Sigou Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλημέρα παιδιά.Τελικά παρέγγειλα το mi4 από vickmall.(ελπίζω να μη πέσω σε τελωνείο)Προτείνετε μου τη ρομ να βάλω το παρέγγειλα στα αγγλικά και θέλω και ελληνικά και γενικά οτι καλυτερο υπαρχει απο ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλημέρα παιδιά.Τελικά παρέγγειλα το mi4 από vickmall.(ελπίζω να μη πέσω σε τελωνείο)Προτείνετε μου τη ρομ να βάλω το παρέγγειλα στα αγγλικά και θέλω και ελληνικά και γενικά οτι καλυτερο υπαρχει απο ρομ. Πως το παρήγγειλες εν μέσω capital controls; Έγινε δεκτή η κάρτα στο PayPal; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 απο τοτε που ποσταρε ο MAFIA το λινκ με το συγκριτικο μαυρο vs ασπρο εχω φαει φοβερο κολλημα με το μαυρο παροτι εχει 1gb RAM λιγοτερο...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Μου εστειλαν λεφτα στο paypal και ετσι μπορεσα να κανω αγορα.αν ενδιαφερεσε μπορω να σου δωσω το τηλ του τυπου,απλα πληρωνεις και εναν μικρο τοκο δηλαδη του ζητησα 220 και του βαλα στο λογαριασμο του 230 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Αν είναι να εχουμε ελληνική 7, θα βγει 21/08, παρασκευή. Ελπίζω να βγει..... πςςςς ωραιος ο τρελογιατρος , αντε να δουμε τη miui7 με android 5 Edited August 15, 2015 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Παιδια καλησπερα...πηρε το μ4 ενας φιλος ερχονενος απο iphone...γρνικα εχει καποια θεματακια η συσκευη....οι ελληνικοι χαρακτηρες φαινοντε χαλια, δε μπορει να καλεσει απο τον dialer και διαψορα αλλα θεματακια...ειναι η πρωτη του επαφη με αβτροιντ και εχει ξενερωσει τη ζωη του....υπαρχει καποια επισημη ελληνικη ρομ που να ειναι απροβληματιστη? Ας μην ειναι και εντελως τελευταια....και αν μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ σας ειμαι υποχρεος...ειναινκαλο το τηλεφωνο και ειναι κριμα να αφησει τοσο ασχημη εντυπωση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Παιδια καλησπερα...πηρε το μ4 ενας φιλος ερχονενος απο iphone...γρνικα εχει καποια θεματακια η συσκευη....οι ελληνικοι χαρακτηρες φαινοντε χαλια, δε μπορει να καλεσει απο τον dialer και διαψορα αλλα θεματακια...ειναι η πρωτη του επαφη με αβτροιντ και εχει ξενερωσει τη ζωη του....υπαρχει καποια επισημη ελληνικη ρομ που να ειναι απροβληματιστη? Ας μην ειναι και εντελως τελευταια....και αν μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ σας ειμαι υποχρεος...ειναινκαλο το τηλεφωνο και ειναι κριμα να αφησει τοσο ασχημη εντυπωση!!!! Μπορεί να την κατεβάσει από εδώ και τη φλασαρεις. Το θεματακι με τα ελληνικά το έχει λόγω της Ρομ που φοράει τωρα αν περάσει την ελληνική δεν θα έχει τέτοιο θέμα. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ευχαριστω πολυ! Αυτη ειναι επισημη? Εχει ota updates? Και απο μπαγκ τι γινεται? Και ενα τελευταιο καμμια ιδεα για να φτιαχτει προσωρινα ο dialer μηπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Μου εστειλαν λεφτα στο paypal και ετσι μπορεσα να κανω αγορα.αν ενδιαφερεσε μπορω να σου δωσω το τηλ του τυπου,απλα πληρωνεις και εναν μικρο τοκο δηλαδη του ζητησα 220 και του βαλα στο λογαριασμο του 230 .[/QUOT Φιλε μου ενδιαφρομαι και εγω να παρω τηλεφωνο και δεν μπορω λογο καπιταλ κοντρολ. Πως θα γινει να μου δωσεις το τηλ του φιλου σου για να με εξυπηρτηση; Αν μπορεις στειλε μου pm το τηλ του φιλου σου. Edited August 15, 2015 by longus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπέρα. Λίγο πριν τα capital controls ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το Mi4 (3G). Πλέον βρέθηκε τρόπος να φορτώσουμε το Paypal balanca (μάλλον θα αρθεί και το θέμα των αγορών απο το εξωτερικό με κάρτα) και αποφάσισα να παραγγείλω το Mi4. Παράλληλα παρουσιάστηκε και το Redmi Note 2 και με έβαλε σε σκέψεις με τα χαρακτηριστικά του. Απλά έχει μεγαλύτερη οθόνη (5'' vs 5,5'') αλλά θα έχει τουλάχιστον ίδια ποιότητα?? Γενικά απο ποιότητα κατασκευής φαντάζομαι το Mi4 θα είναι καλύτερο Ταυτόχρονα πάει πακέτο και το μέγεθος (είχα ένα Samsung Note2 (μέχρι που μου το έκλεψαν) και ξέρω απο μέγεθος) και η ευελιξία. Στα υπέρ του Note ο επεξεργαστής αλλά όχι τα 2 gb μνήμης. Το Note 2 υπάρχει και σε μαύρο !!!! Το ένα είναι 3G ενώ το άλλο 4G (η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυενδιαφέρει). Τελικά το θέμα είναι να συνεχίσω προς το Mi4 ή να πάω στο Note 2 ??? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Κ Το ένα είναι 3G ενώ το άλλο 4G (η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυενδιαφέρει). Τελικά το θέμα είναι να συνεχίσω προς το Mi4 ή να πάω στο Note 2 ??? Υπάρχει mi4 και με 4G ,το ότι οι περισσότεροι τώρα που χει πέσει η τιμή της έκδοσης WCDMA διαλέγουν αυτό είναι άλλο πράγμα. Ρε παιδιά,τελικά lollipop ούτε με την v7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τελικά αγόρασα το Mi4 (3G) αφού τώρα δεν χρειάζομαι το 4G. Άλλωστε και η έκδοση LTE ήταν 60 $ ακριβότερη και δεν άξιζε να τα δώσω αφού δεν θα το εκμεταλευτώ. Του χρόνου βλέπουμε !!!!!!!!! Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Υπάρχει mi4 και με 4G ,το ότι οι περισσότεροι τώρα που χει πέσει η τιμή της έκδοσης WCDMA διαλέγουν αυτό είναι άλλο πράγμα. Ρε παιδιά,τελικά lollipop ούτε με την v7 ? Κάτι τέτοιο διάβασα και εγώ, ταφοπλακα από εμένα αν είναι αλήθεια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Κάτι τέτοιο διάβασα και εγώ, ταφοπλακα από εμένα αν είναι αλήθεια Από λίγες φωτογραφίες μερικών που την έχουν σε beta,kit-kat έχω δει ακόμα. Μας βλέπω να βγαίνει κι άλλη έκδοση μετά την M κι εμείς να είμαστε ακόμα σε kit-kat :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Τελικά αγόρασα το Mi4 (3G) αφού τώρα δεν χρειάζομαι το 4G. Άλλωστε και η έκδοση LTE ήταν 60 $ ακριβότερη και δεν άξιζε να τα δώσω αφού δεν θα το εκμεταλευτώ. Του χρόνου βλέπουμε !!!!!!!!! Ωραίος! Και εγώ την Παρασκευή το ίδιο παράγγειλα.Άντε να περιμένουμε να μας έρθει τώρα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια με το μαυρο τι γινεται; εχει καταφερει να παρει κανεις; επισης καπου αξιοπρεπη τιμη για το 64αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια με το μαυρο τι γινεται; εχει καταφερει να παρει κανεις; επισης καπου αξιοπρεπη τιμη για το 64αρι; Το χε το vickmall και το χε πάρει φίλος ( το δωσε πάλι δεν του άρεσε ) αλλά όχι φθηνό. Μόνο το wcdma εχώ βρει σε άλλα sites πλέον 64άρι αλλά σε άσπρο. Xiaomi Mi4 64GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 όταν λέει στο minideal Stock in Greece, τι εννοεί, ότι έρχεται από Ελλάδα; http://www.minideal.net/stock-in-spain-xiaomi-mi4-3g-wcdma-smartphone-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html Πάντως η τιμή είναι φοβερή και δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνείου (απότι καταλαβαίνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 όταν λέει στο minideal Stock in Greece, τι εννοεί, ότι έρχεται από Ελλάδα; http://www.minideal.net/stock-in-spain-xiaomi-mi4-3g-wcdma-smartphone-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html Πάντως η τιμή είναι φοβερή και δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνείου (απότι καταλαβαίνω) Αν πατήσεις το EU Warehouse δείχνει και άλλες συσκευές τις οποίες αναφέρει ως Stocked In Greece. Λες να έχουν κάνει καμιά αποθήκη εδώ στο Ελλάδα και να τα στέλνουν από εδώ;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πόσο αξιόπιστο είναι το minideal?? Παίζει να είναι καμία μουφα? Και κάτι άλλο πώς γίνεται το 3GB να είναι μόνο 215 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πόσο αξιόπιστο είναι το minideal?? Παίζει να είναι καμία μουφα? Και κάτι άλλο πώς γίνεται το 3GB να είναι μόνο 215 ευρώ? Από τα πιο αξιόπιστα είναι το minideal Τόσο κάνει γιατί είναι το 3g. το 4g έχει περίπου 50 ευρώ παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ναι αλλά από ευρωπαϊκή αποθήκη πρώτη φορά βλέπω τόσο χαμηλή τιμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ναι αλλά από ευρωπαϊκή αποθήκη πρώτη φορά βλέπω τόσο χαμηλή τιμή.. Απ'τη κίνα κάνει 203 περίπου οπότε σου βάζουν μόνο κανα 10ρικο παραπάνω επειδή λογικά δεν φεύγουν με τίποτα τα stock στην Ελλάδα αυτές τις μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Το παρειγγειλε κανένας αυτο από το minideal ? Αξιόπιστο; Το θέλω για τον αδερφό μου.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά, εγώ το παρήγγειλα από εδώ: http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/alles-markes/xiaomi-mi-4-lte-white-1.html Με πήραν χθες και μου είπαν ότι θα μου φέρουν το dual sim και ότι κατά τ άλλα είναι ίδιο. Όσο έψαξα δε βρίσκω να υπάρχει xiaomi mi4 4g, 3gb ram με dual sim... Ξέρετε κάτι εσείς??? Αγχώθηκα λίγο μη μου δώσουν καμιά μούφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts