redmanftw Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Η πιο καλη προσφορα για mb σε φοιτητικο πακετα ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μολις παρελαβε φιλη μου φοιτητικη σιμ cu. Εχει ενα διφυλλο με προσφορες μαζι με την σιμ, αλλα η ιδια δεν εχει ιδεα απο vodafone. Ποια ειναι τα επομενα βηματα για αξιοποιηση καλων προσφορων? Κατεβασμα εφαρμογης υποθετω. Εχει κατι αλλο extra? Εχουμε καπου συγκεντρωμενα τα πακετα προσφορων εδω ή μονο οτι γραφει στο σαιτ της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μολις παρελαβε φιλη μου φοιτητικη σιμ cu. Εχει ενα διφυλλο με προσφορες μαζι με την σιμ, αλλα η ιδια δεν εχει ιδεα απο vodafone. Ποια ειναι τα επομενα βηματα για αξιοποιηση καλων προσφορων? Κατεβασμα εφαρμογης υποθετω. Εχει κατι αλλο extra? Εχουμε καπου συγκεντρωμενα τα πακετα προσφορων εδω ή μονο οτι γραφει στο σαιτ της vodafone? Με το App τα εχει ολα. καλες προσφορες 1+1 ειναι τα μικελ(μονο για take away),το ster/odeon,dominos pizza,e-food,blue star ferries(εξαιρουνται διαδρομες για κρητη) και αλλα.Η χρεωση ειναι 20 λεπτα το sms στο 54646.Με το CU Map,δηλαδη το χαρτη που εχει το MyCU βλεπει και τα συνεργαζομενα καταστηματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Για τους καφέδες και τα άλλα που λες δεν ξέρω, αλλά για τον κινηματογράφο η χρέωση είναι 0,50€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Για τους καφέδες και τα άλλα που λες δεν ξέρω, αλλά για τον κινηματογράφο η χρέωση είναι 0,50€ Κάποτε πριν 3-4 χρονάκια ήταν 0,50€ η χρεωση του sms για 1+1 στα odeon. Όμως είναι 0,20€. Στο CU δηλαδή. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Κάποτε πριν 3-4 χρονάκια ήταν 0,50€ η χρεωση του sms για 1+1 στα odeon. Όμως είναι 0,20€. Στο CU δηλαδή. Α ΟΚ. i stand corrected. :O Δεν το έχω τσεκάρει. Απλά βασίστηκα στο τι λεει η voda στην εφαρμογή που έχει για το cinema και νόμιζα ότι είναι μισό ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Α ΟΚ. i stand corrected. :O Δεν το έχω τσεκάρει. Απλά βασίστηκα στο τι λεει η voda στην εφαρμογή που έχει για το cinema και νόμιζα ότι είναι μισό ευρώ! Ναι οκ φίλε μου κανένα πρόβλημα για αυτό το ξεκαθάρισα κιόλας. Την ίδια χρέωση sms έχει και για τις υπόλοιπες παροχές... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 για τα μικελ ειναι για ολα τα καταστηματα Take away?κριμα γτ ηταν μια χαρα το 1+1 να κατσεις στο μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μίλα μέσω facebook και πες τους το νουμερο που θελεις να κανεις φοιτητικο και στείλτους την βεβαιωση σπουδων φωτογραφια ή σκαναρισμένη. Θα στο κάνουν. Και όταν πάρεις την ακαδημαική ταυτότητα έχε την καβάτζα. Μιλάω εξ ιδίας πείρας όπου έχω 2 νούμερα, το ένα με φοιτητική ταυτότητα το άλλο με βεβαίωση σπουδών ;) καλησπερα! Μιλησα μεσω fb , το εχουν δει εδω και 3 ωρες και καμια απαντηση! Πηγα σε καταστημα λοιπον με τη βεβαιωση και ζητησα να μου κανουν εκει το νουμερο φοιτητικο και ειπαν οτι θελουν τον κωδικο του πασο , δε γινεται ετσι :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ευχαριστω για