dima9751 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα σε Ολους. Ήθελα να ρωτήσω, μπορεί καποιος απο το CU φοιτητικό του να στείλει MB που έχει μπόλικο σε αλλο CU φοιτητικό άλλου χρήστη? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Όχι, δεν γίνεται. Μόνο στο πάρε να'χεις να τον δηλώσεις μπορείς τον άλλο αριθμό και όταν βάζεις 10€ κάρτα να του δίνει 100MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το φοιτητικό όταν στο ενεργοποιήσουν τους 3 πρώτους μήνες σου δίνει δωρεάν το πακέτο students pack 3 έτσι δεν είναι? Σου δίνει για τους πρώτους 3 μήνες το Student Xclusive 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Πως μπορω να δω ποτε ληγει η καρτα αμα δεν ανανεωθει για ενα ετος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν φαίνεται πουθενά. Και κατά τα λεγόμενα φίλων εδώ μέσα που το έχουν αφήσει πάνω από χρόνο χωρίς ανανέωση, δεν λήγει ποτέ αν είναι φοιτητικό cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν φαίνεται πουθενά. Και κατά τα λεγόμενα φίλων εδώ μέσα που το έχουν αφήσει πάνω από χρόνο χωρίς ανανέωση, δεν λήγει ποτέ αν είναι φοιτητικό cu. Μαζί το συζητούσαμε πριν λίγες μέρες και πράγματι δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μένει μόνο να δω αν αύριο θα πάρω κανονικά τα bonus του μήνα, αλλά δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Κάρτα δεν σκοπεύω να βάλω καθώς δουλεύω το φοιτητικό της wind, αλλά με καλούν κανονικά και ενίοτε κάνω χρήση κυρίως του internet που στοιβάζεται μήνα-μήνα. Αγαπάμε Vodafone!! :lol::D Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κι εγώ την ίδια χρήση κάνω χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνω. Απλά επειδή είχα πάρει και το φοιτητικό καρτοinternet(φοβερή προσφορά που έτρεχε παλαιότερα), το οποίο αγοράζεις πακέτα με τα χρήματα που έχεις στο υπόλοιπο του CU, 1-2 φορές το χρόνο θα βάλω χρήματα και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αλλαξα πριν λιγες μερες απο το Talk 2 Vodafone 300 στο Cu Combo 600(και τα δύο με χειροκίνητη ανανέωση). Προς μεγάλη μου (αρχικη...)χαρά από το παλιό πακέτο μεταφέρθηκαν τα λεπτά ομιλίας προς όλους που είχα στοκάρει από το bonus online ανανέωσης κ μεταφέρθηκαν με νέα ημ/νια λήξης. ΑΛΛΑ, για κάποιο λόγο καταναλώνει ΠΡΩΤΑ αυτά και όχι τα "αγορασμένα" προς όλους που παίρνεις.... τσατσιά της βονταφον; Έχει συμβει και σε άλλους; Να είναι έτσι η προτεραιότητα σε αυτό το πακέτο;:( 'Εβαλα χτες νέο πακέτο Cu Talk a lot 600 πριν λήξει το παλιό. Όλα τα νέα λεπτά προστέθηκαν στα παλιά που είχα διαθέσιμα. Όμως όπως είπε και ο φίλος από πάνω διαπίστωσα ότι πλέον καταναλώνει πρώτα τα λεπτά προς όλους και μετά τα μπόνους προς όλους. Βέβαια στην πράξη δεν νομίζω ότι έχει διαφορά, αφού και τα δύο μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ποιος ο λόγος να βάζεις άλλα πακέτα εκτός των φοιτητικών σε φοιτητικό νούμερο; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα υπάρχει δυνατότητα απόκτησης φοιτητικού voda χωρις πάσο? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Δεν φαίνεται πουθενά. Και κατά τα λεγόμενα φίλων εδώ μέσα που το έχουν αφήσει πάνω από χρόνο χωρίς ανανέωση, δεν λήγει ποτέ αν είναι φοιτητικό cu. Εμενα στο facebook που τους ρωτησα μου ειπαν να παρω το 1252 και να πατησω το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Αυτό σου λέει πότε λήγει το υπόλοιπο(το χρηματικό). Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μπήκα τα ξημερώματα στην εφαρμογή του CU (που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες) και μου έδωσε 500ΜΒ δώρο για 1 μήνα, χωρίς λόγο! :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 εμενα μου ηρθε ενα μηνυμα που ελεγε για δωρο. Μπηκα στην εφαρμογη και μου εδωσε και μενα χωρις λογο 500mb. Ελπιζω μονο να δινουν κ οχι να παιρνουν χωρις λογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα υπάρχει δυνατότητα απόκτησης φοιτητικού voda χωρις πάσο? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ποιος ο λόγος να βάζεις άλλα πακέτα εκτός των φοιτητικών σε φοιτητικό νούμερο; Για να πάρεις χρόνο ομιλίας προς όλους και για παραπάνω ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Για να πάρεις χρόνο ομιλίας προς όλους και για παραπάνω ΜΒ. μην πως έχουμε μπλέκτει λίγο; τα φοιτητικά πακέτα παρέχουν πολύ περισσότερα από τα κανονικά άρα δεν παίζει αυτό γράφεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το μήνυμα που μου στέλνει η Vodafone είναι το εξής: TA ΔΩPAKIA TOY MHNA! 600' ΠPOΣ CU + 600MB ΓIA 30MEPEΣ AΠO THN ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN KAΘE MHNA XΩPIΣ NA BAΛEIΣ KAPTA, XΩPIΣ NA KANEIΣ TIΠOTA! Για κλίσεις προς όλους, μου δίνει δώρο μόνο για τους 3 επόμενους μήνες. Μετά θα πρέπει να αγοράζω πακέτο exclusive. Ούτε μηνύματα προς άλλα δίκτυα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το πακέτο των 1000' θα σου κοστίσει 4€ μετά τους 3 μήνες. Δες πόσα σου δίνουν τα υπόλοιπα και με τι κόστος και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί δεν συμφέρει να αγοράζεις κανονικά πακέτα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Χθες στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από το περίπτερο στην Εγνατία μοίραζαν πακέτα φοιτητικα cu χωρίς πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Χθες στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από το περίπτερο στην Εγνατία μοίραζαν πακέτα φοιτητικα cu χωρίς πάσο. Αν το κάνει κι αυτό η Voda (όπως η μπλε) , τότε πάει για μια απ'τα ίδια με αυτή. Είσαι σίγουρος ότι δε ζήταγαν πάσο; Ήδη φοιτητές δλδ μπορούσαν να πάρουν κ 2ο φοιτητικό αριθμό; Καλά τα νέα....Άντε και στην πράσινη. Τους φοιτητές (τους πραγματικούς) λυπάμαι (Αν είναι έτσι όπως τα λες...Και θα κατέβει και Αθήνα αυτό κάποια στιγμή!) Αν είναι έτσι όπως τα λες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αν το κάνει κι αυτό η Voda (όπως η μπλε) , τότε πάει για μια απ'τα ίδια με αυτή. Είσαι σίγουρος ότι δε ζήταγαν πάσο; Ήδη φοιτητές δλδ μπορούσαν να πάρουν κ 2ο φοιτητικό αριθμό; Καλά τα νέα....Άντε και στην πράσινη. Τους φοιτητές (τους πραγματικούς) λυπάμαι (Αν είναι έτσι όπως τα λες...Και θα κατέβει και Αθήνα αυτό κάποια στιγμή!) Αν είναι έτσι όπως τα λες.:) εγώ πιστεύω ότι κάποια, στιγμή θα τα κόψει τα φοιτητικά για τους φοιτητές που έχει λήξει το πάσο και πιστεύω ότι πρέπει να το φοβόμαστε! . αν πάλι cu θα μείνω μια χαρά βολεύει και το combo με τα 8 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Εγω παντως θυμαμαι,δεν υπηρχε καρτα με φοιτητικο πακετο.αγοραζες την απλη cu και κατοπιν εκανες αιτηση στην voda με πασο κλπ για να σου δωσουν την δυνατοτητα να ενεροποιεις φοιτητικα πακετα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αν το κάνει κι αυτό η Voda (όπως η μπλε) , τότε πάει για μια απ'τα ίδια με αυτή. Είσαι σίγουρος ότι δε ζήταγαν πάσο; Ήδη φοιτητές δλδ μπορούσαν να πάρουν κ 2ο φοιτητικό αριθμό; Καλά τα νέα....Άντε και στην πράσινη. Τους φοιτητές (τους πραγματικούς) λυπάμαι (Αν είναι έτσι όπως τα λες...Και θα κατέβει και Αθήνα αυτό κάποια στιγμή!) Αν είναι έτσι όπως τα λες.:) Ναι είμαι σίγουρος απλώς βιαζομουν και δεν πήρα. Θα περάσω πάλι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ναι είμαι σίγουρος απλώς βιαζομουν και δεν πήρα. Θα περάσω πάλι σήμερα. Για βεβαιώσου ότι όντως: α) Μοίραζαν φοιτητικά CU κ β) Έπαιρναν όλοι όσοι περνούσαν απ'τα κόκκινα παιδιά μόνο με ταυτοποίηση χωρίς πάσο. Αν και δε νομίζω......:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts