Jump to content

ΖΤΕ Nubia Ζ7 Mini

gdimitris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς Dev της ομάδας Smartdigi :

Φιλτατε απο το 1998 που απέκτησα το πρωτο κινητό έχω διαβάσει αρκετές εντυπώσεις και αλλά τοσα review απο επαγγελματίες και μη στο χωρο αυτό.

Ειλικρινά το λιγότερο που μπορω να σου γράψω σε τούτο εδώ το νήμα και πραγματικα το εννοω είναι ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την πληρέστερη περιγραφή και αναφορά σε οποιοδήποτε τηλέφωνο και απ οποιονδήποτε έχω διαβάσει μέχρι στιγμης.

Υ.Γ. Οι rom που εγραψες αφορούν αυτές που βρίσκουμε στο needrom;

Αν εχεις την καλοσύνη μπορείς να μας τις παραθέσεις εδώ;

Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Oneplus 12R

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς Dev της ομάδας Smartdigi :

Φιλτατε απο το 1998 που απέκτησα το πρωτο κινητό έχω διαβάσει αρκετές εντυπώσεις και αλλά τοσα review απο επαγγελματίες και μη στο χωρο αυτό.

Ειλικρινά το λιγότερο που μπορω να σου γράψω σε τούτο εδώ το νήμα και πραγματικα το εννοω είναι ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την πληρέστερη περιγραφή και αναφορά σε οποιοδήποτε τηλέφωνο και απ οποιονδήποτε έχω διαβάσει μέχρι στιγμης.

Υ.Γ. Οι rom που εγραψες αφορούν αυτές που βρίσκουμε στο needrom;

Αν εχεις την καλοσύνη μπορείς να μας τις παραθέσεις εδώ;

Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστώ πολύ

Νομίζω ότι πρέπει να ξέρει κάποιος πριν αγοράσει τι δίνει κάθε κινητό...απλά είναι θέμα εμπιστοσύνης και τιμής.

Η 9.42 με ελληνικά είναι εδώ http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/10/ZTE-Nubia-Z7-mini.zip

Η 1.62 τελευταία official είναι εδώ http://pan.baidu.com/s/1o6p2aee κωδικός: qe3s

Ευχαριστώ πολύ

Νομίζω ότι πρέπει να ξέρει κάποιος πριν αγοράσει τι δίνει κάθε κινητό...απλά είναι θέμα εμπιστοσύνης και τιμής.

Η 9.42 με ελληνικά είναι εδώ http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/10/ZTE-Nubia-Z7-mini.zip

Η 1.62 τελευταία official είναι εδώ http://pan.baidu.com/s/1o6p2aee κωδικός: qe3s[/quoteε

Εχεις αποψη για την 1.62 cuoco92 που εχει το needrom;εχει και multilang :worry:

Oneplus 12R

Ευχαριστώ πολύ

Η 1.62 τελευταία official είναι εδώ http://pan.baidu.com/s/1o6p2aee κωδικός: qe3s[/quoteε

Εχεις αποψη για την 1.62 cuoco92 που εχει το needrom;εχει και multilang :worry:

Δυστυχώς οποιαδήποτε απόπειρα από αυτές που έχω δεί και διαβάσει πέφτει στο κενό. Δεν κουμπώνει καμία στο τηλέφωνο χωρίς προβλήματα.

Η εφαρμογή αλλαγών στο σύστημα της custom rom της zte θέλει πολύυυυυυυυυ ψάξιμο και εμπειρία για να πεί ότι θα αποδόσεις κάτι καλύτερο από την αυθεντική rom.

Συνεπώς οι 2 που παρέθεσα πιο πάνω είναι οι ιδανικές κατ εμε για τον παρόντα χρόνο. Ευελπιστώ ότι η zte θα κάνει αναβάθμιση αν και δεν νομίζω ότι κρίνεται αναγκαίο. Μόνο εάν πήγαινε σε L οτιδήποτε λιγότερο είναι περιττό.

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στην ομαδα smartdigi και για της πληροφοριες που μας προσφερε :bow:

Δυο ερωτησεις εχω να κανω, 1) αν δοκιμασατε να βαλετε xposed & gravitybox ? και 2) αν μπορειτε να μας πειτε λιγα ακομα σχετικα με τη μπαταρια, ωρες οθονης - στο ποσο της % φωτεινοτητα κλπ.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στην ομαδα smartdigi και για της πληροφοριες που μας προσφερε :bow:

Δυο ερωτησεις εχω να κανω, 1) αν δοκιμασατε να βαλετε xposed & gravitybox ? και 2) αν μπορειτε να μας πειτε λιγα ακομα σχετικα με τη μπαταρια, ωρες οθονης - στο ποσο της % φωτεινοτητα κλπ.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Xposed framework kai gravitybox σε μη aosp (καθαρή rom) είναι αυτοκτονία με sensor modules παραμετροποιημένους από την zte στους drivers το να πειράξεις απλά την μπάρα ειδοποιήσεων θα είναι ο γολγοθάς του τηλεφώνου. Προσωπική μου γνώμη στις custom factory roms

exposed και gravity καλύτερα μακριά.

Μπαταρία όπως προείπα 24 ώρες άνετα έως 36. Ανάλογα την χρήση. Με φωτεινότητα καρφωμένη στο 50%.

Σίγουρα εάν η οθόνη είναι συνεχώς ανοιχτή καταναλώνει παραπάνω ενέργεια άρα εκεί έχεις το power module application στο κατάληλο mod για να κάνεις οικονομία από τους πυρήνες αυτόματη ισοροπία.

@Smartdigi

Μέσα σε λίγες λέξεις κατάφερες να ξεπεράσεις και τα ωραιότερα review που έχω διαβάσει....Απλά μπράβο.

Μια ερώτηση.Τι προβλήματα είχες ακριβός όταν έκανες deodex τη stock rom?

Συμφωνώ σε όλα όσα λες περί ZTE framework και ότι Όσο το σκαλίζεις μόνο προβλήματα δημιουργείς απλά εμένα το καλύτερο setup που έχω καταφέρει είναι:

Πάντα με official 1.62

1) Να βγάλω αρκετό bloatware.

2) Να κάνω deodex όλο το system.

3) Να πειράξω λίγο το services.jar.

4) Να βάλω init.d με κάποια (πολύ λίγα) scripts.

5) Και κάποια λίγα build.prop tweaks που βάζω σε όλες τις rom μου.

6)Φυσικά με repartition

Αποτέλεσμα είναι να έχω μια σταθεροτατη rom με διάρκεια μπαταρίας που πολλά τηλέφωνα με τόσο μικρή μπαταρία όσο το Z7 mini απλά θα ζήλευαν (42-46 ώρες χρήσης με ~4 ώρες οθόνης και 24 ώρες χρήσης με ~5μίση ώρες οθόνης) με ενεργά πάντα wifi,4g,GPS αυτόματη φωτεινότητα οθόνης,2 mail σε συγχρονισμό,όπως και fiber,Facebook και hangouts.

Μόνο bug το οποίο το είχα και με untouched 1.60 και 1.62 είναι ότι καποιες φορές (Όχι πάντα) το Bluetooth μου (Sony Ericsson MW600) στα 38 δευτερόλεπτα μιας κλήσης μου κάνει disconnect.

Αυτά τα ολίγα και από μένα.

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Τρομερός ο smartdigi.πιστεύω το review πρεπει να μπει στην πρωτη σελίδα σαν οδηγός για τους νεους αγοραστές. Εύγε απο μένα!

@Smartdigi

Μέσα σε λίγες λέξεις κατάφερες να ξεπεράσεις και τα ωραιότερα review που έχω διαβάσει....Απλά μπράβο.

Συμφωνώ σε όλα όσα λες περί ZTE framework και ότι Όσο το σκαλίζεις μόνο προβλήματα δημιουργείς απλά εμένα το καλύτερο setup που έχω καταφέρει είναι:

Πάντα με official 1.62

6)Φυσικά με repartition

Αποτέλεσμα είναι να έχω μια σταθεροτατη rom με διάρκεια μπαταρίας που πολλά τηλέφωνα με τόσο μικρή μπαταρία όσο το Z7 mini απλά θα ζήλευαν (42-46 ώρες χρήσης με ~4 ώρες οθόνης και 24 ώρες χρήσης με ~5μίση ώρες οθόνης) με ενεργά πάντα wifi,4g,GPS αυτόματη φωτεινότητα οθόνης,2 mail σε συγχρονισμό,όπως και fiber,Facebook και hangouts.

Μόνο bug το οποίο το είχα και με untouched 1.60 και 1.62 είναι ότι καποιες φορές (Όχι πάντα) το Bluetooth μου (Sony Ericsson MW600) στα 38 δευτερόλεπτα μιας κλήσης μου κάνει disconnect.

Τα odex αρχεία κάνουν την ρομ πιο γρήγορη και πιο σταθερή αφού παίζουν το ρόλο της cache, στις custom rom στην δημιουργία της ρίχνουν ορισμένους κώδικες ρυθμίσεων μέσα στα odex και αυτό συμβαίνει και σε αυτή την rom.

@Smartdigi

Πάντα με official 1.62

6)Φυσικά με repartition

Καλημερα φιλε μου μηπως μπορεις να μας βοηθησεις με την εμπειρια σου στο θεμα repartion και tweaks.ακομα δν το εχω στα χερια μου το κινητο αλλα και εγω θα κανω περιπου τα ιδια αφου διαβαζοντας στο xda εχω καταλληξη στην 1.62.εαν εχεις ορεξη να φτιαξουμε ενα pdf με οδηγους για το repartion και τα tweaks.

Το repartition σου δημιουργησε προβληματα στο wifi και bt.?

Η 1.62 τελευταία official είναι εδώ http://pan.baidu.com/s/1o6p2aee κωδικός: qe3s

Εγκατεστησα την 1.62 official αλλα δεν υποστηριζε google services και playstore. :mad:

Δε πιστευω να εκανα καμια μ@@@κια;

Oneplus 12R

Εγκατεστησα την 1.62 official αλλα δεν υποστηριζε google services και playstore. :mad:

Ξέχασες να εγκαταστήσεις τον φάκελο gapps

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης στον launcher που φοράει το κινητό , κάνοντας ταπ συνέχεια στην οθόνη παρατεραμένα και γρήγορα , σπάει η οθόνη με τον χαρακτηριστικό ήχο γυαλιού. (εφε):D

Επίσης στον launcher που φοράει το κινητό , κάνοντας ταπ συνέχεια στην οθόνη παρατεραμένα και γρήγορα , σπάει η οθόνη με τον χαρακτηριστικό ήχο γυαλιού. (εφε):D

Αφού κάνεις root εγκαθηστάς τα google apps για να έχεις google play + services http://www.devfiles.co/download/7m2VdVjQ/gapps-kk-20140105-signed.zip

Παιδια στην 1.60 διαβάζω πως δινει την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξυ του launcher της ZTE και της google (Added Google Launcher . you can choose between one stock or google)

Aυτό σημαινει πως διατηρεί τις εφαρμογες της zte ( ραδιο , καμερα , music and video player) αλλα χρησιμοποιώντας τον launcher της google;

http://www.needrom.com/download/zte-nubia-z7-mini-1-60-2-10-multi-lang-rom-gapps/

Παιδια στην 1.60 διαβάζω πως δινει την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξυ του launcher της ZTE και της google (Added Google Launcher . you can choose between one stock or google)

Aυτό σημαινει πως διατηρεί τις εφαρμογες της zte ( ραδιο , καμερα , music and video player) αλλα χρησιμοποιώντας τον launcher της google;

http://www.needrom.com/download/zte-nubia-z7-mini-1-60-2-10-multi-lang-rom-gapps/

Again... Όπως τα είπαμε και παρακάτω καμια rom από αυτές που κυκλοφορούν είτε στο needrom,xda,4pda,zte community,etc

Δεν διατηρεί ανέπαφο το framework της zte άρα μιλάμε για custom rom , άρα το κινητό δεν θα έχει την ίδια λειτουργικότητα με την official.

Καλημερα φιλε μου μηπως μπορεις να μας βοηθησεις με την εμπειρια σου στο θεμα repartion και tweaks.ακομα δν το εχω στα χερια μου το κινητο αλλα και εγω θα κανω περιπου τα ιδια αφου διαβαζοντας στο xda εχω καταλληξη στην 1.62.εαν εχεις ορεξη να φτιαξουμε ενα pdf με οδηγους για το repartion και τα tweaks.

Το repartition σου δημιουργησε προβληματα στο wifi και bt.?

Ναι μετα το repartition εχασα bt και wifi.Λιγες σελιδες πιο πισω γραφω πως εκανα restore τα partitions που χαθηκαν (εχω link με ολα τα αρχεια που χρειαζονται).

Αυτο εδω ειναι:

Ολα ενταξη τελικα με το wifi και το bluetooth.

Αναφερω απλα την διαδικασια αν την χρειαστει κανενας.

i flash manually the files from recovery so now im ok.

Steps

1)Download this file (has everything you need) http://d-h.st/RLS

2)Unzip it

3)Boot Into recovery

4)Open a command promt on the unziped folder

5)Copy paste one by one these commands into command promt

adb shell mkdir /storage/sdcard1
adb shell mount /dev/block/mmcblk1p1 /storage/sdcard1 -t vfat
adb push part1.sh /tmp/part1.sh
adb shell chmod 0777 /tmp/part1.sh
adb shell /tmp/part1.sh

adb push persist /storage/sdcard1/persist
adb push customfs /storage/sdcard1/customfs
adb push fsg /storage/sdcard1/fsg
adb push fsc /storage/sdcard1/fsc
adb push ssd /storage/sdcard1/ssd

adb shell busybox dd of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/persist if=/storage/sdcard1/persist
adb shell busybox dd of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/customfs if=/storage/sdcard1/customfs
adb shell busybox dd of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fsg if=/storage/sdcard1/fsg
adb shell busybox dd of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fsc if=/storage/sdcard1/fsc
adb shell busybox dd of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/ssd if=/storage/sdcard1/ssd

Επισης για το bug του 4g ο ιταλος εδωσε λυση.

Απλα flashαρουμε απο καποια 3rd party recovery αυτο εδω http://d-h.st/3MX

Για τα tweaks αν προλαβω αυριο μπορω να φταξω ενα flashable zip (με οτι εχω κανει στη rom)που θα μπορει να πατησει στην official 1.62.

Edited by Petros64
HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Ο.κ. όλα δουλεύουν ρολόι.Τοποθετησα και το tempered glass μου και χω χεσ@@@ πανω μου.Μαγκες αλλο κινητο που λεει ο λογος και προστατευμενο απο πασης φυσεως κινδυνους.Οσο αφορα τωρα τη rom ουτε εμένα με ενοχλεί ιδιαίτερα η απουσία Ελληνικών προκειμενου να έχω μια πιο σταθερή rom.Η 9.42 καλη είναι απλα με τούτη δω την 1.62 που πρότεινε ο smartdigi το τηλ πετάει και χω την εντύπωση πως έχει και χαμηλότερη κατανάλωση σε μπαταρία.Θα το τεσταρω και θα σας ενημερωσω...:wacko:

Δοκιμασία και το παρατεταμένο ταπ και σας ενημερωνω πως ο smartdigi μου οφείλει μια καινούργια οθόνη :lol::p:D:lol:

Oneplus 12R

Ο.κ. όλα δουλεύουν ρολόι.Τοποθετησα και το tempered glass μου και χω χεσ@@@ πανω μου.Μαγκες αλλο κινητο που λεει ο λογος και προστατευμενο απο πασης φυσεως κινδυνους.Οσο αφορα τωρα τη rom ουτε εμένα με ενοχλεί ιδιαίτερα η απουσία Ελληνικών προκειμενου να έχω μια πιο σταθερή rom.Η 9.42 καλη είναι απλα με τούτη δω την 1.62 που πρότεινε ο smartdigi το τηλ πετάει και χω την εντύπωση πως έχει και χαμηλότερη κατανάλωση σε μπαταρία.Θα το τεσταρω και θα σας ενημερωσω...:wacko:

Δοκιμασία και το παρατεταμένο ταπ και σας ενημερωνω πως ο smartdigi μου οφείλει μια καινούργια οθόνη :lol::p:D:lol:

χαχαχαχαχαχα:lol:

Κοιτά εδώ χαλιά καινούργιο κινητό ρεεεεε:lol::lol::lol::lol::lol:

Και που να δείτε γέλια όταν παρουσιασα το καινουργιο και αθραυστο tempered glass μου.

Edited by CRISPAF77

Oneplus 12R

Κοιτά εδώ χαλιά καινούργιο κινητό ρεεεεε:lol::lol::lol::lol::lol:

Να που να δείτε γέλια όταν παρουσιασα το καινουργιο και αθραυστο tempered glass μου.

Μαλλον σε κοροιδέψανε η tempered glass δεν δουλεύει!:X

Μια απορια παρακαλώ μπορειται να μου λυσετε;

Τώρα που χω αυτή τη rom και το τηλ μου το χω ρουταρισμενο μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω OTA;

Oneplus 12R

Μια απορια παρακαλώ μπορειται να μου λυσετε;

Τώρα που χω αυτή τη rom και το τηλ μου το χω ρουταρισμενο μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω OTA;

Όπως είναι ναί μπορείς, εάν όμως πειράξεις framework , graviry box,partitiont,weaks etc όχι.