jimmiss Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Σου ζητάνε να τους στείλεις e-mail σε διεύθυνση που θα σου υποδείξουν. Να στείλω τίιιι??? Στο chat τις προάλλες μου'πε: Ξαναchatάρετε εδώ όταν το'χετε και θα σας το κάνουμε από δω. Να στείλω τίιιι???? Σε mail? Δεν αρκεί ο αριθμός που ήδη έχω (ΑΝ και δεν έχω την φοιτητική ταυτότητα ακόμα στα χέρια μου και περιμένω να με ειδοποιήσουν να πάω να την πάρω)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μου έχουν ζητήσει να τους στείλω είτε φοιτητική ταυτότητα σκαναρισμένη είτε βεβαίωση σπουδών σε συγκεκριμένο e-mail. Τώρα τι έχεις εσύ στα χέρια σου που μπορεί να πιστοποιήσει ότι είσαι φοιτητής δεν γνωρίζω, αλλά αν υπάρχει κάτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Επικοινώνησε και με το chat και θα σου πουν περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) Όπως αναφέρει παραπάνω ο mark. Μιλάς με chat στο vodafonecu.gr, σου δίνουν διεύθυνση email και στέλνεις εκεί σκαναρισμένη την φοιτητική ταυτότητα ή δελτίο σπουδών εαπ κτλ και σκαναρισμένη την ταυτότητα σου ή διαβατήριο (ανάλογα τι έχεις δώσει για ταυτοποίηση του cu). εάν πας σε κατάστημα vodafone τότε πάλι θα πρέπει να κατέχεις την φοιτητική σου ταυτότητα/δελτίο κτλ. Όταν ενεργοποιηθεί το φοιτητικό (συνήθως 1-2 μέρες μετά την αποστολή του email από εσένα), σου έρχεται ενημερωτικό sms στο οποίο σου αναφέρει ότι έγινε η μεταβολή κτλ. Τότε λαμβάνεις και τα δώρα, δηλαδή 3 μήνες δωρεάν το student Xclusive 5. Ο μήνας μετράει από τη στιγμή που λαμβάνεις τα δώρα (άρα μην μετράς 1/3, 1/4 κτλ σε αυτά τα δώρα). Με το πέρας των πρώτων 3 μηνών και για όσο θα διαρκέσει το φοιτητικό σου cu θα λαμβάνεις 600' προς cu και 600mb κάθε 1η του μήνα και λογικά θα σου δίνουν το πρώτο φοιτητικό πακέτο (student Xclusive 5) φτηνότερο κατά 1€ (μετά το πέρας των πρώτων 3 μηνών από την ενεργοποίηση του φοιτητικού). Συμπέρασμα: Στο chat θα σου δώσουν διεύθυνση email για να στείλεις τα αποδεικτικά, δεν έχω γνωστό που να του ενεργοποίησαν την φοιτητική προσφορά έτσι χωρίς να στείλει αποδεικτικά. Αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να ισχυριστεί ότι θα πάρει φοιτητική ταυτότητα, θα γίνει φοιτητής κτλ οπότε δεν γίνεται να λειτουργήσει έτσι. Εάν έχει αλλάξει η διαδικασία δεν το γνωρίζω οπότε καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις εάν γίνεται διαφορετικά πλέον. Edited February 8, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μου έχουν ζητήσει να τους στείλω είτε φοιτητική ταυτότητα σκαναρισμένη είτε βεβαίωση σπουδών σε συγκεκριμένο e-mail. Τώρα τι έχεις εσύ στα χέρια σου που μπορεί να πιστοποιήσει ότι είσαι φοιτητής δεν γνωρίζω, αλλά αν υπάρχει κάτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Επικοινώνησε και με το chat και θα σου πουν περισσότερα. Έχω (έστω θα έχω, αυτή τη στιγμή έχω/γνωρίζω τον αριθμό της) ό,τι παίρνουν όλοι οι φοιτητές ελληνικού ΑΕΙ. Η Voda τα εκτυπώνει. Θα τους τη στείλω σκαναρισμένη αυτή που εκτυπώνουν οι ίδιοι; Αν ξέρει κάποιος και στο β) παραπάνω (ακριβώς) τι συμβαίνει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως αναφέρει παραπάνω ο mark. Μιλάς με chat στο vodafonecu.gr, σου δίνουν διεύθυνση email και στέλνεις εκεί σκαναρισμένη την φοιτητική ταυτότητα ή δελτίο σπουδών εαπ κτλ και σκαναρισμένη την ταυτότητα σου ή διαβατήριο (ανάλογα τι έχεις δώσει για ταυτοποίηση του cu). εάν πας σε κατάστημα vodafone τότε πάλι θα πρέπει να κατέχεις την φοιτητική σου ταυτότητα/δελτίο κτλ. Όταν ενεργοποιηθεί το φοιτητικό (συνήθως 1-2 μέρες μετά την αποστολή του email από εσέννα), σου έρχεται ενημερωτικό sms στο οποίο σου αναφέρει ότι έγινε η μεταβολή κτλ. Τότε λαμβάνεις και τα δώρα, δηλαδή 3 μήνες δωρεάν το student Xclusive 5. Ο μήνας μετράει από τη στιγμή που λαμβάνεις τα δώρα (άρα μην μετράς 1/3, 1/4 κτλ σε αυτά τα δώρα). Με το πέρας των πρώτων 3 μηνών και για όσο θα διαρκέσει το φοιτητικό σου cu θα λαμβάνεις 600' προς cu και 600mb κάθε 1η του μήνα και λογικά θα σου δίνουν το πρώτο φοιτητικό πακέτο (student Xclusive 5) φτηνότερο κατά 1€ (μετά το πέρας των πρώτων 3 μηνών από την ενεργοποίηση του φοιτητικού). Δλδ σε ενεργοποίηση την 19/2/2017 τα 3 μηνιαία δωράκια (1000+200) για 19/2 ως 19/5/2017 , έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) Δλδ σε ενεργοποίηση την 19/2/2017 τα 3 μηνιαία δωράκια (1000+200) για 19/2 ως 19/5/2017 , έτσι; Ναι, αν υποθέσουμε ενεργοποιείται στις 19/2 τότε θα έχεις τα δώρα 19/2 μέχρι 19/3, μετά μέχρι 19/4 και τέλος μέχρι 19/5. Edited February 8, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Έχω (έστω θα έχω, αυτή τη στιγμή έχω/γνωρίζω τον αριθμό της) ό,τι παίρνουν όλοι οι φοιτητές ελληνικού ΑΕΙ. Η Voda τα εκτυπώνει. Θα τους τη στείλω σκαναρισμένη αυτή που εκτυπώνουν οι ίδιοι; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11479 Για οτιδήποτε διαφορετικό σκέφτεσαι να κάνεις για να συντομέψεις τη διαδικασία μίλα με τους ιδιους για να πάρεις σίγουρη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11479 Για οτιδήποτε διαφορετικό σκέφτεσαι να κάνεις για να συντομέψεις τη διαδικασία μίλα με τους ιδιους για να πάρεις σίγουρη απάντηση. Σε ευχαριστώ Μαρκ...δεν το'χα δει αυτό. Κατάλαβα Τάσο: Από x/y/2017 ενεργοποίηση....Ισχύ 3μηνων δώρων (1000+200) ως x/y+3/2017....Σε ευχαριστώ. Θα ενημερώσω ΑΝ γίνεται αυτή τη στιγμή κάτι διαφορετικό από όσα μου είπατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ναι φίλε μου έτσι ακριβώς! Εκτός εάν θες να βάλεις κάποιο πακέτο περισσότερες από 2 φορές/μήνα!αν αυτα τα 10+10 ευρω δεν τα χαλασω σε 30+30 μετες αντιστοιχα ,χανοντε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 αν αυτα τα 10+10 ευρω δεν τα χαλασω σε 30+30 μετες αντιστοιχα ,χανοντε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τα 10€ του μπόνους έχει διορία 30 ημέρες να τα φας και αν περισσέψει κάτι μετά το πέρας των 30 ημερών λήγει. Τώρα τα 10€ από την κάρτα που θα εχεις βάλει μένουν κανονικά και λήγουν όπως λήγουν σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11479 Για οτιδήποτε διαφορετικό σκέφτεσαι να κάνεις για να συντομέψεις τη διαδικασία μίλα με τους ιδιους για να πάρεις σίγουρη απάντηση. Αυτό που λέει εδώ τί είναι; 6. Και το καλύτερο στο έχουμε αφήσει για το τέλος! Όσο εσύ θα περιμένεις στο κατάστημα για να παραλάβεις τη φοιτητική σου ταυτότητα θα σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις, δώρα αλλά και αποκλειστικές προσφορές για σένα και την παρέα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αυτό που λέει εδώ τί είναι; 6. Και το καλύτερο στο έχουμε αφήσει για το τέλος! Όσο εσύ θα περιμένεις στο κατάστημα για να παραλάβεις τη φοιτητική σου ταυτότητα θα σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις, δώρα αλλά και αποκλειστικές προσφορές για σένα και την παρέα σου! ένα red bull Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ένα red bull Αυτό (θα) ήταν/είναι? 1 ποτό; Φτιάχτηκα: Τέλειο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Να στείλω τίιιι??? Στο chat τις προάλλες μου'πε: Ξαναchatάρετε εδώ όταν το'χετε και θα σας το κάνουμε από δω. Να στείλω τίιιι???? Σε mail? Δεν αρκεί ο αριθμός που ήδη έχω (ΑΝ και δεν έχω την φοιτητική ταυτότητα ακόμα στα χέρια μου και περιμένω να με ειδοποιήσουν να πάω να την πάρω)? Στην σελίδα της φοιτητικής ταυτότητας υπάρχει φωτογραφία της ταυτότητας. Αντέγραψε την και στείλε την με e-mail πριν την παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Στην σελίδα της φοιτητικής ταυτότητας υπάρχει φωτογραφία της ταυτότητας. Αντέγραψε την και στείλε την με e-mail πριν την παραλάβεις. Από τώρα; Χωρίς νεότερο sms ότι είναι έτοιμη η ταυτότητα για παραλαβή απ'το κατάστημα Voda που επέλεξα να την παραλάβω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Φυσικά από τώρα αφού μόνο ένα σκανάρισμα θέλεις. Η φωτογραφία έχει και τον αριθμό ταυτότητας και τις δύο όψεις. Αυτό ακριβώς θα παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matador3276 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα, σε όλους, Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Μάρτιο - Απρίλιο του 2013 μοίραζαν δωρεάν φοιτητικά πακέτα CU στη σχολή μου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα ενεργοποιήσεις ΜΟΝΟ με την ταυτότητα σου σε ενα κατάστημα VODAFONE. Προφορικά όταν μας τα μοίραζαν είπαν πως έχει διάρκεια 4 χρόνια. Από τότε λοιπόν (λόγω της εκπληκτικής προσφοράς) χρησιμοποιώ αυτό το νούμερο , αλλα παράλληλα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού που πως όλο αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης. Μέσω τοu CU acount ολα αυτά τα χρόνια, ενεργοποιούσα το πακετο με τα 4 ευρώ για 1000' προς όλους + τα MB + το δώρο που έδινε κάθε μήνα (mb + χρόνο προς CU) Πουθενά όλα αυτά τα χρόνια δεν εγραψέ ποτέ και πουθενά , ουτέ στο 1252 ημερομηνία λήξης κάποιας απο τις παρεχόμενες προσφορές. Μόλις όμως τελειωσε ο Ιανουάριος του 2017 κ ήρθε η ώρα για την επόμενη ανανέωση κ ενεργοποιήση πακέτων , εμφανιστηκε το εξής μήνυμα στο πινακα του cu account CU App Promo Bundle Ημερ/νία λήξης: 19/02/2017 το οποίο προφανώς σημαίνει πως κάτι θα κοπεί. Υποθέτω πως μια κ σχεδόν πέρασαν 4 χρόνια , ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όποτε θα τελειώσει. Το μήνυμα σημαίνει πως λήγει η προσφορά που δίνει το πακέτο , διοτί όπως προείπα ήταν προωθητικό και το μοίραζαν. Αρχικά θέλω να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον κ βλέπει αντίστοιχο μήνυμα στο Cu account του, και στη συνέχεια αν ξέρει , αν αυτο που θα κοπεί θα είναι τα σταθερά δωράκια του μήνα (δηλαδή mb + χρονος προς cu) ή αν θα χαθεί κ η ενεργοποιήση του πακέτου με τα 4 ευρω για 100 λεπτά προς ολους + 200 Mb. προσωπικά επειδή κάνω μεταπτυχιακο πλέον εχω κάνει αλλο αριθμο φοιτητικο whats up απο φετος, οποτε αν χαθει δεν καιγόμαι κ ιδιαίτερα. Πιο πολύ ενημερωτικό για να δείτε και εσείς τα δικά σας είναι το μηνυμα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δεν βλέπω τίποτα σχετικό. Κοίταξα στο site του CU, στης Vodafone (και στα 2 συνδεδεμένος με το λογαριασμό μου) και στην εφαρμογή my cu. Επειδή δεν αγοράζω πακέτο ομιλίας και το έχω μόνο για τα λεπτά προς cu και mb που δίνει, πιθανολογώ πως το μήνυμα αυτό ίσως έχει να κάνει με το πακέτο των 4€. Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με το κόψιμο της φοιτητικής ιδιώτητας στον αριθμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα, σε όλους, Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Μάρτιο - Απρίλιο του 2013 μοίραζαν δωρεάν φοιτητικά πακέτα CU στη σχολή μου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα ενεργοποιήσεις ΜΟΝΟ με την ταυτότητα σου σε ενα κατάστημα VODAFONE. Προφορικά όταν μας τα μοίραζαν είπαν πως έχει διάρκεια 4 χρόνια. Από τότε λοιπόν (λόγω της εκπληκτικής προσφοράς) χρησιμοποιώ αυτό το νούμερο , αλλα παράλληλα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού που πως όλο αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης. Μέσω τοu CU acount ολα αυτά τα χρόνια, ενεργοποιούσα το πακετο με τα 4 ευρώ για 1000' προς όλους + τα MB + το δώρο που έδινε κάθε μήνα (mb + χρόνο προς CU) Πουθενά όλα αυτά τα χρόνια δεν εγραψέ ποτέ και πουθενά , ουτέ στο 1252 ημερομηνία λήξης κάποιας απο τις παρεχόμενες προσφορές. Μόλις όμως τελειωσε ο Ιανουάριος του 2017 κ ήρθε η ώρα για την επόμενη ανανέωση κ ενεργοποιήση πακέτων , εμφανιστηκε το εξής μήνυμα στο πινακα του cu account CU App Promo Bundle Ημερ/νία λήξης: 19/02/2017 το οποίο προφανώς σημαίνει πως κάτι θα κοπεί. Υποθέτω πως μια κ σχεδόν πέρασαν 4 χρόνια , ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όποτε θα τελειώσει. Το μήνυμα σημαίνει πως λήγει η προσφορά που δίνει το πακέτο , διοτί όπως προείπα ήταν προωθητικό και το μοίραζαν. Αρχικά θέλω να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον κ βλέπει αντίστοιχο μήνυμα στο Cu account του, και στη συνέχεια αν ξέρει , αν αυτο που θα κοπεί θα είναι τα σταθερά δωράκια του μήνα (δηλαδή mb + χρονος προς cu) ή αν θα χαθεί κ η ενεργοποιήση του πακέτου με τα 4 ευρω για 100 λεπτά προς ολους + 200 Mb. προσωπικά επειδή κάνω μεταπτυχιακο πλέον εχω κάνει αλλο αριθμο φοιτητικο whats up απο φετος, οποτε αν χαθει δεν καιγόμαι κ ιδιαίτερα. Πιο πολύ ενημερωτικό για να δείτε και εσείς τα δικά σας είναι το μηνυμα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Βάλε μία φωτογραφία για να καταλάβουμε που ακριβώς στο εμφανίζει! Εάν θες πάντως ρώτα στο chat του CU μέσα από την ιστοσελίδα να δούμε τι θα σου πουν και από εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matador3276 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πολύ ευχαρίστως να βάλω, αλλά δεν ξέρω πως! Στην επισύναψη αρχείων στις "πρόσθετες επιλογές" δεν μου το επιτρέπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 CU App Promo Bundle Ημερ/νία λήξης: 19/02/2017 φίλε μου μήπως έχεις πάρει κάποια προσφορά που τρέχει με το cu application που σου δίνει 1GB για ένα μήνα; Γιατί κάπως έτσι το έγραφε αυτό ήταν promo για την εφαρμογή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλημέρα σας Έχω μια απορία σχετικά με την ανανέωση υπόλοιπου στο φοιτητικό. Έχω κάθε μήνα βάζω πριν λήξει το πακέτο με τα 1200 λεπτά στα 7€ κ μεταφέρονται κ του προηγούμενου μήνα όπως και τα μηνύματα. Αν τον επόμενο μήνα βάλω το πακέτο με τα 5€ μεταφέρονται όλα πάλι η χάνονται τα μηνύματα προς όλους? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Το πακέτο των 5€ δεν έχει μηνύματα. Επιλέον για να σου διατηρήσει ότι υπολείπεται από προηγούμενη ενεργοποίηση πρέπει να αγοράσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο, οπότε όχι δυστυχώς. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Το πακέτο των 5€ δεν έχει μηνύματα. Επιλέον για να σου διατηρήσει ότι υπολείπεται από προηγούμενη ενεργοποίηση πρέπει να αγοράσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο, οπότε όχι δυστυχώς. Sent from my XT1562 Το περίμενα.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matador3276 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 φίλε μου μήπως έχεις πάρει κάποια προσφορά που τρέχει με το cu application που σου δίνει 1GB για ένα μήνα; Γιατί κάπως έτσι το έγραφε αυτό ήταν promo για την εφαρμογή Τελικά φίλε μου, μάλλον εσύ εχεις δίκιο. Μόλις μίλησα με το Chat και μου είπαν (αν κατάλαβα καλά) πως η εν λόγω ημερομηνία λήξης αφορά καποια 500 mb που μου έκαναν δώρο. Τον επόμενο μήνα θα συνεχίσει κανονικά η ενεργοποίηση των φοιτητικών πακέτων. Οπότε άγνωστο πότε κ αν θα κοπεί. Σας ευχαριστω πολύ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τελικά φίλε μου, μάλλον εσύ εχεις δίκιο. Μόλις μίλησα με το Chat και μου είπαν (αν κατάλαβα καλά) πως η εν λόγω ημερομηνία λήξης αφορά καποια 500 mb που μου έκαναν δώρο. Τον επόμενο μήνα θα συνεχίσει κανονικά η ενεργοποίηση των φοιτητικών πακέτων. Οπότε άγνωστο πότε κ αν θα κοπεί. Σας ευχαριστω πολύ πάντως. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά γιατί κάπου θυμόμουν ότι το είχα δει κι εγώ, ήταν το promo της εφαρμογής με τα δωρεάν mb γι αυτό στο γράφει έτσι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts