1628 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Τι να σου πω... Αστο και ότι γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Άστο,αλλά από γνωστούς ξέρω πως περίπου 5 μήνες μετά σου έρχεται ενημερωτικό sms σχετικά με την λήξη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Άστο,αλλά από γνωστούς ξέρω πως περίπου 5 μήνες μετά σου έρχεται ενημερωτικό sms σχετικά με την λήξη Οκ ευχαριστώ , ας φάω πρώτα τα υπολειπόμενα γκιγκα και θα το σηκώσω. 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Από περιέργεια όταν το σηκώσεις να μας ενημερώσεις να ξέρουμε τι μας περιμένειSent from my Redmi 7 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Σήκωσε το κ πες ότι δε μπορείς να μιλήσεις γιατί έχεις εξεταστική.😜 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 1 hour ago, balkos said: Σήκωσε το κ πες ότι δε μπορείς να μιλήσεις γιατί έχεις εξεταστική.😜 αχ, δύσκολη περίοδος. 😄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 18 ώρες πριν, balkos said: Σήκωσε το κ πες ότι δε μπορείς να μιλήσεις γιατί έχεις εξεταστική.😜 Και γράφεις μάθημα πρώτου 6μηνου.. για να μην σε ξαναενοχλήσουν τα επόμενα 5 χρόνια ε... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 (edited) Με πήραν τηλέφωνο για ακόμη μία φορά από τη vodafone αυτή τη φορά όμως το σήκωσα περιμένοντας να μου πούνε ότι κόβεται το φοιτητικό αλλά αυτό όλως περιέργως δεν έγινε μέχρι να την φέρω σε δύσκολη θέση σε εισαγωγικά. Η συζήτηση δηλαδή ξεκίνησε ως εξής βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται το νούμερο ότι κάνετε χρήση ίντερνετ και τα λοιπά και τα λοιπά εμείς σας προτείνουμε ένα καρτοπρόγραμμα με 9,97€το μήνα με διάρκεια 24 μήνες και της λέω ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω και εκεί συνεχίζει αυτή να μου πει επειδή λήγει και το φοιτητικό σας σύντομα είναι μία καλή ευκαιρία να το κάνετε. Εγώ της λέω πότε λήγει το φοιτητικό ε μου λέει άμα δεν έχετε να επιδείξετε κάποιο πάσο θα λήξει ναι το φοιτητικό. Αλλά τότε μεταβιβάζομαι σε CU special έτσι δεν είναι έτσι λέω; Ε μου λέει πάτε στο απλό το απλό ....ποιο απλό της λέω; το CU special δεν είναι ακριβώς απλό είναι το μεσαίο εκεί δεν ήξερε ακριβώς τι να μου πει ήθελε να με πλασάρει το πρόγραμμα και είπα όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Τον Ιούλιο μάλλον τέλος. Τέλος εποχής. Edited June 27, 2022 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 4 minutes ago, Inevar said: Με πήραν τηλέφωνο για ακόμη μία φορά από τη vodafone αυτή τη φορά όμως το σήκωσα περιμένοντας να μου πούνε ότι κόβεται το φοιτητικό αλλά αυτό όλως περιέργως δεν έγινε μέχρι να την φέρω σε δύσκολη θέση σε εισαγωγικά. Η συζήτηση δηλαδή ξεκίνησε ως εξής βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται το νούμερο ότι κάνετε χρήση ίντερνετ και τα λοιπά και τα λοιπά εμείς σας προτείνουμε ένα καρτοπρόγραμμα με 9,97€το μήνα με διάρκεια 24 μήνες και της λέω ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω και εκεί συνεχίζει αυτή να μου πει επειδή λήγει και το φοιτητικό σας σύντομα είναι μία καλή ευκαιρία να το κάνετε. Εγώ της λέω πότε λήγει το φοιτητικό ε μου λέει άμα δεν έχετε να επιδείξετε κάποιο πάσο θα λήξει ναι το φοιτητικό. Αλλά τότε μεταβιβάζομαι σε CU special έτσι δεν είναι έτσι λέω; Ε μου λέει πάτε στο απλό το απλό ....ποιο απλό της λέω; το CU special δεν είναι ακριβώς απλό είναι το μεσαίο εκεί δεν ήξερε ακριβώς τι να μου πει ήθελε να με πλασάρει το πρόγραμμα και είπα όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Τον Ιούλιο μάλλον τέλος. Τέλος εποχής. Αν ρωτήσεις στο chat θα σου πούνε πότε ακριβώς λήγει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 Μου ήρθε αυτή η προσφορά για αναβάθμιση. Τα 100GB έξτρα για 1 χρόνο, δε φαίνονται άσχημα. Αλλά με αυτό το δίκτυο, nope... 😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 1 minute ago, MitsosDaBest13 said: Μου ήρθε αυτή η προσφορά για αναβάθμιση. Τα 100GB έξτρα για 1 χρόνο, δε φαίνονται άσχημα. Αλλά με αυτό το δίκτυο, nope... 😎 Σε έξι μέρες θα γίνει ανανέωση της προσφοράς και θα σου δώσει απεριόριστη ομιλία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Σε έξι μέρες θα γίνει ανανέωση της προσφοράς και θα σου δώσει απεριόριστη ομιλία. Με ίδια τιμή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Με ίδια τιμή; Άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Μου ήρθε αυτή η προσφορά για αναβάθμιση. Τα 100GB έξτρα για 1 χρόνο, δε φαίνονται άσχημα. Αλλά με αυτό το δίκτυο, nope... 😎 Σε μένα, η ίδια με 10Ε: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 Ήρθε το μήνυμα τερματισμού του φοιτητικού από 1/7, εάν ανανεώσω 1 μέρα πριν με πακέτο φοιτητικό, θα ισχύει το πακέτο για ένα μήνα ή θα χαθούν όλα από 1/7; Ο αριθμός θα μεταφερθεί στο CU special απο ότι έγραφε το μήνυμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 Αν αγοράσεις μία μέρα πριν θα ανανεωθούν όλα για έναν μήνα ακόμα και τέλος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 23 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Αν ρωτήσεις στο chat θα σου πούνε πότε ακριβώς λήγει. Εγώ ρώτησα και μου είπαν πως δεν μπορούσαν να το δούνε.. και μου απάντησαν να υπολογίσω 2 χρόνια μετά τη λήξη του πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 7 minutes ago, kalitexnis_g said: Εγώ ρώτησα και μου είπαν πως δεν μπορούσαν να το δούνε.. και μου απάντησαν να υπολογίσω 2 χρόνια μετά τη λήξη του πάσο. Στο κατάστημα υπάρχει σίγουρα η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2022 52 minutes ago, kalitexnis_g said: Εγώ ρώτησα και μου είπαν πως δεν μπορούσαν να το δούνε.. και μου απάντησαν να υπολογίσω 2 χρόνια μετά τη λήξη του πάσο. Καλά τότε εμένα έπρεπε να μου το κόψουν πριν 6-7 χρόνια. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 ΣOY YΠENΘYMIZOYME OTI ΣTIΣ 01/07 H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΘA ANTIKATAΣTAΘEI ΣTO CU ΣOY ME THN ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL: 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 600 SMS + 1,2GB ME 10€. KAΘE 1H TOY MHNA ΘA ΠAIPNEIΣ ΔΩPEAN KAI AYTOMATA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ CU KAI 600MB! αυτο. 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2022 Πόσα χρόνια που πήρες πτυχίο;;;Άκυρο το μήνυμα μου το γράφεις πιο πάνω ...Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 (edited) Πρακτικά δεν μου λήγει το φοιτητικό.. είναι σαν να άλλαξα αφμ και να ονομάζεται special. Εκτός και αν σε αυτή την περίπτωση δεν απειριζεται η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου των €. Η πράσινη ευτυχώς δεν κόβει τα φοιτητικά. Edited June 30, 2022 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 Αν δεν κάνω λάθος το σπέσιαλ είναι μόνο για έναν χρόνο, μετά γίνεται κοινό cuSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 17 minutes ago, HEO said: Αν δεν κάνω λάθος το σπέσιαλ είναι μόνο για έναν χρόνο, μετά γίνεται κοινό cu Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δύο χρόνια 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 Καλά είναι τότε, τρώγεταιSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts