Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το sar ποσο ειναι?

δεν το βρισκω πουθενα

Καποιος που το εχει μπορει να μας πει τι γραφει το βιβλιαρακι?

λιγο υποπτο μου φαινεται, δεν το βρισκω στο internet, ουτε για το mx4 ουτε και για το Μι4

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγκριτικό Xiaomi Mi4 με Iphone 6....και θέλουν να δώσω 700€ για αυτό το πράγμα που χάνει στα περισσότερα σημεία! :blink:

http://www.versusos.com/xiaomi-mi4-vs-apple-iphone-6-comparison/

Μεταξύ mi4, honor 6, meizu mx4 ποιο είναι καλύτερο?

https://www.youtube.com/watch?v=QmLLSOjYN3k

και http://www.devicespecifications.com/en/comparison/6e1fccab

Edited by maddoctor

Μόλις έφυγε από Κίνα σήμερα... Άντε να δούμε πότε θα το έχουμε στα χέρια μας!!!!!

Από που το παραγγείλες φίλε?

• Administrators
Μεταξύ mi4, honor 6, meizu mx4 ποιο είναι καλύτερο?

Γράφεις σε λάθος μέρος. Απευθύνσου εδώ.. .http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Τα υπερ του Honor απέναντι στο Mi4 είναι

(1)dual sim

(2)sd card

(3)καλύτερος ήχος σε ηχείο και ακουστικά

(4)LTE cat6 και

(5)20mΑh παραπάνω μπαταρία

Στα κατα δεν έχει 4k video και 720p@120fps ....αλλα εχει την δυνατήτα να βγάλει τόσο

Γιατί κάποιος να προτιμήσει το mi4 αντί του honor 6?

Μέγεθος ποιότητα κατασκευής κ ομορφιά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λάθος για το μεγεθος είχα την εντύπωση πως ήταν 5,5"

Έκανε κανείς άλλος την *&^%*&%^$ αναβάθμιση σε 4.10.10; Αν όχι, μην την κάνετε χαλάει τις ελληνικές γραμματοσειρές στην Developers ROM.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Θα μπορούσε κάποιος φίλος να δημιουργήσει έναν οδηγό για το πως ετοιμάζεις μια καινούρια (rot,Greek miui rom κτλ) συσκευή.. για τον χρήστη που δεν το κατέχει!Εγώ προσωπικά έχω χαθεί με όλη αυτή την ορολογία.Ευχαριστώ.

καλησπερα στη παρεα.μολις παρελαβα ενα xiaomi mi 4 με multilanguage rom 4.4.2 και miui verion MIUI-KXDCNBF91.0

τι κανω για να περασω την τελευταια ελληνικη?δεν εχω ξαναασχοληθει με xiaomi.

Έκανε κανείς άλλος την *&^%*&%^$ αναβάθμιση σε 4.10.10; Αν όχι, μην την κάνετε χαλάει τις ελληνικές γραμματοσειρές στην Developers ROM.

Στο αγγλικό το miui λένε ότι για mi3/4 θα βγάλουνε νέα εκδοση γιατί έχει προβλήματα με την αφή

Καλησπέρα.

Μετα απο λίγες βδομάδες μαζί του , μπορώ να πω οτι ειναι απο τις καλύτερες αγορές ever.

Γρήγορο,όμορφο, με ένα λειτουργικοτατο ui, πραγματικά δεν εχει να ζηλέψει τίποτα σε σύγκριση με αλλα κινητά διπλασιας τιμής.

Να ρωτήσω και κάτι....στην αγγλική developer υπάρχει τρόπος να εχουμε ελληνικό google keyboard ?

Τις τελευταίες 3 μέρες, μου εχει κάνει μόνο του 2 shut down.. Δηλ πάω να το ανοίξω και αντιλαμβάνομαι οτι ειναι κλειστό ...εχει συμβεί σε κανέναν σας;

Καλημέρα. Όχι shutdown, δεν έτυχε... Όντως, από τις καλύτερες αγορές ever.

ναι, μου κανει και μενα εντυπωση.....γιατι ουτε battery drain εχω, ουτε ανεβαζει θερμοκρασια στο stand by.....αναρωτιέμαι αν εχει καποια ρύθμιση που του κανει shut down μονο του...παντως στο battery profiles δεν βρηκα κατι

H 4.10.10 ειχε bugs στη αφη και και σε καποια αλλα σημεια και την αφαιρεσαν μεχρι να το διορθοσουν ,

Εγω φοραω την Ελληνικη 4.10.5 και το τηλεφωνο εδω και 2 μηνες παει μπαλα , δεν εχει κανει κιχ...

Δε με ενδιαφερει η SD γιατι εχω το 64αρι , και επισης ειναι και ομορφο και θηριο !

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro