efkola Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δυστυχώς George σας τα λέω...:cry: Διάβασε και το edit που έκανα στο προηγούμενο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του cu μετέφερε το δικαίωμα του σε άλλον αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Μπα,δε νομίζω...γιατί να μην το κάνει τόσα χρόνια... Μπορώ όμως να το μάθω με κάποιο τρόπο και να σιγουρευτώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 O πρώην φίλος, πότε μπήκε στη σχολή του; Για να δούμε πότε θα έληγε θεωρητικά το πάσο του. ( Γενάρη μήνα φαντάζομαι μόνο αν ήταν σε κάποιο PhD και ξεκίνησε Γενάρη, ή κάποιο ΤΕΙ που να μπήκε στο εαρινό; - δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα, στα δικά μου τα χρόνια ( :p ) γινόταν. ) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα σε όλες/όλους! Χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα το φοιτητικό cu εδώ και 3 χρόνια περίπου έχοντας πάρει τον αριθμό ενός πρώην φίλου ο οποίος δεν το ήθελε και μου το έδωσε.Σήμερα που μπήκα στο site της vodafone για να ενεργοποιήσω το students exclusive 7 δε με άφησε να το κάνω και όταν έστειλα από το κινητό ''97'' στο 1252 μου εστάλη αμέσως απάντηση ''CU INFO:Δεν επιτρέπεται η ενεργοποίηση του πακέτου student xclusive 7''. Aυτό σημαίνει ότι έληξε το πάσο του παιδιού(με το οποίο δεν έχουμε επαφές για να τον ρωτήσω) και έτσι όμορφα και ωραία πάπαλα το φοιτητικό ή υπάρχει κάποια ελπίδα να το διατηρήσω κάνοντας κάτι;; Αν έχει κάποια σημασία, προχθές μου ήρθε μήνυμα από τη Vodafone ότι στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 23.59 λήγει το student X clusive 7 και για να μην ξεμείνετε, στείλτε 97 στο 1252.Δε θυμάμαι να μου έχουν ξαναστειλει τέτοια ειδοποίηση, απλά εγώ έμπαινα κ έβλεπα πότε λήγει για να ανανεώσω έγκαιρα κ να μη χαθούν τα εναπομείναντα λεπτά και MB.Τώρα που έληγε το φοιτητικό έχει λογική να μου έστειλαν να ανανεώσω το φοιτητικό πακέτο; Ευχαριστώ προκαταβολικά παναγια μου .. πλακα μας κανεις; ελπιζω να μην το κοψουνε .. Παντως εγω πηγα να στειλω μυνημα 97 στο 1252 και μου εστειλε μυνημα οτι δεν μπορειτε να ενεργοποιησετε το πακετο '' student xclusive 7'' γιατι εχετε χαμηλο υπολοιπο στο λογαριασμο μας '' αρα δεν ελαβα μυνημα οτι δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω . Μηνπως το εστειλες απο νουμερο cu που δεν ειναι φοιτητικο; ή μηπως το συστημα αναβαθμιζοτανε αυτην την στιγμη; Εγω στην θεση σου θα καλουσα πακετα στο 1252 να δω αμα τα ακουω και καλυτερα θα εκανα την ενεργοποιηση του πακετου μεσω ιντερνετ μεσω του vodafone.gr my account οπως κανω εδω και αρκετα χρονια . Τονιζω οτι το πασο μου εχει ληξει απο τον 08/2015 εμενα και παιρνω κανονικα της φοιτητικες προσφορες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Εγώ προτείνω να μην τραβαμε πολύ την τύχη μας Γιατί το forum είναι γνωστό και μπορεί να το διαβάζουν και κάποιοι από Την Vodafone. Πάντως πιστεύω ότι απλά στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο κάτοχος του πάσο δηλωσε άλλο κινητό για την φοιτητική προσφορά. Εγώ που έκανα το ίδιο και το είχα σε άλλο αριθμό , κατά την διαδικασία δήλωσης του νέου αριθμού σε φοιτητικό μου βρηκαν τον παλιό μου και μου είπαν ότι θα μου το απενεργοποιησουν από εκει, πράγμα που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και ο παλιος Αριθμός είχε το πακέτο που του είχα αγορασει μέχρι την λήξη του αλλά δεν ξαναείδα από κει και περα επιλογή να μπορεσω να ξανααγορασω από αυτόν φοιτητικό πακέτο. Edited January 31, 2016 by johntua Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Μπα,δε νομίζω...γιατί να μην το κάνει τόσα χρόνια... Μπορώ όμως να το μάθω με κάποιο τρόπο και να σιγουρευτώ; γιατί τόσα χρόνια δεν το είχε χρειαστεί...... :D 600ΜΒ κάθε μήνα τζάμπα δεν ειναι άσχημα.... συν τα πακέτα..... πάντως πολυ κακώς αου άφησε νούμερο στο ονομα του.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παω προς Vodafone θελω να μαθω τι παιζει με τα 600 ΜΒ που δινει καθε μηνα... Σου δινει καθε μηνα δωρεαν 600 ΜΒ χωρις να κανεις ανανεωση ακομα και αν εχω υπολοιπο 0 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 600mb + 600' προς CU. Το θέμα είναι πως ούτε το υπόλοιπο λήγει. Δεν μπορώ να σου πω αν το δίνει με 0€ γιατί θα πρέπει να τα φάω εντελώς ότι έχω. Αλλά στη χειρότερη βάζεις 5€ από κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παω προς Vodafone θελω να μαθω τι παιζει με τα 600 ΜΒ που δινει καθε μηνα... Σου δινει καθε μηνα δωρεαν 600 ΜΒ χωρις να κανεις ανανεωση ακομα και αν εχω υπολοιπο 0 ευρω? ναι χωρις να κανεις ανανεωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αν έχω 3 CU δηλωμένα στο όνομά μου μπορώ να κάνω και τα 3 φοιτητικά με διαφορετικούς αριθμούς πάσο ή πρέπει να είναι και σε ξεχωριστό όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παω προς Vodafone θελω να μαθω τι παιζει με τα 600 ΜΒ που δινει καθε μηνα... Σου δινει καθε μηνα δωρεαν 600 ΜΒ χωρις να κανεις ανανεωση ακομα και αν εχω υπολοιπο 0 ευρω? Όπως ειπώθηκε, βρέξει, χιονίσει, κάθε πρώτη του μήνα θα έχεις 600ΜΒ και 600 λεπτά προς CU. Επίσης, το υπόλοιπο μάλλον δε λήγει ποτέ. Όμως δεν ξέρω αν θα λειτουργεί το ίντερνετ και τα δωρεάν λεπτά, αν έχεις υπόλοιπο 0€. Τέλος, τους πρώτους 3 μήνες θα έχεις δώρο το πακέτο Student Xclusive 5 και από τον τέταρτο μήνα, θα το έχεις με 4€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αν έχω 3 CU δηλωμένα στο όνομά μου μπορώ να κάνω και τα 3 φοιτητικά με διαφορετικούς αριθμούς πάσο ή πρέπει να είναι και σε ξεχωριστό όνομα; απο οσο γνωριζω καθε πασο εχει και το νουμερο του αρα θα πρεπει να κανεις αλλαγη στοιχειων και μετα να βαλεις το νεο πασο! να φαινεται οτι ανηκει σε αλλον, αφου κανονικα ενα νουμερο πρεπει να εχει στο ονομα του φοιτητικο cu καθε χρηστης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Με μηδενικό υπόλοιπο λειτουργούν όλα κανονικά (internet & ομιλία) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ευχαριστω ολους για τις απντησεις σας...Το σκεφτομαι σοβαρα για Vodafone γιατι η whats up εχει χαλασει πολυ.Κατι ακομα ξερετε αν τα mb δεν εχουν τελειωσει στο τελος του μηνα προστιθονται στον επομενο μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ευχαριστω ολους για τις απντησεις σας...Το σκεφτομαι σοβαρα για Vodafone γιατι η whats up εχει χαλασει πολυ.Κατι ακομα ξερετε αν τα mb δεν εχουν τελειωσει στο τελος του μηνα προστιθονται στον επομενο μηνα? Nαι πλέον εδώ και κανά χρόνο μεταφέρονται και τα Mb και τα λεπτά από τη μηνιαία προσφορά (παλιά δε μεταφέρονταν) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 στις αλλες 2 δεν ισχυει η μεταφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloraki Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ειχα και γω φοιτητικό βον απο μια φιλη....Μέχρι προχτές που μου εφαγε την κάρτα!!!!μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνία μου είπαν ότι εληξε το πασο....οταν μιλησα και με την κοπέλα μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αλλά μάλλον τον Αύγουστο λήγει!τωρα τι να κανω;;;;υπάρχει καποια προσφορά ή κάτι άλλο να κανω ώστε να " κερδισω " καποια προσφορά;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ειχα και γω φοιτητικό βον απο μια φιλη....Μέχρι προχτές που μου εφαγε την κάρτα!!!!μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνία μου είπαν ότι εληξε το πασο....οταν μιλησα και με την κοπέλα μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αλλά μάλλον τον Αύγουστο λήγει!τωρα τι να κανω;;;;υπάρχει καποια προσφορά ή κάτι άλλο να κανω ώστε να " κερδισω " καποια προσφορά;;;;; Δηλαδή άρχισε και τα κόβει?Έλεος!Το ίδιο ακούστικε και για wind. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) λογικο δεν ειναι να αρχισουν να τα κοβουν καποια στιγμη;απλα κανουν τα στραβα ματια και καποια στιγμη θα πεσει τσεκουρι,χτες σε ενα καταστημα ειναι ενας κυριος 55 χρονων και βαζει 10 ευρω καρτα και ζηταει να του ανανεωσουν τα πακετα...ρωταει ο υπαλληλος ποιο;και του λεει ενα φοιτητικο...πεσανε ολοι κατω στα γελια που το ακουσαν Edited February 7, 2016 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 λογικο δεν ειναι να αρχισουν να τα κοβουν καποια στιγμη;απλα κανουν τα στραβα ματια και καποια στιγμη θα πεσει τσεκουρι,χτες σε ενα καταστημα ειναι ενας κυριος 55 χρονων και βαζει 10 ευρω καρτα και ζηταει να του ανανεωσουν τα πακετα...ρωταει ο υπαλληλος ποιο;και του λεει ενα φοιτητικο...πεσανε ολοι κατω στα γελια που το ακουσαν Και μετά φταίει η VF και η κάθε VF όταν από τη μία κάνει τα στραβά μάτια και από την άλλη έχεις περιπτώσεις σαν κι αυτές. Κι εγώ έχω δώσει σε συγγενή φοιτητικό αλλά του έχω πει αυστηρά στο κατάστημα να πηγαίνει μόνο για ανανέωση, το πρόγραμμα μέσω 1252. Από την άλλη, πιέζονται γιατί δεν κάνουν συμβόλαια. Τις τελευταίες μέρες με παίρνουν και από Cosmote και από VF για σούπερ πακέτα που προσφέρουν 500 λεπτά ομιλίας και 500Mb με μόνο(!) 35€ :X Εντάξει, η Cosmote είναι λογικό να μην ξέρει τα πακέτα και να επιμένει περισσότερο, αλλά η επιμονή αυτών της VF που θέλουν οπωσδήποτε σύνδεση παρ'όλο που τους εξηγείς ότι με 10 ευρώ έχεις τα 3πλάσια της σύνδεσης! Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ειχα και γω φοιτητικό βον απο μια φιλη....Μέχρι προχτές που μου εφαγε την κάρτα!!!!μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνία μου είπαν ότι εληξε το πασο....οταν μιλησα και με την κοπέλα μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αλλά μάλλον τον Αύγουστο λήγει!τωρα τι να κανω;;;;υπάρχει καποια προσφορά ή κάτι άλλο να κανω ώστε να " κερδισω " καποια προσφορά;;;;; Εννοείς ότι σου έκοψαν το φοιτητικό ή ότι Επειδή είναι σε άλλο όνομα δεν μπορούν να σου πουν για πιο λόγο σου έφαγε την κάρτα. Δεν βγαίνει πολύ νόημα σε αυτό που Ρωτάς. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λογικο δεν ειναι να αρχισουν να τα κοβουν καποια στιγμη;απλα κανουν τα στραβα ματια και καποια στιγμη θα πεσει τσεκουρι,χτες σε ενα καταστημα ειναι ενας κυριος 55 χρονων και βαζει 10 ευρω καρτα και ζηταει να του ανανεωσουν τα πακετα...ρωταει ο υπαλληλος ποιο;και του λεει ενα φοιτητικο...πεσανε ολοι κατω στα γελια που το ακουσαν Αυτό δεν λέει κάτι, μπορεί να έχει κάποιον γιο ή κόρη φοιτητη / -τρια και να κάνει χρηση φοιτητικού σε άλλη εταιρία π.χ. cosmote wu και να έχει δώσει το πάσο για να χρησιποιησει την φοιτητική προσφορά ο πατέρας στο cu (στο συγκεκριμένο παράδειγμα) . Ή Vodafone δεν μπορεί να κάνει face control σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloraki Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μου εφαγε τα λεπτά και την κάρτα γιατι υποτίθεται ότι έληξε το πασο ενω η κοπέλα μου λέει ότι λήγει τον Αύγουστο.Και δεν με αφήνει πια να αγορασω φοιτητικό πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 ρε παιδες υπάρχουν φοιτητές που είναι μεγάλοι σε ηλικία, μην τρελαθούμε.... δεν κάνουν κάτι παράνομο είναι δικαίωμα τους..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μου εφαγε τα λεπτά και την κάρτα γιατι υποτίθεται ότι έληξε το πασο ενω η κοπέλα μου λέει ότι λήγει τον Αύγουστο.Και δεν με αφήνει πια να αγορασω φοιτητικό πακέτο Εφοσον το πασο ληγει τον Αυγουστο καποιο μπερδεμα εγινε. Ας καλεσει ο κατοχος κατευθειαν με τα στοιχεια του και να το διορθωσει το προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts