teitzis Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Φίλοι του φόρουμ, αν και το καλοκαιράκι -που είναι και η κύρια περίοδος κατανάλωσης του- τελείωσε παρ' όλα αυτά θα ήθελα να δω ποιά είναι η άποψή σας για αυτό το ελληνικής επινόησης ρόφημα. Σας αρέσει, το πίνετε συχνά, σπανιότερα ή δεν θέλετε να το βλέπετε; Πότε το πρωτοδοκιμάσατε; Γνωρίζετε συνταγές (φραππές με παγωτό, με baileys, κ.α.); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Φίλοι του φόρουμ, αν και το καλοκαιράκι -που είναι και η κύρια περίοδος κατανάλωσης του- τελείωσε παρ' όλα αυτά θα ήθελα να δω ποιά είναι η άποψή σας για αυτό το ελληνικής επινόησης ρόφημα. Σας αρέσει, το πίνετε συχνά, σπανιότερα ή δεν θέλετε να το βλέπετε; Πότε το πρωτοδοκιμάσατε; Γνωρίζετε συνταγές (φραππές με παγωτό, με baileys, κ.α.); Τα τελευταία χρόνια έχω αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τον φραπέ με τον espresso και τα παράγωγά του. Κυρίως espresso freddo και cappuccino freddo. Ο κυριότερος λόγος της αντικατάστασης είναι η καλύτερη ποιότητα των καφέδων τύπου espresso από αυτούς τύπου φραπέ. ;) Ένα από τα χαρμάνια καφέ που μου αρέσουν περισσότερο είναι του Hausbrand. Και φυσικά καλός χύμα καφές από επιλεγμένα καφεκοπτεία. :) Φυσικά ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις μου κατέχει ο "ελληνικός", που μου αρέσει περισσότερο από όλους, απλά λόγω ζέστης δεν πίνω πολύ ελληνικό καφέ τους μήνες που έχει ζέστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Starbucks!!! Caramel machiato :) :) :) Τώρα έβγαλε και caramel light!!! Μμμμμμμμ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Εδώ και δέκα χρόνια... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σκέτο φραπέ :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Δεν πίνω καφέ γενικά,δεν μου αρέσει,οι μόνοι καφέδες που μπορεί κανείς να πει ότι μ'αρέσουν είναι κάποιοι πολύ ελαφριοί των Starbucks που δεν μοιάζουν καν για καφέδες :p Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να πιω κανέναν πιο βαρύ όταν είμαι πολύ κουρασμένη,μπας και ξεγελάσω τον εαυτό μου,και λέω "ξεγελάσω" γιατί δεν με ξυπνάει καθόλου ο καφές,ούτε με τσιτώνει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 mia apta idia k ego...starbucks poly kalh piootita alla oxi akrivos kafes!...ama 8es na se tsototsie enas kafes giati den dokimazeis ena espresso!?!!?!?...distixos k mena pleon frape k freddo dyskola 8a me 'piasun'.... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Εδώ και δέκα χρόνια... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σκέτο φραπέ :cool: Εδω και 10 χρονια, σκοτωνεις το στομαχι σου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 ee etnaxei ligo poly oloi oi kafedes to ido pragma kaunj sto stomaxi mas!!!....mono kati nerobrastoi kafedes k kala galikos k etsi mporie na einia kapos pio elafrioi alla k pali.... pantos prepei na to paradextume eimaste ka8ara xora tu kafe!!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Προσωπικά προτιμώ τον ελληνικό καφέ και μετά τον φρέντο ( που δυστυχώς δεν πετυχαίνω το αφρόγαλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Εχω να πιώ καφέ εδώ και 10 χρόνια γιατί με πείραζε στα νεύρααα. Αλλα απο γεύση μου άρεσε ο frappe. Πάντως είναι θέμα συνήθειας. Ολοι νομίζουν οτι δεν μπορούν να ξυπνήσουν αν δεν πιούν καφέ. Εγώ πως ξυπνάω βρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Εχω να πιώ καφέ εδώ και 10 χρόνια γιατί με πείραζε στα νεύρααα. Αλλα απο γεύση μου άρεσε ο frappe. Πάντως είναι θέμα συνήθειας. Ολοι νομίζουν οτι δεν μπορούν να ξυπνήσουν αν δεν πιούν καφέ. Εγώ πως ξυπνάω βρε? Lol. Symfwnw, oute ki egw pinw kafe para mono se spanies periptwseis.. To kalokairi gia paradeigma protimw to Ice Tea. Mhpws ayto shmainei oti panta koimamai? :blink: Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Κι εμένα με πειράζει στα νεύρα ο καφές, αλλα άμα δε πιώ, δεν στήννομαι Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 εδώ και 11 χρονάκια τουλάχιστον 2 φραπόγαλα τη μέρα.καλοκαιράκι δε το συζητώ.όλη μέρα με φραπόγαλο στο χέρι και παραλία και ο αριθμός μπορεί να ανέβει και πάνω απο 5 πριν πιάσουμε τα μπυρόνια. και ΄τωρα τελευταία starbucks κι εγώ frapuccino καραμέλα.σε συνδυασμό πάντοτε με το αυθεντικό φραπόγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 και μια ερώτηση.ή μάλλον 2. όσοι καπνίζουν πόσα τσιγάρα κάνουν με τον καφέ?εγώ προσωπικά μπορεί να χαλάσω και 1 πακετάκι και όσοι δεν καπνίζουν ,πως μπορούν και πίνουν καφέ? ρωτάω γιατί εγώ πολλές φορές πίνω καφέ για να κατέβει και το τσιγάρο κιόλας. και δεν έχω βρεί καλύτερο συνδυασμό μέχρι στιγμής. μπορεί coca-cola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 και μια ερώτηση.ή μάλλον 2. όσοι καπνίζουν πόσα τσιγάρα κάνουν με τον καφέ?εγώ προσωπικά μπορεί να χαλάσω και 1 πακετάκι και όσοι δεν καπνίζουν ,πως μπορούν και πίνουν καφέ? ρωτάω γιατί εγώ πολλές φορές πίνω καφέ για να κατέβει και το τσιγάρο κιόλας. και δεν έχω βρεί καλύτερο συνδυασμό μέχρι στιγμής. μπορεί coca-cola Ποτέ δεν έχω καπνίσει, αλλά σπάνια περνά μέρα που να μην πιω καφέ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συνδυάσω με κάτι τον καφέ για να αυξήσω την απόλαυση, είναι από μόνος του απόλαυση (ιδιαίτερα ο διπλός ή τριπλός ελληνικός)! ;) Με τον espresso (ζεστό ή παγωμένο) που τον πίνω σκέτο, μου αρέσει να τρώω μαύρη σοκολάτα, που περιέχει πολύ κακάο και καθόλου γάλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Καλημέρα:) Καπνίζω πολύ σπάνια (1-2 τσιγάρα τη βδομάδα), οπότε καφές και τσιγάρο δε ήταν ποτέ κάτι που συνδύασα. Πολλές φορές προσπαθησα να απεξαρτοποιηθώ από τον καφέ, αλλά δεν τα κατάφερα. Πίνω στάνταρ έναν την ημέρα, το χειμώνα νές ή ελληνικό και το καλοκαιράκι παγωμένο φραπόγαλο. Capuccino και αηδίες είναι για τους φλώρους(no offence:)). Ωραίο πράγμα ο καφές, ειδικά χειμώνα με κρύο και νές ζεστό είναι όνειρο..:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Φραπέ κατά κύριο λόγο, μέτριο, χωρίς. (Αν είναι κι απ' το Jojo στη Φωκιωνός, ακόμα καλύτερα :p ) Το χειμώνα συνήθως διπλό ελληνικό ή διπλό espresso (το δεύτερο μόνο σε καφετέρια, μιας και δεν έχω μηχανή στο σπίτι)... ΥΓ. Ώρα να πάω να χτυπήσω τη φραπεδιά μου... :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 εσπρέσο,φρέντο καπουτσίνο,φραπεδιά και ότι λάχει και ελληνικό.. :shifty: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εγω να κανω μια ασχετη ερωτηση; Φανταζομαι θα εχετε πετυχει στην τιβι τη νεα διαφημιση του Νεσκαφε για τα hot shots με γευση καραμελα και πραλινα. Η ερωτηση μου ειναι τα εχετε πετυχει σε καμια καφετερια; Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Εγω να κανω μια ασχετη ερωτηση; Φανταζομαι θα εχετε πετυχει στην τιβι τη νεα διαφημιση του Νεσκαφε για τα hot shots με γευση καραμελα και πραλινα. Η ερωτηση μου ειναι τα εχετε πετυχει σε καμια καφετερια; Ναι, τα είδα χθες στον "Γρηγόρη" απέναντι από την δουλειά μου. Δεν τα'χω δοκιμάσει πάντως. Αν κάποιος δοκίμασε, ας μας πει την άποψή του. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Καθε μερα (εκτος απο το καλοκαιρι) πινω απο εναν γαλλικο. Τον ευχαριστιεμαι πολυ! Τωρα πηρα να δοκιμασω εναν Jacob's. Ο εκλεκτος... Μονο για τους εκλεκτους :rolleyes: :D Πολυ καλος. Το καλοκαιρι πινω μονο φραππε. Γενικα ο καφες δεν με πειραζει καθολου. Ουτε νευρα, αυπνιες κλπ. Τιποτα. Δεν ξερω γιατι, ισως ειναι ιδεα μου, αλλα δεν νομιζω. Να ρωτησω. Ενας γαλλικος την ημερα, κανει κακο; Για εναν 16χρονο δηλαδη :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 mpa den nomizo na exeis problima giait 8eoritai aptous pio elafry kafedes generally speaking...eidikotera ama vazeis k ligo gala k zaxari mia xara! emena prosopika pleon autoi oi kafedes pu me ''pianun' einia enas kalos ellinikos h esspresso ante k kanenas nes!ap'ola ta alla oti k na pio, sto kapaki mporo meta na koimi8o! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Καθε μερα (εκτος απο το καλοκαιρι) πινω απο εναν γαλλικο. Τον ευχαριστιεμαι πολυ! Τωρα πηρα να δοκιμασω εναν Jacob's. Ο εκλεκτος... Μονο για τους εκλεκτους :rolleyes: :D Πολυ καλος. Το καλοκαιρι πινω μονο φραππε. Γενικα ο καφες δεν με πειραζει καθολου. Ουτε νευρα, αυπνιες κλπ. Τιποτα. Δεν ξερω γιατι, ισως ειναι ιδεα μου, αλλα δεν νομιζω. Να ρωτησω. Ενας γαλλικος την ημερα, κανει κακο; Για εναν 16χρονο δηλαδη :O Εμενα αντίθετα ο φραπές μου κάνει το στομάχι χάλια. Ο Freddo όμως όχι. Το καλοκαίρι πίνω freddo και το χειμώνα γαλλικό (η αλλιώς καφές φίλτρου... πείτε το όπως θέλετε.) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 mpa den nomizo na exeis problima giait 8eoritai aptous pio elafry kafedes generally speaking...eidikotera ama vazeis k ligo gala k zaxari mia xara! emena prosopika pleon autoi oi kafedes pu me ''pianun' einia enas kalos ellinikos h esspresso ante k kanenas nes!ap'ola ta alla oti k na pio, sto kapaki mporo meta na koimi8o! Ο εσπρέσσο είναι από τους ελαφρύτερους καφέδες σε καφεϊνη και από τους καλύτερους σε ποιότητα. Οι φίλτρου έχουν σίγουρα περισσότερη καφεϊνη και για την ποιότητα γενικά αμφιβάλω :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Δοκίμασα σήμερα το praline της σειράς hot shots nescafe. Δεν ήταν άσχημο, αλλά δεν με τράλλανε κιόλας! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts