Jump to content

gnikolas82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gnikolas82

  1. Ομολογώ πως δεν φαντάστηκα ότι δεν ήταν επίσημο. Το σημαντικό στην περίπτωση αυτή πάντως είναι η μη ύπαρξη κόστους εκτελωνισμού. Από τα υπόλοιπα site (εκτός Ευρώπης), δεν δίνεται εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει αυτό το κόστος πάντως.
  2. Ποιός είπε ότι δεν έχει ανοίξει γραμμές στην Δύση?? http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct Εγώ πάντως, από εδώ θα το παραγγείλω!
  3. Καλημέρα σε όλους!! Πρόσφατα απέκτησα 2 συσκευές από το συγκεκριμένο κινητό (προσφορά λόγω Αγ. Βαλεντίνου). Το κόστος ήταν 400€ για 2 συσκευές, 2 θήκες και 2 προστατευτικά οθόνης (στη συσκευασία υπήρχε και μια επιπλέον πλαστική θήκη). Άψογοι σε όλη την διάρκεια της παραγγελίας οι "Κινέζοι". Παρήγγειλα τα κινητά Παρασκευή βράδυ και ήρθαν στα χέρια μου Δευτέρα πρωί! Και σε συσκευασία που θυμίζει περισσότερο κολώνια παρά κινητό! Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα με την πρώτη. Όσον αφορά τα κινήτα... Προέρχομαι από HTC Desire HD, οπότε η διαφορά μεταξύ των 2 κινητών ήταν αισθητή. Γρήγορο σε ότι κι αν έκανα, απροβλημάτιστο σε όλες τις εφαρμογές. Στην τελική, 4πύρηνο με 1g ram είναι... Κάμερα: Αρκετά καλή για τις ανάγκες του μέσου χρήστη. 1080p video με πολύ καλές απεικονίσεις χρωμάτων (το τέσταρα δίπλα δίπλα με iphone 4s και τα χρώματα ήταν πιο κοντά στα πραγματικά από αυτά που έδειχνε το iphone) Το Color OS δεν με δυσκόλεψε, αν και δεν μπορώ να το συγκρίνω με android μιας και η έκδοση που χρησιμοποιούσα ήταν η 2.3.4!!! Μου φαίνεται πάντως ότι δεν έχει και πολλές διαφορές, μιας και χρησιμοποιεί ούτως ή άλλως Play Store και όλα τα υπόλοιπα προγραμματάκια από την Google. Αν προσθέσει κανείς και τα διάφορα gestures που κάνουν το κινητό πιο ενδιαφέρον, μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά κινητό value for money, ειδικά για κάποιον που θέλει κάτι "εξελιγμένο" τεχνολογικά, χωρίς να ματώσει η τσέπη του. Για οποιαδήποτε ερώτηση, εγώ και οι τεχνολογικές "γνώσεις" μου στη διάθεσή σας!!!
×
×
  • Create New...