Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, Inevar said:

Αν ίσχυε αυτό που λες ή αναφέρει η ανακοινωση τότε του αεκτζή το υπόλοιπο θα έπρεπε να λήγει 9 Δεκεμβρίου και όχι 9 Μαρτίου .

Εγώ λέω τι προβλέπει η ανακοίνωση. Είναι σαφές ότι η Vodafone δε την έχει θέσει (ακόμη;) σε εφαρμογή πράγμα πολύ συνηθισμένο για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο. Μπορεί να εφαρμοστεί την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα ή και ποτέ! Οι πολύ παλιές καραβανες θυμούνται ότι το χαράτσι 0,30€ ανά ανανέωση το είχαν ανακοινώσει όλοι οι πάροχοι αλλά το εφαρμοσε μόνο η Nova (τέως Wind). Ουδέποτε υπήρχε ανακοίνωση που να έλεγε ότι καταργείται το χαράτσι στη Vodafone και στην πράσινη. Τυπικά ακόμη ισχύει απλώς ποτέ δεν εφαρμόστηκε!

Αν εφαρμοστεί ποτέ, ξαναλέω ότι αυτό θα αφορά αυτούς που θα κάνουν στο μέλλον ανανέωση, ΟΧΙ αυτούς που ΗΔΗ έχουν κάνει.

Με λίγα λόγια, αν αύριο η Vodafone αποφασίσει να ενεργοποιήσει την ανακοίνωση, το υπόλοιπο του αεκτζη δε θα ληγει νωρίτερα, πάλι τον Απρίλιο θα λήγει. Αν αποφασίσει όμως να κάνει πάλι νέα ανανέωση τότε το υπόλοιπο θα λήγει σε 2 μήνες.

13 ώρες πριν, HEO said:

καλα κανεις και τους φοβασαι 😞

και ομως αυτο που γραφεις ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ με τα φοιτιτικα, οταν εκλεισαν την αυτοματη ανανεωση που γινοταν καθε μηνα

και εστειλαν μηνυματα να βαλουν οι φοιτητες καρτα

καποιοι δεν εβαλαν την πατησαν και ειχαμε δραματα καθοτι χαθηκαν υπολοιπα, 

το θυμαμαι καλα γιατι ειμαι πολλα χρονια φοιτητης 🙂

Επειδή κι εγώ τυγχάνω... αιώνιος 😎 θυμάμαι ότι όποτε έμπαινα στην εφαρμογή, έδινε αυτόματα 6 μήνες παράταση. Σε κάποια φάση σταμάτησε η αυτόματη παράταση και υπήρχε μια συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης της κάρτας. Αν περνούσε αυτή η ημερομηνία μηδενίζεται το υπόλοιπο σου.

Ποτέ δεν έλεγε όμως ότι πχ η κάρτα σου λήγει το Δεκέμβριο και την επόμενη ημέρα άλλαζε η ημερομηνία λήξης και γινόταν Οκτώβριος! Τουλάχιστον σε εμένα δεν έτυχε ποτέ και θεωρώ και σε κανέναν άλλον γιατί αφενός είναι παράλογο και αφετέρου πάντοτε στις τιμολογιακές αλλαγές αναφέρει ότι η τροποποίηση μιας υπηρεσίας (π.χ. αλλαγή τιμής πακέτου) ξεκινάει τη συγκεκριμένη ημερομηνία που αναφέρει. Όποιος έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία ΠΡΙΝ την ημερομηνια εφαρμογής των αλλαγών, δεν επηρεάζεται.

Edited by gpapas640

7 ώρες πριν, gpapas640 said:

Ποτέ δεν έλεγε όμως ότι πχ η κάρτα σου λήγει το Δεκέμβριο και την επόμενη ημέρα άλλαζε η ημερομηνία λήξης και γινόταν Οκτώβριος! 

και ομως ειχε γινει και ειχε συζητηθει πολυ σε αυτο το φορουμ

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, HEO said:

και ομως ειχε γινει και ειχε συζητηθει πολυ σε αυτο το φορουμ

Οκ, δε το ήξερα αυτό. Πραγματικά τα έχουμε δει όλα τότε!

Εγώ το είχα φοιτητικό από 27/04/2013 

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

όλα αυτα εγιναν τον απριλιο του 2021

φοιτιτικα που εληγαν τον οκτωβριο του 2021, εφαγαν φραγη τον απριλιο του 2021 αφου ηρθε μηνυμα (οχι σε ολους) οτι ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η ημερομηνια ληξης

ειχα λαβει τα μετρα μου για τα δικα μου 

αλλα για το φοιτιτικο της ανηψιας μου το αφησα απο περιεργια να δω τι θα γινει και βεβαια εχασε το υπολοιπο της 0,19 ευρω

https://myphone.gr/forum/topic/102064/?do=findComment&comment=6953485

και η πλακα @Inevar ειναι οτι απαντας ακριβως μετα :)

τεσπα, καποιοι τα πηραν τα λεφτα τους πισω διαμαρτυρομενοι, καποιοι βεβαια που δεν το κυνηγησαν τα εχασαν

ακυρη τελειως πολιτικη να αλλαζεις την ημερομηνια ληξης. αλλα ΣΥΝΕΒΕΙ και μπορει να ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ

το νου σας γατονια :)

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι φίλε !! Εντωμεταξυ με είχαν τρελάνει στα τηλέφωνα και δε τα σήκωνα τότε !!! 

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• 3 weeks later...
3 minutes ago, blade_ said:

εχει κρατησει το 6μηνο?

Ναι.. και με cashback το ίδιο..

Με τον διαγωνισμό τι έγινε ρε παιδιά; Πότε θα γίνει;;

Edited by Teiresias_

13 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Ναι.. και με cashback το ίδιο..

Με τον διαγωνισμό τι έγινε ρε παιδιά; Πότε θα γίνει;;

Αυτό και εγώ περιμένω πότε θα γίνει διότι έχω κερδίσει αλλά δεν μας ενημερώνουν 

16 minutes ago, Dimitris_15 said:

Αυτό και εγώ περιμένω πότε θα γίνει διότι έχω κερδίσει αλλά δεν μας ενημερώνουν 

Άμα δεν έχει γίνει πώς κέρδισες;

5 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Άμα δεν έχει γίνει πώς κέρδισες;

Διότι η νικητές έχουν βγει και έχω δει το νούμερο μέσα τα τελευταία ψηφία του αλλά ακόμα δεν έχουν στείλει κάτι 

Στα αποτελέσματα του διαγωνισμού σου δίνει 6/10 νούμερα, εκ των οποίων τα δύο είναι το 69. Επομένως ψάχνεις 4 νούμερα. Η πιθανότητα να είναι το δικό σου είναι αρκετά μικρή. Και εγώ πίστευα ότι κέρδισα αλλά προφανώς δεν ήμουν εγώ. 

Το δικό μου τελειώνει σε 9069 είδα δύο οπότε ένα πρέπει να είναι το δικό μου και είδα και ένα που τελειώνει σε 8990 του πατέρα μου που κρύβει το 8 αλλά νομίζω η νικητές θα ενημερωθούν με SMS 

2 minutes ago, Dimitris_15 said:

Το δικό μου τελειώνει σε 9069 είδα δύο οπότε ένα πρέπει να είναι το δικό μου και είδα και ένα που τελειώνει σε 8990 του πατέρα μου που κρύβει το 8 αλλά νομίζω η νικητές θα ενημερωθούν με SMS 

Άλλος @VIPdriverμας βρήκε..

1 minute ago, Teiresias_ said:

Άλλος @VIPdriverμας βρήκε..

Τι εννοείς 

Just now, Dimitris_15 said:

Τι εννοείς 

Έβλεπε σαν εσένα τα τελευταία ψηφία και θεωρούσε ότι είναι δικά του αλλά δεν ήταν προφανώς γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί που ταιριάζουν.

Ελπίζω να είναι κάποιο από αυτά το δικό σου.

Just now, VIPdriver said:

Βγήκαν τα νούμερα που κερδίζουν;

Ναι 

Just now, Dimitris_15 said:

Ναι 

Αλλά φαίνεται ότι αργούν πολύ διότι είναι πολύ η συνδρομητές με τα απεριόριστα κτλ

1 minute ago, Teiresias_ said:

Έβλεπε σαν εσένα τα τελευταία ψηφία και θεωρούσε ότι είναι δικά του αλλά δεν ήταν προφανώς γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί που ταιριάζουν.

Ελπίζω να είναι κάποιο από αυτά το δικό σου.

Ναι ελπίζω καλή τύχη πάντως σε όλους που είχαν πάρει μέρος 

6 minutes ago, Dimitris_15 said:

Ναι 

Αλλά φαίνεται ότι αργούν πολύ διότι είναι πολύ η συνδρομητές με τα απεριόριστα κτλ

Ναι ελπίζω καλή τύχη πάντως σε όλους που είχαν πάρει μέρος 

Link ;

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

2 minutes ago, Teiresias_ said:

Αυτό είναι το cu kalokairistes eixame to CU lucky you contest recently 

1 minute ago, Dimitris_15 said:

Άστο αυτό 

1 minute ago, Dimitris_15 said:

Άστο αυτό 

Τώρα το είδα λίγο προσεχτικά 

3 minutes ago, Dimitris_15 said:

Αφού το ίδιο λινκ με εσένα έχω βάλει..