τις πληροφοριες με τις εξτρα προσφορες. --- Διαβαζοντας τις τελευταιες 10 σελιδες, μια ερωτηση για οσους τους μετετρεψαν το φοιτητικο σε special: Συνεχιζει να ισχυει η μεταφορα υπολοιπων με καθε εμπροθεσμη ανανεωση πακετου καθε μηνα, ή μηδενιζονται καθε φορα τα υπολοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 καλησπερα! Μιλησα μεσω fb , το εχουν δει εδω και 3 ωρες και καμια απαντηση! Πηγα σε καταστημα λοιπον με τη βεβαιωση και ζητησα να μου κανουν εκει το νουμερο φοιτητικο και ειπαν οτι θελουν τον κωδικο του πασο , δε γινεται ετσι :X Θα απαντήσουν, αν όχι ξανά ρώτα. Εμένα μου είχαν απαντήσει, έστειλα σκανάρισμενη την βεβαίωση σπουδών και ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Σε κατάστημα τζάμπα κόπος, δεν είναι ευέλικτοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Λοιπον. Πηγα να παραλάβω το πασο μου. Μου ειπαν να μου δωσουν νεο αριθμο δωρεάν και να τον κάνουν φοιτητικο. Τους ειπα οτι εχω ηδη φοιτητικό ( ο τυπάς φανηκε πολύ ξηγημενος) και ας προσθέσουμε σε αυτον το πασο, μιας και το παλιο εχει ληξει. Το κοιταξε, μου λεει εχει ληξει από το 14, αλλα εαν θες τη γνωμη μου, βγαλε δεύτερο και αν σου πουν οτι κόβουμε το παλιο, κανεις απλα μεταφορά του φοιτητικού πακετου. Αυτο εκανα λοιπόν. Εαν μου πουν κατι οπως πχ να στο κάνουμε special, απλα παω κοσμοτε τον παλιο αριθμό και τον κανω φοιτητικο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Λοιπον. Πηγα να παραλάβω το πασο μου. Μου ειπαν να μου δωσουν νεο αριθμο δωρεάν και να τον κάνουν φοιτητικο. Τους ειπα οτι εχω ηδη φοιτητικό ( ο τυπάς φανηκε πολύ ξηγημενος) και ας προσθέσουμε σε αυτον το πασο, μιας και το παλιο εχει ληξει. Το κοιταξε, μου λεει εχει ληξει από το 14, αλλα εαν θες τη γνωμη μου, βγαλε δεύτερο και αν σου πουν οτι κόβουμε το παλιο, κανεις απλα μεταφορά του φοιτητικού πακετου. Αυτο εκανα λοιπόν. Εαν μου πουν κατι οπως πχ να στο κάνουμε special, απλα παω κοσμοτε τον παλιο αριθμό και τον κανω φοιτητικο εκει. Άρα έκανες αυτό που είχα προτείνει......να το κρατήσεις το πάσο διαθέσιμο σε περίπτωση που στο κόψουν το δικό σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Άρα έκανες αυτό που είχα προτείνει......να το κρατήσεις το πάσο διαθέσιμο σε περίπτωση που στο κόψουν το δικό σου! :) Οχι :) . Πηρα και ενεργοποιησα κανονικα δευτερο φοιτητικο νουμερο με χρηση πασου! Μου ειπαν οτι ΑΝ μου το κοψουν το παλιο, μπορω να μεταφερω το φοιτητικο απο το νεο μου σε εκεινο. Κατι το οποιο ΑΝ κανουν, δε με ενδιαφερει, καθως θα κανω φορητοτητα στην κοτε και θα το κανω εκει φοιτητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 για τα μικελ ειναι για ολα τα καταστηματα Take away?κριμα γτ ηταν μια χαρα το 1+1 να κατσεις στο μαγαζι Ναι,για ολα οσα ειναι στην προσφορα.Και αυτο μεσα στο καλοκαιρι το εμαθα,γιατι ετυχε να παω να κατσω.Αλλα οι υπαλληλοι ηταν ενημερωμενοι και μας το εξηγησαν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Οχι :) . Πηρα και ενεργοποιησα κανονικα δευτερο φοιτητικο νουμερο με χρηση πασου! Μου ειπαν οτι ΑΝ μου το κοψουν το παλιο, μπορω να μεταφερω το φοιτητικο απο το νεο μου σε εκεινο. Κατι το οποιο ΑΝ κανουν, δε με ενδιαφερει, καθως θα κανω φορητοτητα στην κοτε και θα το κανω εκει φοιτητικο. Το παλιό σου νούμερο δεν το θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Το παλιό σου νούμερο δεν το θες? Το παλιό το κρατά ώσπου να τον "πιάσουν" (Όπως του είπε ο υπάλληλο της Voda, και κακώς κατά τη γνώμη μου ΑΝ "υπηρετεί" τα συμφέροντα της εταιρίας που εργάζεται) . Και θα μπορούσε να του το κόψει επιτόπου δηλώνοντας τι "παίζει" στα κεντρικά. Κακώς έκανε αυτή τη συνδιάλεξη ο φίλος με τον υπάλληλο: ΠΟΛΥ τυχερός που "έπεσε" σε τέτοιο υπάλληλο. Μέχρι να του βάλουν τα Special στο παλιό φοιτητικό του {Να τον "τσακώσουν"} μπορεί να το χρησιμοποιεί (Και να κάνει ό,τι είπε για WU φοιτητικό όταν ΚΑΙ ΑΝ τον "πιάσουν"). ΚΑΙ να δώσει το νέο στη μάνα του , όπως ήθελε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7357054#post7357054 Παιδες καλησπερα! Μια ερωτηση μηπως γνωριζει κανεις. Εχω ενα φοιτητικο cu εδω και χρονια το οποιο ενω εχω τελειωσει τη σχολη δε μου το εχουν κοψει. Προσφατα γραφτηκα σε μεταπτυχιακο. Μπορω να βγαλω και δευτερο φοιτητικο cu ( μιας και εχω αλλο πασο ) και να το δωσω στη μητερα μου; Όταν πήγες σε κατάστημα Voda να παραλάβεις το νέο πάσο για το μεταπτυχιακό δε σου έδωσαν κάρτα sim φοιτητική CU; ΚΑΚΩΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ. {ΑΝ "από πίσω" ΔΕΝ έκανε άλλα ο υπάλληλος που θα επισπεύσουν την ένταξη στο Special του παλιού φοιτητικού του}. Συμβουλή μου: Μην πιάνετε τέτοια κουβέντα με υπαλλήλους της Voda: ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ: Άλλη 1 φορά το λέω......:) Υ.Γ.: ΑΝ ο φίλος "δει" τον άλλο μήνα sms που να τον ειδοποιεί για ένταξή του παλιού φοιτητικού του στα Special: α) ΑΣ μας το πει. β) ΘΑ "καταλάβει" τι "έπαιξε". γ) ΑΣ μας γίνει μάθημα τι να "κάνουμε" ΚΑΙ τι σημαίνει "τον είδα ξηγημένο τον υπάλληλο"..... Edited October 21, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Το παλιό το κρατά ώσπου να τον "πιάσουν" (Όπως του είπε ο υπάλληλο της Voda, και κακώς κατά τη γνώμη μου ΑΝ "υπηρετεί" τα συμφέροντα της εταιρίας που εργάζεται) . Και θα μπορούσε να του το κόψει επιτόπου δηλώνοντας τι "παίζει" στα κεντρικά. Κακώς έκανε αυτή τη συνδιάλεξη ο φίλος με τον υπάλληλο: ΠΟΛΥ τυχερός που "έπεσε" σε τέτοιο υπάλληλο. Μέχρι να του βάλουν τα Special στο παλιό φοιτητικό του {Να τον "τσακώσουν"} μπορεί να το χρησιμοποιεί (Και να κάνει ό,τι είπε για WU φοιτητικό όταν ΚΑΙ ΑΝ τον "πιάσουν"). ΚΑΙ να δώσει το νέο στη μάνα του , όπως ήθελε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7357054#post7357054 ΚΑΚΩΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ. {ΑΝ "από πίσω" ΔΕΝ έκανε άλλα ο υπάλληλος που θα επισπεύσουν την ένταξη στο Special του παλιού φοιτητικού του}. Συμβουλή μου: Μην πιάνετε τέτοια κουβέντα με υπαλλήλους της Voda: ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ: Άλλη 1 φορά το λέω......:) Υ.Γ.: ΑΝ ο φίλος "δει" τον άλλο μήνα sms που να τον ειδοποιεί για ένταξή του παλιού φοιτητικού του στα Special: α) ΑΣ μας το πει. β) ΘΑ "καταλάβει" τι "έπαιξε". γ) ΑΣ μας γίνει μάθημα τι να "κάνουμε" ΚΑΙ τι σημαίνει "τον είδα ξηγημένο τον υπάλληλο"..... Πολύ σωστός...... τέτοιες συζητήσεις δεν χρειάζονται ειδικά όταν είναι ληγμένο το πάσο! Απλά λες δεν θέλω νέο νουμερακι θα το ενεργοποιήσω εγώ όταν θέλω.....ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Γενικά είναι τακτική τους να δίνουν πάντα καινούργιο νούμερο σχεδόν με το ζόρι σε όσους πάνε να πάρουν το πάσο και είναι ανίδεοι τι παίζει με τα φοιτητικά και επειδή λένε δωρεάν φοιτητικό νουμερακι κτλ. οι περισσότεροι ψαρωνουν και λένε ναι ναι το θέλω και μετά κάθονται και παιδευονται να μεταφέρουν την φοιτητική ιδιότητα στο κανονικό τους όταν πάρουν χαμπάρι τι έχει γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) Το έστειλα στην vodafone. Απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουν κάνει κάτι σχετικά. Καλημέρα σας, Πρόσφατα πήγα να βάλω χρήματα στον ανιψιό μου για το φοιτητικό νούμερο που έχει. Μέχρι τώρα του επέλεγα τα 5 ευρώ που ήταν και το πακέτο ομιλίας με τα 1000 λεπτά. Αυτή την φορά ενώ ήδη είχα βάλει τα 5 ευρώ μέσα από paypal, πήγα να κάνω ενεργοποίηση και ήδη ότι τα 5 ευρώ είχαν γίνει 6 ευρώ. Θα ήθελα να σας κάνω τις κάτωθι παρατηρήσεις / προτάσεις: 1) Να μπορείς να κάνεις επιλογή του προγράμματος που θες να ενεργοποιήσεις και μετά να σε πηγαίνει για χρέωση / πληρωμή. 2) Αν δεν γίνεται το (1), οι επιλογές που εμφανίζονται στα ποσά να είναι ανάλογες / αντίστοιχες με τα ποσά ενεργοποίησης των προγραμμάτων που προσφέρεται. Και πολύ ΒΑΣΙΚΟ, οι τιμές να είναι με τους όποιους φόρους κτλ, για να μην υπάρχει το φαινόμενο, να βάζω πχ 6 ευρώ και να μπαίνουν 5,95 (με αφαίρεση φόρων κτλ) και να μην μπορώ να κάνω την ενεργοποίηση του προγράμματος με τα 6 ευρώ. 3) Καλό θα ήταν να μπορείς να βάζεις και 1 με 2 ευρώ, ειδικά για περιπτώσεις που σου υπολείπετε αυτό το ποσό για ενεργοποίηση κάποιου πακέτου. 4) Τέλος καλό θα ήταν αν δεν μπορεί να γίνει το (1), να μπορείς όταν επιλέγεις κάποιο ποσό να σου βγάζει σε pop up window, τα προγράμματα που μπορείς να ενεργοποιήσεις σε δεύτερο χρόνο. Ευχαριστώ πολύ! Edited October 22, 2017 by morfikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Το παλιό το κρατά ώσπου να τον "πιάσουν" (Όπως του είπε ο υπάλληλο της Voda, και κακώς κατά τη γνώμη μου ΑΝ "υπηρετεί" τα συμφέροντα της εταιρίας που εργάζεται) . Και θα μπορούσε να του το κόψει επιτόπου δηλώνοντας τι "παίζει" στα κεντρικά. Κακώς έκανε αυτή τη συνδιάλεξη ο φίλος με τον υπάλληλο: ΠΟΛΥ τυχερός που "έπεσε" σε τέτοιο υπάλληλο. Μέχρι να του βάλουν τα Special στο παλιό φοιτητικό του {Να τον "τσακώσουν"} μπορεί να το χρησιμοποιεί (Και να κάνει ό,τι είπε για WU φοιτητικό όταν ΚΑΙ ΑΝ τον "πιάσουν"). ΚΑΙ να δώσει το νέο στη μάνα του , όπως ήθελε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7357054#post7357054 ΚΑΚΩΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ. {ΑΝ "από πίσω" ΔΕΝ έκανε άλλα ο υπάλληλος που θα επισπεύσουν την ένταξη στο Special του παλιού φοιτητικού του}. Συμβουλή μου: Μην πιάνετε τέτοια κουβέντα με υπαλλήλους της Voda: ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ: Άλλη 1 φορά το λέω......:) Υ.Γ.: ΑΝ ο φίλος "δει" τον άλλο μήνα sms που να τον ειδοποιεί για ένταξή του παλιού φοιτητικού του στα Special: α) ΑΣ μας το πει. β) ΘΑ "καταλάβει" τι "έπαιξε". γ) ΑΣ μας γίνει μάθημα τι να "κάνουμε" ΚΑΙ τι σημαίνει "τον είδα ξηγημένο τον υπάλληλο"..... Εννοείται θα το αναφερω! Ισχύει οτι ρισκαρα, αλλα το εκανα καθαρα γιατι εχω το backup να το παω σε κοτε και να το εχω εκεί σαν φοιτητικό. Ελπιζω προφανως να μη χρειαστεί. Η Vodafone προφανώς και ξέρει οτι έχουν ληξει τοσα πασο. Εαν το κοψουν τα μπογαλάκια μας και αλλου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Καλημέρα σας, Πρόσφατα πήγα να βάλω χρήματα στον ανιψιό μου για το φοιτητικό νούμερο που έχει. Μέχρι τώρα του επέλεγα τα 5 ευρώ που ήταν και το πακέτο ομιλίας με τα 1000 λεπτά. Αυτή την φορά ενώ ήδη είχα βάλει τα 5 ευρώ μέσα από paypal, πήγα να κάνω ενεργοποίηση και ήδη ότι τα 5 ευρώ είχαν γίνει 6 ευρώ. Θα ήθελα να σας κάνω τις κάτωθι παρατηρήσεις / προτάσεις: 1) Να μπορείς να κάνεις επιλογή του προγράμματος που θες να ενεργοποιήσεις και μετά να σε πηγαίνει για χρέωση / πληρωμή. 2) Αν δεν γίνεται το (1), οι επιλογές που εμφανίζονται στα ποσά να είναι ανάλογες / αντίστοιχες με τα ποσά ενεργοποίησης των προγραμμάτων που προσφέρεται. Και πολύ ΒΑΣΙΚΟ, οι τιμές να είναι με τους όποιους φόρους κτλ, για να μην υπάρχει το φαινόμενο, να βάζω πχ 6 ευρώ και να μπαίνουν 5,95 (με αφαίρεση φόρων κτλ) και να μην μπορώ να κάνω την ενεργοποίηση του προγράμματος με τα 6 ευρώ. 3) Καλό θα ήταν να μπορείς να βάζεις και 1 με 2 ευρώ, ειδικά για περιπτώσεις που σου υπολείπετε αυτό το ποσό για ενεργοποίηση κάποιου πακέτου. 4) Τέλος καλό θα ήταν αν δεν μπορεί να γίνει το (1), να μπορείς όταν επιλέγεις κάποιο ποσό να σου βγάζει σε pop up window, τα προγράμματα που μπορείς να ενεργοποιήσεις σε δεύτερο χρόνο. Ευχαριστώ πολύ! Μπορεις να βαλεις τα στανταρ ποσα 5,10,15,20,30€ καρτα.Στο καταστημα παλι βαζεις και 6 και 7 και οσο θελεις.Η μονη που μπορεις να βαλεις 6-7-8€ καρτα ονλαιν ειναι η Wind στο F2G και στην Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ο morfikos "προτείνει" (σε ποιούς; σε μας; ) να μπορείς να βάζεις και 1€ ή 2€ "κάρτα"; Χα χα!!!! Αααα και τα 6€ -φόρο κινητής δε κάν€ι τόσο. ΑΣ μάθουμε κ "λίγο" Maths καμιά φορά: Αδύνατο...ΟΚ..Κατανοώ. 6€ "κάρτα": Προσθέτει: 6/1,12 € στο υπόλοιπο....Τί είναι αυτό το / που έγραψα; ΟΚ: Κατανοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ισχύει ότι άλλαξε το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο στα 13€ και δίνει ακόμα περισσότερα λεπτά ; έτσι μου είπαν τηλεφωνικά από Vodafone αλλά στο site τους δεν έχω βρεί κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μας "τελείωσε"; Δεν έχει "άλλο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μας "τελείωσε"; Δεν έχει "άλλο"; τι στελνουμε φιλε για να την παρουμε; την ειχα παρει τον προηγουμενο μηνα αλλα εχω σβησει τα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts