mazanostra Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά βοήθεια! Έχω ένα tab 4 (sm-t530) στο οποίο ήθελα να κάνω downgrade από 5.0.2 στοκ σε 4.4.2 στοκ. η συσκευή έιναι Πολωνική (παραεισαγωγή κτλ). Στο sammobile ΔΕΝ υυπήρχε κάτι για πολωνία, οπότε αναγκάστηκα να κατεβάσω ρομ 4.4.2 άλλης περιοχής (Γερμανίας). Προφανώς το odin έδειξε FAIL κ δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία. Πώς μπορώ να κάνω recovery στο kies? Το kies, αν κ εγκαταστάθηκε κανονικά, δεν αναγνωρίζει λέει τη συσκευή. Υπάρχει τρόπος να σώσω τη συσκευή; Πώς μπορώ να πάω σε 4.4.2??? Ειλικρινά έχω πελαγώσει. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Βάλε πάλι την 5.0.2 με το kies για να σου ανοίξει η συσκευή και μέτα ψάξου να δεις αν μπορεί να γίνει downgrade. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Βάλε πάλι την 5.0.2 με το kies για να σου ανοίξει η συσκευή και μέτα ψάξου να δεις αν μπορεί να γίνει downgrade. Με τα πολλά το Kies κατάφερε να αναγνωρίσει τη συσκευή κ ξαναπέρασε το μαμίσιο recovery (αν κατάλαβα καλά) της συσκευής. Η ταμπλέτα επανήλθε στο 5.0.2 (ευτυχώς, γιατί δεν ήταν κ δική μου η συσκευή!). Το προβλημα με το downgrade είναι οτι δε βρίσκω τη στοκ ρομ για Πολωνία, που υποτίθεται ότι εκεί βασίζονται τα firmwares του. Εκεί σκάλωσε η διαδικασία. Κ δε το βρίσκω όχι μόνο στο sammobile, αλλά πουθενά. Λες κ δεν υπάρχει. Κ σε κάτι posts στο xda που κοίταξα που είχαν λίστες με firmwares, δεν υπήρχε καμία νύξη για Πολωνία. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Φόρεσα αυτή τη ρομ cyanogenmod 13 και πλέον είμαστε android 6 σ αυτή την παλιά αλλά καλή συσκευή και το ρουτ ή unroot γίνεται αμέσως μέσα από τα settings. Δοκίμασα τρία twrp στην αρχή και δε μου δούλευε κανένα μέχρι που βρήκα ένα στο xda και ευτυχώς έγινε η δουλειά. Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εχω το Tab 4 8' Δυστυχώς αρχίζει και γίνεται αρκετά αργό Αφού έχει μείνει στο 5.1.1 έχετε να προτείνετε κάποια λύση πχ να βάλω μόνος μου κάποια άλλη ρομ; αν και δεν το πολυεχω το θεμα...... Φαντάζομαι δεν παίζει η πιθανοτητα να το πάω σε κάποιο σέρβις ώστε να μου περάσουν μια πιο καινούργια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts