mourgakos2007 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Κάτι περίεργα με την μπαταρια και την φόρτιση άρχισε να κάνει και σε μένα...εδώ και μια εβδομάδα. Πέφτει απότομα....και όταν το φορτιζω απο το 20% πχ. Αντί ν γεμίζει ..αδειάζει. 2 φορές το βρήκα σβηστό σε μια εβδομάδα. Απο εχτές βάζω φορτιστη... δείχνει να φορτιζει... αλλά αδειάζει. Έβγαλα μπαταρια...και την ξαναεβαλα και δείχνει να φορτιζει σωστά. Δυστυχώς είναι υπαρκτό το πρόβλημα της φορτισης. Δεν κάνει καλά επαφή...δείχνει οτι φορτιζει αλλά δεν. Η καλύτερη λύση που βρήκα. Charging monitor δείχνει στα πόσα mA φορτιζει. Edited March 30, 2015 by mourgakos2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Υπάρχει τίποτα νεότερο για το Android Lollipop για την συσκευή μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) εχω το τηλ απο 22 αυγουστου. μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. εχω και μια δευτερη μπαταρια 3250 mh αυτη τη χρυση απο κινα και μου βγαζει μιαμιση μερα.(ουτε φουσκωσε ουτε ανατιναχθηκε) το μονο κακο που εχω να πω ειναι οτι καποιες φορες ισως και περισοτερο απο 2 εβδομαδες παω να βγαλω μια φωτο και η οθονη ειναι μαυρη. για να βγαλεις φωτο θελει επανεκινηση. εχει καποιος καποια λυση γι αυτο; επισης αυτο το εξαρτημα τι ακριβως κανει; http://www.aliexpress.com/item/Dual-SIM-Card-Adapter-Converter-for-Sumsung-Galaxy-i9500-S4-i9300-S3-N7100/1169782436.html κανει το τηλ δικαρτο; αυτα Edited April 8, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδια,στο συγκεκριμενο τηλεφωνο,θα ερθει η 5.1; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα. Τελικα για το σφάλμα της κάμερας έχει βρεθεί κάτι; Παράθεση Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Υπάρχει τίποτα νεότερο για το Android Lollipop για την συσκευή μας? Μπορεί, νομίζω η Γαλλική Samsung είπε στο twitter ότι μέχρι το τέλος του έτους θα το πάρει Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αυτό το θέμα με τη φωτογραφική που κολλάει οφείλεται στο Viber και ίσως λυθεί με κάποια επόμενη αναβάθμισή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoyntoyflis Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Καλημερα σας, ενω εχω ρυθμισει τον λογαριασμο mail να κανει αυτοματο συχρονισμο ακομα και σε περιαγωγη δεν γινεται αλλα αναγκαζομαι να τον κανω χειροκινητα...αν μπορει καποιος να βοηθησει...ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispl Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι κατοχος ενος THL T100S και ενος Samsung Galaxy S3 NEO.Με το thl στελνω κανονικα emotions με τα sms μου,ενω με το Samsung οταν παω να βαλω emotions μου γραφει μηνυμα "μετατροπη sms σε mms"Υπαρχει καποιος τροπος να μπαινουν κανονικα τα emotions και στο Samsung.Ευχαριστω εκ των προτερων.(Τα sms μου ειναι δωρεαν ενω τα mms χρεωνονται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γιατι λέγεται s3 neo και οχι κατι άλλο που να μην θυμίζει το παλιό s3 ? Ειναι μια φθηνή εκδοση του? ΘΑ βγει και s4 neo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solistav1973 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα παιδιά μήπως μπορεί να μου κάποιος αν μπορεί να γίνει επαναφορά σε κάποιες φωτογραφίες που διέγραψα κατά λάθος απο τη συσκευή. SAMSUNG GALAXY S3 NEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikescott Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εχω το κινητο 10 μερες και επειδη διαβασα πολλα για την μπαταρια και ειχα προβληματιστει, να πω πως δεν εχω για την ωρα κανενα προβλημα. Δεν ειναι και η πιο ισχυρη μπαταρια αλλα αν εξαιρεσουμε της πρωτες μερες που δεν το αφησα απο τα χερια μου μεχρι να το μαθω, ανετα μου παει 1,5- 2 μερες. Ουτε πεφτει αποτομα,ουτε τιποτα. Με κλειστο wifi και σε λειτουργια εξεικονομισης ενεργειας το βραδυ , πεφτει 2-3%. Υ.Γ.Μπορειτε να προτεινετε καποιες εφαρμογες για αξιοποιηση των sensors που εχει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Γιατι λέγεται s3 neo και οχι κατι άλλο που να μην θυμίζει το παλιό s3 ? Ειναι μια φθηνή εκδοση του? ΘΑ βγει και s4 neo? Είναι αναβαθμισμένο στην ram από 1 σε 1,5gb και είναι πολύ καλύτερο του S3 του απλού.;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andpol Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Όταν λαμβάνω email ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ειδοποίησης, αλλά δεν εμφανίζεται ο αριθμός (1) στο εικονίδιο με το φακελλάκι. Έτσι αν δεν ακούσω τον ήχο δε θα ξέρω αν έχω email Μήπως ξέρει κανείς πώς εμφανίζεται η αναφορά πράδοσης μηνύματος;;; Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή στις ρυθμίσεις Edited April 19, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εχω παρη πλεον αυτο το εργαλειο και ολα καλα μεχρι τωρα αλλα εχω την αυτη την απορια οι ρυθμισεις του sιιι rom root και τα λοιπα ειναι το ιδιο και για αυτο η οχι Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispl Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπερα σε ολους.Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν η μπαταρια του s3 ταιριαζει σε s3 NEO;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπερα σε ολους.Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν η μπαταρια του s3 ταιριαζει σε s3 NEO;;; Ίδια είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες πήρε το συγκεκριμένο κινητό η κοπέλα μου. Μερικές φορές όταν ανοίγει την εφαρμογή της κάμερας κολλάει σε μαύρη οθόνη και ότι και να πατήσει δε λειτουργεί εκτός από το μεσαίο κουμπί που την παει στην αρχική οθόνη. Αν κάνει restart φτιάχνει. Είναι γνωστό πρόβλημα; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες πήρε το συγκεκριμένο κινητό η κοπέλα μου. Μερικές φορές όταν ανοίγει την εφαρμογή της κάμερας κολλάει σε μαύρη οθόνη και ότι και να πατήσει δε λειτουργεί εκτός από το μεσαίο κουμπί που την παει στην αρχική οθόνη. Αν κάνει restart φτιάχνει. Είναι γνωστό πρόβλημα; Γνωρίζω ότι όσοι έχουν viber αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Μήπως έχει βάλει viber? Αν ναι ας το βγάλει και ας δει πως πάει... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Γνωρίζω ότι όσοι έχουν viber αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Μήπως έχει βάλει viber? Αν ναι ας το βγάλει και ας δει πως πάει... Ναι. Έχει το Viber. Γνωρίζουμε αν αυτό είναι θέμα του λογισμικού και θα διορθωθεί αν πάρει lolipop ή αν είναι πρόβλημα του Viber και θα διορθωθεί σε μετέπειτα αναβάθμιση της εφαρμογής; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι. Έχει το Viber. Γνωρίζουμε αν αυτό είναι θέμα του λογισμικού και θα διορθωθεί αν πάρει lolipop ή αν είναι πρόβλημα του Viber και θα διορθωθεί σε μετέπειτα αναβάθμιση της εφαρμογής; Είναι θέμα του Viber... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Είμαστε στο ψάξιμο με το Viber και αναμένουμε για το αν θα εμφανίσει ξανά πρόβλημα. Ωστόσο ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι ακόμη. Σήμερα η μπαταρία είναι λες και τα έπαιξε. Βγήκε από τη φόρτιση και μέσα σε 5 ώρες με 1-2 ώρες ίντερνετ και 1-2 τηλέφωνα, έπεσε στο 50%. Ενώ άλλες φορές με παρόμοια χρήση, κρατούσε 2 ημέρες σχεδόν. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 υπάρχει κατι το νεώτερο σχετικά με official lollipop; έχει βάλει κάποιος custom lollipop; αξίζει η αλλαγή; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Στο samobile διάβασα οτι το s4 mini δεν θα αναβαθμιστεί σε lolipop λόγω ανεπαρκούς μνήμης. Οπότε αν σκεφτούμε οτι και το s4 mini και το s3 neo έχουν την ίδια ποσότητα ram πιθανόν και το s3 neo να μείνει καθηλωμένο στην kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παίδες επειδή χθες ξαφνικά μας τελείωσε το S3 της κοπέλας μου κ πρέπει πολύ σύντομα να το αντικαταστήσουμε, αν μπορείτε πείτε μου τι λέει βασικά το Νεο κ τι διαφορές, πραγματικές έχει με το απλό το S3 Σας ευχαριστώ. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts