tzotzos_k Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 σε κομμωτηρια μονο την βρισκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 βλακεια,ξεχασα να το γραψω...Σου την προτεινα επειδη την βρισκεις στο hondos και συναφη!!!να ξερεις ομως θα σκληρυνουν.Απο τη μια εχεις ματ αποτελεσμα με τον πυλο και απο την αλλη κρατημα...Δεν συνδυαζονται δυστυχως....Αυτο τραβαω και εγω καθε μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzos_k Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 ναι κ εγω..πολυ σπαστικο..τιποτα πιο ελαφρυ?δηλαδη κτ με το οποιο να μν πεφτουν αν δν τα χαλασεις εσυ με καποιον τροπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ποιο ειναι το κορυφαιο sampoo για ισιωμα? γνωριζει καποιος? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 κοντα μαλλια!!χεχε....Οσο πιο μακρυ τοσο πιο γρηγορα θα πεφτει...Προσωπικα χρησιμοποιω αυτο αν και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.sleekhair.com/7311.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzos_k Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 ε βλακεια αυτος ο πηλος..τον ειχα παρει καποτε κ τον πεταξα κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 ε βλακεια αυτος ο πηλος..τον ειχα παρει καποτε κ τον πεταξα κατευθειαν ωραιος...για προτεινε μου καποιον και απο που τον προμηθευομαι...και ας ειναι και απο ιντερνετ!!!σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzos_k Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 osis design mix matt ή osis design mix rough..της schwarzkopf ειναι..πολυ καλα και τα δυο..σε κομμωτηρια θα τα βρεις αλλα λιγο δυσκολα..εδω στην θεσσαλονικη μονο σε ενα το εχω βρει..στο internet το εχει σε πολλα site..ξες κανα τετοιο που να μπορεις να τα παρεισ χωρις πιστωτικη καρτα??που να τα πληρωνεις οταν στα φερουν π.χ.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Μου φαίνεται αστείο που τόσοι άνθρωποι προσπαθούν να ισιώσουν τα μαλλιά τους και εμένα που δε θα γινόταν να είναι πιο ίσια, θα μου άρεσε να ήταν πιο κατσαρά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μου φαίνεται αστείο που τόσοι άνθρωποι προσπαθούν να ισιώσουν τα μαλλιά τους και εμένα που δε θα γινόταν να είναι πιο ίσια, θα μου άρεσε να ήταν πιο κατσαρά. Ειμαστε ανικανοποιητοι,οσα και αν εχουμε θελουμε παντα αυτα που μας λειπουν! Αλλα μην το χοντρυνουμε αλλο το θεμα,για τριχες μιλαμε εδω..:p Προσωπικα χρησιμοποιω κυριως gel και πυλο,συνηθως προιοντα της schwarzkopf. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Gel ,αν και σπανια πλεον . Οχι πως παλια το ελιωνα ,αλλα λιγο πολυ καθεται μονο του οπως το θελω κοντο ειναι αλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εχω μακρια μαλλια εδω και 4 χρονια και ηρθε η ωρα να τα κουρεψω με την ψιλη ,οχι γιατι τα βαρεθηκα,αλλα γιατι με κουρασαν :( Αλλα μου ειπαν οτι αμα τα κουρεψω υπαρχει η ποθανοτητα να συνεχιζει να υπαρχει η χωριστρα.Για να αποτρεψω κατι τετοιο,θα πρεπει π.χ να τα μαζευω αλογοουρα για καποιο διαστημα μονιμα μεχρι να τα κουρεψω ή κατι τετοιο ή δεν χρειαζεται τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μου φαίνεται αστείο που τόσοι άνθρωποι προσπαθούν να ισιώσουν τα μαλλιά τους και εμένα που δε θα γινόταν να είναι πιο ίσια, θα μου άρεσε να ήταν πιο κατσαρά. Θες να αλλαξουμε; Τα ισια ειναι πολυ πιο βολικα γενικα, κανεις μπανιο στεγνωνεις βγαινεις εξω. Stefa, νομιζω αυτο συμβαινει λιγο στην αρχη(εχω ακουσει και δει απο πρωην μαλλιαδες:p), αλλα μπορεις να το αποφυγεις με το να τα κουρεψεις σχεδον τελειως ή και τελειως. Παντως νομιζω φευγει σχεδον αμεσως αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Oκ καταλαβα,τελειως να τα κοψω δεν παιζει γιατι ειμαι μονο 19:lol: Σχετικα με το θεμα που συζητατε και εγω εχω ολοισια μαλλια (λαδωνουν και ευκολα) ,αλλα χωρις ογκο λογω λεπτης τριχας και αυτος ειναι ενας επιπλεον λογος που θελω να τα εξαφανισω γιατι θελουν καθε 1,5 μερες λουσιμο για να φαινονται καλα.:cry: Γενικα τα ισια καλα ειναι ,αμα εχουν και ογκο (τα κουμανταρεις κ ευκολα). Edited December 22, 2010 by Stefa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasgr2003 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) γεια σας, θα ήθελα να μου πειτε τι προϊόν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για το μαλλί μου. είναι κοντοκουρεμένο -μύτες κ σγουρό όταν μακραίνει λιγο η τρίχα. χρειάζομαι ένα προϊόν για ατημέλητο look - ανακατωμένα αλλα χωρίς να σγουραίνουν , και να διατηρούνται όπως όταν ξεκινάω κ ολοκληρώνω το φορμάρισμα ενώ ειναι ακόμη νωπά. πχ: όταν λούζομαι με σαμπουάν η τρίχα παραμένει ίσια . Οταν βάλω ζελέ ενώ ειναι νωπό το μαλλί και το ανακατεύω ειναι οκ μέχρι να στεγνωσει , να σγουρίνει κ να γίνει χάλια .... το κερί ειναι καπως καλύτερο αλλα δεν βγαίνει στο λούσιμο και ξηραίνει υπερβολικά το μαλλί όπως επίσης το ξηραίνει και η lac.... δεν εχω δοκιμάσει ακομα τον πηλό και την 'τσίχλα' - l'oreal studio fx με ίνες....κλπ με άλλα λόγια θέλω ένα προϊόν όπου θα δίνει το στύλ όπως όταν λούζομαι με σαμπουάν κ κανω φορμάρισμα κ το μαλλί διατηρείται < τι παρενέργειες μπορεί να έχει το σαμπουάν με μεγάλο ph (οχι όξινο ) για το μαλλί όταν παραμένει για λίγες ωρες ? υπάρχει καποιο προϊόν που να καλύπτει τις αναγκες μου ? ευχαριστώ Edited December 24, 2010 by leonidasgr2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 το got2be glued εχει καταργηθει (οπως με ειπαν στα χοντος). εχετε να προτεινετε καποιο αλλο παρομοιο προ'ι'ν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καταργηθηκε???νομιζω πως το ειδα στα καρφουρ προσφατα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 πολύ καλή είναι και η κρέμα από syoss για το μαλλί Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Eγω εσκασα την 60αρα μου για ενα διπλο προιον της Kerastage. Tο bain Prevention GL.:wacko: Δυναμωτικο σαμπουαν , και δευτερο μπουκαλακι με σπρευ φαρμακο κατευθειαν στη ριζα.. Ολα αυτα για ενδυναμωση και παχυνση της τριχας... ειναι προνοητικος φαινεται ο κομμωτης μου... η μου το φερνει..πλαγιως πλαγιως...:cry: Ειναι μια αγωγη που ακολουθω..προληπτικα.... Αφηνω μακρυ μαλλι και πρεπει να τα προσεχω λιγο. Πρωτη φορα τοσα λεφτα για μαλλι... ελπιζω να αξιζει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καταργηθηκε???νομιζω πως το ειδα στα καρφουρ προσφατα... η αληθεια ειναι οτι δεν πηγα στα καρφουρ να τσεκαρω. θα παω αυριο να δω. μακαρι να βρω, γιατι ειναι το μονο προ'ι'ον που με βολεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spriros Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μπορω να χρησημοποιησω κρεμα ισιωματος για το μαλλι η ειναι καθαρα γυναικειο προιον εχω μαλλι εως τα τα αυτια και λιγο πιο κατω αλλα ειναι λιγο σπαστο και μου την ΣΠΑΕΙ:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τι θα πει καθαρα γυναικειο προιον? θα σε δει κανεις να το βαζεις? ειναι σα να μου λες πως δε βαζεις λιποζαν στα σκασμενα χειλια σου για να μην νομισουν πως βαζεις κραγιον. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spriros Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τι θα πει καθαρα γυναικειο προιον? θα σε δει κανεις να το βαζεις? ειναι σα να μου λες πως δε βαζεις λιποζαν στα σκασμενα χειλια σου για να μην νομισουν πως βαζεις κραγιον. φιλε δεν μου απαντησες ομως μπορω να χρησιμοποιω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 φιλε δεν μου απαντησες ομως μπορω να χρησιμοποιω ???? Τι φοβασαι δηλαδη οτι μπορει να παθεις; Βαλε το αφοβα αλλα ποσο αποτελεσμα θα δεις δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasgr2003 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 φιλε δεν μου απαντησες ομως μπορω να χρησιμοποιω ???? Τι φοβασαι δηλαδη οτι μπορει να παθεις; Βαλε το αφοβα αλλα ποσο αποτελεσμα θα δεις δεν ξερω. βασικά δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά ... εγώ θα πρότεινα κάτι επαγγελματικό... ρωτα σε κάνα κομμωτήριο .. δεν είναι τυχαίο που στο μαρινόπουλο έχουν 7euro και τα επαγγελματικά 20 στα κομμωτήρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts