παρω και στο λαιμο μου. Η αποφαση ειναι δικη σου. thx gia thn apanthsh. Ama kanw prepei na bazw tpt kremes kai ta sunafh sta mallia mou meta?:blink: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 thx gia thn apanthsh. Ama kanw prepei na bazw tpt kremes kai ta sunafh sta mallia mou meta?:blink: :confused: τσου αυτο εγκειται στο ποσο εσυ το θελεις αντε να παρεις κανα καλο καθαριστικο σαμπουαν αυτα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Εχω καστανά προς καστανόξανθα μαλλιά και θελω να ανοίξουν προς το ξανθό, με φυσικό όμως τρόπο. Πήρα ένα σαμπουάν ΤΙΜΟΤΕΙ με χαμομήλι αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τί προτείνετε εγγυημένα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Θα πας σε φαρμακειο για σαμπουαν με γερμανικο χαμομηλι.Λενε οτι κανει καλη δουλεια.Επισης υπαρχει ενα σπραιη της Henna Ρlus που περιεχει λεμονι και χαμομηλι και ξανθαινει τα μαλλια,αν το ριξεις στα μαλλια και μετα κανεις λιγο με το σεσουαρ θα δεις γρηγοροτερα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 1) Λεμόνι και ήλιος (κανει δουλεια) 2)Υπαρχει ενα ξανοικτικο σπρευ. Κανει γυρω στα 12 ευρω ή καπου εκει . Το ψεκαζεις στο μαλλι σου και βγαινεις στον ηλιο η στεγνωνεις με πιστολακι. Καθε φορα που γινεται αυτο ανοιγει μισο τονο το μαλλι. Εγγυημενο αποτελεσμα αλλα θελει προσοχη γιατι δε κανει σε βαμμενα μαλλια η μαλλια με περμαναντ η ισιωτικη. Θα το βρεις σε καθε Χοντο (Αν ρωτησεις για σπρευ ξανθιστικο θα σου πουνε) . Ειναι ενα ασπρο μπουκαλακι με κατι χαμομηλια απανω και κιτρινο το σημειο οπου ψεκάζεις. Ευκολα θα το αναγνωρισεις... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩς ΤΗ ΧΡΗΣΗ... Μπορει να σου κανει το μαλλι ξανθοκοκκινο για αυτο θελει πολυ προσοχη στη χρηση ...! 3)Τα ξανθιστικά σαμπουαν κανουν δουλεια αλλα μακροπροθεσμα. Αυτα. Καλο καλοκαιρι για τις ξανθες και αγαπημενες Παναγιές (που θα λεγε και ο Ψινακης) χαχαχαχαχαχαχααχ! :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Ευχαριστώ για τις γνώσεις σας αλλά δε θέλω κάτι χημικό που μπορεί να χαλάσει ή να κάψει τα μαλλιά ούτε κάτι που θα αλλάξει απότομα το χρώμα η θα φαίνεται σαν βαμμένο. Θέλω όσο το δυνατόν φυσικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ενα σαμπουαν με χαμομηλι τοτε..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ενα σαμπουαν με χαμομηλι τοτε..;) Εχω καστανά προς καστανόξανθα μαλλιά και θελω να ανοίξουν προς το ξανθό, με φυσικό όμως τρόπο. Πήρα ένα σαμπουάν ΤΙΜΟΤΕΙ με χαμομήλι αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τί προτείνετε εγγυημένα? Ευχαριστώ. .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 δεν ειναι αναγκη να παρεις ΤΙΜΟΤΕΙ στην μαρκα θα το ψαξεις καλυτερα..απλα οπως προτεινε και ενα αλλο παιδι παραπανω..παρε απο φαρμακειo οπου εκει θα ειναι πιο εξειδικευμενοι με γερμανικο χαμομηλι..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 To γερμανικό χαμομήλι πωλειται στα φαρμακεια και δεν ειναι χημικό, είναι βότανο. Θα πας λοιπον σε ενα φαρμακειο, θα αγορασεςι γερμανικό χαμομήλι και θα το βρασεις οπως οποιοδηποτε αφέψημα. Μόλις το κατεβάσεις απο τη φωτιά θα το σκεπασεις αμεσως για να μη φυγουν οι ατμοι και όταν κρυώσει, αφου το σουρώσεις, θα το βάλεις σ' ενα μπουκάλι. Μετά το λουσιμο και αφου σκουπισεις καλα τα μαλλιά σου, βάζεις απο αυτο όπως βάζεις μια λοσιον. Το υπολοιπο το φυλάς στο ψυγειο. Αυτο βοηθαει να ανοιγουν τα μαλλια (εννοείται όταν τα βλέπει ο ήλιος. Γι αυτο καλο ειναι να το κανεις στις διακοπες για παραδειγμα, προτου φύγεις απο το σπιτι, βάζεις στα μαλλια σου, στεγνά ή όχι, δεν εχει σημασια, και βγαινεις). Εγγυημένα αποτελεσματα. Εννοειται πως είσαι ανοιχτοχρωμος όμως, απλα βοηθαει τα καστανα μαλλιά. Επισης τα δυναμωνει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts