Inevar Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Καλημέρα στην παρέα καλό Ιούλιο και καλή καναδική ανεξαρτησία, λοιπόν σήμερα και επίσημα ανήκω στο cu σπέσιαλ το οποίο ουσιαστικά είναι η συνέχιση του φοιτητικού διότι ούτε τα λεπτά ομιλίας έχασα ούτε τα Γκίγκα μπάιτ ευτυχώς. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB ΓIA 3 MHNEΣ ΩΣ KAΛΩΣOPIΣMA ΣTO CU SPECIAL! ME TO CU SPECIAL EXEIΣ 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 600SMS + 1,2GB ME 10€ KAI KAΘE 1H TOY MHNA ΘA ΠAIPNEIΣ ΔΩPEAN KAI AYTOMATA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ CU KAI 600MB. ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI ΣTH ΓPAMMH ΣOY MEXPI 7/7/2022. 4 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Καλησπέρα και πάλι , σταδιακά μηδενίστηκαν τα παλιά και το κακό είναι πως πρέπει να βάζω λεφτά για να συντηρώ το νούμερο αλλά οκ δε τα θέλω όλα δικά μου Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Το μειονέκτημα του σπεσιαλαλαλαλαλαλ που λέγαμε ναουμ. 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Το μειονέκτημα του σπεσιαλαλαλαλαλαλ που λέγαμε ναουμ.Cashback και τοματοζουμο και το πρόβλημα λύνεταιSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 Ερωτηση, εχω υπολοιπο 10,60 και εχω ενεργοποιησει την αυτοματη ενεργοποιηση ενος πακετου, χωρις να βαλω χρηματα σημερα θα κανει αυτοματα την ενεργοποιηση του πακετου( φτανουν τα 10,60 που ηδη εχω) ή θα χασω το προηγουμενο υπολοιπο μου σε δεδομενα σμς και λεπτα ομιλιας; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Από όσα ξέρω η αυτόματη ενεργοποίηση δεν είναι στη λήξη του πακέτου αλλά κάθε φορά που κάνεις ανανέωση. Η απάντησή μου είναι "κατόπιν εορτής" οπότε μπες στον κόπο και ενημέρωσέ μας τι έγινε τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Wi-Fi calling μπορούμε να ενεργοποιήσουμε σε φοιτητικό ;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Wi-Fi calling μπορούμε να ενεργοποιήσουμε σε φοιτητικό ;Sent from my iPhone using TapatalkΒεβαίως :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Βεβαίως :)Sent from my Redmi 7 using TapatalkΠως ακριβώς;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Το έχεις ενεργοποιήσει μέσα από την εφαρμογή cu; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Το έχεις ενεργοποιήσει μέσα από την εφαρμογή cu;Όχι, έψαξα λίγο δεν το βρηκα..Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Σε μένα με android είναι menu - υπηρεσίες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Πως ακριβώς;Sent from my iPhone using Tapatalkhttps://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/rythmiseis-syskeuis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-to-wifi-calling/Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Εχω ενα φοιτητικο cu και δεν μου ερχεται καμια προσφορά,πρεπει να κανω κατι? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Μπορείς να εγκαταστήσεις το app Big Bang όπου με 2Ε έχεις unlimited data για 7 μέρες και με 6,5Ε για 30 μέρες. Για όλα τα φοιτητικά με δυνατότητα ενεργοποίησης έως και 14/11. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 On 28/8/2022 at 9:43 ΠΜ, HEO said: Cashback και τοματοζουμο και το πρόβλημα λύνεται Sent from my Redmi 7 using Tapatalk επειδη ειμαι ασχετος,βαζουμε καρτα και κανουμε αγορες μεσω αυτης εννοεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 επειδη ειμαι ασχετος,βαζουμε καρτα και κανουμε αγορες μεσω αυτης εννοεις?Όχ.......κανείς αγορές από σούπερ μάρκετ και έχεις επιστροφές από κάποια προϊόντα σε χρήμα που πιστώνονται στο κινητό σου επεκτείνοντας την λήξη κατά δίμηνο η εξάμηνο στα φοιτιτιικοSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 On 26/10/2022 at 1:10 ΠΜ, HEO said: Όχ.... ...κανείς αγορές από σούπερ μάρκετ και έχεις επιστροφές από κάποια προϊόντα σε χρήμα που πιστώνονται στο κινητό σου επεκτείνοντας την λήξη κατά δίμηνο η εξάμηνο στα φοιτιτιικο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk αν δε βαριεσαι να εξηγησεις λιγο παραπανω,φαινεται ενδιαφερον Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 1 hour ago, blade_ said: αν δε βαριεσαι να εξηγησεις λιγο παραπανω,φαινεται ενδιαφερον Βρες πληροφορίες στις μόνο 11 σελίδες στο πρώτο σε κίνηση topic εδώ στην ενότητα της Vodafone, αλλά όχι καρφιτσωμένο, με τίτλο Cash back. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Καλό μήνα σε όλους! Αν κάποιος δεν χρειάζεται τον κωδικό για skyexpress (χρέωση 0.20λεπτα) και έχει την διάθεση να μου το στείλει με ένα πμ. Είναι για χρήση 1φορα/μήνα. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 υπαρχει δωρεαν τηλεφωνο για να ακουσουμε τον τηλεφωνητη μας? 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Καλείς τον αριθμό σου και χρεώνεσαι κλήση προς CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Ειναι διαθέσιμες ξανα οι esim απο το app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 17 ώρες πριν, paanos said: Καλείς τον αριθμό σου και χρεώνεσαι κλήση προς CU Το δικό μου νούμερο? Και χρεώνεται από το πακέτο μου? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts