Sofos_5 Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 (edited) http://i60.tinypic.com/1zl4x1k.jpg http://i57.tinypic.com/xg0fte.jpg Τεχνικά Χαρακτηριστικά * Samsung Galaxy Tab 4 - 7.0 Wi-Fi (SM-T230) * Samsung Galaxy Tab 4 - 7.0 3G (SM-T231) * Samsung Galaxy Tab 4 - 7.0 LTE (SM-T235) * Samsung Galaxy Tab 4 - 8.0 Wi-Fi (SM-T330) * Samsung Galaxy Tab 4 - 8.0 3G (SM-T331) * Samsung Galaxy Tab 4 - 8.0 LTE (SM-T335) * Samsung Galaxy Tab 4 - 10.1 Wi-Fi (SM-T530) * Samsung Galaxy Tab 4 - 10.1 3G (SM-T531) * Samsung Galaxy Tab 4 - 10.1 LTE (SM-T535) Edited July 20, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4antonis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχω αυτό το ταμπλετ και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, υπάρχει τρόπος να μετατραπεί η θύρα mini usb που έχει και είναι μόνο για φόρτιση σε otg? Κάπου διάβασα ότι πρέπει να γίνει root πρώτα δεν ξέρω αν είναι σωστό ή κατάλαβα λάθος. Θα ευχαριστήσω εκ των προτέρων οποίο φίλο ασχοληθεί με το θέμα και μου απαντήσει οποια και αν είναι η απάντηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βάζεις καλώδιο usb otg και βάζεις stick,η σκληρό δίσκο σε μορφή fat, fat 32 και τρέχει μια χαρά Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βάζεις καλώδιο usb otg και βάζεις stick,η σκληρό δίσκο σε μορφή fat, fat 32 και τρέχει μια χαρά exfat επισης νομιζω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 exfat επισης νομιζω... Ναι και exfat. εκτός από ntfs δεν δέχεται, μόνο αν το root αρης και μετά βάλεις κάποιο πρόγραμμα που θα δέχεται και ntfs Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ναι και exfat. εκτός από ntfs δεν δέχεται, μόνο αν το root αρης και μετά βάλεις κάποιο πρόγραμμα που θα δέχεται και ntfs Εχεις καποιο στο νου σου που δουλευει? Θα με ενδιεφερε... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4antonis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αγαπητέ φίλε μήπως θα μπορούσες να γίνεις ποιο συγκεκριμένος η αν θες ποιο περιγραφικος? Γιατί μην νομίζεις ότι είμαι και πολύ σχετικός έτσι ώστε να καταλάβω τι εννοείς βήμα βήμα και να μην κάνω και καμιά ζημιά στο ταμπλετ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Απλα παιρνεις το OTG καλωδιο το βαζεις στη micro usb και μετα βαζεις πανω στικακι κτλ...Τελος. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a4antonis Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Απλα παιρνεις το OTG καλωδιο το βαζεις στη micro usb και μετα βαζεις πανω στικακι κτλ...Τελος. Οκ αλλά μετά το otg θα πρέπει να βάλω και ένα ανταπτορα από usb σε Mini usb για να μπει η κεραία? Συγγνώμη που ξαναρωταω αλλά μην τα αγοράσω και τα πετάξω γιατί είπαμε ότι η θύρα δεν είναι ενεργή, θα γίνει με το otg? Επίσης αν θες κοίτα αυτό που θέλω να εγκαταστήσω, tv tuner tivizen TV t11. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Οκ αλλά μετά το otg θα πρέπει να βάλω και ένα ανταπτορα από usb σε Mini usb για να μπει η κεραία? Συγγνώμη που ξαναρωταω αλλά μην τα αγοράσω και τα πετάξω γιατί είπαμε ότι η θύρα δεν είναι ενεργή, θα γίνει με το otg? Επίσης αν θες κοίτα αυτό που θέλω να εγκαταστήσω, tv tuner tivizen TV t11. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Για tuner δεν ξερω. Για το otg μονο το καλωδιακι χρειαζεσαι και τιποτα αλλο... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://www.e-shop.gr/technaxx-dvb-t-android-stick-s10-p-PER.660585 Δες και το δικό σου είναι σαν αυτό δεν χρειάζεται usb otg είναι κατευθείαν σε micro usb Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospiraeus Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αγορασα χτες απο cosmote ενα tab 4. Πουθενα στις ρυθμισεις δεν υπαρχει προσθηκη χρηστη. Πως μπορω να εχω πολλαπλους χρηστες; Φταιει το firmware της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αγορασα χτες απο cosmote ενα tab 4. Πουθενα στις ρυθμισεις δεν υπαρχει προσθηκη χρηστη. Πως μπορω να εχω πολλαπλους χρηστες; Φταιει το firmware της cosmote; Με γιες. :) Με μία πρόχειρη αναζήτηση είδα πως μόνο τα Wi-Fi μοντέλα υποστηρίζουν τη Multi-user δυνατότητα και μπορείς να το ρυθμίσεις όπως στο . Ειδάλλως για τις υπόλοιπες συσκευές μόνο με root και την εφαρμογή SwitchMe Multiple Accounts. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Θα μας πει κάποιος κανα δυο λογάκια σαν μίνι ρεβιου? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Καλησπέρα Μας έφεραν συγγενείς από Αμερική το συγκεκριμένο tablet tab 4 wifi μοντελο SM-T530NU αλλά δεν έχει Ελληνικό μενου.Πώς μπορώ να βάλω ελληνικά; καμιά ιδεα; Μόνο πληκτρολόγιο ελληνικό μπορώ να βάλω Edited August 2, 2014 by jojos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα Μας έφεραν συγγενείς από Αμερική το συγκεκριμένο tablet tab 4 wifi μοντελο SM-T530NU αλλά δεν έχει Ελληνικό μενου.Πώς μπορώ να βάλω ελληνικά; καμιά ιδεα; Μόνο πληκτρολόγιο ελληνικό μπορώ να βάλω Λογικά με το MoreLocale2 θα τα καταφέρεις.. :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μόλις το δοκίμασα αλλά δε δίνει επιλογή για ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τι λεει ρε παιδια σαν ταμπλετακι το συγκεκριμενο??? αξιζει τα 150 που ζηταει? εχετε δει σοβαρα κολληματα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 καλησπέρα πρόσφατα πήρα το galaxy tab4 και παρατηρώ ότι μόνο στο youtube παίζει βίντεο αν μπω σε κάποια σελίδα δεν τα παίζει τη πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosgx20 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα αγόρασα ένα tab 4 4g 7" και το σύνδεσα με ένα Sony bm10 Bluetooth receiver παίζει πολυ καλα αλλα οταν χτυπά το τηλέφωνο δεν μεταδίδει τον ήχο κλήσης ούτε την κλήση απο το Bluetooth ! Μπορώ να κανω κατι ; Η πρεπει να παρω αλλο Bluetooth receiver ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα,έχω το συγκεκριμένο καμιά βδομάδα και πιστεύω σε σχέση με την τιμή του είναι αρκετά καλο, βασικά έχει μια επιλογή πολλαπλών παραθύρων(να έχω δύο παράθυρα ανοιχτά στην οθόνη)Ξέρεις κάποιος πώς μπορώ να προσθέσω και άλλες διάφορες εφαρμογεσ στην επιλογή αυτή?Γιατί έχει συγκεκριμένες εφαρμογες στην επιλογή πολλαπλών παραθύρων Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demykou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Πηρα εχθές το 10.1 και έκανα συγχρονισμό και είδα ότι έχουν αποθηκευτεί στη συλλογή κάποια βίντεο και φωτογραφίες τα οποία δεν μπορώ να διαγράφω.Μηπως γνωρίζεται με ποιο τρόπο θα τα διαγράψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosgx20 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλημέρα το συγκεκριμένο tablet μπορει να κανει λειτουργίες με γραφίδα όπως το note ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλημέρα το συγκεκριμένο tablet μπορει να κανει λειτουργίες με γραφίδα όπως το note ? Μοντέλα με γραφίδα και άρα με λειτουργίες για αυτές, μόνο στα μοντέλα της σειράς note. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justindim Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εχω παρει το 7'' αρι αλλα δεν βγαζω ακρη με το καλλωδιο otg. Δεν αναγνωριζει κανενα στικακι ειτε σε ntfs, fat, fat32, ex fat. Νομιζω οτι θελει το ρουταρισμα του. Επίσης, προσπαθω να το ρουταρω γιατι εχει πολυ σαπιλα μεσα απο τη samsung, αλλα πρεπει να φλασαρω το firmware μαιου, καθως εκανα το update αυγουστου κα δε δουλευει το vroot. Αν καποιος γνωριζει κατι διαφορετικο, ας βοηθησει και μας τους άπειρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts