alextrela Δημ. March 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Τελικα το δοκίμασα αλλα μου εχει μείνει κολλημένο στο 2% ,γυρίζει το κυκλάκι συνεχεια και δεν προχωράει, ειναι τωρα γύρω στις 2 ωρες ετςι και δεν δουλευει τιποτε αλλο στο κομπιουτερ, μονο το ποντίκι κουνιέται .μπορω να κανω hard reset?η τιποτα αλλο; Πατά συνεχόμενα το power button μπας και επανεκκίνησει και στο ξεκινήσει απο την αρχή. Τωρα αν μπρικαρει εντελως και δεν μπαίνει καν Windows μονο καθαρη εγκατάσταση απο USB ξέρω τη διαδικασία οπως κάνουμε σε ενα οποιοδήποτε αλλο PC. Αλλα θα πρεπει να μπεις στα BIOS να ορίσεις να εκκινήσει απο USB που γίνεται πατώντας ταυτόχρονο power button και volume up η down. Και πριν απο αυτο εχεις φροντίσει μα κανεις ενα bootable USB με τα 10 με την 1511 εκδοση που προηγούμενος θα εχεις κατεβάσει απο media creation tool της MS. Βέβαια όλα αυτα θα τα κανεις απο αλλο PC. Επίσης το USB για να μπουταρει πρεπει να ειναι διαμορφωμένο σε fat32. Απο recovery δεν το εχω δοκιμάσει. Edited March 20, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Πατά συνεχόμενα το power button μπας και επανεκκίνησει και στο ξεκινήσει απο την αρχή. Τωρα αν μπρικαρει εντελως και δεν μπαίνει καν Windows μονο καθαρη εγκατάσταση απο USB ξέρω τη διαδικασία οπως κάνουμε σε ενα οποιοδήποτε αλλο PC. Αλλα θα πρεπει να μπεις στα BIOS να ορίσεις να εκκινήσει απο USB που γίνεται πατώντας ταυτόχρονο power button και volume up η down. Και πριν απο αυτο εχεις φροντίσει μα κανεις ενα bootable USB με τα 10 με την 1511 εκδοση που προηγούμενος θα εχεις κατεβάσει απο media creation tool της MS. Βέβαια όλα αυτα θα τα κανεις απο αλλο PC. Επίσης το USB για να μπουταρει πρεπει να ειναι διαμορφωμένο σε fat32. Απο recovery δεν το εχω δοκιμάσει. Ενταξη ευχαριστω μπήκα σε περιπέτειες πιςτευω να φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγω παντως αν ημουν η microsoft θα εδινα τσαμπα καθε καινουργιο surface στον alextrela. Τρια (3) νηματα κραταει μονος του ο ανθρωπας!!!!!! Και δεν κανει μονο copy/paste δελτια τυπου της ms, βοηθα στα παντα ολα. Συγχαρητηρια, μακαρι να παρεις και νοτε4 και να σε εχουμε και στο δικο μας νημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ενταξη ευχαριστω μπήκα σε περιπέτειες πιςτευω να φτιάξει Έβαλα να το κατεβάσω και το αρχείο ειναι σε iso ετςι πρέπει να ειναι;η exe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Έβαλα να το κατεβάσω και το αρχείο ειναι σε iso ετςι πρέπει να ειναι;η exe? Σε ISO ειναι λογικα. Μετα καψτο σε 8αρι USB flash με το παρακάτω. https://rufus.akeo.ie/ Αφου το κάψεις μεταφέρεις όλα τα περιεχόμενα προσωρινά αλλου,μετατρέπεις το USB σε fat32 και τα ξανά περνάς. Και είσαι έτοιμος να μπουταρεις και να κανεις καθαρη εγκατάσταση. Στην καθαρη εγκατάσταση διέγραψε όλα τα partition και κάνε ενα ενιαίο partition εγκατέστησε τα Windows. Για να μπεις Surface UEFI σου έγραψα πανω ετσι ωςτε να μπουταρεις απο USB. Αφου τελειώσεις κάνε όλα τα Windows/firmware update ετσι ωςτε να εγκατασταθούν όλοι οι drivers διοτι πολυ πιθανό να μην δουλεύουν πολλά πράγματα πχ αφή. Αν δεν δουλεύει το wifi ετσι ώστε να κανεις τις ενημερώσεις μέσω Windows update εγκατέστησε χειροκινητα όλους τους drivers αφου προηγούμενος τα εχεις κατεβάσει απο άλλον PC απο εδω. επιλέγοντας το πεδίο που λέει τα 10 οχι τα 8.1. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=38826 Αυτα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγω παντως αν ημουν η microsoft θα εδινα τσαμπα καθε καινουργιο surface στον alextrela. Τρια (3) νηματα κραταει μονος του ο ανθρωπας!!!!!! Και δεν κανει μονο copy/paste δελτια τυπου της ms, βοηθα στα παντα ολα. Συγχαρητηρια, μακαρι να παρεις και νοτε4 και να σε εχουμε και στο δικο μας νημα. Πρέπει να τον προσλάβει για support οπωσδήποτε. Αλλά που κάτι βόδια παίρνουνε... :p:lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Σε ISO ειναι λογικα. Μετα καψτο σε 8αρι USB flash με το παρακάτω. https://rufus.akeo.ie/ Αφου το κάψεις μεταφέρεις όλα τα περιεχόμενα προσωρινά αλλου,μετατρέπεις το USB σε fat32 και τα ξανά περνάς. Και είσαι έτοιμος να μπουταρεις και να κανεις καθαρη εγκατάσταση. Στην καθαρη εγκατάσταση διέγραψε όλα τα partition και κάνε ενα ενιαίο partition εγκατέστησε τα Windows. Για να μπεις Surface UEFI σου έγραψα πανω ετσι ωςτε να μπουταρεις απο USB. Αφου τελειώσεις κάνε όλα τα Windows/firmware update ετσι ωςτε να εγκατασταθούν όλοι οι drivers διοτι πολυ πιθανό να μην δουλεύουν πολλά πράγματα πχ αφή. Αν δεν δουλεύει το wifi ετσι ώστε να κανεις τις ενημερώσεις μέσω Windows update εγκατέστησε χειροκινητα όλους τους drivers αφου προηγούμενος τα εχεις κατεβάσει απο άλλον PC απο εδω. επιλέγοντας το πεδίο που λέει τα 10 οχι τα 8.1. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=38826 Αυτα. Τα εκανα ολα όπως μου είπες, εγινε η εγκατάσταση, ολα δουλεύουν Τελεια και το wifi έστρωσε, σε ευχαριστω για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 To upgrade or not to upgrade? Είμαι με τα 8.1 ακόμη και δεν έχω κάποιο θέμα. Τι λέτε να πάω στα 10? 1 μήνας έμεινε για free upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Πήγαινε για να παρεις την άδεια των 10. Καντο 1 εβδομάδα πριν το τέλος Ιουλίου για να δουλέψεις κυρίως με το RedStone 1 οταν γίνει η αναβάθμιση των 10. Και γυρνάς πίσω αν θες(roll back 8.1 update and recovery menu στα setting) Sent from my iPad Air 2 Edited June 29, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πήγαινε και μη ξαναγυρίσεις στα 7. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα σας! Ξέρει κάνει γιατί το κάνει αυτό, το κόκκινο; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/850d07af3f700ef6a10747ccf5ffa237.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/7a66727a89cb9868a6dee97a5cfae8fd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/b5d594c520506a9e2107fa721b36d402.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα σας! Ξέρει κάνει γιατί το κάνει αυτό, το κόκκινο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα:blink::confused: Στο εκανε μια η παραπανω φορες; Στο εμφανισε μετα απο καποια αναβαθμιση firmware η ετσι στα καλα καθουμενα;; Παρατηρεις καμια διαφορα στην λειτουργια της συσκευης αφου μπεις στα Windows η οχι;; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Απ'ότι διαβάζω έχει συμβεί και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα. Η λύση είναι η εξής: 1. Press and hold the Volume Up button. 2. Press the Power Button to turn the Surface Pro on. 3. Continue to hold the buttons until the Surface loads the UEFI screen. 4. You will enter the UEFI 5. Touch "Install Default Secure Boot Keys" 6. Touch "Yes" to load default secure variables 7. Look at "Secure Boot" and confirm it is enabled. 7. Touch Exit Setup. 8. Touch "Yes" to save configuration changes and restart the Surface. Red Boot Screen Και ένα video στο youtube με το ίδιο θέμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά... Ξέρει κανείς γιατί μου το κάνει αυτό; Κάτι με το secure boot πρέπει να είναι γιατί το είχα απενεργοποιησει καθώς ήθελα να εγκαταστήσω το remix os. Θα το ψάξω το απόγευμα και θα σας πω... Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Πέστο ντε διότι άμα κρίνω από την λύση πάνω κάτι πείραξες στις ρυθμίσεις του UEFI που δεν ανέφερες καν στην αρχή. Το secure boot πρέπει να είναι λογικά ενεργό. Εκτός αν δεν έχει κάποια επίπτωση στην καθημερινή λειτουργία της συσκευής άρα το αφήνεις έτσι εφόσον σε εξυπηρετεί. Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Βέβαια, το ενεργοποίησα ξανά και δεν άλλαξε κάτι. Εξού και η μη αναφορά καθώς θεώρησα ότι δεν συνδέεται. Πειραματιστήκα λίγο με το Remix OS και το απεγκατέστησα ξανα. Θα κάνω μια επαναφορά στις ρυθμίσεις του "bios" και πιστεύω να στρώσει... Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μόλις έκανε εκκίνηση, πατούσα συνεχόμενα (όχι παρατεταμένα) το ESC και μπήκα στο bios. Και ιδού: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/e24e0d0c30b18fdf6e61f1561ec0bd46.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostol Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πάντως κόκκινο φόντο έχω και στο surface pro. Μάλλον it's not a bug, it's a feature. Παράθεση Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Να σας ρωτήσω κάτι; Το ταμπλετ βγάζει κάτι περίεργους ηχούς! Δηλαδή στο άσχετο. Αρχίζει να βγάζει ήχο σαν παράσιτα. Ο ήχος μοιάζει σαν την ήχο του φαξ που ακούμε στο τηλέφωνο. Απλά είναι στιγμιαίος. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; αυτό το κάνει καιρό και λέω κάτι με τα Windows έχει να κάνει κάνει και κατέφυγα στην λύση του φορμάτ αλλά παραμένει. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά γιατί να υπάρχει; Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Να σας ρωτήσω κάτι; Το ταμπλετ βγάζει κάτι περίεργους ηχούς! Δηλαδή στο άσχετο. Αρχίζει να βγάζει ήχο σαν παράσιτα. Ο ήχος μοιάζει σαν την ήχο του φαξ που ακούμε στο τηλέφωνο. Απλά είναι στιγμιαίος. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; αυτό το κάνει καιρό και λέω κάτι με τα Windows έχει να κάνει κάνει και κατέφυγα στην λύση του φορμάτ αλλά παραμένει. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά γιατί να υπάρχει; Ειναι το λεγομενο elecrtical noise. Δεν εχει βγει κάποια ξεκάθαρη αιτία απλα οι περισσότεροι υποψιάζονται τον επεξεργαστή που όταν είναι idle κατάσταση κυρίως το προκαλεί. Βασικά είναι ανάλογα τη παρτίδα τι σου κάτσει,σε άλλους καθόλου,σε άλλους ελάχιστα,σε άλλους όπου κάνει αισθητή την παρουσία του και ειναι ενοχλητικό. Μου έτυχε και έμενα σε 2 m3 Pro 4 παρτίδες όπου τα επέστρεψα μεταξύ άλλων και για αυτό το λόγο. Το i5 που πήρα μετέπειτα δεν είχε καθόλου. Πάντως στο Pro 4 είναι πιο διαδεδομένο πολύ λιγότερο στο Pro 3. Πάντως δεν είναι κατι που θα χειροτερέψει στην πορεία. Έχει συναντηθεί και σε αλλα 2 σε 1 η ultrabook εξίσου το ίδιο φαινόμενο που το αντιλαμβανεσαι σε απόλυτα ήσυχο περιβάλλον. Edited February 26, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Οπότε το στέλνω πίσω για αλλαγή; βασικά είχα κάνει ένα σαπορτ τικετ στις 15 του μήνα και δεν το έστειλα ακόμα. Η εγγύηση (repair warranty) έληξε 18/2 αλλά μέσα το βλέπω ανοικτό ακόμα οπότε λέω αύριο να καλέσω ups kai ναι το στείλω! Μηδενικό κόστος εμφανίζει πάντως! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Οπότε το στέλνω πίσω για αλλαγή; βασικά είχα κάνει ένα σαπορτ τικετ στις 15 του μήνα και δεν το έστειλα ακόμα. Η εγγύηση (repair warranty) έληξε 18/2 αλλά μέσα το βλέπω ανοικτό ακόμα οπότε λέω αύριο να καλέσω ups kai ναι το στείλω! Μηδενικό κόστος εμφανίζει πάντως! Κάλεσε UPS και στείλε. Το return ticket έχει 30 ημέρες προθεσμία για αξιοποίηση του άρα μέσα στα χρονικά όρια είσαι. Καλό είναι να αναφέρεις το πρόβλημα γραπτά σε μια κόλλα χαρτί που θα βάλεις μέσα στην συσκευασια(με χρήση Word εννοείται,όχι χειρόγραφα στο χέρι) Έτσι θα επιταχύνσεις τη διαδικασία αντικατάστασης. Ναι δωρεάν επιστροφή και αποστολή αντικατάστασης. Sent from my iPad using Tapatalk Edited February 28, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους:D Θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το σερβις της Microsoft! Είχα το Pro 3 το οποίο εντελώς ξαφνικά άρχισε να έχει μποσικο στο stand! Ητο μέσα στην εγγύηση και μετά από παρότρυνση ενός φίλου μου, αποφάσισα να το στείλω στο σερβις! Την Κυριακή 19-2 ακολουθώντας την συνήθη διαδικασία κατέβασα το αυτοκόλλητο με την εντολή της επιστροφής και Δευτέρα το πρωί μίλησα με ups! Στις 1 η ώρα της ιδίας μέρας παρελήφθη από την κουριερ και την Παρασκευή 24 -2 παραδωθηκε στα γραφεία της εταιρίας στην Γερμανία! ! Δευτέρα πρωί λαμβάνω mail ότι εχει παρελήφθη και ότι μετά από τον έλεγχο θα μου σταλεί άλλο ! Σήμερα το μεσιμερι είχα στα χέρια μου ένα ολοκαίνουριο Surface pro 3 παραγωγής Ιανουάριου του 2017!!! Επειδή το δικό μου είχε επάνω ένα tempered glass ,αυτοί που έστειλαν ένα άλλο σφραγισμένο-της Microsoft και αυτό! !!!!! Πραγματικά δεν μπορώ να περιγραψω πόσο ευχαριστημενη έχω μείνει από την αντιμετώπιση τους! !! Φυσικά και σαν πελάτισσα με έχουν κερδίσει !!! Edited March 12, 2017 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Καλορίζικο/καλοδούλευτο λοιπόν με το brand new surface σου και να αποδειχθεί γερο και σιδερένιο:D:) Μπράβο και στη MS για την εξαιρετική αντιμετώπιση. Διότι συνήθως πολλοί γράφουν μόνο δυσάρεστες εμπειρίες από service και σπάνια το ακριβώς αντίθετο.:wink: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη εταιρία που να έχει στείλει νέο παρελκόμενο -στην προκειμένη περίπτωση ένα tempered glass -επειδή το ειχε η συσκευή που εστάλη στο σερβις !!!!!!!! Παράγγειλα κ εγώ skins από την d-brand :D Edited March 3, 2017 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts