johny_pl Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ στο 1+3 με βλέπω που ήδη γίνεται πάρτι από ρομς η αυτόματη φωτεινότητα στην fulmics είναι ότι να ναι Sent from my LG-D855 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) εγώ πλέον έχω βαρεθεί το θέμα roms, θέλω απλά να δουλεύει, δεν είναι κάτι που μου χρειάζεται πλέον, δε χρειάζεται καν το root σε πολλούς από τη στιγμή που μπορείς να κόψεις διαφημίσεις χωρίς το root δε θέλω να βγούμε πολύ offtopic, αλλά το 1+3 όπως και τα προηγούμενα δε θεωρώ ότι είναι και τόσο κελεπούρια, έχουν και αυτά τα αρνητικά τους και θα προτιμούσα άνετα ένα "σκοτωμένο" lg (μιας και οι τιμές τους κατρακυλάνε παραδοσιακά στα σκρουτζομάγαζα) στις περισσότερες των περιπτώσεων με 4 κατοστάρικα θα προτιμούσα το g5 για τη καλύτερη κάμερα, οθόνη και αφαιρούμενη μπαταρία και υπαρκτή αντιπροσωπεία και ας μη με τρελαίνει όσο θα ήθελα όπως και να χει μπορώ να κάνω ακόμα υπομονή πιστεύω, το g3 με καλύπτει αρκετά και ας κάνω αρκετά βαριά χρήση (με εξαίρεση την αυτονομία πολλές φορές βέβαια ), δε θα κάνω και πολλά πράγματα παραπάνω με μια πιο σύγχρονη ναυαρχίδα, απλά θα τα κάνω λίγο πιο γρήγορα μπορώ να το αντέξω για λίγους μήνες ακόμα και με αυτό το σκεπτικό μπορώ να κάνω υπομονή (ώστε να έχω και καλύτερες τιμες) , αφού η αναβάθμιση στην ουσία θα είναι πολυτέλεια και όχι ανάγκη όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια όπου οι συσκευές έκαναν πιο σημαντικά άλματα από τη μια γενιά στην άλλη έχει κάπως κορεστεί και το θέμα των smartphone πλέον, πράγμα που φυσικά είναι καλό και για τη τσέπη μας αλλά από ένα σημείο κι έπειτα όπου το κινητό είναι απλά εργαλείο και μειώνεται ο ενθουσιασμός σε νοιάζει απλά να κάνεις τη δουλειά σου και με το g3 δεν υπάρχει κάτι που να μην κάνω αρκετά καλά παρά τα χρόνια του βέβαια παλιώνει αυτό είναι βέβαιο και το smartphone καλώς ή κακώς δεν είναι και κάτι που θα σου βγάλει 5ετια ας πούμε αν έχεις απαιτήσεις όπως θα εκανε ένας υπολογιστής (τουλάχιστον όχι ακόμα στο μέλλον είναι αναμενόμενο νομίζω να φτάσουμε σε αυτό το σήμείο) , οπότε είναι λογικό να κοιτάμε τι κυκλοφορεί όσοι έχουμε ακόμα το g3 για να δούμε με τι θα το αλλάξουμε, απλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να μου πάρει τα μυαλά και με αυτό το σκεπτικό όποτε χρειαστεί να το αλλάξω (είτε από ανάγκη είτε όχι) θα ήθελα να αποφύγω να δώσω και αρκετά χρήματα Edited June 26, 2016 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 LG δεν ξαναπαιρνω γιατί δεν μπορώ να κάνω ρουτ. χωρίς ρουτ δεν θέλω τηλέφωνο, προτιμώ να το πετάξω παρα να είναι στοκ Sent from my LG-D855 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 εγώ πλέον έχω βαρεθεί το θέμα roms, θέλω απλά να δουλεύει, δεν είναι κάτι που μου χρειάζεται πλέον, δε χρειάζεται καν το root σε πολλούς από τη στιγμή που μπορείς να κόψεις διαφημίσεις χωρίς το root δε θέλω να βγούμε πολύ offtopic, αλλά το 1+3 όπως και τα προηγούμενα δε θεωρώ ότι είναι και τόσο κελεπούρια, έχουν και αυτά τα αρνητικά τους και θα προτιμούσα άνετα ένα "σκοτωμένο" lg (μιας και οι τιμές τους κατρακυλάνε παραδοσιακά στα σκρουτζομάγαζα) στις περισσότερες των περιπτώσεων με 4 κατοστάρικα θα προτιμούσα το g5 για τη καλύτερη κάμερα, οθόνη και αφαιρούμενη μπαταρία και υπαρκτή αντιπροσωπεία και ας μη με τρελαίνει όσο θα ήθελα όπως και να χει μπορώ να κάνω ακόμα υπομονή πιστεύω, το g3 με καλύπτει αρκετά και ας κάνω αρκετά βαριά χρήση (με εξαίρεση την αυτονομία πολλές φορές βέβαια ), δε θα κάνω και πολλά πράγματα παραπάνω με μια πιο σύγχρονη ναυαρχίδα, απλά θα τα κάνω λίγο πιο γρήγορα μπορώ να το αντέξω για λίγους μήνες ακόμα και με αυτό το σκεπτικό μπορώ να κάνω υπομονή (ώστε να έχω και καλύτερες τιμες) , αφού η αναβάθμιση στην ουσία θα είναι πολυτέλεια και όχι ανάγκη όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια όπου οι συσκευές έκαναν πιο σημαντικά άλματα από τη μια γενιά στην άλλη έχει κάπως κορεστεί και το θέμα των smartphone πλέον, πράγμα που φυσικά είναι καλό και για τη τσέπη μας αλλά από ένα σημείο κι έπειτα όπου το κινητό είναι απλά εργαλείο και μειώνεται ο ενθουσιασμός σε νοιάζει απλά να κάνεις τη δουλειά σου και με το g3 δεν υπάρχει κάτι που να μην κάνω αρκετά καλά παρά τα χρόνια του βέβαια παλιώνει αυτό είναι βέβαιο και το smartphone καλώς ή κακώς δεν είναι και κάτι που θα σου βγάλει 5ετια ας πούμε αν έχεις απαιτήσεις όπως θα εκανε ένας υπολογιστής (τουλάχιστον όχι ακόμα στο μέλλον είναι αναμενόμενο νομίζω να φτάσουμε σε αυτό το σήμείο) , οπότε είναι λογικό να κοιτάμε τι κυκλοφορεί όσοι έχουμε ακόμα το g3 για να δούμε με τι θα το αλλάξουμε, απλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να μου πάρει τα μυαλά και με αυτό το σκεπτικό όποτε χρειαστεί να το αλλάξω (είτε από ανάγκη είτε όχι) θα ήθελα να αποφύγω να δώσω και αρκετά χρήματα μαζι σου ειμαι ,μπραβο για την τοποθετηση σου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 btw για βαριά χρήση δεν κάνει το κινητό, εδώ και τα απλά πράγματα με το ζόρι τα κάνει και αυτό οφείλεται στο κακογραμμένο software της lg σε συνδυασμό με το παλιό hw.να φανταστείς μόνο viber και browsing κάνω και σέρνεται. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 μην ξεχναμε οτι δεν βγηκε σαν πχ killerNote,αλλα σαν ενα πληρες smartphone.ειδικα πριν 2 χρονια ποιο ειχε την αναλυση οθονης η την ραμ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 btw για βαριά χρήση δεν κάνει το κινητό, εδώ και τα απλά πράγματα με το ζόρι τα κάνει και αυτό οφείλεται στο κακογραμμένο software της lg σε συνδυασμό με το παλιό hw.να φανταστείς μόνο viber και browsing κάνω και σέρνεται. μπορεί να αργήσει λίγο κάποιες στιγμες, το σέρνεται είναι υπερβολικό αν σέρνεται αυτό τότε τι να πει το υπόλοιπο 95% των συσκευών που είναι πολύ χειρότερες; σου σέρνεται στο scrolling, στο άνοιγμα σελίδων; στο όταν γράφεις στο viber; σίγουρα θα μπορούσε να πηγαίνει καλύτερα αν είχε γυμνό android (το οποίο όμως δεν έχει και τις ευκολίες της lg) ή αν είχε μεγαλύτερη οθόνη, όμως για τα δεδομένα του μια χαρά πάει το τηλέφωνο ειδικά αφού πήρε τη mm Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Για ποιο από τα δύο (2gb/16gb & 3gb/32gb) μιλάτε? Έχει σημασία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 btw για βαριά χρήση δεν κάνει το κινητό, εδώ και τα απλά πράγματα με το ζόρι τα κάνει και αυτό οφείλεται στο κακογραμμένο software της lg σε συνδυασμό με το παλιό hw.να φανταστείς μόνο viber και browsing κάνω και σέρνεται. Νομίζω ότι κάνεις λάθος έχω το 16αρι σχεδόν ένα χρόνο και κυριολεκτικά δεν είχε ούτε ένα κόλλημα με πολύ βαριά χρήση το μόνο που κάνει είναι να ζεσταίνεται αρκετά άλλα και πάλι δεν κολλάει καθόλου και είναι 2 ετών τηλέφωνο και τιμή κάτω από 200€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 το 16αρι που έχω σέρνεται.δεν μπορώ να το πω πιο απλά.όταν ανοίγεις το viber το κάνει πάντα reload και πάντα κολλάει για λίγο.μόνο με pure σώνεται η κατάσταση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 το 16αρι που έχω σέρνεται.δεν μπορώ να το πω πιο απλά.όταν ανοίγεις το viber το κάνει πάντα reload και πάντα κολλάει για λίγο.μόνο με pure σώνεται η κατάσταση Δοκίμασες να βάλεις κάποιο module όπως το skynet και το lspeed? Πολλά αυτά βοηθάνε κυρίως στη διαχείριση μνήμης. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) έχω δοκιμάσει άλλα διάφορα αλλά δεν πολύ ασχολούμαι πια γιατί θα το στείλω μόλις βρω κάτι στα μέτρα μου. υγ μετά μου λένε δεν χρειάζεται ρουτ. ναι καλά Sent from my LG-D855 Edited June 27, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 έχω δοκιμάσει άλλα διάφορα αλλά δεν πολύ ασχολούμαι πια γιατί θα το στείλω μόλις βρω κάτι στα μέτρα μου. υγ μετά μου λένε δεν χρειάζεται ρουτ. ναι καλά Sent from my LG-D855 Αν είναι καλό το software ώστε να αξιοποιεί τις δυνατότητες του hardware και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν χρειαζεται Ρουτ. Ειδικά τα νέα μοντέλα των brand names που έχουν παραμετροποιημενο ui οι περισσότερες εφαρμογές που χρειάζονται ρουτ είναι αχρείαστες. Πάντως με στοκ ρομ, εγώ δεν έβλεπα να χρειάζεται κάποιο module, το κινητό φυσούσε. Θα συμφωνήσω όμως ότι στο LG g3 το Ρουτ είναι must have, για άλλους όμως λόγους και όχι να βελτιώσεις επιδόσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 δεν υπάρχει άρτιο android στήσιμο από καμία εταιρία, όλες έχουν μπούρδες μέσα.αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα λειτουργικά και στα πισι όχι μόνο στα κινητά. ούτε με το lspeed διορθώνεται η κατάσταση.οι εφαρμογές είναι τόσο κακογραμμένες που τραβάνε και πολύ ραμ και πολύ μπαταρία που τα 2gb ram δεν αρκούν όπως δεν θα αρκούν τα 3 σε λίγο καιρό.όπως βέβαια φτάσαμε να μην αρκεί 3000mah μπαταρία. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 δεν υπάρχει άρτιο android στήσιμο από καμία εταιρία, όλες έχουν μπούρδες μέσα.αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα λειτουργικά και στα πισι όχι μόνο στα κινητά. ούτε με το lspeed διορθώνεται η κατάσταση.οι εφαρμογές είναι τόσο κακογραμμένες που τραβάνε και πολύ ραμ και πολύ μπαταρία που τα 2gb ram δεν αρκούν όπως δεν θα αρκούν τα 3 σε λίγο καιρό.όπως βέβαια φτάσαμε να μην αρκεί 3000mah μπαταρία. Καλα κρατα και μια πισινή, μηπως και δεν ειναι ετσι τα πράγματα. ;) Τα 3000 δεν αρκουν λόγω των ενεργοβορων οθονών και λιγοτερο λογω ενεργοβορων εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλα κρατα και μια πισινή, μηπως και δεν ειναι ετσι τα πράγματα. ;) Τα 3000 δεν αρκουν λόγω των ενεργοβορων οθονών και λιγοτερο λογω ενεργοβορων εφαρμογών. ενδεικτικά θα σου πω ότι το g3 με aosp έπιασε 6 ώρες sot σε 30 ώρες ενώ με στοκ 4- 4.30 με το ζόρι.δηλαδή άλλαξα οθόνη μαζί με την ρομ?πουθενά δεν φταίει το hw αλλά το κακογραμμένο software και τα γελοία analytics που στραγγίζουν το κινητό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Οποιος εχει εγκατεστημενη την εφαρμογη του fb να τη σβησει και θα δει αλλο κινητο. Το δικο μου 16αρι ειναι μια χαρα. Το 32αρι της κοπελας μου σερνοταν. Της εκανα φορματ και αναβαθμιση και ηταν μια χαρα. Κατεβασε παλι τις βλακειες του φβ και το κινητο ειναι για σφαλιαρες. Αν το ειχα εγω θα το ειχα σπασει με τοσα κολληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 ενδεικτικά θα σου πω ότι το g3 με aosp έπιασε 6 ώρες sot σε 30 ώρες ενώ με στοκ 4- 4.30 με το ζόρι.δηλαδή άλλαξα οθόνη μαζί με την ρομ?πουθενά δεν φταίει το hw αλλά το κακογραμμένο software και τα γελοία analytics που στραγγίζουν το κινητό. Μια χαρα φταει το hw. Το g2 με το ίδιο χαλια sw που λες αλλα με fhd οθονη ηταν 30-40% επάνω. Καταρχας μιλάς για aosp= ΆΔΕΙΕΣ Να θεωρηση δεδομενο λοιπον οτι προσεθεσες ολες τις εφαρμογες που λειπουν? Να θεωρήσω δεδομενο ότι εκανες ακριβως την ιδια χρήση & το ιδιο στήσιμο? Επισης, φορες εκανες τις μετρήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μια χαρα φταει το hw. Το g2 με το ίδιο χαλια sw που λες αλλα με fhd οθονη ηταν 30-40% επάνω. Καταρχας μιλάς για aosp= ΆΔΕΙΕΣ Να θεωρηση δεδομενο λοιπον οτι προσεθεσες ολες τις εφαρμογες που λειπουν? Να θεωρήσω δεδομενο ότι εκανες ακριβως την ιδια χρήση & το ιδιο στήσιμο? Επισης, φορες εκανες τις μετρήσεις? δεν είναι άδειες οι aosp αλλά οι στοικ γεμάτες ηλίθιες μπούρδες ναι ναι άπειρες.δεν υπάρχει ρομ και στήσιμο που να μην το έχω δοκιμάσει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 δεν είναι άδειες οι aosp αλλά οι στοικ γεμάτες ηλίθιες μπούρδες ναι ναι άπειρες.δεν υπάρχει ρομ και στήσιμο που να μην το έχω δοκιμάσει. Γεματες ηλιθιες μπούρδες ειναι άποψη σου, δεν θα με βρεις συμφωνο. Οπως και να χει, 1+ h απο custom δεν εχω δει, οποτε δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, σεβαστο οτι μπορει σε εσενα να συμβαίνει. Τέλος, δεν βρίσκω το λογο να παρει καποιος lg ή samsung & να το τρέχει με aosp πλεον, ειναι λαθος αγορα. Σε συακευες του 10-11 ειχε καποια λογικη. Nexus ταιριαζει που απολαμβανεις και την ασυγκριτα περισσοτερη υποστήριξη που εχουν & δεν πληρωνεις τα διάφορα extra καλουδια των κατασκευαστών που στην τελικη δεν χρησιμοποιεις. (Προσωπική άποψη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) ναι δεν είναι άδειες οι aosp αλλά μέχρι πριν όχι και πολύ καιρό ήθελες για απλά πράγματα που κάνουν οι rom των κατασκευαστών 3rd party apps εγώ ακόμα έχω nexus συσκευή (και πάντα θα έχω κάποια για να παρακολουθώ το λειτουργικό ) και ήμουν καιρό μόνο με nexus αλλά τη παραμετροποίηση που έχει έστω και η lg για να την έχω σε nexus πρέπει να εγκαταστήσω κι άλλα πράγματα επίσης οι custom rom του κάθε τύπου από το xda είναι hit or miss, δε μπορώ να βασίζομαι στο καθένα που κάνει το χαβαλέ του για να λέω ότι έχω υποστήριξη (μέχρι να βαρεθεί και δικαιωμά του βέβαια) και στη τελική ανέκαθεν από τις custom rom οι καλύτερες ήταν είτε οι aosp με μικροβελτιώσεις (ειδικά για nexus), είτε οι επίσημες με κάποιες τροποποιήσεις (για μη nexus) , σε άλλες περιπτώσεις πολύ συχνά έβλεπα καταστάσεις για τα πανηγύρια και πολλές φορές μέχρι να καταλάβω ότι κάτι δε πάει καλά μπορεί να ήμουν αρκετά μακριά από το σπίτι μου οκ έχει τη φάση της όλη αυτή η ιστορία, αλλά σχεδόν όλοι από ένα σημείο και μετά κουράζονται και θέλουν απλά να ανοίγουν τη συσκευή και να δουλεύει στη τελική τη σοβαρή δουλειά την κάνει η google για αυτό και τα nexus πετάνε και εδώ και χρόνια πετάνε ακόμα και αν είναι πιο παλιά σε σχέση με πιο σύγχρονες συσκευές, όμως και οι υπόλοιπες παρά το σκουπιδαρίο τους γίνονται όλο και πιο δυνατές οπότε προτιμάς τις λοιπές ευκολίες σε σχέση με το πιο ελλιπές στοκ λειτουργικό και όσο δυναμώνει το hw, αυτό συμβαίνει όσο κακογραμμένο και να είναι το λογισμικό στους υπολογιστές που αναφέρθηκαν, κάτι προβληματικό θα σου προκαλέσει θέματα σίγουρα (μπορεί πχ να έχεις ένα memory leak από τη κόλαση όπως είχα πρόσφατα με τη κάρτα δικτύου μου και μέχρι να βρω τι έφταιγε είχα φρίξει), μπορεί η ms ή η κάθε ms να βγάλουν μια κακή αναβάθμιση και να έχεις θέματα, όμως κάτι "βαρύ" σπάνια θα σε απασχολήσει εφόσον πας και αγοράσεις ικανό hardware, οι επεξεργαστές στους υπολογιστές μπορούν πλέον να μασήσουν και να φτύσουν σχεδόν οτιδήποτε βαρύ θα του βάλει να κάνουν ένας μέσος home user τα σκας βέβαια, αλλά το θέμα λύνεται στα κινητά όμως υπάρχει ακόμα πολύ περιθώριο για εξέλιξη που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι ακόμα και ο 801 είναι μέχρι και σήμερα ένας αρκετά ικανός επεξεργαστής σε σχέση και με τους καλύτερους που υπάρχουν Edited June 27, 2016 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 LG δεν ξαναπαιρνω γιατί δεν μπορώ να κάνω ρουτ. χωρίς ρουτ δεν θέλω τηλέφωνο, προτιμώ να το πετάξω παρα να είναι στοκ Sent from my LG-D855 Δεν μπορείς να κάνεις root? Υπόθεση 5 λεπτών είναι για να έχεις root και custom recovery. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 το να πάρω lg Samsung και να βάλω αοσο οκ δεν έχει νόημα αφού χάνεις κάποια καλά πράγματα αλλά το να κάνω ρουτ και ξηλωσω άχρηστες εφαρμογές έχει νόημα καλύτερα να μην υπάρχουν κάποιες εφαρμογές και να τις προσθέσω παρά να υπάρχουν και να μην βγαίνουν. ρουτ σε lg με τα τόσα θέματα αστοχιας δεν παίζει. ο κάθε ένας επιλέγει με βάση τις απαιτήσεις του και του τι θέλει. εγώ είμαι περίεργος και θέλω να κόψω ότι analytics έχει η συσκευή γιατί ξέρω να το κάνω και ξέρω τι μου προσφέρει. αυτός είναι και ο λόγος που έχω Android, αν μου κοπεί η δυνατότητα του ρουτ θα πάω σε ios. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Δεν μπορείς να κάνεις root? Υπόθεση 5 λεπτών είναι για να έχεις root και custom recovery Έχει αλλαξει πλεον η κατασταση και χανεις εγγυηση στα νεα lg, Μονιμα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το να πάρω lg Samsung και να βάλω αοσο οκ δεν έχει νόημα αφού χάνεις κάποια καλά πράγματα αλλά το να κάνω ρουτ και ξηλωσω άχρηστες εφαρμογές έχει νόημα Σε Samsung μπορεις να απενεργοποιήσεις τα παντα, οχι μονο οτι αφηνει απο ρυθμισεις, με προγραμματα οπως το package disaple pro. Με ροοτ το μόνο που κερδιζεις περισσοτερο οσον αφορά το παραπανω είναι οτι μπορεις και να τις διαγραψεις. Αλλα με 32gb εσωτερικη το τελευταίο που με νοιαζει ειναι αυτα τα 1-2gb(ισως λεω και πολλα) που μένουν δεσμευμενα. Υ.γ. και γω βρισκω απαραδεκτο να μην επιτρέπεται το ροοτ, απλα πλεον δεν ειναι deal breaker, ειδικα αν αντισταθμιζεται απο αλλα κερδη. (προσωπικη άποψη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Έχει αλλαξει πλεον η κατασταση και χανεις εγγυηση στα νεα lg, Μονιμα. Πάντως στο g3 στου όποιου το thread είμαστε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι υπόθεση λίγων λεπτών Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts