MAFIA Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Το έχω παραγγείλει. απο την στιγμή που γράφει original γνήσιο θα ναι. Οι αξιολόγησεις του με άλλα κινητα όπως το oneplus one, xiaomi mi3 είναι κομπλέ οπότε δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο θέμα. τον είχα ρωτησει πόσο έχει εγγυηση, μου είπε ένα χρόνο και ότι αν πάθει κάτι αναλαμβάνει αυτός τα έξοδα. μου φαινετε πολυ χαμηλη η τιμη του και με προβληματιζει, οταν το παραλαβεις κανε ελεγχο για θεμα γνησιοτητας και επιβεβαιωσε Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 παντως αυτο με τα χρωματα ειναι λιγο βλακεια της xiaomi, και δεν κραζω, εχω 3 συσκευες της και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα ρε xiaomi βγαλε απο την αρχη το ασπρο/μαυρο που ειναι τα βασικα χρωματα, δηλαδη ντε και καλα καποιος που θελει να παρει το τηλεφωνο πρεπει να το παρει ασπρο; φιλος ηθελε το ηθελε σε μαυρο, βαρεθηκε και πηγε σε αλλο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 παντως αυτο με τα χρωματα ειναι λιγο βλακεια της xiaomi, και δεν κραζω, εχω 3 συσκευες της και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα ρε xiaomi βγαλε απο την αρχη το ασπρο/μαυρο που ειναι τα βασικα χρωματα, δηλαδη ντε και καλα καποιος που θελει να παρει το τηλεφωνο πρεπει να το παρει ασπρο; φιλος ηθελε το ηθελε σε μαυρο, βαρεθηκε και πηγε σε αλλο τηλεφωνο Οντως και εγω το πηρα σε ασπρο ενω στην ουσια ηθελα σε μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εγώ θα περιμένω ακόμα λίγο καιρό για το μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) μου φαινετε πολυ χαμηλη η τιμη του και με προβληματιζει, οταν το παραλαβεις κανε ελεγχο για θεμα γνησιοτητας και επιβεβαιωσε οταν παραλάβω δεν νομίζω πως θα υπάχει αυτή η τιμή. έχει σε όλα τα προιοντα 20% έκπτωση. κι αν δεν ισχύει ως γνησιο δεν νομίζω πως μετα απο την παραλαβή του καθενός να καθόταν να κάνει refund σε όλους, γιατί γράφει original και στην περιγραφή είναι τα original specs, αρα αν δεν ηταν αυτό ο καθένας θα ζητούσε refund κι έχει κάνει πάνω απο 65αγορές το συγκεκριμένο προϊόν. 1).We are now on eBay Official Promotion--20% OFF((AU$69) than lowest price on eBay ! you will never find this good price any more ,please compare on the market ! 2).Australia is excluded on the promotion, so we add AU$69 on the shipping cost, if you buy,we will dispatch via post office 3).If you want DHL or EMS shipping, please contact us for the extra shipping cost~! Edited November 2, 2014 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έ, έπρεπε να ρίξω την αγορά του ΖΤΕ nubia z7 mini και μετά να κάνουν την προσφορά... Φταίω εγω να τους δαγκώσω τώρα να πάθουν καμιά λύσσα ναούμενε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolas82 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά ένα πράγμα δεν έχουμε καταλάβει Η εταιρία δεν έχει άμεσα πλάνα να επιτεθεί στην αγορά του δυτικού κόσμου ακόμη Ούτε γραμμές παραγωγής έχει, ούτε κανάλια διανομής, ούτε δίκτυο με dealers στη Δύση. Μπορεί σε 1-2 χρόνια να ασχοληθεί, ακόμη καίγεται για τις αναδυόμενες οικονομιες Κίνα, Ινδία κτλ μόνες τους είναι κοντά στα 2.2-2.5 δις αγορές! Ποιός είπε ότι δεν έχει ανοίξει γραμμές στην Δύση?? http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct Εγώ πάντως, από εδώ θα το παραγγείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) από που είναι αυτό το σαιτ ??? και ποσο αξιόπιστο είναι ??? και κάτι ακόμα EU Warehouse Express €39.36 αξίζει ????????? 40 ευρώ μεταφορικά ?? δλδ το mi4 64GB το έχουν 450 ευρώ ....... Edited November 5, 2014 by gkontos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 28/10 ειχαν πει οτι θα βγει σε μαυρο ... αλλα δεν το βλεπω πουθενα ακομα ... για το FDD-LTE 4G ...ουτε λογος φυσικα ... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forfleamarket4 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά εδώ βλέπω τη πιο χαμηλή τιμή, έχω το mi3 τώρα, λέτε να το τσιμπίσω? Δεν εχω ξαναπάρει κινητο από ebay http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-3GB-Android-4-4-5-3G-Mobile-Phone-Unlocked-White-/181560878706?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item2a45df2672 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά εδώ βλέπω τη πιο χαμηλή τιμή, έχω το mi3 τώρα, λέτε να το τσιμπίσω? Δεν εχω ξαναπάρει κινητο από ebay http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-3GB-Android-4-4-5-3G-Mobile-Phone-Unlocked-White-/181560878706?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item2a45df2672 αν σε κανει να το εμπιστευεσαι ... προσωπικα για xiaomi απο merimobiles & ibuygou αγοραζω Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ποιός είπε ότι δεν έχει ανοίξει γραμμές στην Δύση?? http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct Εγώ πάντως, από εδώ θα το παραγγείλω! ειναι συνηθισμένο λάθος που κάνουμε, αλλα , αυτο το site ΔΕΝ είναι το επίσημο eshop της xiaomi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά εδώ βλέπω τη πιο χαμηλή τιμή, έχω το mi3 τώρα, λέτε να το τσιμπίσω? Δεν εχω ξαναπάρει κινητο από ebay http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-3GB-Android-4-4-5-3G-Mobile-Phone-Unlocked-White-/181560878706?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item2a45df2672 εγω το εχω παραγγειλει κι αλλοι 2 φιλοι μου Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forfleamarket4 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 εγω το εχω παραγγειλει κι αλλοι 2 φιλοι μου Δεν το παρελαβες ακόμα να φανταστώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δεν το παρελαβες ακόμα να φανταστώ? πριν 5 μερες το παρηγγειλα Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolas82 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 ειναι συνηθισμένο λάθος που κάνουμε, αλλα , αυτο το site ΔΕΝ είναι το επίσημο eshop της xiaomi.... Ομολογώ πως δεν φαντάστηκα ότι δεν ήταν επίσημο. Το σημαντικό στην περίπτωση αυτή πάντως είναι η μη ύπαρξη κόστους εκτελωνισμού. Από τα υπόλοιπα site (εκτός Ευρώπης), δεν δίνεται εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει αυτό το κόστος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 γνωρίζει κανείς αν θα βγει έκδοση με 4g και πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δοκιμασε κανεις την και καλα Stable για MIUI 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Στο vickmall που μιλησα με την Selina μου είπε πως δεν γνωρίζουν ποτε θα βγει η 4G έκδοση για Ευρώπη. Οπως επίσης δεν γνωρίζει ακομα ποτε θα υπάρχει in stock 64GB Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ρε παιδια τι παιζει με το aliexpress ολατα προιοντα τα εχει 50% έκπτωση. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το aliexpress είναι χώρος για μαγαζιά όπως είναι το ebay δεν είναι ενας πωλητής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το aliexpress είναι χώρος για μαγαζιά όπως είναι το ebay δεν είναι ενας πωλητής.. το ξέρω φίλε, απλα σχεδόν όλοι οι πωλητες εκεινη την μέρα έχουν έκπτωση, αλλα δεν συμφέρει γιατ θα κανουν 2 μηνες να στα φερουν Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Από την 4.11.7 ελληνική ρομ και δεν το σταματάει τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Και ενα απο μένα παλι με 4.11.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Και ενα απο μένα παλι με 4.11.7 Σσσσσσ.... Ωραίος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts