rs280ps Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Με φοιτητικό πάσο από ιεκ ισχύουν οι ίδιες παροχές με το ΤΕΙ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Το φοιτητικό CU έχεις συγκεκριμένες παροχές. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι αν με το πάσο που έχεις μπορείς να το πάρεις. Αν ναι, τα ίδια θα είναι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Με φοιτητικό πάσο από ιεκ ισχύουν οι ίδιες παροχές με το ΤΕΙ? Sent from my iPhone using Tapatalk Φίλε ρωτα στο Chat τους από την ιστοσελίδα τους και θα σου πουν εάν μπορούν να στο ενεργοποιήσουν και εάν ναι θα στο κάνουν άμεσα κιόλας από εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Με φοιτητικό πάσο από ιεκ ισχύουν οι ίδιες παροχές με το ΤΕΙ? Sent from my iPhone using Tapatalk Κανονικοτατα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Από τώρα; Χωρίς νεότερο sms ότι είναι έτοιμη η ταυτότητα για παραλαβή απ'το κατάστημα Voda που επέλεξα να την παραλάβω; Το έκανες τελικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Το έκανες τελικά;;; Όχι ακόμα. 28/2 θα το κάνω. Πήρα την ακαδημαϊκή ταυτότητα και μου πρότεινε στο Voda κατάστημα "να πάρω καρτούλα (έτσι το'πε) με το οποίο θα έχω...κλπ κλπ τα γνωστά" και μου έδωσε τη sim σε φάκελο, αλλά αρνήθηκα να την πάρω και της είπα ότι θα κάνω το δικό μου αριθμό CU, φοιτητικό όταν θελήσω εγώ και μου απάντησε ότι ΝΑΙ μπορώ με κλήση το 13830 κλπ κλπ. Κι αυτό γιατί έχω "τα πάντα όλα" από κλήσεις/sms/MB σε άλλη εταιρία ως και 28/2, οπότε από 1/3 θα έχω το φοιτητικό CU στο δικό μου αριθμό CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Όχι ακόμα. 28/2 θα το κάνω. Πήρα την ακαδημαϊκή ταυτότητα και μου πρότεινε στο Voda κατάστημα "να πάρω καρτούλα (έτσι το'πε) με το οποίο θα έχω...κλπ κλπ τα γνωστά" και μου έδωσε τη sim σε φάκελο, αλλά αρνήθηκα να την πάρω και της είπα ότι θα κάνω το δικό μου αριθμό CU, φοιτητικό όταν θελήσω εγώ και μου απάντησε ότι ΝΑΙ μπορώ με κλήση το 13830 κλπ κλπ. Κι αυτό γιατί έχω "τα πάντα όλα" από κλήσεις/sms/MB σε άλλη εταιρία ως και 28/2, οπότε από 1/3 θα έχω το φοιτητικό CU στο δικό μου αριθμό CU. απλά πρόσεξε να κάνεις έγκαιρα τη διαδικασία γιατί σε φορητότητες σε καρτοκινητά η vodafone μπορεί να σε καθυστερησει καιρό, όλο τεχνικά θέματα λένε ότι έχουν και δε δέχονται φορητότητες, εγω είχα κάνει πάνω από μήνα να μεταφέρω τον αριθμό για φοιτητικό παλιά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 απλά πρόσεξε να κάνεις έγκαιρα τη διαδικασία γιατί σε φορητότητες σε καρτοκινητά η vodafone μπορεί να σε καθυστερησει καιρό, όλο τεχνικά θέματα λένε ότι έχουν και δε δέχονται φορητότητες, εγω είχα κάνει πάνω από μήνα να μεταφέρω τον αριθμό για φοιτητικό παλιά Ο αριθμός που θα γίνει φοιτητικό CU, είναι ήδη CU περισσότερα από 10 χρόνια...Δεν πρόκειται για φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ο αριθμός που θα γίνει φοιτητικό CU, είναι ήδη CU περισσότερα από 10 χρόνια...Δεν πρόκειται για φορητότητα... Τότε κάντο από τώρα! Δεν χρειάζεται να καλέσεις στο 13830! Μπες ένα λεπτό στα τσατ μέσα από το vodafonecu.gr και πες τους θέλω να το κάνω φοιτητικό θα σου ζητήσουν τον αριθμό του πάσο και επιτόπου θα στο κάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ο αριθμός που θα γίνει φοιτητικό CU, είναι ήδη CU περισσότερα από 10 χρόνια...Δεν πρόκειται για φορητότητα... Εντάξει τότε κομπλέ είσαι νόμιζα ότι έχεις τη φορητότητα να κάνεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) παιδια στειλτε onstage στο 1398 για να παρετε 1 gb για 7 ημερες. Γιατι δεν ερχοντε οι προσφορες σε μηνυμα;πρεπει να κανω κατι;Αυτοντο ειδα σε αλλο forum και το ενεργοποιησα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited February 15, 2017 by karlito13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 παιδια στειλτε onstage στο 1398 για να παρετε 1 gb για 7 ημερες. Γιατι δεν ερχοντε οι προσφορες σε μηνυμα;πρεπει να κανω κατι;Αυτοντο ειδα σε αλλο forum και το ενεργοποιησα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μπες μέσα από το τσατ και πες να σου ενεργοποίησουν τα ενημερωτικά sms για να σου έρχονται! Κι εμένα ήταν απανεργοποιημενο και αφού το ζήτησα μου το έβαλαν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μπες μέσα από το τσατ και πες να σου ενεργοποίησουν τα ενημερωτικά sms για να σου έρχονται! Κι εμένα ήταν απανεργοποιημενο και αφού το ζήτησα μου το έβαλαν! :) καλεις το 1288 για ενεργοποιηση και απενεργοποιηση αποστολης ενημερωτικων μυνηματων απο την vodafone , εγω νομιζω οτι το ειχα ενεργοποιησει παντως δεν ελαβα και εγω καποιο μυνημα , ενω το κινητο του πατερα μου το ελαβε κανονικα , και εγω απο εδω απο το φορουμ το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 παιδια στειλτε onstage στο 1398 για να παρετε 1 gb για 7 ημερες. Γιατι δεν ερχοντε οι προσφορες σε μηνυμα;πρεπει να κανω κατι;Αυτοντο ειδα σε αλλο forum και το ενεργοποιησα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μήπως κάποτε έκανες φραγή σε κάποια νούμερα (πχ 5ψήφια) ή κάποια φραγή από το vodafonecu.gr ή είχες ζητήσει κάτι σχετικό απ΄το chat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 ενεργοποιησα την καρτα νεων,καθε 10 ευρω ισχυουν για 30 μερες;δλδ με μοα 10ευρω καρτα την βγαζω ενα 2μηνο; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι φίλε μου έτσι ακριβώς! Εκτός εάν θες να βάλεις κάποιο πακέτο περισσότερες από 2 φορές/μήνα! ΌΧΙ! Τα 10 ευρώ έχουν ημερομηνία λήξης 30 μέρες μετά. Οπότε αν περάσουν οι 30 μέρες πρέπει πάλι να ανανεώσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Τα 10 κανονικά ευρώ ισχύουν για 90 ημέρες. Τα 10 της προσφοράς. ισχύουν για 30 ημέρες αλλά καταναλώνονται πρώτα . Ανάλογα την χρήση σου μπορεί να την βγάλεις και για 4 μήνες με μία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Τα 10 κανονικά ευρώ ισχύουν για 90 ημέρες. Τα 10 της προσφοράς. ισχύουν για 30 ημέρες αλλά καταναλώνονται πρώτα . Ανάλογα την χρήση σου μπορεί να την βγάλεις και για 4 μήνες με μία ανανέωση. μπερδεφτηκα...τα κρωτα 10ευρω που ειναι το bonus δλδ πρεπει να τα ξοδεψω σε 30 ημερες..σωστα;και τα αλλα 10 που στην ουσια ειναι η καρτα που πληρωσα πρεπει να τα καταναλωσω σε διαστημ 90 ημερων απο την ημερα που μπηκε η κάρτα; edit:4 μηνες πως γινετε;αφου τα 10 ευρω πρεπει να τα φας σε σε 30 μερεςκαι τα αλλα 10 πες σε 2 μηνες για να βαλεις 2 πακετα των 4ευρω,οποτε 3 μηνες μπορεις να βγαλεις μου φενετεκαι εχω 4. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited February 15, 2017 by karlito13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Από είναι α) 4 ευρώ πρώτη μέρα β) 4 ευρώ την 29 ημέρα ( πριν λήξη το 10 ευρω. ) γ) 4 ευρώ την 59 ημέρα δ) 4 εύρω την 89η ημέρα. Θα έχεις ακόμα για 30 ημέρες, άσχετα αν έχει λήξει το υπόλοιπο σου. Θεωρητικά λοιπόν 4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 1 πακέτο μπορεις να βαλεις καθε 28 ημέρες; πχ στο β) θα μπορουσα να βαλω και πιο πριν απο την 29η ημερα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Φυσικά. Και ότι λεπτά ομιλίας έχουν μείνει από το προηγούμενο, προστίθενται στο νέο και παίρνει παράταση η λήξη τους, αν ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Παιδια εχω και γω φοιτητικο νουμερο της vodafone. Σε μια συντομη αναζητηση τοσο μεσω του εργαλειου του σαιτ οσο και χειροκινητα δεν βρηκα κατι, οποτε ρωταω εδω. Γινεται να αφαιρεσουμε την ενοχλητικη ειδοποιηση του "welcome to vodafone" καθε φορα που ανοιγει το κινητο? Εψαξα στο sim toolkit αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω :happy: EDIT.: Εχω κοιταξει και στο sim toolkit. Edited February 16, 2017 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παιδια εχω και γω φοιτητικο νουμερο της vodafone. Σε μια συντομη αναζητηση τοσο μεσω του εργαλειου του σαιτ οσο και χειροκινητα δεν βρηκα κατι, οποτε ρωταω εδω. Γινεται να αφαιρεσουμε την ενοχλητικη ειδοποιηση του "welcome to vodafone" καθε φορα που ανοιγει το κινητο? Εψαξα στο sim toolkit αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω :happy: EDIT.: Εχω κοιταξει και στο sim toolkit. 1) Αυτό δεν έχει σχέση με το φοιτητικό 2) Δεν έχει σχέση με την εταιρεία αλλά με το τηλέφωνο σαν συσκευή απ όσο ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Από είναι α) 4 ευρώ πρώτη μέρα β) 4 ευρώ την 29 ημέρα ( πριν λήξη το 10 ευρω. ) γ) 4 ευρώ την 59 ημέρα δ) 4 εύρω την 89η ημέρα. Θα έχεις ακόμα για 30 ημέρες, άσχετα αν έχει λήξει το υπόλοιπο σου. Θεωρητικά λοιπόν 4 μήνες. μπερδεφτηκα...τα κρωτα 10ευρω που ειναι το bonus δλδ πρεπει να τα ξοδεψω σε 30 ημερες..σωστα;και τα αλλα 10 που στην ουσια ειναι η καρτα που πληρωσα πρεπει να τα καταναλωσω σε διαστημ 90 ημερων απο την ημερα που μπηκε η κάρτα; edit:4 μηνες πως γινετε;αφου τα 10 ευρω πρεπει να τα φας σε σε 30 μερεςκαι τα αλλα 10 πες σε 2 μηνες για να βαλεις 2 πακετα των 4ευρω,οποτε 3 μηνες μπορεις να βγαλεις μου φενετεκαι εχω 4. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Το "νόημα" ότι μπορείς να τα φας και σε 4 μήνες είναι ότι {Εκτός του ότι τα 10€ extra από την κάρτα νέων παραμένουν για 30 μέρες, άρα πακέτο που ενεργοποιείται με αυτά τα extra 10€ διατηρείται για 30 μέρες διάρκειας του πακέτου, παρότι τα 10€ extra του 1 μήνα θα έχουν λήξει} : Στη Vodafone καρτοκινητή (Σε αντίθεση με μια άλλη εταιρία): Με λήξη υπολοίπου €, ΔΕΝ διαγράφονται ό,τι πακέτα έχεις αλλά διατηρείται η ισχύς τους παρότι έχουν λήξει τα €. Έτσι, ΑΝ ενεργοποιήσεις πακέτο την 90η μέρα από την τελευταία κάρτα και δεν βάλεις άλλη κάρτα (Αρα μηδενίζονται τα €): Η ισχύς του πακέτου παραμένει και μετά την 90η μέρα ως τη λήξη του πακέτου. Ενεργοποίηση πακέτου την 90η μέρα από κάρτα πριν λήξουν τα € σου δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείς ως και την 120η μέρα μετά την τελευταία κάρτα και χωρίς καμιά προϋπόθεση (πχ να έχεις υπόλοιπο >0,01€: ΔΕΝ υπάρχει αυτό στη Voda καρτοκινητή). Παιδια εχω και γω φοιτητικο νουμερο της vodafone. Σε μια συντομη αναζητηση τοσο μεσω του εργαλειου του σαιτ οσο και χειροκινητα δεν βρηκα κατι, οποτε ρωταω εδω. Γινεται να αφαιρεσουμε την ενοχλητικη ειδοποιηση του "welcome to vodafone" καθε φορα που ανοιγει το κινητο? Εψαξα στο sim toolkit αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω :happy: EDIT.: Εχω κοιταξει και στο sim toolkit. Αυτό που εμφανίζει όταν ανοίγεις το κινητό έχει σχέση μόνο με το κινητό. Εμένα το εμφανίζει σε κινητό VF παρότι έχω sim άλλης εταιρίας μέσα. Το εμφανίζει πριν μπει το pin της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Η εταιρεία το έχει αυτό το μήνυμα βγαινει μόνο με SIM Vodafone! 1) Αυτό δεν έχει σχέση με το φοιτητικό 2) Δεν έχει σχέση με την εταιρεία αλλά με το τηλέφωνο σαν συσκευή απ όσο ξέρω! Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 ευχαριστω jimmys Mark και Vasileios για τις απαντησεις σας.Οποτε μια 10ευρω που εχω βαλει πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 90 ημερες,θα ερθει καποιο μνμα οτι ληγον τα χρηματα που εχω σε καρτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts