Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι λένε τα παιδιά γίνεται να το κάνεις αφήνοντας τον αριθμό στο όνομά σου. Πες τους ότι θέλω να μετατρέψω το συγκεκριμένο CU σε φοιτητικό χρησιμοποιώντας αυτό το πάσο. Αν σου πουν κάτι διαφορετικό, ενημέρωσέ μας αν θες.

Καλησπέρα σε όλους. Πρέπει μέσα στους 3 πρώτους μήνες ή κοντά στο τέλος του 3 μηνου να κανω εστω μία ανανέωση για να μεταφέρονται τα υπόλοιπα στον επόμενο μήνα ή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα;

Ένας φίλους μου ανέφερε το παραπάνω γι αυτό ρωταω εδώ που είστε πιο ενήμεροι..

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοεις τα υπολοιπα των 3 πρωτων μηνων να μεταφερθουν στον 4 που δεν ειναι δωρεαν αν καταλαβα καλα?

Γιατι τους 3 πρωτους μηνες ειναι εντελως δωρεαν και αθροιζονται τα υπολοιπα των προηγουμενων μηνων γιαυτο στο λεω και δεν χρειαζεται να κανεις ουτε ανανεωση ουτε τιποτα

Από ότι λένε τα παιδιά γίνεται να το κάνεις αφήνοντας τον αριθμό στο όνομά σου. Πες τους ότι θέλω να μετατρέψω το συγκεκριμένο CU σε φοιτητικό χρησιμοποιώντας αυτό το πάσο. Αν σου πουν κάτι διαφορετικό, ενημέρωσέ μας αν θες.

Να εμημερωσω πωα το πασο ειναι συνδεδεμενο σε αριθμο αλλα ο ξαδερφος μου οταν πηρε το πασο τον πεταξε τον αριθμο...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αυτό νομίζω ότι τα μπερδεύει λίγο. Αν είναι πάνω από χρόνο που έχει πετάξει τον αριθμό και έχει λήξει, ίσως δεν έχεις πρόβλημα. Διαφορετικά ίσως χρειαστεί να αλλάξει ο συνδεδεμένος αριθμός. Πήγαινε στη vodafone ή επικοινώνησε μέσω skype/viber.

mark εγω δεν εχω καταλαβει κατι,αμα δεν κανεις ποτε ανανεωση στο φοιτητικο καταργειται ο αριθμος? εαν χρειαζεται καθε ποτε? κανεις δεν δινει σαφη απαντηση

Αυτό νομίζω ότι τα μπερδεύει λίγο. Αν είναι πάνω από χρόνο που έχει πετάξει τον αριθμό και έχει λήξει, ίσως δεν έχεις πρόβλημα. Διαφορετικά ίσως χρειαστεί να αλλάξει ο συνδεδεμένος αριθμός. Πήγαινε στη vodafone ή επικοινώνησε μέσω skype/viber.

Αλλαζει ο συνδεδεμος αριθμος;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/ae47b27e539d5cb0e424ad3665d88f9a.jpg

mark εγω δεν εχω καταλαβει κατι,αμα δεν κανεις ποτε ανανεωση στο φοιτητικο καταργειται ο αριθμος? εαν χρειαζεται καθε ποτε? κανεις δεν δινει σαφη απαντηση

Ναι, είναι ένα θέμα. Αν έχεις υπόλοιπο σίγουρα δεν καταργείται ποτέ(μέχρι στιγμής). Αν δεν έχεις υπόλοιπο δεν ξέρουμε πως συμπεριφέρεται το σύστημα.

Αλλαζει ο συνδεδεμος αριθμος;

Αυτό πρέπει να το δείτε με τον κάτοχο του πάσου. Δεν ξέρω αν αλλάζει ή όχι. Επειδή και η ερώτησή σου δεν είναι απόλυτα σωστή ("μεταβιβάζεται το πάσο") και σου έχει απαντήσει και λίγο περίεργα, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Ίσως εννοεί ότι δεν γίνεται. Αλλά μπορεί να μην ξέρει καλά η συγκεκριμένη υπάλληλος. Μια λύση θα ήταν να πάτε μαζί σε ένα κατάστημα και να ρωτήσετε τι αριθμούς vodafone έχει στην κατοχή του. Αν υπάρχει το φοιτητικό που του είχαν δώσει, και ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει αριθμό, σκέφτομαι το ενδεχόμενο αν τον έκανε φορητότητα αλλού, μήπως ήταν "ελεύθερο" μετά το πάσο του να χρησιμοποιηθεί για άλλο αριθμό(το δικό σου).

Το πάσο δε μεταβιβαζεται! Αν γινότανε τότε ολοι οι υπαλληλοι σε καταστήματα θα μοίραζαν (ή στη χειρότερη πουλούσαν) εκατοντάδες αχρησιμοποίητα πάσο σε αριθμούς με δικά τους στοιχεία. Μια φορά θα γίνει η στραβή ομως (αν καποιος το κανει). Το ιδιο ισχυει και για πασο σε 2 γραμμες ή φοιτητικό με ανύπαρκτο κωδικό. Αλλα εδω παει αλλου η κουβεντα :cool:

Το πάσο δε μεταβιβαζεται! Αν γινότανε τότε ολοι οι υπαλληλοι σε καταστήματα θα μοίραζαν (ή στη χειρότερη πουλούσαν) εκατοντάδες αχρησιμοποίητα πάσο σε αριθμούς με δικά τους στοιχεία. Μια φορά θα γίνει η στραβή ομως. Το ιδιο ισχυει και για πασο σε 2 γραμμες ή φοιτητικό με ανύπαρκτο κωδικό. Αλλα εδω παει αλλου η κουβεντα :cool:

Ότι γίνεται, γίνεται: Όπως μας ενημερώνει μέλος:

με το δικό μου πάσο έχει φοιτητικό η γυναίκα μου.

Θα μπορούσατε όσοι το "κάνετε" αυτή την περίοδο να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες;

Τρόπος, διαδικασία κλπ.......

Edited by Mark_K

Καλησπέρα σας.να σας ενημερωσω για το αν ληγει η καρτα.εχω 2 καρτες φοιτητικές,της χρησιμοποιούσα και της 2 οταν ομως μου χαλασε το τηλ dual sim που ειχα την εβγαλα την μια και ετσι λειτουργησα την μια.την αλλη την ειχα απο τον Απρίλιο να την χρησιμοποιήσω την ειχα σε συρτάρι, σημερα ομως μετα απο 8 μηνες την εβαλα να δω αν λειτουργεί ως φοιτητικό και προ εκπλήξεως λειτουργει ακομη.πηρα και στο 1252 και μου λεει τι δικαιουμε ως φοιτητής.αρα δεν χάνεται το νούμερο!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by mpompa

ο ξαδερφος μοθ την εχει πεταξει τελειως την καρτα που του δωσανε..δεν τον ηεθελε τον αριθμο,και μου ειπε παρε το φοιτητικο στο ονομα του.αυτος στο chat μου ειπε πως αν δεν ειναι σε κανενα νουμερο το πασο ας μας στειλει εδω ο ξαδερφος σου να μας πει σε ποιον αριθμο θελει να μεταβιβασει το πασο.το θεμα ειναι οτι ο αριθμος ειναι στο ονομα μου.

ο ξαδερφος μοθ την εχει πεταξει τελειως την καρτα που του δωσανε..δεν τον ηεθελε τον αριθμο,και μου ειπε παρε το φοιτητικο στο ονομα του.αυτος στο chat μου ειπε πως αν δεν ειναι σε κανενα νουμερο το πασο ας μας στειλει εδω ο ξαδερφος σου να μας πει σε ποιον αριθμο θελει να μεταβιβασει το πασο.το θεμα ειναι οτι ο αριθμος ειναι στο ονομα μου.

Aπό τη στιγμή που το έχει πετάξει, δεν μπορείς να ξέρεις αν ισχύει ή όχι. Αν δεν είχε μέσα χρήματα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην ισχύει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις στον ξάδερφό σου να πάει σε ένα κατάστημα να ρωτήσει τι βλέπουν από αριθμούς στο όνομά του. Μέχρι να μάθεις αν έχει φοιτητικό σε ισχύ ή όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Aπό τη στιγμή που το έχει πετάξει, δεν μπορείς να ξέρεις αν ισχύει ή όχι. Αν δεν είχε μέσα χρήματα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην ισχύει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις στον ξάδερφό σου να πάει σε ένα κατάστημα να ρωτήσει τι βλέπουν από αριθμούς στο όνομά του. Μέχρι να μάθεις αν έχει φοιτητικό σε ισχύ ή όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

μαλλον θα ειναι σε ισχύ,πριν 2 μηνες μπηκε στην σχολη,το θεμα ειναι αν γινετε να τον βγαλουν απο εκεινο τον αριθμο να τον βαλουν σε αλλον.

Για όσους θέλουν να μάθουν τα φοιτητικα νούμερα δεν λίγουν ΠΟΤΕ. έχω φίλο με φοιτητικο vodafone που από τότε που το έβγαλε δεν έχει βάλει ούτε 1 ευρώ Κάρτα και δουλεύει ακόμα και τώρα μετά από 3 χρόνια! Μόνο το υπόλοιπο σε ευρώ λίγει κανονικά σε 3 μήνες όπως όλα τα καρτοκινητα.

Για όσους θέλουν να μάθουν τα φοιτητικα νούμερα δεν λίγουν ΠΟΤΕ. έχω φίλο με φοιτητικο vodafone που από τότε που το έβγαλε δεν έχει βάλει ούτε 1 ευρώ Κάρτα και δουλεύει ακόμα και τώρα μετά από 3 χρόνια! Μόνο το υπόλοιπο σε ευρώ λίγει κανονικά σε 3 μήνες όπως όλα τα καρτοκινητα.

ουτε το υπολοιπο ληγει ποτε ανανεωνεται καθε φορα αυτοματα. κινεγω οπως κι αλλοι ειχαμε πακετα που ειχαν να ανανεωθουν 1,5-2 χρονια δε χανεται ποτε το υπολοιπο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εννοεις τα υπολοιπα των 3 πρωτων μηνων να μεταφερθουν στον 4 που δεν ειναι δωρεαν αν καταλαβα καλα?

Γιατι τους 3 πρωτους μηνες ειναι εντελως δωρεαν και αθροιζονται τα υπολοιπα των προηγουμενων μηνων γιαυτο στο λεω και δεν χρειαζεται να κανεις ουτε ανανεωση ουτε τιποτα

Ναι αυτό ακριβώς...Μετά το πέρας των 3 μηνών...

Ναι αυτό ακριβώς...Μετά το πέρας των 3 μηνών...

ενος φιλου μου παντως του δινει κανονικα καθε μηνα τα λεπτα προς cu και τα mb

ενος φιλου μου παντως του δινει κανονικα καθε μηνα τα λεπτα προς cu και τα mb

Τα συγκεκριμένα τα δίνει πάντα και σε όλους με φοιτητικό. Για να αναφέρει τους 3 πρώτους μήνες, λογικά εννοεί για το πακέτο των 1000' προς όλους που στα νέα φοιτητικά το δίνει δωρεάν για αυτό το διάστημα.

Τα συγκεκριμένα τα δίνει πάντα και σε όλους με φοιτητικό. Για να αναφέρει τους 3 πρώτους μήνες, λογικά εννοεί για το πακέτο των 1000' προς όλους που στα νέα φοιτητικά το δίνει δωρεάν για αυτό το διάστημα.

Ναι γι αυτό μιλάω. Απλά μ είπε ότι θα τα δώσει αλλά δεν θα αθροιστουν με των προηγούμενων μηνών αν δεν βάλω κάρτα.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι απλό. Αν έχεις υπόλοιπο και ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο ακριβώς, ότι έχει απομείνει από το προηγούμενο θα μεταφερθεί. Αν δεν έχεις υπόλοιπο θα πρέπει να βάλεις κάρτα για να το ενεργοποιήσεις και να γίνει αυτό.

4/8/2016 έκανα την τελευταία ανανέωση και μου γράφει ημερομηνία λήξης 3/6/2017 και το χρηματικό μου υπόλοιπο είναι διαθέσιμο κανονικά. Μήπως δεν ισχύει το 3 μηνο στα φοιτητικά;

Όχι δεν σε πιάνει το τρίμηνο. Κάθε μήνα που παίρνεις τα δωράκια μεταφέρει την ημερομηνία λήξης του υπολοιπου σου ένα μήνα μετά. Πρακτικά δεν λήγει ποτέ και δεν χάνεις το υπόλοιπό σου ακόμη και χωρίς ανανέωση.

Πάντως και στους όρους των φοιτητικών πακέτων λέει ότι το υπόλοιπο τών πακέτων χάνεται και δεν μεταφέρεται αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει όπως ξέρουμε! Δείτε και παρακάτω:

Tell me more, tell me more...!

Κάθε συνδρομητής μπορεί να δηλώσει μόνο έναν αριθμό CU ανά φοιτητική ταυτότητα.

Η φοιτητική προσφορά ισχύει για τα βασικά έτη φοίτησης σπουδών.

Τα φοιτητικά πακέτα Student Xclusive 1,5 & 7 ισχύουν για τα βασικά έτη φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 15/01/2017.

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά και μετά ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Όσα λεπτά ομιλίας, sms ή MB δε χρησιμοποιηθούν, με τη λήξη του πακέτου δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται

Πάντως και στους όρους των φοιτητικών πακέτων λέει ότι το υπόλοιπο τών πακέτων χάνεται και δεν μεταφέρεται αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει όπως ξέρουμε! Δείτε και παρακάτω:

Tell me more, tell me more...!

Κάθε συνδρομητής μπορεί να δηλώσει μόνο έναν αριθμό CU ανά φοιτητική ταυτότητα.

Η φοιτητική προσφορά ισχύει για τα βασικά έτη φοίτησης σπουδών.

Τα φοιτητικά πακέτα Student Xclusive 1,5 & 7 ισχύουν για τα βασικά έτη φοίτησης και για όσους φοιτητές έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν μια κάρτα σύνδεσης CU STUDENTS XCLUSIVE έως και 15/01/2017.

Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά και μετά ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Όσα λεπτά ομιλίας, sms ή MB δε χρησιμοποιηθούν, με τη λήξη του πακέτου δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται

ναι αλλα δεν ισχυει σε κανενα πακετο αυτο , μονο στα εβδομαδιαια πακετα που υπηρχανε γινοτανε αυτο . ( Αγνοησε την γραφει , παντως μεταφερονται και αυτο ειναι το σημαντικο ) .

Σωστό ειναι.

Πράγματι με την λήξη του πακέτου χάνονται.

3 φορές ξέχασα να το ανανεώσω και χάθηκαν.